|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 15:09:53 GMT 1
Mam jeszcze jedną rozkminę. Tak zastanawiałem się dlaczego Feli zeszła z głosu na mnie na głos na Kichocie. I wychodzi mi, że chciała się mną posłużyć. Więc mafia nie chciała, żeby padłą Feli, ale też w miarę możliwości, żebym padł ja. Dlatego Centurion tak długo czekał czy ktoś przewajchuje na Kichota, bo miał na mnie i w razie czego nie wyglądałoby tak, że w trójkę pójdą w Dona.
Może naginam, może sc-fi ale takie coś mi zaświtało w głowie.
E: Chodzi mi o to, że nie chcieli linczu na Feli i jeśli się uda to nie chcieli linczu na mnie.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 15:16:20 GMT 1
Mam jeszcze jedną rozkminę. Tak zastanawiałem się dlaczego Feli zeszła z głosu na mnie na głos na Kichocie. I wychodzi mi, że chciała się mną posłużyć. Więc mafia nie chciała, żeby padłą Feli, ale też w miarę możliwości, żebym padł ja. Dlatego Centurion tak długo czekał czy ktoś przewajchuje na Kichota, bo miał na mnie i w razie czego nie wyglądałoby tak, że w trójkę pójdą w Dona. Może naginam, może sc-fi ale takie coś mi zaświtało w głowie. E: Chodzi mi o to, że nie chcieli linczu na Feli i jeśli się uda to nie chcieli linczu na mnie. Ale w takim scenariuszu Kichot niewinny? No bo inaczej to ten scenariusz to jakiś absurd.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 15:17:09 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 15:17:09 GMT 1
wyszedłem, głos oddany, raczej nie będę go po pijaku zmieniał
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 15:21:52 GMT 1
Znowu spalę posta, ale chuj. Firefox Mafia Centaur-Lau. Co o tym sądzisz? Dlaczego tak? Dlaczego nie? hmm no Centaur jest mafijny, to, co wczoraj odwalał bardziej mnie utwierdziło "czy wczoraj był lincz między trzema mafiozami?" "jest możliwe" xD zero myśli, zero analizy jedyne, co mi daje wątpliwości, to ta gra na emocjach, bo ja chłopa osobiście lubię i mam sentyment spory, jak sobie wyobrażę, że on w mieście jest i od tygodnia przechodzi takie kongo świecznikowe, to mi aż serce ściskaa Iau to byłby mafioza grający tak, jak sobie wymarzył, będący top posterem ale wygląda to momentami karykaturalnie, aż się zaczynam zastanawiać, po co on gra w mafię, jak on nie odpowiada na część pytań, a Forrest mówił coś o mnie raz, to ten łeb myślał, że to do niego xd ale na ten moment myślę, że Kichot i Centaur jednak i tak jak Sowa i Smasher mówili, że egze zdołowany No tak, tylko czy jesteśmy w stanie go uniewinnić do końca gry? No ja absolutnie i jednoznacznie odpowiadam "NIE MA KURWA TAKIEJ OPCJI!!!" Mnie się wydaje, że on musi być w tej mafii. A jak nie jest, no to dziś skracamy mu męczarnie, bo przecież jak dziś nie padnie, to za 2 dni będą te same rozkminy. A już zwłaszcza, gdyby dziś padł niewinny. Ja bym sprawdził to już dzisiaj, czy szukamy 2 czy jednego. Bo mnie się wydaje, że to bardziej jest Centaur-Iau. No chyba że frajer ze mnie i Tasiemiec mnie kupił paroma sztuczkami oraz lepszymi postami i tak naprawdę to jest on w parze z Centaurem lub Iau.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 15:23:33 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 15:23:33 GMT 1
Mam jeszcze jedną rozkminę. Tak zastanawiałem się dlaczego Feli zeszła z głosu na mnie na głos na Kichocie. I wychodzi mi, że chciała się mną posłużyć. Więc mafia nie chciała, żeby padłą Feli, ale też w miarę możliwości, żebym padł ja. Dlatego Centurion tak długo czekał czy ktoś przewajchuje na Kichota, bo miał na mnie i w razie czego nie wyglądałoby tak, że w trójkę pójdą w Dona. Może naginam, może sc-fi ale takie coś mi zaświtało w głowie. E: Chodzi mi o to, że nie chcieli linczu na Feli i jeśli się uda to nie chcieli linczu na mnie. Ale w takim scenariuszu Kichot niewinny? No bo inaczej to ten scenariusz to jakiś absurd. No tak mi to wszystko zaczyna się trzymac kupy, że Feli Lau i Centaur
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 15:28:06 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 21, 2023 15:28:06 GMT 1
Nie wiem, ja chyba zostawie na tasiemcu, tylko że jak was kupił to nie chce stwarzać sytuacji do wajchy. Mi centaur troche zaplusował jednak
No chyba że najpierw iau?
