Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 0:12:34 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/69693Minus. Suchy post i podstawa pod danych graczy. mafiacorner.boards.net/post/69662Minus. Co to za dretwe "polecam CI myslec co jak polece jako niewinny". Wyluzowany mafiozo. mafiacorner.boards.net/post/69618/threadMinus. Suche spokojne logiczne tlumaczenie idealnie pod Garego. mafiacorner.boards.net/post/69604/threadMinus. Na to akurat znamy odpowiediz. mafiacorner.boards.net/post/69602/threadPlus. KOnkretne punktowanie. mafiacorner.boards.net/post/69600/threadMinus. Nie jestem optymistycznie nastawiony hehe. mafiacorner.boards.net/post/69593/threadMinus. Iks de. Whatsa doing fellow townmembers. mafiacorner.boards.net/post/69586/threadPlus. Odpowiednia chillera. Ale to akurat mafijno-łuczykowe, wiec powinien byc minus. mafiacorner.boards.net/post/69584/threadMinus. Wyrachowana przewrócona gra. A po przewróceniu gry po X czasie reflekjsa ze nie jest optymistyczny (czytam od tylu). lul mafiacorner.boards.net/post/69583/threadMInus. Progresowanie suche w opór. mafiacorner.boards.net/post/69579/threadPlus. Bo przeoczony post. Minus. "Ten fakt nie swiadczy o tym ze jestem mafijny/niemafijny" xD jezeli jestes niemafijny to wszystko o tym swiadczy lol mafiacorner.boards.net/post/69579/threadNeutral. mafiacorner.boards.net/post/69452/threadJAK WIDAC - mimo suchych emocjonalnych chłodnych postow Łuczyka, POTRAFI OKAZYWAC EMOCJE! Co ciekawe, we wszystkich poprzednich postach nie pokazuje emocji tylko jest szorstki i z nich kurwa wyprany. Tutaj dostal autentycnzie dzialajaca kare i to jest troche off-game - to potrafi nagle pokazac jakas MOCNIEJSZA REAKCJE. Ale tutaj nie musi klamac. Lol SUPER WIELKI MINUS WZGLEDEM INNYCH POSTÓW mafiacorner.boards.net/post/69442/threadMinus. Czemu moge pisac mimo przekroczena psotów KURWA IKS DE mafiacorner.boards.net/post/69441/threadPlus. Normalne emocje i normalny post. Takich chcialbym wiecej bez wyprania/udawanego iks de/i tak dalej. mafiacorner.boards.net/post/69439/threadMinus. Mafijne tlumaczenie. mafiacorner.boards.net/post/69436/threadMinus. Co to za blagalny ton. mafiacorner.boards.net/post/69426/threadPlus. (Biorac pod uwage Luczykowanie) Ale to zarazem tanie odwolywanie sie do latwo wygranych gierek jako mafia, gdzie Luczyk nie musial. No teraz by MUSIAL. Wiec to kurwa nie mowi nam nic w ramach tej gry, tylko tyle, ze tutaj musialby sie bardziej postarac co byc moze robi. mafiacorner.boards.net/post/69421/threadJestem miasto. Nie klamie. Luczyk nigdy by czegos takiego nie zrobil. mafiacorner.boards.net/post/69411/threadxd chyba nie bylo mu do smiechu po czasie jak pokazuje dzisiejsza sytuacja mafiacorner.boards.net/post/69409/threadNo akurat zamykanie mordy to zawsze zle dla miastowego. mafiacorner.boards.net/post/69399/threadALE ALE - placzliwy post mafiacorner.boards.net/post/69393/threadJestem miasto (znowu). Nie klamie, naprawde. mafiacorner.boards.net/post/69389/threadAU-TEN-TYCZNIE sie czuje. Rozumiecie a-u-t-e-n-t-y-c-z-n-i-e. ALez EGZALTACJA UCZUCIA! Tak ciezko mafiozom o to. mafiacorner.boards.net/post/69387/threadMarna sucha refleksja. mafiacorner.boards.net/post/69383/threadHEHE IKS DE FELLOW KIDS OJEJKU NIE WYSZLO mafiacorner.boards.net/post/69373/threadRelatywnie na plus mafiacorner.boards.net/post/69371/threadAle koniec koncow z