|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 21:39:25 GMT 1
Tak czy isak nie mam ZIELONEGO POJECIA KTORY Z NICH BARDZIEJ kazde posty Luczyka mi smierdza mafiozem grajacym jako-tako dobrze na emocjach ale caly typ grania (matematyka Njaya) jest tak mafijny wzgledem poprzednich ze ojej no imho obu trzeba, ZWŁASCZZA ze zabilsicie Kichota, to juz ich w ogole trzeba xD Kichot powinien leciec 3 To czemu nas do tego nie przekonywałeś przed linczem? I jeszcze jedno. Widzisz we mnie i Centaurze cokolwiek miastowego?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 21:44:49 GMT 1
Tak czy isak nie mam ZIELONEGO POJECIA KTORY Z NICH BARDZIEJ kazde posty Luczyka mi smierdza mafiozem grajacym jako-tako dobrze na emocjach ale caly typ grania (matematyka Njaya) jest tak mafijny wzgledem poprzednich ze ojej no imho obu trzeba, ZWŁASCZZA ze zabilsicie Kichota, to juz ich w ogole trzeba xD Kichot powinien leciec 3 zabiliście, kurwa Iau się wypostowuje na 20 godzin przed linczem a potem ma pretensje do jakichś "nich", że lincz nie jest po jego myśli ty se chyba jaja chłopie robisz
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:53:15 GMT 1
Tak czy isak nie mam ZIELONEGO POJECIA KTORY Z NICH BARDZIEJ kazde posty Luczyka mi smierdza mafiozem grajacym jako-tako dobrze na emocjach ale caly typ grania (matematyka Njaya) jest tak mafijny wzgledem poprzednich ze ojej no imho obu trzeba, ZWŁASCZZA ze zabilsicie Kichota, to juz ich w ogole trzeba xD Kichot powinien leciec 3 zabiliście, kurwa Iau się wypostowuje na 20 godzin przed linczem a potem ma pretensje do jakichś "nich", że lincz nie jest po jego myśli ty se chyba jaja chłopie robisz Podbijam i dokładam to, że miał go za pewną mafię, potem za 75% mafię, a zszedł z niego jak... przysiągł na kota. No kurwa, przecież to cuchnie w opór. Mnie to bardziej wygląda na to, że chciał go odjebać naszymi rękami, ale po tym Dexterku to już nie mógł (ładnie Mozilla dopytał o to, co to ten Dexterek, bo tak to Iau tego "nie zauważył"), bo by Kichot wiedział, że Iau mafia.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:57:04 GMT 1
Kurwiozalna sytuacja? Dla mnie zaczyna bredzić i szukać myszki tam, gdzie moim zdaniem, absolutnie nie jest. Nie wiem czy to jakieś gierki z mafią, żeby mnie nie zamordowali, czy Ty tak na serio, więc wyjaśnijmy sobie to. Nie przypierdalam się do Iau za tabelkę, czy jak Ty to nazywasz - analizę, a przynajmniej jest to argument trzeciorzędny z mojej perspektywy. Owszem, uważam, że to jest pozorowanie aktywności, przyjmuję do wiadomości Twój argument, że Twoim zdaniem mafiozo miałby tam na końcu jakieś wnioski, żeby zyskać coś na tym, ja to widzę inaczej, ale nie będę się tu kłócił, że któryś z nas błądzi niebywale, uważam, że oba poglądy się bronią. To co mi się nie podoba w Iau to przede wszystkim: 1) wpasowanie się w moje estymatory tego, jak moim zdaniem zagra jak będzie w mafii; 2) pisze posty z perspektywy mafii; 3) gra na emocjach; 4) normalnie jest betonem a tu się niby ugiął pod presją ludu i zaczął napierdalać w glona, bo ludzie domagali się od niego napierdalania w glona; 5) i rozwijając powyższe, ogólnie mam wrażenie, że robi rzeczy na pokaz, a nie bo tak czuje. Zobacz, że już się wypostował. Ale ostatniego posta zużył na to, żeby napisać 100. Nie zostawił go sobie na jakąś obronę w razie czego, nie zostawił na atak, tylko go przepalił. 