|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 12:42:37 GMT 1
A ja tego akurat nie rozumiem, bo co Twoim zdaniem musiałoby się zadziać, żeby ktoś z trójki podejrzanych był w stanie przełożyć wajchę w stronę kogoś z coru miasta. Możesz przypomnieć jak wyglądała sytuacja z tamtej edycji, bo nic o niej nie wiem. No ale jak tak bardzo będziemy się bać, że ktoś z obvious mafii przewajchuje, to jaki sens ma drążenie i cała ta zabawa? mając na widelcu dwóch mafiozów, bo z rachunku prawdopodobieństwa byli kurwa najbardziej obvious, przewajchowaliśmy na kogoś innego BO A NUŻ, potem w mordzie poleciał Monti zamiast mnie (gdzie byłem uznawany za najbardziej niewinnego) i przez to zamiast zajebać tych mafiozów, to zajebaliśmy biednego lowridera przegrywając grę vs jeden glon i jeden gość niby nie glon ale z niewielkim posłuchem w mieście xD Tasiemiec, jak to kurwa jest, że piszesz, że nic nie wiesz o tej edycji, jak Ty tę edycję śledziłeś na cmentarzu? Pamiętam, bo jako jedyny mnie poparłeś, że Łajzuchowi należy się ban za fejk-klejmowanie księdza (za co Ci dziękuję). Taki przykładowy post z przedostatniej strony cmentarza: mafiacorner.boards.net/post/53973Edit: No to najbardziej niekorzystnie chyba Iau i Tasiemiec wypadają. Lau najgorzej jeśli chodzi o podejście promiastowe, ja najgorzej jeśli chodzi o zwalczanie mafii. Centaur z kolei nie tworzy zbytnio kontentu i nie podejmuje tak otwartej gry, więc też ma mniejsze ryzyko na niemiastowe zagrania. Zgadzam się z takim postawieniem sprawy.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 12:44:08 GMT 1
Dobrze, odjebmy mnie dzisiaj (jutro) i nie marnujmy na mnie postów. Nie będę prowadził na nikogo żadnej krucjaty ani żadnej krucjaty w swojej obronie. Przepraszam, że nie podołałem jako miastowy. Prowadzcie dalej dyskusje, jakbym nie żył jako miastowy, dla korzyści miasta - zanim Centurion i zanim Karaś wyjadą i nie będą mogli pisać.
Dzięki za gierke, Sorraski, że nie pomogłem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 12:44:39 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 12:44:39 GMT 1
W ogole to wzialem Kshaqa za Piernika, a Piernika za Kshaqa na poczatku gry (tak mi sie wydaje) Props Zmazrzlik, wchodzisz ponad triplety miastuchow Monti-Kshaq-Pshemo ;ddd ?? czyli chyba miał Cię wtedy za Smashera? czy jest takim fanem gry Firefoxa? to jest do wyjęcia w sumie z jego wypowiedzi
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 12:44:59 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 12:44:59 GMT 1
płaczliwe posty ja pierdole
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 12:46:16 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 12:46:16 GMT 1
czyli chyba miał Cię wtedy za Smashera? czy jest takim fanem gry Firefoxa? to jest do wyjęcia w sumie z jego wypowiedzi tak, ale dziś znowu pisał, że ja to kshaq czyli był tu cykl 1. strumień świadomości: Firefox to kshaq 2. zacytowany post: Firefox to Zmarzlik 3. dzisiaj: Firefox to kshaq tylko kurwa czy on udaje te zajebania czy to już za duża skala
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 12:47:00 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 12:47:00 GMT 1
płaczliwe posty ja pierdole coraz więcej amatorów pcha się do zabawy
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 12:48:32 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 12:48:52 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 12:48:52 GMT 1
ja też mam zajebista pamięć
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 12:57:50 GMT 1
mając na widelcu dwóch mafiozów, bo z rachunku prawdopodobieństwa byli kurwa najbardziej obvious, przewajchowaliśmy na kogoś innego BO A NUŻ, potem w mordzie poleciał Monti zamiast mnie (gdzie byłem uznawany za najbardziej niewinnego) i przez to zamiast zajebać tych mafiozów, to zajebaliśmy biednego lowridera przegrywając grę vs jeden glon i jeden gość niby nie glon ale z niewielkim posłuchem w mieście xD Tasiemiec, jak to kurwa jest, że piszesz, że nic nie wiesz o tej edycji, jak Ty tę edycję śledziłeś na cmentarzu? Pamiętam, bo jako jedyny mnie poparłeś, że Łajzuchowi należy się ban za fejk-klejmowanie księdza (za co Ci dziękuję). Taki przykładowy post z przedostatniej strony cmentarza: mafiacorner.boards.net/post/53973Edit: Lau najgorzej jeśli chodzi o podejście promiastowe, ja najgorzej jeśli chodzi o zwalczanie mafii. Centaur z kolei nie tworzy zbytnio kontentu i nie podejmuje tak otwartej gry, więc też ma mniejsze ryzyko na niemiastowe zagrania. Zgadzam się z takim postawieniem sprawy. No to kurwa jest zupełnie inna edycja w porównaniu do tej. Ja byłem pewien, że o coś innego chodzi. Tutaj Kichot był skasowany, Centaur to też inny typ niż Bolec a ja z Lauem na tej aktywności za chuja się nie wpisujemy do tamtych typów.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 13:01:38 GMT 1
Adam SmasherGdzie widzisz podobieństwa między tymi dwoma edycjami?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 13:10:21 GMT 1
a kto powiedział, że widzę podobieństwa?