gory tego nie widac. Zgwalcony, zgongowany. A przeprosil, a potem dalej polityka leci hehe. mafiacorner.boards.net/post/69363/threadImho Tasiemiec moze sie krzyzowac z Kichotem. Bo jezeli kichot w mafii to Tasiemiec niewinny i nie wiedzial w kogo wali. ALe jezeli tasiemiec niewinny to mogl chciec zabic kichota przed wspol-mafioza Egze (ktory i ta kby padl ale lincz pozniej) Jezeli zas Kichot mafia, to mafia blokowala lincz na kichocie i chciala odratowac z Egzego (albo w ogole patrzec co sie dzieje) ogolem cala ta sytuacja masowkowosci zle stawia i Kichota i Tasiemca mafiacorner.boards.net/post/69357/threadJEstem wsciekly. Serio. Naprawde. I przepraszam tez naprawde. (XD) mafiacorner.boards.net/post/69353/threadALE ZE SEEEEEEEEEERIO NIKT? jak to morzliwe mafiacorner.boards.net/post/69351/threadJak na to ze uwazal ze bedzie musial ratowac dupe i jest zagrozony - to po linczu na Egze nijak sie cieszyl z tego ze przezyl. Wiec moze wiedzial ze nie jest zagrozony? mafiacorner.boards.net/post/69345/threadNAWET PRZEROSINY CYNICZNIE PLANUJE XD mafiacorner.boards.net/post/69334/threadO, nawet autentyczny wkurw. Ale wzgledem calosci postów, to tkaie pojedyncze wyskoki jakos tak dziwnie wygladaja. mafiacorner.boards.net/post/69328/threadPrzeprosil, a potem zglasza ze znowu przeprosi. Wirtuoz marnego grana na emocjach. mafiacorner.boards.net/post/69324/threadTutaj, przed ratowaniem dupy, wali w Centura. Zakladajac lincz na Centaurze i Kichocie to daje mafii Tasiemiec-Egze DWIE OSOBY przed nich. Noise. mafiacorner.boards.net/post/69323/threadSwoja droga, bardzo dobrze sie luczyk wyspozycjonowal na lincz na Centaurze bo jeszcze zagral byciem przez niego w opor wkurwionym. co wiecie, daje autentycznosci mafiacorner.boards.net/post/69318/threadI cale to wkurwienie do ktorego dochodzilem to jeden marny typowy scapsowany post napisany cholernie stereotypowo, jeszcze na kanwie OMGUSA xD z kolejka, lol mafiacorner.boards.net/post/69316/threadA w sumie i tak robil to co zapowiedzial - walil miedzy tych dwoch, ale dolozyl sobie auntetycnzosci troche. mafiacorner.boards.net/post/69314/threadTutaj ten dobry dla mafi tunneling Cen-Kichot (jezeli tasiemiec w mafii). A wiedzial ze ma pod to granie bo mial miedzy innymi moja szable, ale tez wiecej. mafiacorner.boards.net/post/69309/threadKURWA NO xD mafiacorner.boards.net/post/69308/threadMatematyczna mafijna logiczna rozpiska. mafiacorner.boards.net/post/69298/threadMafijne liczenie glosow mafiacorner.boards.net/post/69291/threadNa plusik post. mafiacorner.boards.net/post/69290/threadPRzy tak otwartym bronieniu to ciezko az teamowac ich razem. mafiacorner.boards.net/post/69281/threadBudowanie pod Centuriona. mafiacorner.boards.net/post/69262/threadW miare spoko emocja. Ale dotyczaca... zartu xD mafiacorner.boards.net/post/69261/threadPO TYLU POSTACH DOSZLISMY DO WIADOMOSCI GDZIE LUCZYK POGODZIL SIE Z LINCZEM NA SOBIE - a chuja sie pogodzil i nakurwial, jeszcze cwano, a nie tak miastowo otwarcie xD mafiacorner.boards.net/post/69261/threadMoglby teraz na nowo rozrysowac, ALE DOKLADNIE, a nie po bylejakosci, juz po linczu na Egze. Biorac pod uwage ze jest na swieczniku, to powinno mu zalezec? mafiacorner.boards.net/post/69256/threadTaki poscior na zas. mafiacorner.boards.net/post/69255/threadTo stare budowanie na mnie, ktore ogolem powtarza, ale nie za mocno, bo nie ma posluchu i woli Centuriona-Kichota. mafiacorner.boards.net/post/69244/threadxddd wklepuje ponownie na prosbe