6) bardzo mnie zakuło to, jak podpiął się pode mnie z Kichotem. Wiem, że odnoszę się do mety, ale zrobię to nie wprost: w skrócie nienawidzę gracza kryjącego się pod Don Kichotem i jest to wiadome. Jak go rozpoznałem, to napisałem CapsLockiem, że można typa odjebać. Napisałem to bardziej dla jaj niż na serio. Kichot jest glonem i nie płakałbym, gdyby padł, ale uważam, że lepiej jak padnie Szogun, bo Szogun jest mafijny, a Kichot jest po prostu nijaki. No a co zrobił Iau? Napisał najpierw, że wie, czemu chcę głosować na Kichota, a potem walnął posta, jakby argumentującego, usprawiedliwiającego jego głos: mafiacorner.boards.net/post/67316A potem jeszcze jednego, strasznie śmierdzącego: mafiacorner.boards.net/post/67321 Aż go może zacytuję, bo w linki to się nie chce klikać: Panie Karaś, pojdę zatem za Twoim leadem i moim wstępnym "odglonowaniem", tzn. opcją, która sie wyklarowała, gdy inni zaczeli mi gadać o glonach i tym nie-ciskaniu. Jeżeli wszystkie inne opinie o tym że Sheo jest KIMŚ charakterystycznym są prawdziwe, to on i tak będzie miał giga ciężary w dniach nastepnych i nie widzę musu teraz go linczować, zwłascza ze ma potencjalnie z 20 postów, do ktorych sie moze odnosic (to tak luzno napisalem, nie dosłownie, ale ma mnogo materialu). Przecież ten post to jest jeden wielki czerwony tekst!!! Jak Ty tego możesz nie widzieć? Po pierwsze, Iau twierdzi, że idzie za moim "leadem", choć wie, że moje motywacje w głosowaniu na Kichota mogą być pozagrowe (a tak naprawdę trollowałem). No chujowe co najmniej, o ile nie śmierdzące. Po drugie, pisze jakby miał de facto w dupie jak gra Sheogorath, tylko KIM JEST! Iau zajmuje się nie ocenianiem mafijności, tylko tym, kto się gdzie kryje. I w ogóle co to za pisanie, że "i tak będzie miał giga ciężary"? Przecież to jest pisanie z perspektywy mafii! No kurwa, przecież to mafia sobie zostawia na drugi dzień gościa "bo i tak pewnie padnie", a woli zlinczować typa, który mógłby się wybronić. Z jego posta wynika, że woli jebnąć Kichota, a Sheo to będzie miał jutro ciężary, czyli będzie się bronił może bronił cały dzień i uwaga się skupi na nim. No mnie to nie gra, w chuj mi się to nie podoba i uważam, że Iau jest w mafii, a uniewinnianie go to niesmaczny żart. Przypominam tego posta i proszę o odniesienie się wszystkich obecnych, czy w świetle kolejnych dni te zarzuty mają sens.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:57:38 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 21:57:38 GMT 1
zabiliście, kurwa Iau się wypostowuje na 20 godzin przed linczem a potem ma pretensje do jakichś "nich", że lincz nie jest po jego myśli ty se chyba jaja chłopie robisz Podbijam i dokładam to, że miał go za pewną mafię, potem za 75% mafię, a zszedł z niego jak... przysiągł na kota. No kurwa, przecież to cuchnie w opór. Mnie to bardziej wygląda na to, że chciał go odjebać naszymi rękami, ale po tym Dexterku to już nie mógł (ładnie Mozilla dopytał o to, co to ten Dexterek, bo tak to Iau tego "nie zauważył"), bo by Kichot wiedział, że Iau mafia. to by pasowało z sytuacji z d1 (kurwa, czuję się, jakby to było wieki temu), jak chciał linczować Kichota, a jak Ty też to zasugerowałeś, to powiedział, że pójdziemy za Twoim przewodnictwem
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 22:08:41 GMT 1