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 15:29:21 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 15:29:21 GMT 1
kiedy i czym Ci zaplusowal?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 15:30:04 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 15:30:04 GMT 1
Nie wiem, moja opinia i Tasiemcu i Centaurze jest taka, że trzeba ich odjebać bo za bardzo od gry odstają, a potem się ewentualnie zastanawiać nad twistami. Do tego o ile od Centaura nie czuje aż takiego vibu o tyle przy tasiemcu mam wrażenie że te akcje mają jakiś ukryty motyw, tak jak czułem to przy Felio, tylko u niej to już kurwiło. Tasiemiec na początku gral słabo a następnego dnia dostał takiego boosta do gameplayu że ja nie wiem 4h temu
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 15:30:06 GMT 1
Ale w takim scenariuszu Kichot niewinny? No bo inaczej to ten scenariusz to jakiś absurd. No tak mi to wszystko zaczyna się trzymac kupy, że Feli Lau i Centaur W tym składzie mafii, co dawała jej bezjajeczna gra Felietonistki? W jakiś sposób pomagało to prześlizgnąć się Ioktanemu do końca? To czemu nie wrzucić do linczu np. mnie?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 15:30:40 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 21, 2023 15:30:40 GMT 1
kiedy i czym Ci zaplusowal? No tym co tasiemiec wypunktowywał kilka postów temu. Mam żal go wywalać
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 15:31:15 GMT 1
Felietonistka albo była zrezygnowana, albo miała jakiś plan. Będąc w mafii z Ioktanym raczej widziałaby szansę na zwycięstwo.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 15:32:25 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 15:32:25 GMT 1
To ja mam inne zadanie do Firefoksa i Smashera. Ogarnijcie sobie jak w czasie dzisiejszego dnia (a w sumie już wczorajszego) Forrest was urabiał. I porównajcie to chociażby ze mną, który jestem w gruncie rzeczy w podobnej do niego sytuacji. Ja się nie łaszę o względy. On najpierw uniewinnił was w swojej analizie, a teraz stara się zawiązać z wami wspólny front. To klasyczna mafijna manipulacja. Jak grałem Aldoną to właśnie tak robiłem. Cały czas klepałem po plecach Greena i Glona, podkreślałem, że są dla mnie niewinni, byłem zainteresowany ich opiniami. Tutaj jedyną osobą, którą od początku uniewinniam jest Sowa. Lewkoń. Kurwa Lewkoń. Na Lewkoniu waszym zdaniem chciałem wygrać rozgrywkę? Ja naprawdę jestem leniwy w tej edycji i nie chce mi się rozbierać na czynniki pierwsze manipulacji Montiego. Ale jeśli spojrzycie na jego grę z perspektywą, że jest w mafii i chce was urobić, to nagle wszystko stanie się bardziej jasne. "Tutaj jedyną osobą, którą od początku uniewinniam jest Sowa. Lewkoń. Kurwa Lewkoń. Na Lewkoniu waszym zdaniem chciałem wygrać rozgrywkę?" może on właśnie grał tak, żeby w naszych głowach się pojawiało pytanie "na chuj on ma w mafii tak grać", zwłaszcza że sam podkreślił, że jak by miał na Sowie dojechać
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 15:38:32 GMT 1
Jeśli w mafii jest Ioktany, to raczej nie z Kichotem, Cenariusem. I na odwrót, jeśli w mafii jest Cenarius/Kichot, to raczej nie z Ioktanym. W takim składzie Felietonistce zależałoby na wrzuceniu jeszcze jednej osoby do linczu przed nich, żeby miasto nie zdążyło dojść do Ioktanego.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 15:41:45 GMT 1