to nie było tworzenie bezpośredniego porównania, tylko analogia w przypadku gdybyśmy już w tym momencie zaczęli tworzyć cuda na kiju i jakie niebezpieczeństwo z tym związane widzę
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 13:24:32 GMT 1
Ja uważam, że najmniejszy wkład w grę ma Cenarius, najbardziej antymiejski jest Iau. Głos mam na tym drugim, natomiast spokojnie możecie mnie w razie czego przegłosować pod moją nieobecność.
Cenarius jest innym typem niż Bolec, ale podobnie się prześlizguje. Dla mnie to może nawet bezpieczniejszy typ na mafię. Z kolei Iau wydaje się trochę bardziej ryzykowny, ale z drugiej strony nie wiem, czy nie chciałbym mieć tej bramki zamkniętej, jeśli jest niewinny. Boję się, że jego sianie chaosu* przy potencjalnej meczówce rozjebie nam grę. Wolę go zwyczajnie w tej meczówce nie mieć. Zwłaszcza, że jest tak zajęty. No ale moim zdaniem on po prostu jest w mafii i sieje chaos, kłamie i manipuluje, bo ma w tym cel, a nie że robi to dla sportu, żeby nas wkurwić.
*wiem, że mało kto w to uwierzy, ale przydomek Król Chaosu po jednej z edycji na forum Bayernu dostał (wraz ze Złotą Amebą) Volverin. A on siał tam ze 25% tego chaosu, co Antura tutaj. Ale on był niewinny i robił to, bo się za mocno wczuł.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 14:33:57 GMT 1
Firefox Adam Smasher Forrest Gump CenariusWy graliście w discordowej albo tej z Wiśniakiem, część w obu. Tam Antura był niewinny, czy tam też tak bardzo nie rozumiał, co inni chcą przekazać? W discordowej nie mógł mylić tożsamości, ale jak to wyglądało w Wiśniakowej?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 14:38:21 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 14:38:21 GMT 1
Firefox Adam Smasher Forrest Gump Cenarius Wy graliście w discordowej albo tej z Wiśniakiem, część w obu. Tam Antura był niewinny, czy tam też tak bardzo nie rozumiał, co inni chcą przekazać? W discordowej nie mógł mylić tożsamości, ale jak to wyglądało w Wiśniakowej? w Wiśniakowej grał jak nie on + miał deta był bardzo stonowany, rozsądny, uważny, drążący napisał jeden z najfajniejszych postów, jakie widziałem w grze forumowa mafia mafiacorner.boards.net/post/58079/threadw tej edycji (w sensie: teraz, co gramy) tłumaczył się już, że tak nie gra, bo nie ma deta discordówki aż tak nie śledziłem, ale chyba też był spokojniejszy?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 14:46:01 GMT 1
To poniżej: Ty jestes Kshaq tak? No ty masz lokalna przeciez : d tak mi kurewsko jebie manipulacją, żebym go uniewinnił na analogicznych zasadach, co on mnie: A to jest dobre pytanie Firefoksa. Serio, te tożsamości są już znane i Twoja prośba, Iau, wygląda na pozorowanie aktywności. I dla mnie Firefoks jest czystszy od Ciebie. I jeszcze raz, bo w sumie nie dostałem odpowiedzi merytorycznej: jak moja niewiedza, że Czuek poleciał we Freakowej ma się do mojej niewinności? Jakbys byl w mafii, to by Ci na mafijnym powiedizeli ze Czueku gral we freakowej, ze byl tam mafiozem, i jakie tam zachowania wykazywal. I gdy napisalem ze "ostatnio" gdy byl w mafii gral w X sposob - bys odruchowo to ogarnal. Zareagowales totalnie i absolutnie niewinnie w ramach braku