|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 12:08:09 GMT 1
Nie no, Smasher miasto w chuj, Firefox miasto w chuj, Karaś miasto w chuj. Zostałby ten Gump jako plottwist.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 12:11:42 GMT 1
Iau w ogóle jakakolwiek analiza własnego zachowania u ciebie leży, ja nie wiem co ci mam więcej powiedzieć zobaczysz kolor to sie zreflektujesz
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 12:13:44 GMT 1
jeżeli zobaczę zielony kolor to jednak od ciebie bym refleksji oczekiwał
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 12:14:08 GMT 1
a, no i ten post Tasiemca wyżej - miałem tego nie pisać bo w sumie chciałem posłuchać odpowiedzi, ale chuj tam - też trochę brzmi jak ruch wyprzedzający w stylu "no teraz na pewno nie poleci, ale zacznijmy siać te ziarenka wątpliwości, to się plon później zbierze" Ale wiesz, że z takiego punktu widzenia, to ja powinienem tylko pisać o tym, co w zasadzie już tu zostało powiedziane, czyli Ja-Lau-Centaur. A stawiam chuja na szali, że tu już niczego wielkiego nie wymyślimy i polecimy i tak najpierw w tę trójkę. I jest mi z tym z tym ok, ale to jest już trochę takie pierdololo dla pierdololo i w zasadzie te wszystkie rzeczy się powielają. Ale jeżeli jakiś mafiozo jest poza tą trójką, to im wcześniej zaczniemy się poważniej nad tym zastanawiać tym lepiej. To trochę takie założenie, że nasz plan A musi wyjść, a jak nie to ciemna pipcia. Owszem, jest to ciężkie w chuj, bo czytając Twój początek już mi coś się zapalało, ale z czasem mi to mijało, bo grałeś z w chuj miejskim rigczem. Może trochę brakuje mi w Tobie takiej swobody w podejmowaniu tematów planu B i tutaj będzie mój prztyczek w Twoim kierunku.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 12:18:15 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 12:18:15 GMT 1
Nie no, Smasher miasto w chuj, Firefox miasto w chuj, Karaś miasto w chuj. Zostałby ten Gump jako plottwist. no tak, ale co właściwie można z gry zarzucić Gumpowi? że nie wszedł z automatu do tego ścisłego town core i gdzieś tam w myślach wisi, ale: a) czy to oznacza, że tak zajebiście profesjonalnie balansuje na przemykaniu-nieprzemykaniu jako mafioza? b) czy po prostu fakt, że jeszcze wcześniej w grach nie było aż tak mocnego trzonu jak Karaś i Smasher? + ten ja na doczepkę, który zawsze pada w d1/d2, i on po prostu łapie oddech growy + też fakt, że on miał iść na emeryturę? wtedy potwierdzałoby, że on aż tak nie napierdala + te wszystkie wybuchy + to jak wczoraj to wszystko rozpisał, ten strumień świadomości, którego nota bene nie zerżnąłem od niego ( ) + nie zeżarł mnie po moim odpale w d3, mógł mnie tam zgnieść i wysrać na ten moment też raczej tego nie widzę tylko wtedy co się ujebało aż tak Chińczykowi? co on tam wyczuł? wracałem do tej konwersacji i tam faktycznie koronnym argumentem było, że Gump nie odpowiada mu jak Gump
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 12:18:37 GMT 1
Kategoria: Smasher w mafii. Biorę po 200 złotych od każdej drużyny i słucham Państwa. hmm JAKOŚ musiałby w tej mafii zagrać, zwłaszcza po takiej serii edycji miastowych, tu i za granicą że AŻ tak nie patrzy nie łapie paranoi pytanie a) czy jest tu scenariusz Karasiowy, że on plot twistów nie potrzebuje, bo ma taką pozycję (ja wiem, jaka mnie paranoja kurewska łapała w tym cyklu d3, czułem się jak w psychiatryku momentami) b) czy po prostu jest wprawiony na tyle, że wie, gdzie włożyć wkład i nie szukać kwadratowych jaj - tylko dlaczego nie szuka, jak go Wiśniak złapał? z kolei ma mocne doświadczenie w tych meczówkach, zakładam, że mogły mu zahartować psychę momentami tak oddawał moje uczucia, że szok, jak nas Gump wywołał gadać o Felietonistce, to odpowiadaliśmy bardzo podobnie w tym samym czasie, identycznie reagowaliśmy na wystrzały Gumpa ja wiem, że można kogoś brać pod chuj i pisać, co gość myśli, że napiszesz, ale AŻ tak? sam to z nim robiłem jako Cugowski, ale nie aż w takiej formie spontanicznych wybuchów podsumowując: nie