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 0:23:41 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 0:23:41 GMT 1
jesteś w 25% limitu a jest jeszcze z 40+ godzin do linczu
jak się znowu bezmyślnie wyprostujesz, to lecisz, bo uznam to za plejs "podejrzewają mnie za wypostowanie, więc się znowu wypostuję, bo pomyślą, że mafioza by tak sobie nie strzelił w stopę"
jak masz niezależne wnioski albo chcesz udzielić kilku odpowiedzi, to się wstrzymuj i umieszczaj w jednym poście
jeden z dwóch Centaur/Tasiemiec jest na 90% niewinny wg Ciebie, gdzie jest plot twist?
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 0:25:56 GMT 1
Bede szukał w meczówce jezeli dozyje, na swieża głowę, zreszta, co juz dawno pisalem i delkarowalem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 3:20:04 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 3:20:04 GMT 1
no cóż
przynajmniej nie wstawił w podpis jak Szogun 'banda debili'
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 8:05:44 GMT 1
Nie wiem czy to jakieś gierki z mafią, żeby mnie nie zamordowali, czy Ty tak na serio, więc wyjaśnijmy sobie to. Nie przypierdalam się do Iau za tabelkę, czy jak Ty to nazywasz - analizę, a przynajmniej jest to argument trzeciorzędny z mojej perspektywy. Owszem, uważam, że to jest pozorowanie aktywności, przyjmuję do wiadomości Twój argument, że Twoim zdaniem mafiozo miałby tam na końcu jakieś wnioski, żeby zyskać coś na tym, ja to widzę inaczej, ale nie będę się tu kłócił, że któryś z nas błądzi niebywale, uważam, że oba poglądy się bronią. To co mi się nie podoba w Iau to przede wszystkim: 1) wpasowanie się w moje estymatory tego, jak moim zdaniem zagra jak będzie w mafii; 2) pisze posty z perspektywy mafii; 3) gra na emocjach; 4) normalnie jest betonem a tu się niby ugiął pod presją ludu i zaczął napierdalać w glona, bo ludzie domagali się od niego napierdalania w glona; 5) i rozwijając powyższe, ogólnie mam wrażenie, że robi rzeczy na pokaz, a nie bo tak czuje. Zobacz, że już się wypostował. Ale ostatniego posta zużył na to, żeby napisać 100. Nie zostawił go sobie na jakąś obronę w razie czego, nie zostawił na atak, tylko go przepalił. 6) bardzo mnie zakuło to, jak podpiął się pode mnie z Kichotem. Wiem, że odnoszę się do mety, ale zrobię to nie wprost: w skrócie nienawidzę gracza kryjącego się pod Don Kichotem i jest to wiadome. Jak go rozpoznałem, to napisałem CapsLockiem, że można typa odjebać. Napisałem to bardziej dla jaj niż na serio. Kichot jest glonem i nie płakałbym, gdyby padł, ale uważam, że lepiej jak padnie Szogun, bo Szogun jest mafijny, a Kichot jest po prostu nijaki. No a co zrobił Iau? Napisał najpierw, że wie, czemu chcę głosować na Kichota, a potem walnął posta, jakby argumentującego, usprawiedliwiającego jego głos: mafiacorner.boards.net/post/67316A potem jeszcze jednego, strasznie śmierdzącego: mafiacorner.boards.net/post/67321 Aż go może zacytuję, bo w linki to się nie chce klikać: Przecież ten post to jest jeden wielki czerwony tekst!!! Jak Ty tego możesz nie widzieć? Po pierwsze, Iau twierdzi, że idzie za moim "leadem", choć wie, że moje motywacje w głosowaniu na Kichota mogą być pozagrowe (a tak naprawdę trollowałem). No chujowe co najmniej, o ile nie śmierdzące. Po drugie, pisze