|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 11:03:56 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 11:03:56 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 11:07:41 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 11:07:41 GMT 1
No ok, znam tę teorię, ale jakie wyciągasz wnioski?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 11:44:17 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 11:44:17 GMT 1
no właśnie czekam na jakieś Twoje i tak średnio kontent jestem
mam wrażenie że jedyne co robisz to kolejkujesz i huj
pamiętasz nasz deal? bo właśnie se nadrobiłem że użyłeś go żeby się przypierdolić, ale napisać nic chyba nie napisałeś
a ja chciałem od Ciebie czystych przemyśleń na bieżąco bo mam wrażenie że wyrachowany jesteś aż za bardzo
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 11:45:41 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 11:45:41 GMT 1
stetryczeliście
ja mam stylówę jak kshaq i strumień jak Monti
możecie emeryturkę
gwiazdki też podpierdolę
ta progresja u Iau i Centaura jest błyskawiczna
Iau wg Centaura miał "megamafijne zachowania" w tym długim poście (w ogóle przeczytajcie ten jego długi post pod kątem obecnego stanu gry)
jakby chłopu estymatory wywróciło do góry nogami, jakby gracza podmieniono
u Centaura powiedzmy mogło się poprzestawiać po linczu na Kichocie, ale Iau pisał po linczu, że za chuj nie wie, czy Centaur czy Tasiemiec a dziś Tasiemiec w chuj pewniejszy
mimo że gra się toczy wolno
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 11:52:40 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 11:52:40 GMT 1
no właśnie czekam na jakieś Twoje i tak średnio kontent jestem mam wrażenie że jedyne co robisz to kolejkujesz i huj pamiętasz nasz deal? bo właśnie se nadrobiłem że użyłeś go żeby się przypierdolić, ale napisać nic chyba nie napisałeś a ja chciałem od Ciebie czystych przemyśleń na bieżąco bo mam wrażenie że wyrachowany jesteś aż za bardzo No czyli se wrzuciłeś tak ten link do gambler's fallacy żeby nic więcej na ten temat nie powiedzieć, tylko stwierdzić, że ja nie mam na tem temat wniosków? Zarzut o kolejkowanie jest w moim przypadku absurdalny, weź sobie spójrz chociażby na Kameralną, gdzie kurwa cała moja gra w końcówce opierała się na kolejkowaniu jako Rick Grimes. W endgamie działam na prawdopodobieństwach i chuj A o dealu pamiętałem, przecież byłem po linczu i mordzie na bieżąco, pisałem swoje przemyślenia. Jak ci było ich za mało to wystarczyło dopytać. Natomiast ty wybrałeś opcję wyczekania i potem użycia tego jako zarzut. Nieładnie to wygląda.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 11:56:33 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 11:56:33 GMT 1
I szczerze mówiąc skłaniam się teraz ku opcji sprawdzenia Tasiemca w pierwszej kolejności Firefox popatrz na to co Centaur napisał jak to wygląda matematycznie jeśli założymy że Iau z Gumpem są rozparowani, to ma dużo sensu, a jeśli Tasiemiec okaże się niewinny, to wtedy teoretycznie mamy pewne trafienie w Cenariusa. Ty też z klimatów okołokucowych to oceń
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 12:06:15 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 12:06:15 GMT 1
