Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 23:14:32 GMT 1
tak (do ostatniego postu Centuriona)
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 23:15:03 GMT 1
i zgadzam sie z Toba cen ze jutro tasiemiec moze pojsc, jak tasiemiec niewiny to mozecie mnie jebnac i mozemy konczyc gre, bo nie wyobrazam sobie szukania 2 mafiozow w gronie Gump/Gary/Firefox LOL
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 23:19:42 GMT 1
tzn wiadomo, jak Tasiemiec niewinny powinieem robic krucjate na Cen a potem szukac cudow niewiod ale nie wiem czy z obecnym rozkladem weekendu bede mial sile walic sie z Cenem, z drugiej strony on tez niby NIE MA SILY I CHECI XD ale znajduej wiec moze pojedynek TYATNOW NA KTORY KAZDY CZEKA to bede ja vs Cena po Tasiemcu
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 23:21:25 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 23:21:25 GMT 1
A jeszcze w kontekście mojej mafijności. Naprawdę myślicie Karaś i Smasher, że byłbym w stanie tak zagrać jako mafia? Mam za sobą raptem kilka miastowych gier po długiej przerwie i powiedzmy sobie szczerze, średnich gier, gdzie nie byłem liderem. W mafii ostatni raz byłem lata temu i zawsze uchodziłem za tego, który w mafii nie radzi sobie zbyt dobrze. I teraz miałbym wejść do gry i zamieszać, dożywając tak daleko? To w sumie miły komplement, ale przeceniacie ludzkie, a w szczególności moje możliwości.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 23:22:56 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 23:22:56 GMT 1
tzn wiadomo, jak Tasiemiec niewinny powinieem robic krucjate na Cen a potem szukac cudow niewiod ale nie wiem czy z obecnym rozkladem weekendu bede mial sile walic sie z Cenem, z drugiej strony on tez niby NIE MA SILY I CHECI XD ale znajduej wiec moze pojedynek TYATNOW NA KTORY KAZDY CZEKA to bede ja vs Cena po Tasiemcu Tzn ja jutro jadę w góry i wracam w poniedziałek. Żona niezadowolona, że gram w grę, więc ja toczę więcej niż jedną walkę.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 23:26:51 GMT 1
tzn wiadomo, jak Tasiemiec niewinny powinieem robic krucjate na Cen a potem szukac cudow niewiod ale nie wiem czy z obecnym rozkladem weekendu bede mial sile walic sie z Cenem, z drugiej strony on tez niby NIE MA SILY I CHECI XD ale znajduej wiec moze pojedynek TYATNOW NA KTORY KAZDY CZEKA to bede ja vs Cena po Tasiemcu Tzn ja jutro jadę w góry i wracam w poniedziałek. Żona niezadowolona, że gram w grę, więc ja toczę więcej niż jedną walkę. Jak chcesz mozemy sie zmowic. Walimy teraz w Tasiemca, a potem dajemy 0 postów, i niech sobie decyduje COre miastowy, bo Ty i ja i tak nic juz wiecej nie pokazemy ;>
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 23:30:08 GMT 1
Chociaz z tego co widze to jak wracasz w pon to pewnie bedziesz wieczorem w pon nakurwial, ale cóż, wstepnie i tak to oferuje!
