|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 13:31:07 GMT 1
Analiza Centaura sprzed zlinczowania Felietonistki:Moje aktualne czutki 1. Adam Smasher - Miasto - Karaś mnie przekonał, by zaufać Smasherowi. Kshak niby ogólnie jest najłatwiejszy do wykrycia jako "typowy miejski kshak", ja takich skilli nie mam, ale ufam 2. Sowa Mądra Głowa - miasto - te ostatnie posty są błyskotliwe, mechanika szukania szpiega to pomysł, na jaki raczej mafia by nie wpadła, a jakby wpadła, to by tego nie napisała. 3. Prześliczna Felietonistka - neutral, nie mam zdania. Koreaniec się pod nią podpinał, ja na zmianę widziałem jej plusy i minusy. Ktoś w mafii być musi, może to ona5. Firefox - miasto - raczej tu jestem przekonany do niewinności, widać mocne utorowanie, ale zrzucę to na karb chęci wygranej niezależnie od okoliczności. Zostawiam furtkę mafijności, ale niedużą. Takie 15% 8. Tasiemiec Ubrojony - mafia - wcześniej mi śmierdział, zaryzykowałem pójście w Koreanca i zgodnie z planem, jak Koreaniec niewinny, to Tasiemiec winny.9. Don Kichot - neutral - on na zmianę dla mnie jest miastowy i mafijny. 11. Forrest Gump - mafia - mi się nadal nie chce wierzyć, że to Monti. Przecież to jakaś popierdółka a nie Monti12. Cenarius - miasto 13. Robert Karaś - miasto 14. Iauctagnhy'otl - mafia - hejtuję jego gówno grę od dwóch dni. Wypostowuje się antymiejsko, wszczyna jakieś z dupy kłótnie, niszczy erystycznie ludzi, nie chce słuchać. Jeśli jest w mieście to zasługuje na złotą malinę. Analiza Centaura po zlinczowaniu Felietonistki:Aktualizacja moich czutek: 1. Smasher - miasto - średnio mi się podoba, że tak mocno broni tasiemca, ale nikt nie mówi, że to ja mam z nim rację. 2. Sowa - miasto - właściwie to dla mnie top miasto, chyba nawet bardziej niż Karaś 5. Firefox - miasto - właściwie podobnie jak Sowa. Widać było tam parowanie mózgu i analizy, po tym jak odrzucił utorowanie i włączył myślenie. No po prostu mafia nie jest w stanie zagrać tak głęboko. 8. Tasiemiec - mafia - jeszcze go muszę przeczytać, ale na ten moment nic się nie zmieniło. Wczoraj szło jak po grudzie, chłop mocno nerwowy, do tego nieboszczyki były za nim. Furtka na miasto jakieś 25%9. Don Kichot - neutral - on daje po równo mafijnie i miastowo. Mafijnie - nie odpowiada na pytania, zlewa ludzi, ale mimo to coś tam niby się stara po swojemu. Jak dla mnie to zagrywki mafiozy pogodzonego ze śmiercią, ale ma jeszcze iluzoryczne nadzieje, no i przyzwoitość nakazuje mu jeszcze coś pisać.11. Forrest Gump - mafia - nadal nie wydaje mi się, że to jest Monti, którego kojarzę. To jamnik a nie wielki Cieniutki13. Karaś - miasto 14. Lau - miasto - przekonał mnie do miejskości. Po tym jak zmienił swoje nastawienie to zaczął grać naprawdę treściwie. Oburzenie, że nazwałem go złotą maliną jeśli jest w mieście jest miastowe, w końcu sam tak samo się oburzyłem jak Tasiemiec mi wyjechał z melą jak jestem w mieście.Z mojej perspektywy nawet bez dodatkowych analiz agenda jest jasna. Śmiesznie by było, gdyby się okazało, że wczoraj był wybór między 3 mafiozami.