no właśnie czekam na jakieś Twoje i tak średnio kontent jestem mam wrażenie że jedyne co robisz to kolejkujesz i huj pamiętasz nasz deal? bo właśnie se nadrobiłem że użyłeś go żeby się przypierdolić, ale napisać nic chyba nie napisałeś a ja chciałem od Ciebie czystych przemyśleń na bieżąco bo mam wrażenie że wyrachowany jesteś aż za bardzo No czyli se wrzuciłeś tak ten link do gambler's fallacy żeby nic więcej na ten temat nie powiedzieć, tylko stwierdzić, że ja nie mam na tem temat wniosków? Zarzut o kolejkowanie jest w moim przypadku absurdalny, weź sobie spójrz chociażby na Kameralną, gdzie kurwa cała moja gra w końcówce opierała się na kolejkowaniu jako Rick Grimes. W endgamie działam na prawdopodobieństwach i chuj A o dealu pamiętałem, przecież byłem po linczu i mordzie na bieżąco, pisałem swoje przemyślenia. Jak ci było ich za mało to wystarczyło dopytać. Natomiast ty wybrałeś opcję wyczekania i potem użycia tego jako zarzut. Nieładnie to wygląda. no to mamy nieładne zagrywki z dwóch stron, jeśli to ma pomóc w wygranku, to ja się obrażać nie będę mam coś do powiedzenia byku, zawsze mam, ale sprawdzam se reakcje, nie sraj żarem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 12:17:47 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 12:17:47 GMT 1
No czyli se wrzuciłeś tak ten link do gambler's fallacy żeby nic więcej na ten temat nie powiedzieć, tylko stwierdzić, że ja nie mam na tem temat wniosków? Zarzut o kolejkowanie jest w moim przypadku absurdalny, weź sobie spójrz chociażby na Kameralną, gdzie kurwa cała moja gra w końcówce opierała się na kolejkowaniu jako Rick Grimes. W endgamie działam na prawdopodobieństwach i chuj A o dealu pamiętałem, przecież byłem po linczu i mordzie na bieżąco, pisałem swoje przemyślenia. Jak ci było ich za mało to wystarczyło dopytać. Natomiast ty wybrałeś opcję wyczekania i potem użycia tego jako zarzut. Nieładnie to wygląda. no to mamy nieładne zagrywki z dwóch stron, jeśli to ma pomóc w wygranku, to ja się obrażać nie będę mam coś do powiedzenia byku, zawsze mam, ale sprawdzam se reakcje, nie sraj żarem No ok, ja jakichś brzydkich zagrywek z mojej strony nie pamiętam, a jeśli masz na myśli pytanie o to uniewinnienie w Trójcy to sam potem przyznałem, że rzeczywiście było nie do końca dobrze skonstruowane i sama odpowiedź poczytałem ci na plus. Ale whatever. Ja dalej jestem ciekaw co do tego gambler's fallacy, czy rozważałeś to w jakimś konkretnym kontekście, czy w odniesieniu do jakiegoś konkretnego gracza?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 12:23:48 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 12:23:48 GMT 1
I szczerze mówiąc skłaniam się teraz ku opcji sprawdzenia Tasiemca w pierwszej kolejności Firefox popatrz na to co Centaur napisał jak to wygląda matematycznie jeśli założymy że Iau z Gumpem są rozparowani, to ma dużo sensu, a jeśli Tasiemiec okaże się niewinny, to wtedy teoretycznie mamy pewne trafienie w Cenariusa. Ty też z klimatów okołokucowych to oceń ja kucem nie jestem per se, nie pracuję z algorytmami czy matematyką kontenerów i rurociągów pilnuję ale jeśli przyjąć założenia, że co najmniej jedna mafia w Centaur/Tasiemiec, to czemu nie zacząć od robiącego fikoły Centaura, żeby nam to wyczyściło lub pogrążyło Tasiemca?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 12:25:59 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 12:25:59 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 12:26:28 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 12:26:28 GMT 1