wiedzy o tej edycji Czueka, albo nawet jezeli miaels wiedze, to o tym nie pomyslales. Co oznacza ze to bylo gdzies z tylu glowy. Nie gadales o tym ostatnio z nikim, ani to nie bylo poruszane. Tak to odczytuje. zrobiles autentyczna realna logiczna pomylke xD w ramach Czueka we freakowej. Jestes osoba inteligentna, rozmawiajac na X tematow na mafijnym, majac to info o Czueku, bys inaczej napisal albo bys potraktowal moje zdanie o ostantiej mafii czueka czy tam ostatniej jego gierce - jako informacja zwrotne ot ej gierce, i bys nie mial znaku zapytania na twarzy, tylko bys gadal ze znajomoscia tematu Generalnie - jakbys mial wiedze - odpisalbys jakbys mial wiedze Jako ze nie mailes wiedzy - odpisales jakbys nie mial imho I jeszcze w pakiecie to: Czy ktos moze mi wrzucic link do open mafii? I w ogole wrzucic to w jakies ogloszenia albo cos? Jestem w pracy i nie moge spojrzec na rozklady glosow XD Jak to nie jest jakiś marny trolling i teatrzyk, to ja kurwa nie wiem, co to jest. Zwłaszcza, że znalezienie tego linku to jakieś 3 minuty roboty, nawet jeśli faktycznie nie ma się go zapisanego: mafiacorner.boards.net/thread/322/samouczek-poruszania-si-stronie-bota
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 14:46:09 GMT 1
no i patrząc też na tą Anastazję xD no to przecież on nie bał się tam drążyć dociekać, czasem nawet iść na noże z miastem jeżeli uważał, że jego zdanie jest prawidłowe, krzyczeć i drapać jak sądził, że ma rację
a tutaj wszystko się dzieje bez jego udziału, tylko przychodzi opierdolić za nietrafione lincze
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 14:50:40 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 14:50:40 GMT 1
Firefox Adam Smasher Forrest Gump CenariusWy graliście w discordowej albo tej z Wiśniakiem, część w obu. Tam Antura był niewinny, czy tam też tak bardzo nie rozumiał, co inni chcą przekazać? W discordowej nie mógł mylić tożsamości, ale jak to wyglądało w Wiśniakowej? a jeszcze co do tożsamości w Wiśniakowej: dość wcześnie, chyba w d2, zrobił sobie excela z tożsamościami i go wstawił, nie mylił się potem
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 14:52:11 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 14:52:11 GMT 1
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 14:55:39 GMT 1
To ja nie wiem, jak mam tłumaczyć te dzisiejsze posty mylące Ciebie i kshaqa inaczej niż jako manipulację.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 15:00:09 GMT 1
To może przepalę jednego posta na sprawę niezwiązaną z grą (ale może będzie związana ). Mój telefon się szybko rozładowuje, co jest problemem, ale większym problemem jest to, że się nie chce ładować. W sensie, że jak podłączam niektóre ładowarki to w ogóle pokazuje, że 5h będzie ładował, a przy innych w ogóle ciężko sprawić, żeby załapał, nieraz muszę trzymać wtyk od ładowarki oraz telefon w jednej pozycji, inaczej nie styka. Za 3 miesiące przynależy mi się nowy telefon służbowy, ale co z tym robić teraz? Odpowiedź przeczyść wtyk jest zbyt ogólna, ja jestem nietechniczny, więc proszę o bardziej szczegółową odpowiedź. To mi może pomóc zaglądać jutro z telefonu. Jak się rozładuje, to nie zajrzę na pewno.
|
|