Gra na emocjach, które kilkukrotnie zarzucał mi Lau: tutaj szybko poszło Mozilla chce wywalić centaura: źle Mozilla wywala Felio: ależ ta Mozilla ma procesy myślowe xd Ja już nie wiem co odpisywać na to. Ile dni można być na świeczniku i pisać to samo w kółko? Wyjebcie mnie już jak dalej mam być w permanentbym podejrzeniu, bo dawanie z wątroby i zbieranie za to kalumni to nic przyjemnego. I tak mnie nikt nie słucha, pewnie prędzej czy później i tak padnę, a po śmierci nikt nie pochyli się nad moimi postami, a tak to trud skończony i spokojny weekend. tu jest w sumie racja a kogo Ty byś widział do zlinczowania w tym cyklu? jak oceniasz wydarzenia przedlinczowe? Teraz jako mafia to bym zignorował tą wiadomość i odpisał za kilka godzin że niby nie czytałem. W międzyczasie bym sobie wszystko poukładał w głowie i odpisał kwieciście, bo wiem że od tej odpowiedzi może dużo zależeć. A tak to mam to w dupie i możecie mnie linczować, ja już straciłem przyjemność z dalszej gry, a grono mafii myślę że już znam i jest to Tasiemiec i Gump. Z drugiego rzutu wchodzi Kichot lub lau, bo faktycznie chłop sobie dalej pogrywa z tą ilością postów. Całość muszę przeczytać żeby odpowiedzieć jakościowo, ale dzisiaj to mi się nie chce.
Po linczu na mafijnej Feli nagle zmienia się jego jedna opcja mafijna - Lau nagle staje się sensownym miastowym, który gra treściwie (wtf?). A mnie właśnie Lau grą w tym okresie zaczął przekonywać do swojej mafijności. Gump i Ja wciąż mafia, Kichot wciąż neutral, zawsze można go wepchnąć w lincz. Jeśli do tego dodam tę chamską metę, którą Lau chciał uniewinnić Centaura (wykorzystywanie prywatnych rozmów przed rozgrywką), to wszystko w tej dwójce mi się zazębia. No i wczorajsza gra na emocjach słaba w chuj.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 13:35:20 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 13:35:20 GMT 1
ja pragnę uspokoić paranoje
a przynajmniej jak ja to widzę
myślę, że to, jak się Forrest odpalił na mnie wtedy, to u niego na duży plus, on odpalił taką akcję analityczną szybko rozważając, czy bym zrobił to w mieście czy w mafii, że chuj, i jeszcze dodał, że się wykluczam z Centaurem, on nie poczuł tam krwi, żeby mnie wjebać, a mógłby
i dziś wrócił stary dobry Forrest z "Bolec/Kichot musi umrzeć", jego sine qua non dla miasta i tak dalej
Smasher jest królem tzw. towntellingu, on pierwszy reaguje na wszystko: mafia czeka na reakcje innych, on pierwszy mówi, że mu się coś podoba lub nie podoba, nic nie kalkuluje, wszystko plusuje lub minusuje bez zastanowienia (aha i w ogóle na tym myślę polega fenomen niewinnego kszaczka: rozgryzłem go)
nawet o Tasiemca jestem spokojniejszy, wczoraj sprzedał mi bombę na łeb, nie miało żadnego sensu mnie tak antagonizować:
"Rozumiem Twoją podjarkę, bo miałeś udział przy zlinczowaniu mafiozy, ale Ty siebie stawiasz w pozycji jakiegoś bohatera, a prawda jest taka, że dobiłeś piłkę do pustej bramki po wspaniałej akcji kolegów składającej się z 40 podań z wymiennością pozycji. Zejdź na ziemię, byczku"
jednak największą zagadką po edycji przy niewinnym Tasiemcu byłaby ta analiza na Felietonistkę xd
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 13:53:20 GMT 1