I szczerze mówiąc skłaniam się teraz ku opcji sprawdzenia Tasiemca w pierwszej kolejności Firefox popatrz na to co Centaur napisał jak to wygląda matematycznie jeśli założymy że Iau z Gumpem są rozparowani, to ma dużo sensu, a jeśli Tasiemiec okaże się niewinny, to wtedy teoretycznie mamy pewne trafienie w Cenariusa. Ty też z klimatów okołokucowych to oceń ja kucem nie jestem per se, nie pracuję z algorytmami czy matematyką kontenerów i rurociągów pilnuję ale jeśli przyjąć założenia, że co najmniej jedna mafia w Centaur/Tasiemiec, to czemu nie zacząć od robiącego fikoły Centaura, żeby nam to wyczyściło lub pogrążyło Tasiemca? Bo mam takie gut feeling Mafijny Centaur nie ma powodu, żeby nam ten argument podsuwać, bo wg tej logiki pada przed meczówką i daje nam lincz więcej No chyba że jest kurwa w mafii z Gumpem i liczy na to, że Gump zakrzyczy Anturę, no ale on tego Gumoa forsuje konsekwentnie No i mnie to męczy
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 12:26:35 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 12:26:35 GMT 1
bo jak tam nie ma mafii to przegrywasz grę zgodnie z gamblers fallacy
E: to do Firefoxa czemu nie Centaur a potem Tasiemiec
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 12:28:29 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 12:28:29 GMT 1
odpalam meczyk w Fifę, potem to rozpiszę na laptopie
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 12:30:43 GMT 1
Dobra. Chyba potrzebujecie pomocy, bo Wam duo Centaur-Lau tą ostatnią szarżą namieszali we łbach. Zaraz wszystko wyjaśnię po kolei.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 13:43:23 GMT 1
Centaur – od kilku dni gra na emocjach. Najpierw „jak chcecie, to mnie linczujcie”, potem ogłasza, że będzie mieć wyjazd z żoną i wróci dopiero po linczu. Wyczuwam tu chęć wzbudzenia w mieście uczucia, żeby go nie linczować, gdy go nie będzie. Od wczoraj to najpierw jojczenie, że mogli jednak zlinczować tego Lua, poprzez teorie, że on się z tym Lauem wyklucza w mafii, w międzyczasie fota z gór i teraz kolejna teoria. Chłop wcześniej twierdzi, że w stresujących sytuacjach umie zachować spokój (tak się tłumaczył z okolic linczu), potem wrzuca analizę na 2 strony A4, gdzie pisze, że od drugiego dnia czuł stres związany z chęcią przeżycia (to ja na jego miejscu powinienem być po 5 zawałach), a teraz robi to. Nawet jeśli wczoraj miałem ochotę coś podrążyć i pogmerać a propos plottwista, tak po takim przedstawieniu już nie widzę opcji, żeby był w mieście. Wczoraj i dzisiaj żongluje argumentami tak, jak jest mu wygodnie. Nawet jest w stanie samemu sobie zaprzeczać. W sumie o to właśnie chciałem reszty miasta spytać, które dwójki mafijne się waszym zdaniem wykluczają? Moim zdaniem ja z Tasiemcem, ale możecie mieć oczywiście inne zdanie. Tasiemiec - Cenarius Tasiemiec - Lau Tasiemiec - Gump Lau - Cenarius Lau - Gump Gump - Cenarius No ja mam zdecydowanie inne zdanie. W jaki sposób ja z Tobą się wykluczam? Ja w zasadzie z nikim się nie wykluczam. Ty moim zdaniem też. Z całej tej parady mógłbym wykluczyć mafijny dubel Laua z Gumpem, ale to też z pewną dozą zachowawczości. Dlaczego wysuwasz argumenty wykluczenia, gdy chwilę później piszesz o topowości mafii?