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 23:36:42 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 23:36:42 GMT 1
A jeszcze w kontekście mojej mafijności. Naprawdę myślicie Karaś i Smasher, że byłbym w stanie tak zagrać jako mafia? Mam za sobą raptem kilka miastowych gier po długiej przerwie i powiedzmy sobie szczerze, średnich gier, gdzie nie byłem liderem. W mafii ostatni raz byłem lata temu i zawsze uchodziłem za tego, który w mafii nie radzi sobie zbyt dobrze. I teraz miałbym wejść do gry i zamieszać, dożywając tak daleko? To w sumie miły komplement, ale przeceniacie ludzkie, a w szczególności moje możliwości. jako Cugowski chciałem użyć tego samego argumentu, może nawet użyłem (nie mogę teraz znaleźć) że taki nowicjusz (w sensie: ja) by tak nie zagrał ogólnie Ty byłbyś mafiozą takim jak Cugowski, taką endurance-effortową mafią, spokojnie do zagrania imo, zwłaszcza po tylu edycjach w mieście (ja też byłem po trzech, chociaż do tego półtora edycji mafiowania) ale coś w tym jest, że w mieście sobie automatycznie wyrabiasz autorytet, a tu jakoś tego zabrakło, a ja jeszcze pamiętam Paska, którego nikt tu nie zna, i tam też autorytet full mimo posiadania miejskiej roli jak Ty byś chciał inaczej zagrać w mafii, jak każdy wie, czego się spodziewać po Tobie czytałem Twoją pierwszą analizę z plusikami i widać, jak tendencyjna była, dostawałem ciągle minusy na twarz, a Najman potężne półtora plusa bo se rzucił "Karaś niewinny", nawet sam Najman to obśmiał no to nie gra do końca
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 23:40:18 GMT 1
fajny post
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 23:40:28 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 23:40:28 GMT 1
Chociaz z tego co widze to jak wracasz w pon to pewnie bedziesz wieczorem w pon nakurwial, ale cóż, wstepnie i tak to oferuje! To zależy czy będę żywy i czy Tasiemiec będzie żywy oraz z jakim kolorem. No teraz to dużo znaków zapytania.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 23:52:41 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 23:52:41 GMT 1
A jeszcze w kontekście mojej mafijności. Naprawdę myślicie Karaś i Smasher, że byłbym w stanie tak zagrać jako mafia? Mam za sobą raptem kilka miastowych gier po długiej przerwie i powiedzmy sobie szczerze, średnich gier, gdzie nie byłem liderem. W mafii ostatni raz byłem lata temu i zawsze uchodziłem za tego, który w mafii nie radzi sobie zbyt dobrze. I teraz miałbym wejść do gry i zamieszać, dożywając tak daleko? To w sumie miły komplement, ale przeceniacie ludzkie, a w szczególności moje możliwości. jako Cugowski chciałem użyć tego samego argumentu, może nawet użyłem (nie mogę teraz znaleźć) że taki nowicjusz (w sensie: ja) by tak nie zagrał ogólnie Ty byłbyś mafiozą takim jak Cugowski, taką endurance-effortową mafią, spokojnie do zagrania imo, zwłaszcza po tylu edycjach w mieście (ja też byłem po trzech, chociaż do tego półtora edycji mafiowania) ale coś w tym jest, że w mieście sobie automatycznie wyrabiasz autorytet, a tu jakoś tego zabrakło, a ja jeszcze pamiętam Paska, którego nikt tu nie zna, i tam też autorytet full mimo posiadania miejskiej roli jak Ty byś chciał inaczej zagrać w mafii, jak każdy wie, czego się spodziewać po Tobie czytałem Twoją pierwszą analizę z plusikami i widać, jak tendencyjna była, dostawałem ciągle minusy na twarz, a Najman potężne półtora plusa bo se rzucił "Karaś niewinny", nawet sam Najman to obśmiał no to nie gra do końca Nie wiem czy do zagrania, może i tak. Co do autorytetu to nieco inaczej to pamiętam. Paska chcieli linczować i tylko moja wyjebka spowodowana pewnością, że w każdej chwili mogę się uniewinnić spowodowała, że nie musiałem tego używać. Makło był hejtowany przez dłuższy czas, w ogóle nikt nie chciał ze mną rozmawiać. W sumie podobnie jak i w tej edycji. W discordowej chcieli mnie już drugiego dnia linczować i nie zdążyli tylko dlatego bo ich snajper wyprzedził. Drzewiec dwoma postami zrobił sobie autorytet i szczerze mówiąc nie mam pojęcia na czym. Tam wszedłem na pełnej kurwie i przeciw konwencjom, może