Nie wiem, ja chyba zostawie na tasiemcu, tylko że jak was kupił to nie chce stwarzać sytuacji do wajchy. Mi centaur troche zaplusował jednak No chyba że najpierw iau? Na ile jesteś przekonany, że jest winny? Ty go znasz najlepiej. Bo ja mogę wysmarować na niego analizę pokazującą, że jest w mafii, tylko tak jak już parę razy pisałem, to się da zrobić na każdego. No ale on faktycznie cuchnie mi strasznie tym, że wygląda jak parodia samego siebie. Ale ten argument podnosiłem edycję temu przy Trollu i nie miałem racji, więc staram się być ostrożny.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 15:42:24 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 21, 2023 15:42:24 GMT 1
Nie wiem, moja opinia i Tasiemcu i Centaurze jest taka, że trzeba ich odjebać bo za bardzo od gry odstają, a potem się ewentualnie zastanawiać nad twistami. Do tego o ile od Centaura nie czuje aż takiego vibu o tyle przy tasiemcu mam wrażenie że te akcje mają jakiś ukryty motyw, tak jak czułem to przy Felio, tylko u niej to już kurwiło. Tasiemiec na początku gral słabo a następnego dnia dostał takiego boosta do gameplayu że ja nie wiem 4h temu Chodzi mi o ten skład mafii - Lau - Felio - Centaur. Niby Centaur pasuje do obu składów, i z Tasiemcem i z Centaurem, ale mam dziwne wrażenie, że może być niewinny. To że pisałem że obaj są do wyjebania to fakt, ale jakoś wole go wyjebać po Tasiemcu.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 15:42:25 GMT 1
W mafii ze Smasherem Felietonistka i współmafioza mogliby mieć wyjebane i tylko skupić się na tym, by nie pogorszyć mu sytuacji.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 15:44:13 GMT 1
Chodzi mi o ten skład mafii - Lau - Felio - Centaur. Niby Centaur pasuje do obu składów, i z Tasiemcem i z Centaurem, ale mam dziwne wrażenie, że może być niewinny. To że pisałem że obaj są do wyjebania to fakt, ale jakoś wole go wyjebać po Tasiemcu. A czy jak Tasiemiec winny, to dalej byś wyjebywał Centaura?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 15:47:22 GMT 1
Trudno uwierzyć, że Felietonistka tak by jebała mafię ze Śródziemnej za brak planu itp., a teraz odpadłaby "tak se". Chyba, że skład z Don Kichotem, który z uwagi na nową pracę nie ma czasu i Cenariusem, który ostatnio jak był w mafii, to miał naprzeciw siebie zlizującego spod nosa szpiki 10-letniego Pshema odebrał mu wolę walki. Ale nie popróbowałby chociaż?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 15:48:56 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 21, 2023 15:48:56 GMT 1
Nie wiem, ja chyba zostawie na tasiemcu, tylko że jak was kupił to nie chce stwarzać sytuacji do wajchy. Mi centaur troche zaplusował jednak No chyba że najpierw iau? Na ile jesteś przekonany, że jest winny? Ty go znasz najlepiej. Bo ja mogę wysmarować na niego analizę pokazującą, że jest w mafii, tylko tak jak już parę razy pisałem, to się da zrobić na każdego. No ale on faktycznie cuchnie mi strasznie tym, że wygląda jak parodia samego siebie. Ale ten argument podnosiłem edycję temu przy Trollu i nie miałem racji, więc staram się być ostrożny. Z Iau grałem dwa razy jak był w mieście i faktycznie przy tej jego kłótni se mną miałem takie że "No kurwa, Anastazja 1 do 1". Wtedy miała paranoje na punkcie glonów akurat. Potem miał jakąś teorię odkurwidołkowywania. Problem z Iau jest taki, że dla mnie gra tak jak sobie wyobrażam, że by zagrał. Jako Anastazja na pewno był bardziej zaciekły, a w pewnym momencie sie chyba nawet obrazil i nie chciał grać dopóki nie wyjebiemu glonów. W discordowej też napierdalał. Zawsze coś musiał odjebać. Tutaj odjebał wypostowanie sie przed linczem, a dzisiaj znowu ma go nie być. Dla mnie gra typowo jak on, a jak udaje, to dobrze mu idzie
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 15:58:42 GMT 1
Co by musiała zrobić Felietonistka, żeby pożyć ze 2 lincze dłużej i dlaczego nie chciała tego zrobić?
|
|