wczoraj tak jednak pisałeś o Gumpie: "Gump zaczął grać treściwiej albo ja zacząłem bardziej to zauważać. Być może miało też na to duży wpływ, że skończył jakąś tą drugą rozgrywkę. Widzę w nim chęć komunikacji ze mną i próby ocenienia, wyłuskania materiału. Ogólnie to bardzo miastowe zagranie. Na mnie najprostsza taktyka to "jest w mafii i chuj", a on gra głębiej, szuka, bada i ocenia. Już Smasher czy Firefox gra bardziej w myśl tej "chujowej" taktyki. Gump analizuje wszystkich po kolei, wkurza się na Smashera i jego "gierki". Jego w mafijnym rankingu ustawiłbym na ten moment najbliżej miasta" jak to się zmieniało w Twoim ciągu przyczynowo-skutkowym? No to są ciężary, bo to co napisałem jest nadal jakby prawdziwe... tylko uświadomiłem sobie, że tu mafia jest na poziomie topowym i tego typu zachowanie jak dociekliwość, analityczność, otwartość i logiczność jest bardziej do zagrania po stronie mafii niż miasta. Czyli sumarycznie moja poprzednia analiza może być gówno warta, tak jak była na felietonistkę. No a co Cię tak nagle oświeciło? Skąd Ci to przyszło do głowy i w jaki sposób potrafiłeś to tak precyzyjnie umiejscowić w postaci mafii Ja-Gump, która wychodzi z Twoich dalszych postów? A żeby Cię dokształcić, to dociekliwość otwartość i logiczność jest do zagrania po obu stronach jednakowo.
No sory, ale ja się jej zgadzam z żadną z tych rzeczy. Jeśli chodzi o mafię Tasiemiec Gump to co ja niby robię jak nie staram się tego pokazać? Właśnie to robię, nie wiem czego ty oczekujesz. Co do autorytetu to powtarzasz znowu jakąś bzdurę. Przecież było jawnie powiedziane, że zdechlem w pierwszym mordzie z powodu podejrzeń roli a nie zajebistej gry. A Mozzila na niczym mnie nie złapał tylko dopytał skąd ta zmiana - czemu manipulujesz? Jako mafia bym nie zmieniał zdania co 5 minut chyba? Serio jesteś tak leniwy, że już wszystko co potwierdza to co masz w głowie to jest niezbity dowód? Z jednej strony mówisz jak zajebiście gram w edycjach, a zaraz potem zarzucasz, że będąc w mafii kurwiłbym logikę w tak oczywisty sposób. Właśnie dlatego mam tą furtkę na ciebie. Jak można tak fatalnie analizować czyjąś grę... No właśnie problem w tym, że jeżeli nie ma plottwista, to w obecnej sytuacji musiałeś to robić. No chyba, że chcieliście poddać bez walki.
no ja się chyba obraziłem teraz na to porównanie Ale mi nie chodzi o porównanie ciebie do Kichota, bo chyba tak to zrozumiałeś. Bardziej Lau jest Kichotem, czyli gra swoją chujnię. Bardziej ja jestem Kichotem, bo też uważacie że gram chujnię. No i o to mi chodzi, że moim zdaniem chujnia jest miastowa i przypomniałem sobie o tym po linczu na Kichocie. Jeśli mafia przeżyła niewykryta tak długo, to musi być dobra, a jeśli jest dobra, to nie gra chujni. A dlaczego Ty i Lau możecie być Kichotem, a ja już nie? Wcześniej każdy wspominał, że cała nasza trójka odstaje. Dlaczego Wy możecie odstawać jako miasto, a ja nie? Dlaczego argumenty za moją mafijnością, które wcześniej wypisywałeś teraz nie traktujesz ich jako kichotyzmu? W czym moje uniewinnie Felietonistki jest mniej kichotujące niż limitowanie się z premedytacją Laua? Dlaczego moja pomoc w zlinczowaniu Koreańca nie jest tak kichotująca, jak Twój brak wkładu w grę przez jej większą część i grę na emocjach?