jakby miał de facto w dupie jak gra Sheogorath, tylko KIM JEST! Iau zajmuje się nie ocenianiem mafijności, tylko tym, kto się gdzie kryje. I w ogóle co to za pisanie, że "i tak będzie miał giga ciężary"? Przecież to jest pisanie z perspektywy mafii! No kurwa, przecież to mafia sobie zostawia na drugi dzień gościa "bo i tak pewnie padnie", a woli zlinczować typa, który mógłby się wybronić. Z jego posta wynika, że woli jebnąć Kichota, a Sheo to będzie miał jutro ciężary, czyli będzie się bronił może bronił cały dzień i uwaga się skupi na nim. No mnie to nie gra, w chuj mi się to nie podoba i uważam, że Iau jest w mafii, a uniewinnianie go to niesmaczny żart. Przypominam tego posta i proszę o odniesienie się wszystkich obecnych, czy w świetle kolejnych dni te zarzuty mają sens. Idealnie się wpasowuje w tę taktykę, o której wspominałem. Że mafia chciała za wszelką cenę kolejkować jak najwięcej niewinnych przed siebie. Jedynie przy linczu Desu się myliłem, bo tak Feli milczała. Ale przy mnie tak było, z Don Kichotem się zastanawiam, dlaczego Lau nie szedł w niego i walił w Centaura. Aczkolwiek żaden z nich nie chciał linczu na mnie. I to by się wpasowywało.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 8:07:53 GMT 1
Wszystkie trzy niewinne duszyczki wskazują tasiemca, jeden mnie jako niewinnego, drugi podejrzanego najmniej z podejrzanych, trzeci nic o mnie. Tylko czekałem, kto pierwszy z tym wyskoczy i w sumie trafiłem, że to będziesz Ty. Grasz na emocjach. Od tego spłakania się non stop. I teraz weź pod uwagę jeden fakt. Testament Desu to imo była vendetta i jebanie mnie i Gumpa za to, że przyczyniliśmy się do jego wyjebania. Silverhand to wiadomo, że jak ja go zacznę podejrzewać, to ten się do mnie przyklei i będzie mieć za mafią vide Jamniczek. Sowa to twardogłowiec bez progresji, jak już sobie uwalił w głowie, że jestem mafia, to choćbym zrobił poczwórnego axla na fallusie, to nie zmieniłby zdania.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 8:09:49 GMT 1
tzn wiadomo, jak Tasiemiec niewinny powinieem robic krucjate na Cen a potem szukac cudow niewiod ale nie wiem czy z obecnym rozkladem weekendu bede mial sile walic sie z Cenem, z drugiej strony on tez niby NIE MA SILY I CHECI XD ale znajduej wiec moze pojedynek TYATNOW NA KTORY KAZDY CZEKA to bede ja vs Cena po Tasiemcu A dlaczego nie chcesz stanąć w szranki ze mną? Czyżbyś się bał?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 8:12:05 GMT 1
tzn wiadomo, jak Tasiemiec niewinny powinieem robic krucjate na Cen a potem szukac cudow niewiod ale nie wiem czy z obecnym rozkladem weekendu bede mial sile walic sie z Cenem, z drugiej strony on tez niby NIE MA SILY I CHECI XD ale znajduej wiec moze pojedynek TYATNOW NA KTORY KAZDY CZEKA to bede ja vs Cena po Tasiemcu Tzn ja jutro jadę w góry i wracam w poniedziałek. Żona niezadowolona, że gram w grę, więc ja toczę więcej niż jedną walkę. Kolejny trick pozagierkowy bazujący na emocjach. "No wiecie, panowie, mnie teraz nie będzie, żona jest zła, sami rozumiecie. Ale będę po linczu, więc wtedy mogę nakurwiać, Dajcie mi jeszcze lincz życia". Sama informacja, że miałbyś ograniczony czas by wystarczył. Ty jeszcze posiłkujesz się z wytłumaczeniem i włączenie w to osobę trzecią, czyli żonę.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 8:14:38 GMT 1