wiem, ale nie widzę tego raczej o, jeszcze jak wolał Karasia o wsparcie w linczu d3: ja też wtedy wsparcia Karasia potrzebowałem, też to poczułem aż tak tego chyba się nie da odtwarzać Now tym momencie Smasher w mafii to dla mnie sci-fi, ale wiem, że on grał ze mną w edycji Influencerowej. Ja np. miałem taki moment w tamtej grze, że pisałem to, co Pshema jako Thompson chciał usłyszeć. Nie wiem na ile to był fart, a na ile umiejętność wyczucia jego potrzeb, ale tak było. I dobrze bo wyczułem, bo chyba były nawet momenty, że się mnie pytal co ma robić. Czy on mógł coś z tego wziąć dla siebie? Nie wiem. Ale to też nie jest niemożliwe.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 12:18:37 GMT 1
jeżeli zobaczę zielony kolor to jednak od ciebie bym refleksji oczekiwał no tak, bo miastowy grajac miastowo normalnie miastowo ma miec refleksje xd jak zawsze tak gral w kazdej przez siebie granej edycji
cos nie halo tutaj widze
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 12:19:12 GMT 1
+ też fakt, że on miał iść na emeryturę? wtedy potwierdzałoby, że on aż tak nie napierdala
---- pamietaj ze Monteusz gral 2 edycje na raz na poczatku
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 12:19:43 GMT 1
a, no i ten post Tasiemca wyżej - miałem tego nie pisać bo w sumie chciałem posłuchać odpowiedzi, ale chuj tam - też trochę brzmi jak ruch wyprzedzający w stylu "no teraz na pewno nie poleci, ale zacznijmy siać te ziarenka wątpliwości, to się plon później zbierze" Ale wiesz, że z takiego punktu widzenia, to ja powinienem tylko pisać o tym, co w zasadzie już tu zostało powiedziane, czyli Ja-Lau-Centaur. A stawiam chuja na szali, że tu już niczego wielkiego nie wymyślimy i polecimy i tak najpierw w tę trójkę. I jest mi z tym z tym ok, ale to jest już trochę takie pierdololo dla pierdololo i w zasadzie te wszystkie rzeczy się powielają. Ale jeżeli jakiś mafiozo jest poza tą trójką, to im wcześniej zaczniemy się poważniej nad tym zastanawiać tym lepiej. To trochę takie założenie, że nasz plan A musi wyjść, a jak nie to ciemna pipcia. Owszem, jest to ciężkie w chuj, bo czytając Twój początek już mi coś się zapalało, ale z czasem mi to mijało, bo grałeś z w chuj miejskim rigczem. Może trochę brakuje mi w Tobie takiej swobody w podejmowaniu tematów planu B i tutaj będzie mój prztyczek w Twoim kierunku. ja nie mam problemu z rozmawianiem o planie B, mam problem z rozmawianiem nim TERAZ to jest to co pisał już dzisiaj Karaś, mnożenie scenariuszy już teraz i zaraz się skończy jakimś wajchowaniem ja znam oba te scenariusze kurwa bardzo dobrze z ostatnich rozgrywek, bo zostałem i wybolcowany przez obvious mafię, i przez jednego z najlepszych mafiozów - oba w meczówce mi się to wydaje naturalne - jeżeli jesteśmy w stanie najpierw wykluczyć bardziej prawdopodobne scenariusze - a w jakimś stopniu jesteśmy, mamy jeszcze lincz albo dwa zapasu, w zależności od tego czy i kiedy trafimy - to kurwa zróbmy to dlatego ja nie płakałem po papieżu Kichocie, bo ten temat NA 100% KURWA WRÓCIŁBY PÓŹNIEJ, i mafia by go grzała (zasłużenie),a miasto znowu by stało przed dylematem, czy bić w tego oczywistego mafiozę, czy tańczyć brekdensa na chuju i szukać jakiegoś "sci-fi", co wmawialiby mafiozi
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 12:20:32 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 12:20:32 GMT 1
tak, Kichotek to mógł być Zięba dla mafii, gość zostawiony na meczówkę bo "gdzieś ta mafia musi siedzieć"
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 12:21:09 GMT 1
ja ogólnie słabego startu Montiego nie traktuję jako okoliczność z automatu uwinniającą, bo jako Cieniutki też przecież prawie że leciał po tym jak zagrał pierwszy dzień
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 12:21:23 GMT 1