ja pragnę uspokoić paranoje a przynajmniej jak ja to widzę myślę, że to, jak się Forrest odpalił na mnie wtedy, to u niego na duży plus, on odpalił taką akcję analityczną szybko rozważając, czy bym zrobił to w mieście czy w mafii, że chuj, i jeszcze dodał, że się wykluczam z Centaurem, on nie poczuł tam krwi, żeby mnie wjebać, a mógłby i dziś wrócił stary dobry Forrest z "Bolec/Kichot musi umrzeć", jego sine qua non dla miasta i tak dalej Smasher jest królem tzw. towntellingu, on pierwszy reaguje na wszystko: mafia czeka na reakcje innych, on pierwszy mówi, że mu się coś podoba lub nie podoba, nic nie kalkuluje, wszystko plusuje lub minusuje bez zastanowienia (aha i w ogóle na tym myślę polega fenomen niewinnego kszaczka: rozgryzłem go) nawet o Tasiemca jestem spokojniejszy, wczoraj sprzedał mi bombę na łeb, nie miało żadnego sensu mnie tak antagonizować: "Rozumiem Twoją podjarkę, bo miałeś udział przy zlinczowaniu mafiozy, ale Ty siebie stawiasz w pozycji jakiegoś bohatera, a prawda jest taka, że dobiłeś piłkę do pustej bramki po wspaniałej akcji kolegów składającej się z 40 podań z wymiennością pozycji. Zejdź na ziemię, byczku" jednak największą zagadką po edycji przy niewinnym Tasiemcu byłaby ta analiza na Felietonistkę xd No ale to co napisałem o Tobie to akurat prawda. Dodałem nawet później, że to w chuj miastowy vibe. Więc jaki sens miałoby to antagonizowanie, jeśli miałbym być w mafii i w perspektywie dzisiejszego linczu palić za sobą mosty? No co tu będę dużo pisać. Zostałem zrobiony w chuja przez egze albo nawet przez siebie samego. Zjebałem, czułem się wyruchany, ale to już przeszłość. Taka gra, że czasem to Ty robisz kogoś w chuja, a czasem ktoś robi w chuja Ciebie.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 13:54:36 GMT 1
Znowu spalę posta, ale chuj. Firefox Mafia Centaur-Lau. Co o tym sądzisz? Dlaczego tak? Dlaczego nie?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 13:55:43 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 13:55:43 GMT 1
"Więc jaki sens miałoby to antagonizowanie, jeśli miałbym być w mafii i w perspektywie dzisiejszego linczu palić za sobą mosty?"
w sensie, że spokojniejszy, że mniej w tej mafii jesteś, tak jak mówisz, nawiązując do mojego podsumowania wczorajszego plusów i minusów
+ to jawne bronienie współmafiozy i czy nie pojebało Karasia xd
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 13:59:43 GMT 1
"Więc jaki sens miałoby to antagonizowanie, jeśli miałbym być w mafii i w perspektywie dzisiejszego linczu palić za sobą mosty?" w sensie, że spokojniejszy, że mniej w tej mafii jesteś, tak jak mówisz, nawiązując do mojego podsumowania wczorajszego plusów i minusów + to jawne bronienie współmafiozy i czy nie pojebało Karasia xd No ja np. nie potrafię zrozumieć, że Ty jesteś tak bardzo zafiksowany na tym. Najpierw jebiąc w Feli, potem ją przeanalizowuję jako miasto a na koniec bronię ją jawnie przed linczem nie licząc głosów a ona i tak leci i ALL EYES ON ME. No nie rozumiem, że to tak jawnie mnie stawia jako mafię. E; Firefox Odpisz lepiej na moje wcześniejsze pytania.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 14:02:22 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 14:02:22 GMT 1
Znowu spalę posta, ale chuj. Firefox Mafia Centaur-Lau. Co o tym sądzisz? Dlaczego tak? Dlaczego nie? hmm no Centaur jest mafijny, to, co wczoraj odwalał bardziej mnie utwierdziło "czy wczoraj był lincz między trzema mafiozami?" "jest możliwe" xD zero myśli, zero analizy jedyne, co mi daje wątpliwości, to ta gra na emocjach, bo ja chłopa osobiście lubię i mam sentyment spory, jak sobie wyobrażę, że on w mieście jest i od tygodnia przechodzi takie kongo świecznikowe, to mi aż serce ściska a Iau to byłby mafioza grający tak, jak sobie wymarzył, będący top posterem ale wygląda to momentami karykaturalnie, aż się zaczynam zastanawiać, po co on gra w mafię, jak on nie odpowiada na część pytań, a Forrest mówił coś o mnie raz, to ten łeb myślał, że to do niego xd ale na ten moment myślę, że Kichot i Centaur jednak i tak jak Sowa i Smasher mówili, że egze zdołowany
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 14:21:41 GMT 1
Wszyscy pamiętamy legendarnego Jokera.