Tzn ja jutro jadę w góry i wracam w poniedziałek. Żona niezadowolona, że gram w grę, więc ja toczę więcej niż jedną walkę. J ak chcesz mozemy sie zmowic. Walimy teraz w Tasiemca, a potem dajemy 0 postów, i niech sobie decyduje COre miastowy, bo Ty i ja i tak nic juz wiecej nie pokazemy ;> No kurwa. Ty i tak się wylimitujesz do 22, więc co to za różnica. Uprawiasz jakiś prywatny folwark w tej grze, dajesz mety wyjęte z prywatnych wiadomości przed grą, wychodzisz z jakimiś zjebanymi zakładami o obiad z Kichotem, wylimitowujesz się z premedytacją, a na koniec jeszcze pierdolisz, że ja bazuję grą na emocjach. Grasz poniżej pasa, a masz czelność pouczać innych.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 8:19:38 GMT 1
do wszystkich: na ile wulgarność Tasiemca wydaje się Wam autentyczna w tej grze a na ile przerysowana? Odpowiadalem na to w swoim poscie czytania Tasiemca: Łuczyk uniewinnil sie jako Influencer gdzis tak w srodku gry udawnaym wkurwieniem xd
teraz jego posty sa suche, czesrtwe i emocjonalnie udawane
jakies 4/5 postów albo i wiecej Tasiemca
brzmi takim chujowym emocjonalnym wymuszeniem i FELLOW KIDS TEZ MAM MIASTOWE EMOCJE
totalnie marnizna
No kurwa, ty manipulatorze zasrany. Jako Influencer byłem wrzucony niemal od razu za lincz na Hayho. Budowałem dobrą progresję myśli np. przy atakach Rimbaud na kogoś tam, czym zaplusowałem u Pshema. Nie kłam jak było, bo to jest po prostu skurwysyństwo z Twojej strony.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 8:23:43 GMT 1
Bede szukał w meczówce jezeli dozyje, na swieża głowę, zreszta, co juz dawno pisalem i delkarowalem Chuja będziesz szukać w meczówce. Po prostu znów będziesz odpierdalać krzywe i nieczyste akcje, żeby wjebać kogoś przed siebie. I ciągle tylko ta "meczówka, meczówka, meczówka". Już pewnie jej fragmenty oddajesz razem z moczem.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 8:31:04 GMT 1
Teraz tak patrzę na ten sojuszyk Laua i jakoś mi się on gryzie w kontekście ich podwójnej winy. Chociaż widać, że zaczynają iść na bezczelnego.
Imo powinniśmy się dzisiaj skupić na tym, kto z miastowego core ma najmniejsze chęci do drążenie tematu w kontekście plottwista. Na pewno Karaś najmocniej, a jak reszta?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 8:45:40 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 8:45:40 GMT 1
Odpowiadalem na to w swoim poscie czytania Tasiemca: Łuczyk uniewinnil sie jako Influencer gdzis tak w srodku gry udawnaym wkurwieniem xd
teraz jego posty sa suche, czesrtwe i emocjonalnie udawane
jakies 4/5 postów albo i wiecej Tasiemca
brzmi takim chujowym emocjonalnym wymuszeniem i FELLOW KIDS TEZ MAM MIASTOWE EMOCJE
totalnie marnizna
No kurwa, ty manipulatorze zasrany. Jako Influencer byłem wrzucony niemal od razu za lincz na Hayho. Budowałem dobrą progresję myśli np. przy atakach Rimbaud na kogoś tam, czym zaplusowałem u Pshema. Nie kłam jak było, bo to jest po prostu skurwysyństwo z Twojej strony. No plus jeden dla Tasiemca Znaczy, ja tutaj mam jeszcze inną rzecz do dodania - jako Influencer wydawałeś mi się grać naturalniej niż w tej gierce xD No i nie wiem z czego to wynika teraz, bo jeden rabin powie że stres przez próbę dorównania swoim występom mafijnym, a drugi powie że w mieście się gorzej czujesz, czyli to co już Forefox wspominał Jak ty to widzisz, dlaczego ktoś z zewnątrz może mieć takie wrażenie o tobie?