Nie no, Smasher miasto w chuj, Firefox miasto w chuj, Karaś miasto w chuj. Zostałby ten Gump jako plottwist. no tak, ale co właściwie można z gry zarzucić Gumpowi? że nie wszedł z automatu do tego ścisłego town core i gdzieś tam w myślach wisi, ale: a) czy to oznacza, że tak zajebiście profesjonalnie balansuje na przemykaniu-nieprzemykaniu jako mafioza? b) czy po prostu fakt, że jeszcze wcześniej w grach nie było aż tak mocnego trzonu jak Karaś i Smasher? + ten ja na doczepkę, który zawsze pada w d1/d2, i on po prostu łapie oddech growy + też fakt, że on miał iść na emeryturę? wtedy potwierdzałoby, że on aż tak nie napierdala + te wszystkie wybuchy + to jak wczoraj to wszystko rozpisał, ten strumień świadomości, którego nota bene nie zerżnąłem od niego ( ) + nie zeżarł mnie po moim odpale w d3, mógł mnie tam zgnieść i wysrać na ten moment też raczej tego nie widzę tylko wtedy co się ujebało aż tak Chińczykowi? co on tam wyczuł? wracałem do tej konwersacji i tam faktycznie koronnym argumentem było, że Gump nie odpowiada mu jak Gump To znaczy zakładając ten plottwist trzeba wyjść trochę ze swoich wyobrażeń i opinii o danym graczu, bo to tylko spowoduje mocniejsze uniewinnienie. Ja wiem, że czasem szukanie kwadratowych jaj i trzecia analiza tej samej osoby może wyjśc tak, że się uniewinnia mafijną Felietonistkę, ale jednak trzeba w sowim nastawieniu trochę pozmieniać. Ciężko w chuj i można wynieść błędne wnioski, ale jak jest taka sytuacja jak obecnie, to chyba i tak nic na tym nie tracimy, bo skład najbliższych linczów jest i tak już ustalony.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 12:24:05 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 12:24:05 GMT 1
jeszcze rada od Jaworka: będę dziś myślał, kto pasuje pod tym kątem do mafii, zwłaszcza ten tekst o sumie zagrań niekorzystnych dla miasta
też przemyślcie
"jeszcze kurwa: rada z gatunku tych nieweryfikowalnych, przypomnijcie sobie wszystkie analizy w nowożytnej mafii, w pierwszej edycji niby jeszcze bez przypału, bo red na początku trafił, a w testamencie full przestrzelił, potem na antórę nieudana, na majimę coś było - nieudana, potem na anturaż nieudana, na greena/glona nieudana, na generała nieudana, tutaj na karlsona i ye nieudane w dziurkę od chuja sobie te analizy można wsadzić, trzeba umieć podać argumenty, ale nie ma co przeceniać ścian tekstu. jak kogoś złapiecie to na sumie zagrań niekorzystnych dla miasta tak dużej, że nie wytłumaczy się tego odcięciem chwilowo prądu"
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 12:27:46 GMT 1
+ też fakt, że on miał iść na emeryturę? wtedy potwierdzałoby, że on aż tak nie napierdala ---- pamietaj ze Monteusz gral 2 edycje na raz na poczatku Ja gram 10 naraz i jakoś sobie radzę. jeżeli zobaczę zielony kolor to jednak od ciebie bym refleksji oczekiwał no tak, bo miastowy grajac miastowo normalnie miastowo ma miec refleksje xd jak zawsze tak gral w kazdej przez siebie granej edycji cos nie halo tutaj widze
Nie no, kurwa, Ty musisz być winny, bo to jest aż niemożliwe, żeby aż tak nie rozumieć drugiej osoby. To właśnie miałem na myśli, że jesteś betonem i że tutaj na początku byłeś zaskakująco elastyczny właśnie, nienaturalnie wręcz. Dla mnie jesteś po prostu w mafii, ale jeśli jesteś niewinny, to brak refleksji, że jest się linczowany jako niewinny jest trochę niezrozumiały. Napierdalasz totalne brednie i nielogiczności, po czym piszesz, że piszesz nielogicznie, bo mafia jest logiczna. No kurwa, ja (chyba) jestem całkiem logiczny a w mafii nie jestem. Tak więc może to jednak nie jest argument za mafijnością bądź nie, tylko to kwestia charakteru, osobowości, mózgu. Podsumowując, skoro jesteś nielogiczny w dydskusjach pomiędzy edycjami, to nie widzę powodu, żebyś jako mafia był logiczny i nie traktuję nielogiczności za argument uniewinniający. Zwłaszcza, że akurat nielogiczny jesteś tam, gdzie Ci wygodnie i z uporem maniaka powtarzasz te same teksty.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 12:32:07 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 12:32:07 GMT 1
W ogole to wzialem Kshaqa za Piernika, a Piernika za Kshaqa na poczatku gry (tak mi sie wydaje) Props Zmazrzlik, wchodzisz ponad triplety miastuchow Monti-Kshaq-Pshemo ;ddd ??