Przy wykluczaniu lau - Gump chyba moje zacietrzewienie na tasiemcu ma jeszcze więcej sensu? On jest mafią na 100%, tylko wszyscy o tym piszą łącznie z całym cmentarzem, a zawsze ktoś przed niego jest wpychany.Idąc kolejką Cenarius-Tasiemiec miasto ma 50% na wygraną wybierając Lau/Gump, choć mam osobiste przeczucia że wybór pójdzie w Lau i będzie przegrana. Zaczynając od Tasiemca wydaje mi się że jego czerwień uniewinnia mnie całkowicie. Jeśli nie to słucham dlaczego. Wtedy miasto 100% na wygraną, więc ta ścieżka ma tyle sumarycznych szans na ile oceniacie mafijność Tasiemca. Nie wiem czy moja czerwień uniewinniałaby tasiemca, dla mnie to nie do oceny, bo to fantasy. Zaczynając od Lau jeśli pudło to miasto ma teoretycznie 1/3 na wygraną, choć wtedy mafia ładuje się all we mnie i też mam złe przeczucia. Jeśli trafiony to wtedy jest 2/3. Tu już lecisz po bandzie. Czyli ja jestem mafia na 100%? Argument kichotyzmu mnie nie obejmuje? Topowość mafii mnie nie obejmuje? Jestem pewniakiem? I proszę Cię, nie manipuluj o całym cmentarzu, bo nie masz prawa wiedzieć co się na nim dzieje. I na pewno nie wszyscy pisz, że jestem mafią 100%, bo jakby tak było, to już dawno byłbym zlinczowany. Pogrubiony fragment to zaprzeczenie samemu sobie i zagubienie w swoim bullshitctwie. Bo wcześniej piszesz o tym, że się wykluczamy. Teraz piszesz, że nie wiesz czy Twoja wina mogłaby mnie uniewinnić? No to się zdecyduj, a nie żonglujesz tym argumentem tak, jak jest Ci wygodnie.
No zmiana estymatorów wynika z linczu na Kichocie. Może oczekiwałeś wywodu na temat Gumpa, ja poszedłem w drugą stronę, zazielenił mi się Lau. wy nie gracie w mafie xD tylko w szukanie sobie kolegów i na podstawie empatii uniewinnianie i uwiniannie ludzi, tyle lat w piach Tyle mówi się o rozumieniu lub nie miejskich emocji. Ja mam to właśnie z tym postem, on był tak dobry że w mojej punktacji Lau dostałby +10. Tylko tu zamiast miejskich emocji są moje emocje i podpisałbym się pod jego postem. Widać w nich te same wnioski, te same emocje i frustracje. No jeśli mafia była w stanie znaleźć i odwzorować te same emocje co u miastowego będącego w podobnej sytuacji to chapeau bas. Dlatego właśnie jestem za Tasiemcem dzisiaj, a po nim Gump. Jeśli Tasiemiec okaże się niewinny to wtedy Lau albo ja i gg. 1. Uniewinnienie Laua na podstawie tego, że on czuł tak samo? A ile razy czułeś to samo, gdy się wylimitowywał i był toksyczny? Idąc tym tokiem powinienem uniewinnić każdego. Jeśli jakimś wałem jesteś w mieście to zrozum, że jak miastowy jest na grubym podejrzeniu i mafioza jest na grubym podejrzeniu to mogą im obu towarzyszyć te same emocje. No to jest dla mnie oczywiste jak 2+2, a Ty uniewinniasz Lua, krzycząc eureka? 2. No przed chwilą pisałeś, że ja jestem mafia na 100%, teraz jednak nie na 100%? Że jednak ja niewinni i wtedy Lau albo Ty i gg? No kupy mi się nie trzyma taki tok myślenia.