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 8:49:56 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 8:49:56 GMT 1
mnie się nie podoba ten agresywny wjazd Tasiemca
+ ta agresja wczoraj do Kichota
jakby się rozminął fest
a teraz jakby chciał się zantagonizować ze wszystkimi, żeby nie było wiadomo z kim najbardziej
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 9:00:18 GMT 1
no znaczy tak, ja merytorycznie się zgodziłem, emocjonalnie to rzeczywiście jest najbardziej chyba nagrzany z całej paki xd
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 9:01:13 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 9:01:13 GMT 1
z jednej strony mi plusuje Tasiemiec drążeniem plottwista, a z drugiej strony boje się że to odpowiednik rzucenia kamykiem w skradankach
no ja szukałem i w Firefoxie (najmocniej), i w Smasherze (reakcyjne bo miałem impuls), i Karasia próbuje sprawdzać ale ten jest jak jakiś posąg z marmuru
problem polega na tym, ze Firefox też mocno poszedł w tym kierunku przynajmniej przy zaćmieniu dnia trzeciego, Karaś co chwilę drąży, może Smasher jest w tym dość wygodny, ale też do tej pory nie było przesłanek żeby paranoi jeszcze tak ulegać
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 9:02:48 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 9:02:48 GMT 1
i nie zgadzam się że testament Desu to była vendetta, on był świecie przekonany do tego w co wierzył, vendettowanie to spłycenie jego przekazu
mimo tego że się z nim nie zgadzam
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 9:04:22 GMT 1
Ale to już wiadomo, że będzie decydujący lincz? Że nie trafimy? To powiedz w kogo nie trafimy i ten lincz ominiemy. we mnie łośku, i ja mowie o sytuacji moim przetrwania do meczówki Weź mi to wytłumacz jak chłop krowie na rowie, co Ty chcesz przekazać. Piszesz, że będziesz miał ciężki krzyż w decydującym linczu czy jakoś tak. Teraz piszesz, że w Ciebie walniemy i to będzie ten decydujący lincz. Ale kurwa, my mamy 2 lincze na trafienie, żeby był decydujący lincz (potencjalnie na Tobie), to musimy nie trafić. To ja Cię pytam kto jest w kolejce potencjalnie przed Tobą, kto Twoim zdaniem jest niewinny. No ja to widzę tak, że wiesz, że może paść niewinny i już szykujesz płaczliwe posty pod "olaboga, biedny Antura w meczówkach zawsze zawodzi, choć raz niech się tak nie stanie!!! Chlip, chlip!"
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 9:09:53 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 9:09:53 GMT 1
skoro wie że padnie niewinny to czemu go za to łapiesz?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 9:10:21 GMT 1
tzn wiadomo, jak Tasiemiec niewinny powinieem robic krucjate na Cen a potem szukac cudow niewiod ale nie wiem czy z obecnym rozkladem weekendu bede mial sile walic sie z Cenem, z drugiej strony on tez niby NIE MA SILY I CHECI XD ale znajduej wiec moze pojedynek TYATNOW NA KTORY KAZDY CZEKA to bede ja vs Cena po Tasiemcu A czemu nie przed Tasiemcem? Ten Tasiemiec to taki Twój pewniak, czy o co chodzi?
|
|