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 12:33:31 GMT 1
Kategoria: Smasher w mafii. Biorę po 200 złotych od każdej drużyny i słucham Państwa. No jeśli jest twist, to są to Smasher albo Gump. Ale dla mnie są na 99.9% niewinni.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 12:33:31 GMT 1
Ale wiesz, że z takiego punktu widzenia, to ja powinienem tylko pisać o tym, co w zasadzie już tu zostało powiedziane, czyli Ja-Lau-Centaur. A stawiam chuja na szali, że tu już niczego wielkiego nie wymyślimy i polecimy i tak najpierw w tę trójkę. I jest mi z tym z tym ok, ale to jest już trochę takie pierdololo dla pierdololo i w zasadzie te wszystkie rzeczy się powielają. Ale jeżeli jakiś mafiozo jest poza tą trójką, to im wcześniej zaczniemy się poważniej nad tym zastanawiać tym lepiej. To trochę takie założenie, że nasz plan A musi wyjść, a jak nie to ciemna pipcia. Owszem, jest to ciężkie w chuj, bo czytając Twój początek już mi coś się zapalało, ale z czasem mi to mijało, bo grałeś z w chuj miejskim rigczem. Może trochę brakuje mi w Tobie takiej swobody w podejmowaniu tematów planu B i tutaj będzie mój prztyczek w Twoim kierunku. ja nie mam problemu z rozmawianiem o planie B, mam problem z rozmawianiem nim TERAZ to jest to co pisał już dzisiaj Karaś, mnożenie scenariuszy już teraz i zaraz się skończy jakimś wajchowaniem
ja znam oba te scenariusze kurwa bardzo dobrze z ostatnich rozgrywek, bo zostałem i wybolcowany przez obvious mafię, i przez jednego z najlepszych mafiozów - oba w meczówce
mi się to wydaje naturalne - jeżeli jesteśmy w stanie najpierw wykluczyć bardziej prawdopodobne scenariusze - a w jakimś stopniu jesteśmy, mamy jeszcze lincz albo dwa zapasu, w zależności od tego czy i kiedy trafimy - to kurwa zróbmy todlatego ja nie płakałem po papieżu Kichocie, bo ten temat NA 100% KURWA WRÓCIŁBY PÓŹNIEJ, i mafia by go grzała (zasłużenie),a miasto znowu by stało przed dylematem, czy bić w tego oczywistego mafiozę, czy tańczyć brekdensa na chuju i szukać jakiegoś "sci-fi", co wmawialiby mafiozi A ja tego akurat nie rozumiem, bo co Twoim zdaniem musiałoby się zadziać, żeby ktoś z trójki podejrzanych był w stanie przełożyć wajchę w stronę kogoś z coru miasta. Możesz przypomnieć jak wyglądała sytuacja z tamtej edycji, bo nic o niej nie wiem. No ale jak tak bardzo będziemy się bać, że ktoś z obvious mafii przewajchuje, to jaki sens ma drążenie i cała ta zabawa?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 12:34:19 GMT 1
jeszcze rada od Jaworka: będę dziś myślał, kto pasuje pod tym kątem do mafii, zwłaszcza ten tekst o sumie zagrań niekorzystnych dla miasta też przemyślcie "jeszcze kurwa: rada z gatunku tych nieweryfikowalnych, przypomnijcie sobie wszystkie analizy w nowożytnej mafii, w pierwszej edycji niby jeszcze bez przypału, bo red na początku trafił, a w testamencie full przestrzelił, potem na antórę nieudana, na majimę coś było - nieudana, potem na anturaż nieudana, na greena/glona nieudana, na generała nieudana, tutaj na karlsona i ye nieudane w dziurkę od chuja sobie te analizy można wsadzić, trzeba umieć podać argumenty, ale nie ma co przeceniać ścian tekstu. jak kogoś złapiecie to na sumie zagrań niekorzystnych dla miasta tak dużej, że nie wytłumaczy się tego odcięciem chwilowo prądu" No to najbardziej niekorzystnie chyba Iau i Tasiemiec wypadają.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 12:37:07 GMT 1