to zrobiło robotę. No teraz nie wiedziałem do końca czy się zapisać, zapisałem się bez planu na grę i tak jakby od początku czułem, że z mojej strony może być edycja byle jaka. Ale od początku wierzyłem, że przed linczem się wybronię, bo prawda zawsze wyjdzie na jaw. No i teraz jest jak jest. Wiem, że jestem na świeczniku, bo nie miałem czasu na starcie. Pshemo mi kiedyś pisał, że w tym środowisku ze świecznika nie da się wyjść i widzę teraz, że mial rację. Ja lubiłem kiedyś grać na świeczniku. Mega wyczerpujące, ale też ze świecznika więcej widać. I ja jestem przekonany, że moja kolejka teraz jest właściwa i wygrywająca. Jestem w stanie sobie wyobrazić teraz cmentarz, który mnie po cichu dopinguje (pozdrawiam chłopaki). To co mnie wyróżnia, czego bym nie był w stanie odtworzyć jako mafia, to właśnie takich wylewnych postów jak ten. Psuję sobie przyszłe gry jak mi faktycznie mafia dropnie, ale tak jest. W mafii będę spięty jeszcze bardziej niż byłem wczoraj. Nie da się tego udowodnić, tak jak i wy macie mnie tylko na czutce. Posty tasiemca o tym że gram na emocjach to też tylko jego opinia/manipulacja. Takiego szczerego słowotoku jak teraz czy wcześniej bym po prostu nie był w stanie stworzyć. I wiem, że teraz jest arcy ważny dzień, bo skoro Tasiemiec to taki kox mafia top of the top, to wiem, że tanio skóry nie sprzeda. I to mnie najbardziej motywuje, taki czelendż, żeby pokazać, że będę w stanie się uniewinnić. Fakt, że on umie ładniej pod was tworzyć te cytaty, głębokie i trafne myśli czy inne strumienie różnych substancji. Ale Wiśniak też potrafił i po Don Kichocie widać, że nie zawsze trafność analiz i wspaniałość głębi rozkmin świadczy o winie lub niewinności.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 23:57:11 GMT 1
Po edycji bedziesz musial zmienic te opinie XD skoro mnie dales w kolejke a mamy 2 mafiozow do zlinczowania
Mam nadzieje ze zapamietam by to pamietac jak nie bedziesz mafiozom - bys powiedzial że ze swiecznika to samo gówno widac
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 23:58:35 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 23:58:35 GMT 1
Po edycji bedziesz musial zmienic te opinie XD skoro mnie dales w kolejke a mamy 2 mafiozow do zlinczowania Mam nadzieje ze zapamietam by to pamietac jak nie bedziesz mafiozom - bys powiedzial że ze swiecznika to samo gówno widac Czyli wiesz, że Tasiemiec niewinny jeśli dobrze zrozumiałem
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 23:59:33 GMT 1
Wystarczy w twojej liscie brak 2 mafiozów i cała twoja teoria ze ze swiecznika duzo widac jest O KANT DUPY ROZBIC XD
ale smiesznez ze wykorzystujesz taki moment na gadanie out of game na jakies wpletywanie mi klasmtw w usta gdy widac to post po poscie bleby tylko zmanipulowac
wtf xd
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 0:01:04 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 22, 2023 0:01:04 GMT 1
Wystarczy w twojej liscie brak 2 mafiozów i cała twoja teoria ze ze swiecznika duzo widac jest O KANT DUPY ROZBIC XD ale smiesznez ze wykorzystujesz taki moment na gadanie out of game na jakies wpletywanie mi klasmtw w usta gdy widac to post po poscie bleby tylko zmanipulowac wtf xd He? No ja proponuję ciebie jeśli Tasiemiec niewinny. Jeśli ty niewinny i ja niewinny to jaka jest szansa, że tasiemiec też? No moim zdaniem zero. Więc kolejka się broni.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 0:01:57 GMT 1
Wystarczy w twojej liscie brak 2 mafiozów i cała twoja teoria ze ze swiecznika duzo widac jest O KANT DUPY ROZBIC XD ale smiesznez ze wykorzystujesz taki moment na gadanie out of game na jakies wpletywanie mi klasmtw w usta gdy widac to post po poscie bleby tylko zmanipulowac wtf xd He? No ja proponuję ciebie jeśli Tasiemiec niewinny. Jeśli ty niewinny i ja niewinny to jaka jest szansa, że tasiemiec też? No moim zdaniem zero. Więc kolejka się broni. oby byku, oby
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 0:05:03 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 0:05:03 GMT 1