Jedno mnie naszło i uważam to za zajebiste. Otóż wyjdźmy z założenia, że Lau wyklucza się z Gumpem. W takim wypadku w dwójce Lau Gump jest CO NAJWYŻEJ jedna mafia, więc prawdopodobieństwo trafienia wynosi <=50%. Z kolei z tego wynika, że w parze Cenarius -Tasiemiec jest CO NAJMNIEJ jedna mafia, prawdopodobieństwo wynosi >=50%. Z tego wynika, że NIELOGICZNYM jest ciśnięcie dziś w Lau, trzeba się skupić na parze Cenarius vs Tasiemiec. Pomyslcie nad tym proszę. Ja idę w góry, będę potem. Albo jestem zbyt głupi albo to coś zajebistego polega na kolejności Centaur-Lau-Tasiemiec lub Tasiemiec-Lau-Centur. Nie wiem co w tym jest tak kurewnie odkrywczego, że trzeba było to ogłaszać wszem i wobec. Chcesz mnie wcisnąć przed siebie i przed Laua? Spoczi. Powiedz tylko kiedy spróbujesz wcisnąć innych, gdy padnę?
A jakby ktoś zapomniał o tym jego długim poście, to dam link. Zobaczcie sobie jak potrafi dobierać i żonglować argumentami. mafiacorner.boards.net/post/69988
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 13:57:40 GMT 1
Chociaż osobiście wydaje mi się, że padnie dziś firefox W mafii Tasiemiec ze Smasherem. Grubo. No Smasherowi dawałem te 15, potem 10%. Mam nadzieję, że opisałeś to dokładniej. Firefox ciesze się żeś nie padł chłopie, bo masz mózg największy tu ze wszystkich chyba Wszystkie trzy niewinne duszyczki wskazują tasiemca, jeden mnie jako niewinnego, drugi podejrzanego najmniej z podejrzanych, trzeci nic o mnie.
Chociaz z tego co widze to jak wracasz w pon to pewnie bedziesz wieczorem w pon nakurwial, ale cóż, wstepnie i tak to oferuje! To zależy czy będę żywy i czy Tasiemiec będzie żywy oraz z jakim kolorem. No teraz to dużo znaków zapytania. Miałem zgrzyt z tym postem. Bo on wygląda w chuj nienaturalnie. Zastanawia mnie czy dwóch mafiozów napisałoby tak gówniany dialog w mieście. Ale wszedłem w to, co działo się wcześniej i jest to kurewskie. mafiacorner.boards.net/post/70168/thread Od tego posta cała reszta. Przecież to jest tak perfidne, że autentycznie oni już chwytali się kilku brzytw w ciągu tych 2 dni.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:02:06 GMT 1
I chyba na ten moment jedyne, co może mi nie pasować w tym duecie mafijnym to to, że jeden robi drugiego tak ewidentnie w chuja, że ten drugi już zaczyna bredzić i manipulować, żeby przeżyć. Albo że ta wola przetrwania Cmentaura jest tak perfidna, że jako miasto łapie się tak tanich sztuczek.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:05:42 GMT 1
nie no, dzisiaj Cenarius z Iau robią konkurs o to kto pierwszy w kolejce i nie rozumiem co się właśnie odbywa No pierwszy w kolejce Tasiemiec i jak mi się uda to przepchnąć i będzie czerwony to chyba zaśpiewam tango. Przepchnąć to możesz jedynie rurę w kiblu. A jedyne tango, jakie Cię czeka, to tango down.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:07:50 GMT 1
no ja się chyba obraziłem teraz na to porównanie Ale mi nie chodzi o porównanie ciebie do Kichota, bo chyba tak to zrozumiałeś. Bardziej Lau jest Kichotem, czyli gra swoją chujnię. Bardziej ja jestem Kichotem, bo też uważacie że gram chujnię. No i o to mi chodzi, że moim zdaniem chujnia jest miastowa i przypomniałem sobie o tym po linczu na Kichocie. Jeśli mafia przeżyła niewykryta tak długo, to musi być dobra, a jeśli jest dobra, to nie gra chujni. Ten cytat powinien się znaleźć w jakiejś grafice i zostać powieszony w serwerowni mafiacorner.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 14:10:20 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:10:20 GMT 1
Cenarius jesteś w stanie dzisiaj położyć głowę pod topór jeżeli potem poleci Tasiemiec?
|
|