Sowa od kiedy dostała soft uniewinnienie i zebrała propsy, to od trzech dni nadrabia rozgrywkę i nie nadąża Bo piszecie w ciągu dnia, koleżkowie.
Firefox, Smasher, Karaś, opinie poproszę Sowa, nadrobiłeś już? Nie.
Centurion-Lau tak to widzę. A mafia chciała po prostu pójść na maxa z wciskaniem niewinnych przed siebie. Karaś miasto Mozilla miasto Smasher miasto Gump miasto Sowa raczej miasto, mafia jeśli Kichot niewinny Kichot mafia jeśli ktoś z dwójki Centaur Lau niewinni W mafii są Cenarius i Ioktany, ale ja w mafii jestem, jeśli Kichot jest niewinny? Poproszę o rozwinięcie.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 14:25:48 GMT 1
Chcesz się napierdalać, Gump? Nie czaj się. Tasiemiec się na mnie zasadza od co najmniej 2 dni.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 14:30:42 GMT 1
Nie wiem, czy Felietonistka zapomniała wam powiedzieć, czy sama zapomniała z dawnych czasów, że ja po drugim linczu jestem już nietykalny. Myśleliście, że Sowę da się zlinczować, czy że da się ją urobić?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 14:31:48 GMT 1
xD sowie wszedł taki immortality mode już że chyba nie ma się co zastanawiać nad tym slotem
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 14:37:37 GMT 1
W mafii są Cenarius i Ioktany, ale ja w mafii jestem, jeśli Kichot jest niewinny? Poproszę o rozwinięcie. Rozpiszę Ci, bo za dnia chyba nie potrafisz czytać. Dla mnie Centaur-Lau mafia. Jeśli któryś z nich niewinny to imo Kichot winny (prędzej przy niewinności Laua niż Centaura). Jeśli on też niewinny to Ty winny. Albo jeśli Centaur-Lau niewinni, to Ty i Kichot winni. Ale to już wtedy po grze raczej. No ogólnie to Ty chuja grasz i nie próbujesz przesuwać gry do przodu. Może to Twój styl, może nie. Inni Cię uniwinniają, mi w Tobie to w chuj nie pasuje, ale pewnie się mylę, jak z Feli.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 14:39:57 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 14:39:57 GMT 1
xD sowie wszedł taki immortality mode już że chyba nie ma się co zastanawiać nad tym slotem xD jak zaczął cytować siebie i że się w pełni zgadza to śmiechłem srogo
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 14:40:57 GMT 1
W mafii są Cenarius i Ioktany, ale ja w mafii jestem, jeśli Kichot jest niewinny? Poproszę o rozwinięcie. Rozpiszę Ci, bo za dnia chyba nie potrafisz czytać. Dla mnie Centaur-Lau mafia. Jeśli któryś z nich niewinny to imo Kichot winny (prędzej przy niewinności Laua niż Centaura). Jeśli on też niewinny to Ty winny. Albo jeśli Centaur-Lau niewinni, to Ty i Kichot winni. Ale to już wtedy po grze raczej. No ogólnie to Ty chuja grasz i nie próbujesz przesuwać gry do przodu. Może to Twój styl, może nie. Inni Cię uniwinniają, mi w Tobie to w chuj nie pasuje, ale pewnie się mylę, jak z Feli. Rozmijasz się z emocjami miasta. Szach i mat.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 14:41:46 GMT 1
Jak cię dziś zlinczujemy, to posunę nie tylko grę, ale i ciebie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 14:50:25 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 14:50:25 GMT 1
Chcesz się napierdalać, Gump? Nie czaj się. Tasiemiec się na mnie zasadza od co najmniej 2 dni. no ja myślę że po pięćdziesięciu z rzędu chujowych edycjach Ty byś jednak mógł zagrać tak bezkompromisowo w mafii więc możemy się napierdalać
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 14:51:49 GMT 1
I'm your huckleberry.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 14:53:14 GMT 1
Do momentu linczu na Felietonistce Kichot był moim numerem jeden do wyjebania w D3. Nic nie wnosił, bywał bezczelny, mało pomocny, kręcił się jak Żyd po pustym sklepie. Ale potem mnie w chuj kupił. Przyłożył łapę do zlinczowania mafijnej Feli i dawał takie posty: Mi Cenarius zaplusował tym, że chciał mnie wepchnąć przed siebie i "gg" tak jakby faktycznie myślał, że jestem mafią i chciał szybko skończyć grę. Jeśli to byłaby mafijna zagrywka, a przedemną padłby tasiemiec jako czerwony i Centaur byłbym ostatnim mafiozą, to jedyne co bym tym zyskał to przesunięcie się o jedno miejsce w kolejce, a i tak by został zlinczowany zaraz po mnie. Przedłużanie gry bez sensu. Ten tok myślenia ma w chuj miastowy vibe. Nie czuję, żeby jako mafiozo bronił swojego potencjalnego rywala do linczu.