jako Cugowski chciałem użyć tego samego argumentu, może nawet użyłem (nie mogę teraz znaleźć) że taki nowicjusz (w sensie: ja) by tak nie zagrał ogólnie Ty byłbyś mafiozą takim jak Cugowski, taką endurance-effortową mafią, spokojnie do zagrania imo, zwłaszcza po tylu edycjach w mieście (ja też byłem po trzech, chociaż do tego półtora edycji mafiowania) ale coś w tym jest, że w mieście sobie automatycznie wyrabiasz autorytet, a tu jakoś tego zabrakło, a ja jeszcze pamiętam Paska, którego nikt tu nie zna, i tam też autorytet full mimo posiadania miejskiej roli jak Ty byś chciał inaczej zagrać w mafii, jak każdy wie, czego się spodziewać po Tobie czytałem Twoją pierwszą analizę z plusikami i widać, jak tendencyjna była, dostawałem ciągle minusy na twarz, a Najman potężne półtora plusa bo se rzucił "Karaś niewinny", nawet sam Najman to obśmiał no to nie gra do końca Nie wiem czy do zagrania, może i tak. Co do autorytetu to nieco inaczej to pamiętam. Paska chcieli linczować i tylko moja wyjebka spowodowana pewnością, że w każdej chwili mogę się uniewinnić spowodowała, że nie musiałem tego używać. Makło był hejtowany przez dłuższy czas, w ogóle nikt nie chciał ze mną rozmawiać. W sumie podobnie jak i w tej edycji. W discordowej chcieli mnie już drugiego dnia linczować i nie zdążyli tylko dlatego bo ich snajper wyprzedził. Drzewiec dwoma postami zrobił sobie autorytet i szczerze mówiąc nie mam pojęcia na czym. Tam wszedłem na pełnej kurwie i przeciw konwencjom, może to zrobiło robotę. No teraz nie wiedziałem do końca czy się zapisać, zapisałem się bez planu na grę i tak jakby od początku czułem, że z mojej strony może być edycja byle jaka. Ale od początku wierzyłem, że przed linczem się wybronię, bo prawda zawsze wyjdzie na jaw. No i teraz jest jak jest. Wiem, że jestem na świeczniku, bo nie miałem czasu na starcie. Pshemo mi kiedyś pisał, że w tym środowisku ze świecznika nie da się wyjść i widzę teraz, że mial rację. Ja lubiłem kiedyś grać na świeczniku. Mega wyczerpujące, ale też ze świecznika więcej widać. I ja jestem przekonany, że moja kolejka teraz jest właściwa i wygrywająca. Jestem w stanie sobie wyobrazić teraz cmentarz, który mnie po cichu dopinguje (pozdrawiam chłopaki). To co mnie wyróżnia, czego bym nie był w stanie odtworzyć jako mafia, to właśnie takich wylewnych postów jak ten. Psuję sobie przyszłe gry jak mi faktycznie mafia dropnie, ale tak jest. W mafii będę spięty jeszcze bardziej niż byłem wczoraj. Nie da się tego udowodnić, tak jak i wy macie mnie tylko na czutce. Posty tasiemca o tym że gram na emocjach to też tylko jego opinia/manipulacja. Takiego szczerego słowotoku jak teraz czy wcześniej bym po prostu nie był w stanie stworzyć. I wiem, że teraz jest arcy ważny dzień, bo skoro Tasiemiec to taki kox mafia top of the top, to wiem, że tanio skóry nie sprzeda. I to mnie najbardziej motywuje, taki czelendż, żeby pokazać, że będę w stanie się uniewinnić. Fakt, że on umie ładniej pod was tworzyć te cytaty, głębokie i trafne myśli czy inne strumienie różnych substancji. Ale Wiśniak też potrafił i po Don Kichocie widać, że nie zawsze trafność analiz i wspaniałość głębi rozkmin świadczy o winie lub niewinności. kurka rurka to jest dobry post i szybko powstał
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 0:08:38 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 0:08:38 GMT 1
do wszystkich: na ile wulgarność Tasiemca wydaje się Wam autentyczna w tej grze a na ile przerysowana?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 0:11:35 GMT 1
do wszystkich: na ile wulgarność Tasiemca wydaje się Wam autentyczna w tej grze a na ile przerysowana? Odpowiadalem na to w swoim poscie czytania Tasiemca: Łuczyk uniewinnil sie jako Influencer gdzis tak w srodku gry udawnaym wkurwieniem xd
teraz jego posty sa suche, czesrtwe i emocjonalnie udawane
jakies 4/5 postów albo i wiecej Tasiemca
brzmi takim chujowym emocjonalnym wymuszeniem i FELLOW KIDS TEZ MAM MIASTOWE EMOCJE
totalnie marnizna
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 0:11:51 GMT 1
wystarczy wejsc w jego posty i po prostu czytac pod wzgledem czuty xd na emocje i naturalnosc
|
|