I ja bym Cenariusa na day 0/1 kolorował na zielono w stylu -> zostawić go. Jeżeli myślę dobrze to on zawsze tak mechanicznie-matematycznie gra, a tutaj peak tego. Jeżeli myślę dobrze, to on jest graczem z małą ilością czasu na te edycję i pewnie się nie będzie angażował mocno przez weekend (tak estymuje). Zakładam jednak, że da więcej swoich suchych wypowiedzi w podobnym stylu. Zakladam, że jakby trafił do mafii, to by się przymusił (dla mafiozów go proszacych), o większa aktywność. Zatem - dla mnie chillera z nim, ale róbta co chceta. Jak o glonach mowa to walilbym właśnie w Don Kichota. Sowa - mocne opinie Felietonistka - fajny język Cenarius - zwykłe suche zachowanie Tasiemiec - się aktywizuje Drogą eliminacji zostaje tylko Don Kichot, bez konkurencji względem nawet podobnych sobie. No w świetle tego, że Felietonistka mafia, Kichot niewinny i Cenarius pewnie też mafia (a jak nie, to Tasiemiec), to taki trochę słaby ten post. Zwłaszcza te argumenty, dlaczego akurat tych zostawić a Kichota odjebać.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 22:10:36 GMT 1
Uważasz, że ten Cenarius to tak perfidnie mnie zagadywał o testament, przed mordem się do mnie łasił, prosił o wskazówki, a tak naprawdę jest w mafii? Czy bardziej prawdopodobne, że Iau odpierdala chory teatr? Kurwa, rozdarty jestem. Pisałem, żeby nie panikować, ale myślałem, że Wam zostawię ten burdel, a sam polecę. Teraz trochę presję czuję. Ale spokojnie, ogarnę się, zaprawiony w tenisowych bojach jestem, a tam muszę brać emocje w ryzy szybciej niż tu. No patrz jak Cenarius łyknął to że masz mnie w mafijnym składzie, no jak pelikan jakby mu na rękę było Z Iauem jest ten problem, że ja go teraz w mafii widzę TYLKO z Cenariusem, z Montim na 200% nie, a z Tasiemcem na 99% nie A tak właściwie, to czemu Iau z Tasiemcem Ci się wykluczają? Bo dlaczego z Montim, to rozumiem. Ale z Tasiemcem to bym tak mocno nie wykluczał.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 22:12:02 GMT 1
Jeśli mafia to Centaur i Iau, to znaczy, że się całą trójką wjebali w Kichota, gdy padła Felietonistka. To by tłumaczyło zniechęcenie egze, że ma tak słaby skład, wtedy tam nie ma żadnej agendy, żadnego planu, tylko po prostu bezsilność i chwytanie się brzytwy. Głupotę tu napisałem, Centaur głosował na Tasiemca, na Kichota głosowali Felietonistka, Iau i Tasiemiec.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 22:12:48 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 22:12:48 GMT 1
pomyślałem, że jak się podzielimy, to Tasiemiec może być wyrzucony to ofiara na którą mogę pozwolić żeby wygrać wojnę kto o zdrowych zmysłach na niego zagłosuje dziś ^ w kontekście zmiany głosu przez Iau
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 22:13:46 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 22:13:46 GMT 1
to ofiara na którą mogę pozwolić żeby wygrać wojnę kto o zdrowych zmysłach na niego zagłosuje dziś ^ w kontekście zmiany głosu przez Iau w sensie, że ja myślałem, że pójdzie w Tasiemca a skończyło na Cenariusie
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 22:14:20 GMT 1
No patrz jak Cenarius łyknął to że masz mnie w mafijnym składzie, no jak pelikan jakby mu na rękę było Z Iauem jest ten problem, że ja go teraz w mafii widzę TYLKO z Cenariusem, z Montim na 200% nie, a z Tasiemcem na 99% nie A tak właściwie, to czemu Iau z Tasiemcem Ci się wykluczają? Bo dlaczego z Montim, to rozumiem. Ale z Tasiemcem to bym tak mocno nie wykluczał. w sensie no mam ich na te 99% wykluczone, nie na 100% ^^ ale była np. dzisiaj taka dość chamówa już między nimi, jak Iau napisał coś tam, Tasiemiec do niego żeby więcej postował to się szybciej wypostuje, a Iau do niego "spierdalaj" no może nie jest to jakieś w 100% wykluczające, ale oni mieli sporo negatywnych interakcji wobec siebie mogę to jeszcze jutro poczytać