ja nie mam problemu z rozmawianiem o planie B, mam problem z rozmawianiem nim TERAZ to jest to co pisał już dzisiaj Karaś, mnożenie scenariuszy już teraz i zaraz się skończy jakimś wajchowaniem
ja znam oba te scenariusze kurwa bardzo dobrze z ostatnich rozgrywek, bo zostałem i wybolcowany przez obvious mafię, i przez jednego z najlepszych mafiozów - oba w meczówce
mi się to wydaje naturalne - jeżeli jesteśmy w stanie najpierw wykluczyć bardziej prawdopodobne scenariusze - a w jakimś stopniu jesteśmy, mamy jeszcze lincz albo dwa zapasu, w zależności od tego czy i kiedy trafimy - to kurwa zróbmy todlatego ja nie płakałem po papieżu Kichocie, bo ten temat NA 100% KURWA WRÓCIŁBY PÓŹNIEJ, i mafia by go grzała (zasłużenie),a miasto znowu by stało przed dylematem, czy bić w tego oczywistego mafiozę, czy tańczyć brekdensa na chuju i szukać jakiegoś "sci-fi", co wmawialiby mafiozi A ja tego akurat nie rozumiem, bo co Twoim zdaniem musiałoby się zadziać, żeby ktoś z trójki podejrzanych był w stanie przełożyć wajchę w stronę kogoś z coru miasta. Możesz przypomnieć jak wyglądała sytuacja z tamtej edycji, bo nic o niej nie wiem. No ale jak tak bardzo będziemy się bać, że ktoś z obvious mafii przewajchuje, to jaki sens ma drążenie i cała ta zabawa? mając na widelcu dwóch mafiozów, bo z rachunku prawdopodobieństwa byli kurwa najbardziej obvious, przewajchowaliśmy na kogoś innego BO A NUŻ, potem w mordzie poleciał Monti zamiast mnie (gdzie byłem uznawany za najbardziej niewinnego) i przez to zamiast zajebać tych mafiozów, to zajebaliśmy biednego lowridera przegrywając grę vs jeden glon i jeden gość niby nie glon ale z niewielkim posłuchem w mieście xD
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 12:40:42 GMT 1
jeszcze rada od Jaworka: będę dziś myślał, kto pasuje pod tym kątem do mafii, zwłaszcza ten tekst o sumie zagrań niekorzystnych dla miasta też przemyślcie "jeszcze kurwa: rada z gatunku tych nieweryfikowalnych, przypomnijcie sobie wszystkie analizy w nowożytnej mafii, w pierwszej edycji niby jeszcze bez przypału, bo red na początku trafił, a w testamencie full przestrzelił, potem na antórę nieudana, na majimę coś było - nieudana, potem na anturaż nieudana, na greena/glona nieudana, na generała nieudana, tutaj na karlsona i ye nieudane w dziurkę od chuja sobie te analizy można wsadzić, trzeba umieć podać argumenty, ale nie ma co przeceniać ścian tekstu. jak kogoś złapiecie to na sumie zagrań niekorzystnych dla miasta tak dużej, że nie wytłumaczy się tego odcięciem chwilowo prądu" No to najbardziej niekorzystnie chyba Iau i Tasiemiec wypadają. Lau najgorzej jeśli chodzi o podejście promiastowe, ja najgorzej jeśli chodzi o zwalczanie mafii. Centaur z kolei nie tworzy zbytnio kontentu i nie podejmuje tak otwartej gry, więc też ma mniejsze ryzyko na niemiastowe zagrania.
|
|