|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 19:27:09 GMT 1
no to takie jawne obwieszczanie, że zwracasz uwagę na to, co piszesz, imo mniej prawdopodobne, żeby mafioza by się do tego przyznał, bo on musi się kreować na kogoś full miastowego, który pisze, co myśli, bez zastanowienia Imo tutaj Mozilla starasz się myśleć jak mafiozo dobry i brawurowy, celowo zostawiający w swojej grze luki i potknięcia, a nie każdy tak gra. IMO łatwiej z perspektywy mafiozy niemającego jakiejś bajecznej pozycji w grze lepiej jakieś kwestie zaznaczyć od razu, żeby potem nie musieć się tłumaczyć.
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 14, 2023 19:40:11 GMT 1
Jak przeniesiesz Adam swoje łobuziarstwo na boisko to nie będę rozgniewany
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 19:54:25 GMT 1
Sobie analizuję pierwsze strony tej rozgrywki kiedy Smasher dostawał ciosy za swoje posty. Jak już pisałem jego posty spokojnie można było zwalić na karb kreacji, ponieważ dla kogoś kto nie zna uniwersum początkowe posty będą wyglądały dla niego sztucznie. Nie chciałem w tamtym momencie zabierać potencjalnego lepa na mafię ( nawet jeśli Smasher byłby winny, a patrząc na jego grę wygląda niewinnie i jego gra w tamtym momencie to było proszenie się o guza z różnych stron czego mafiozi woleliby raczej unikać). Tak zabieram się do roboty co można z tego wywnioskować.
Karaś naturalnie tam drążył temat Smashera. Jak mu coś tam zaśmierdziało to się dopytywał i dociskał w stronę Smashera. Jak dostał satysfakcjonującą odpowiedź od Smashera to potrafił go uniewinnić. Ergo Karaś niewinny.
Felietonistka coś zawarła o Smasherze w swoim poście ale tu na razie nie da się nic wyłuskać sensownego.
Firefox też zaczepił tam Smashera i zarzucił mu tryhardowe wejście później. Ze względu na względną znajomość uniwersum nie zgadzam się tutaj z Firefoxem, że Smasher miał tam tryhardowe wejście. Jego zaczepka natomiast wygląda tam neutralnie.
Sheogorath wygląda najgorzej tam jakby chciał wybadać grunt, w którą stronę pójdą podejrzenia w stosunku do Smashera mafiacorner.boards.net/post/66744 Taka postawa pozwoliła mu być w pozycji zadającego pytanie przy czym trudno było tam o błąd, ponieważ nie musiał rozkminiać na temat Smashera. mafiacorner.boards.net/post/66752 dalej wcale nie jest lepiej i Sheogorath próbował się ustawić w jak najlepszej pozycji patrząc jakie początkowe problemy miał Smasher.
Jakbym miał obstawiać ile potencjalnie mafii mogłoby się odnosić do Smashera to najprawdopodobniej byłaby tam jedna mafia z grona Sheogorath/Forrest/Firefox. Przy czym Sheogorath tam wypadł najgorzej, a pozostała dwójka neutralnie. Sobie poczytam co tamta trójka dalej pisała do dalszej oceny ich gry.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 19:58:00 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 14, 2023 19:58:00 GMT 1
Czy w dwójce Silverhand-Mozilla jest choć jeden miastowy? Śmiem wątpić.
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 14, 2023 20:01:20 GMT 1
Oh Dae-Su teoria o tej/tamtej siódemce wzięta zupełnie od dupy strony - jest prawdopodbne, że w mafii tafił się ktoś głośniejszy/aktywniejszy, więc pewnie siedzi tam przynajmniej jedna mafia. A nie, że mafia byłaby aktywniejsza, więc to będzie jeden z tej siódemki Johnny Silverhand, na co to wspomnienie o Felietonistce w tym poście w ogóle? Miałeś nadzieję, że wyciągniesz coś z jej posta? Mnie Smasher dalej ni chuja nie przekonuje, jeśli kogoś ciekawi, tym bardziej, że patrząc po jego postach ni cholera nie jestem w stanie stwierdzić, co jest kreacją, a co nie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 20:04:17 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 14, 2023 20:04:17 GMT 1
A żeby nie było, że tak strzelam z dupy bez argumentów. Silverhand za niedługo będzie tłumaczyć się z tego czemu trawa jest zielona. Zwykła gadka między trzema typami na początku gry, a ten to rozrysowuje jak Corbusier wizje modernistycznych przedmieść.