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 22:29:16 GMT 1
ale wam paranoja weszła chłopaki
no ale ładna wkreta, ładna wkreta w gierke
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 22:38:32 GMT 1
No nic, krzyż Antury powstaje, ciężki będzie, oj ciężki w decydująćym linczu - póki co za każdym jebanym razem zawiodłem, wiec mam nadzieje ze chociaz teraz
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 22:41:40 GMT 1
No nic, krzyż Antury powstaje, ciężki będzie, oj ciężki w decydująćym linczu - póki co za każdym jebanym razem zawiodłem, wiec mam nadzieje ze chociaz teraz Ale to już wiadomo, że będzie decydujący lincz? Że nie trafimy? To powiedz w kogo nie trafimy i ten lincz ominiemy.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 22:43:44 GMT 1
A tak właściwie, to czemu Iau z Tasiemcem Ci się wykluczają? Bo dlaczego z Montim, to rozumiem. Ale z Tasiemcem to bym tak mocno nie wykluczał. w sensie no mam ich na te 99% wykluczone, nie na 100% ^^ ale była np. dzisiaj taka dość chamówa już między nimi, jak Iau napisał coś tam, Tasiemiec do niego żeby więcej postował to się szybciej wypostuje, a Iau do niego "spierdalaj" no może nie jest to jakieś w 100% wykluczające, ale oni mieli sporo negatywnych interakcji wobec siebie mogę to jeszcze jutro poczytać Poczytaj, bo ja mogę nie dać rady. W każdym razie mnie takie "spierdalaj" nie wydaje się wystarczającą interakcją wykluczającą. Zwłaszcza w takiej fazie gry, gdzie mafia, jeśli jest w gronie tych zagrożonych, musi już zrobić coś ekstra, żeby mieć szansę. Teraz dopuszczam możliwość jakiejś ustawianej kłótni z emocjami.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 22:46:55 GMT 1
No nic, krzyż Antury powstaje, ciężki będzie, oj ciężki w decydująćym linczu - póki co za każdym jebanym razem zawiodłem, wiec mam nadzieje ze chociaz teraz Ale to już wiadomo, że będzie decydujący lincz? Że nie trafimy? To powiedz w kogo nie trafimy i ten lincz ominiemy. we mnie łośku, i ja mowie o sytuacji moim przetrwania do meczówki
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 22:52:42 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 22:52:42 GMT 1
Jak dla mnie kolejka wyglądać powinna następująco: Tasiemiec: Winny -> Gump Niewinny -> Lau
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 22:54:04 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 22:54:04 GMT 1
Wszystkie trzy niewinne duszyczki wskazują tasiemca, jeden mnie jako niewinnego, drugi podejrzanego najmniej z podejrzanych, trzeci nic o mnie.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 22:57:47 GMT 1
W ogóle spójrzcie jaka to piękna sekwencja jest xD Iauctu na ile procent myślisz, że to cała mafia? który pewniejszy? Na czutke emocjonalna (moja) i jego emocjonalne grnaie? Tasiemiec mafia Na logike - czyli suche działania, progersje, typy postów, etc.? Centurion mafia zakładam na 90% ze jest tam jeden niewinny, ale trzeba dwoch odjebac, by kurwidolek nie wygral a w finale podnosimy ciezary 2v1 i tyle