"Z deklaracji jasno wychodziło, że będzie 5 głosów na Fekalionistke" ale ja sie wypostowałem w połowie dnia i nie mogłem zadeklarować, że na nią głosuje. Jeśli wcześniej pisałem że go robię to możliwe, że zapomniałem, ale głos trzymałem na Tasiemcu przez większość czasu więc raczej takiej deklaracji nie było Moim zdaniem takie podejście do sprawy jest z perspektywy miasta. W zasadzie z perspektywy nic mu nie daje tłumaczenie tego na kim i kiedy miał głosy No i plus za tę akcję przy linczu na Feli. Generalnie z perspektywy całej gry, to Kichot gra słabo, smrodliwie, często mnie wkurwia. Chciałem do wyjebać bez żalu. Ale w kluczowym momencie zagrał w chuj miastowo, dodatkowo cała ta otoczka z wypowiedzi polinczowych jest dla mnie miastowa. Owszem dalej wrzuca takie bezczelne rzeczy jak te: Nie wiem, moja opinia i Tasiemcu i Centaurze jest taka, że trzeba ich odjebać bo za bardzo od gry odstają Jaki wielki monto, przecież to ja od poczatku mialem Felietoniare w podejrzanych i za mną miasto poszło o.O
Ale gdy trzeba podjąć dobrą dla miasta decyzję, to on ją podjął i moim zdaniem sensownie ją argumentował. Z drugiej strony Feli szła w niego, a nie we mnie, więc może przed tamtym linczem ukartowali, że tak czy siak pójdą w siebie nawzajem z założeniem, że w razie czego mogę i tak paść ja rękami miasta. Ale tą grą we wtorek i środę u mnie zaplusował
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 15:00:50 GMT 1
Uwielbiam! ------------------------- Ten Tasiemiec dobrze dzisiaj daje, ja zmieniam na Centaura.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 15:08:26 GMT 1
W mafii są Cenarius i Ioktany, ale ja w mafii jestem, jeśli Kichot jest niewinny? Poproszę o rozwinięcie. Rozpiszę Ci, bo za dnia chyba nie potrafisz czytać. Dla mnie Centaur-Lau mafia. Jeśli któryś z nich niewinny to imo Kichot winny (prędzej przy niewinności Laua niż Centaura). Jeśli on też niewinny to Ty winny. Albo jeśli Centaur-Lau niewinni, to Ty i Kichot winni. Ale to już wtedy po grze raczej. No ogólnie to Ty chuja grasz i nie próbujesz przesuwać gry do przodu. Może to Twój styl, może nie. Inni Cię uniwinniają, mi w Tobie to w chuj nie pasuje, ale pewnie się mylę, jak z Feli. ogólnie jakbym miał rozpatrywać to z takiej perspektywy, że w mafii jest ktoś, kto nie pcha gry do przodu, albo udaje, że stara się pchać, no to albo Kichot, albo Centaur, oni z tej perspektywy się najgorzej prezentują sowa ma dużo rozkminek, które może nie są czasem spójne z tym co ja myślę, ale są autorskie, są ciekawe, no i dla mnie za dużo bezczelności jednak tam jest, ale nie takiej opryskliwej i nieprzyjemnej, mafijnej (chociaż trochę tego było na początku), tylko takiej po prostu pewności siebie takiej jak człowiek czuje, że gra spoko edycję i już nie musi nic sobie udowadniać, tylko po prostu chce rozjebać mafię, i ja to propsuję
|
|