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 14, 2023 20:05:12 GMT 1
Szogun co chciałeś od wiolonczelistki na 3 stronie?
wy sie jeszcze dobrze w dwuszeregu nie ustawiliście a Ty już kukuryny wyrywasz?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 20:06:53 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 14, 2023 20:06:53 GMT 1
A Mozilla jest zbyt zachwianym w swoim sposobie bycia typem jak na sam początek rozgrywki. Tu niby luzak, tam niby nieogar, tu trochę śmieszek, tam trochę doberman.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 20:07:40 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 14, 2023 20:07:40 GMT 1
Szogun co chciałeś od wiolonczelistki na 3 stronie? wy sie jeszcze dobrze w dwuszeregu nie ustawiliście a Ty już kukuryny wyrywasz? Dzień dobry, Panie Marcinie. Co tam słychać na Kiedrzynie?
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 20:07:44 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 20:07:44 GMT 1
A żeby nie było, że tak strzelam z dupy bez argumentów. Silverhand za niedługo będzie tłumaczyć się z tego czemu trawa jest zielona. Zwykła gadka między trzema typami na początku gry, a ten to rozrysowuje jak Corbusier wizje modernistycznych przedmieść. imo to spoko effort, mnie się podoba, co robi zaangażowanko ma fajne jakby go złapała pustka w głowie na dalszych etapach gry i nastałaby równia pochyła w głębokości myśli i analiz, to kierowałbym wzrok w tamtą stronę na ten moment props
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 20:09:30 GMT 1
Jak przeniesiesz Adam swoje łobuziarstwo na boisko to nie będę rozgniewany Marcin przecie ja ciebie już do gry zapraszałem to odtrąciłeś wyciągniętą rękę
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 14, 2023 20:10:08 GMT 1
Szogun co chciałeś od wiolonczelistki na 3 stronie? wy sie jeszcze dobrze w dwuszeregu nie ustawiliście a Ty już kukuryny wyrywasz? Dzień dobry, Panie Marcinie. Co tam słychać na Kiedrzynie? Duże wyzwanie i dużo pracy prze demną
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 14, 2023 20:10:42 GMT 1
Szogun co chciałeś od wiolonczelistki na 3 stronie? wy sie jeszcze dobrze w dwuszeregu nie ustawiliście a Ty już kukuryny wyrywasz? Ciekawiło mnie, że chciało jej się wysmażyć potężnego kreacyjnego posta, a nie chciało zostać i pouczestniczyć w pyskówkach
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 20:11:35 GMT 1
A Johnny boy w sumie nic tam bardzo odkrywczego nie zawarł w swoim poście ale zebrał to do kupy i usystematyzował dość w porządku, tak że nie ma się o co czepiać. Z mojej strony też propos, szczególnie że wnioski co do Szoguna, Gumpa i Karasia w kontekście mojej osoby mamy bardzo podobne.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 20:13:11 GMT 1
Oh Dae-Su teoria o tej/tamtej siódemce wzięta zupełnie od dupy strony - jest prawdopodbne, że w mafii tafił się ktoś głośniejszy/aktywniejszy, więc pewnie siedzi tam przynajmniej jedna mafia. A nie, że mafia byłaby aktywniejsza, więc to będzie jeden z tej siódemki Johnny Silverhand , na co to wspomnienie o Felietonistce w tym poście w ogóle? Miałeś nadzieję, że wyciągniesz coś z jej posta? Mnie Smasher dalej ni chuja nie przekonuje, jeśli kogoś ciekawi, tym bardziej, że patrząc po jego postach ni cholera nie jestem w stanie stwierdzić, co jest kreacją, a co nie Tak miałem nadzieję że coś wyciągnę z tamtego posta i się zawiodłem. Więc jedynie co mi zostaje czekać to na jej dalszą twórczość.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 14, 2023 20:15:42 GMT 1
I'm back.
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 14, 2023 20:16:23 GMT 1
Jak przeniesiesz Adam swoje łobuziarstwo na boisko to nie będę rozgniewany Marcin przecie ja ciebie już do gry zapraszałem to odtrąciłeś wyciągniętą rękę Musiałem nie widzieć twojej ręki Panie Adam, zamyślnie nikogo nie zniewarzam. Jestem selekcjonerem i będę selekcjonował
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 20:18:12 GMT 1
Marcin przecie ja ciebie już do gry zapraszałem to odtrąciłeś wyciągniętą rękę Musiałem nie widzieć twojej ręki Panie Adam, zamyślnie nikogo nie zniewarzam. Jestem selekcjonerem i będę selekcjonował no to dawaj, kto niewinny poza Karasiem, kto w mafii, bla bla, standardowo, nie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 20:20:37 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 14, 2023 20:20:37 GMT 1
Musiałem nie widzieć twojej ręki Panie Adam, zamyślnie nikogo nie zniewarzam. Jestem selekcjonerem i będę selekcjonował no to dawaj, kto niewinny poza Karasiem, kto w mafii, bla bla, standardowo, nie Karaś niewinny, Najman niewinny, Forrest niewinny, ja niewinny i Ty też raczej niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 20:21:01 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 14, 2023 20:21:01 GMT 1
I pan gonbao też niewinny.
|
|