Tak czy isak nie mam ZIELONEGO POJECIA KTORY Z NICH BARDZIEJ kazde posty Luczyka mi smierdza mafiozem grajacym jako-tako dobrze na emocjach ale caly typ grania (matematyka Njaya) jest tak mafijny wzgledem poprzednich ze ojej no imho obu trzeba, ZWŁASCZZA ze zabilsicie Kichota, to juz ich w ogole trzeba xD Kichot powinien leciec 3 ale wam paranoja weszła chłopaki no ale ładna wkreta, ładna wkreta w gierke No nic, krzyż Antury powstaje, ciężki będzie, oj ciężki w decydująćym linczu - póki co za każdym jebanym razem zawiodłem, wiec mam nadzieje ze chociaz teraz Czyli analizując punkt po punkcie: 1) wg Antury mafia to Cenarius i Tasiemiec 2) ...ale na 90% jeden z nich jest niewinny 3) no ale i tak trzeba obu pierdolnąć 4) ...ale trzeba było zostawić Kichota, bo tak bardzo dużo lepiej od nich grał 5) no ale to NAM weszła paranoja, mimo że IDĄC ZAŁOŻENIAMI ANTURY - na 90% mamy pudło w parze Cenarius/Tasiemiec, a następny w kolejce do grillowania JEST JEBANY MONTI, KTÓRY BY TĄ EDYCJĄ GLORFINDELA ZOSTAWIŁ DALEKO KURWA W TYLE 6) jednocześnie, zakładając tak bardzo prawdopodobne pudło, nawet nie zająknął się, kto może być potencjalnie tym drugim, skoro on jest czysty xD 7) no ale już zaklina rzeczywistość, że znajdzie się w meczówce i będą ciężary trzeba było tego Iaua dzisiaj panowie
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 23:06:46 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 23:06:46 GMT 1
W ogóle spójrzcie jaka to piękna sekwencja jest xD Na czutke emocjonalna (moja) i jego emocjonalne grnaie? Tasiemiec mafia Na logike - czyli suche działania, progersje, typy postów, etc.? Centurion mafia zakładam na 90% ze jest tam jeden niewinny, ale trzeba dwoch odjebac, by kurwidolek nie wygral a w finale podnosimy ciezary 2v1 i tyle
Tak czy isak nie mam ZIELONEGO POJECIA KTORY Z NICH BARDZIEJ kazde posty Luczyka mi smierdza mafiozem grajacym jako-tako dobrze na emocjach ale caly typ grania (matematyka Njaya) jest tak mafijny wzgledem poprzednich ze ojej no imho obu trzeba, ZWŁASCZZA ze zabilsicie Kichota, to juz ich w ogole trzeba xD Kichot powinien leciec 3 ale wam paranoja weszła chłopaki no ale ładna wkreta, ładna wkreta w gierke No nic, krzyż Antury powstaje, ciężki będzie, oj ciężki w decydująćym linczu - póki co za każdym jebanym razem zawiodłem, wiec mam nadzieje ze chociaz teraz Czyli analizując punkt po punkcie: 1) wg Antury mafia to Cenarius i Tasiemiec 2) ...ale na 90% jeden z nich jest niewinny 3) no ale i tak trzeba obu pierdolnąć 4) ...ale trzeba było zostawić Kichota, bo tak bardzo dużo lepiej od nich grał 5) no ale to NAM weszła paranoja, mimo że IDĄC ZAŁOŻENIAMI ANTURY - na 90% mamy pudło w parze Cenarius/Tasiemiec, a następny w kolejce do grillowania JEST JEBANY MONTI, KTÓRY BY TĄ EDYCJĄ GLORFINDELA ZOSTAWIŁ DALEKO KURWA W TYLE 6) jednocześnie, zakładając tak bardzo prawdopodobne pudło, nawet nie zająknął się, kto może być potencjalnie tym drugim, skoro on jest czysty xD 7) no ale już zaklina rzeczywistość, że znajdzie się w meczówce i będą ciężary trzeba było tego Iaua dzisiaj panowie No też żałuję, zapomniałem w tym wszystkim o tym niby plejsie o kolacji za 2k. On był lepszy do weryfikacji na lau. Ale czasu już nie cofniemy. Gwoli usprawiedliwienia lau jedynie rozumiem, że chciał napisać, że ja lub tasiemiec ale wzajemnie się wykluczamy. Moim zdaniem już, na logikę to się wykluczamy. Przecież ja jebię tasiemca od dawien dawna i on we mnie później też zaczął. Głos na niego dałem gdy mafii potrzebne były głosy bardziej w Kichota lub w felieto na odcięcie. No chętnie posłucham czyjegoś tłumaczenia w jaki sposób ja z Kichotem się dodaję.
|
|