|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:12:05 GMT 1
Jak miałem fantazje to taka że zabijamy tasiemca jak niewinny to mówię zajęcie mnie i Elo koniec XD bo silny mafiozo i chuj a nie wyobrażałem sobie ze bym jebał się z centurion em i wgrwak Tylko byś spróbował zrobić taką chujnię jako miasto.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 14:14:56 GMT 1
Cenarius jesteś w stanie dzisiaj położyć głowę pod topór jeżeli potem poleci Tasiemiec? Widzę ostro
Gambit Wałęsy... generalnie uważam za najlepsze analittyczne podejscie do sytuacji która mamy, a który to gambit jest z duza niekorzyscia dla Cena. Jakas pierdolona magia. ALe Gambit według 10/10 i nie wyobrazam sobie lepszego stworzyc, chyba ze nagle jkaies cudaczne posty poleca, ale chyba nie poleca.
Tak czy siak Njay - dziekuje za niego, zeby ten Gambit byl negatywny dla miasta, to musiałaby być mafia z 2 Topperów, a to niemozliwe (zakladam tak)
Jestme za uzyciem Gambitu tak czy siak
Oczywiscie są dwa sposoby
To co napisal Adam czy tam Firefox
Jezeli dzisiaj poleci niewinny Tasiemiec -> to potem musi poleciec Cen
Jezlei dzisaj poleci niewinny Cen -> To potem msui poleicec winny tasiemiec
No i oczywiscie jestem ja vs haczyk jeżeli Tasiemiec/Cen nie są razem w mafii, ale to juz za 5 dni sprawa
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 14:18:59 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:18:59 GMT 1
Cenarius jesteś w stanie dzisiaj położyć głowę pod topór jeżeli potem poleci Tasiemiec? Widzę ostro
Gambit Wałęsy... generalnie uważam za najlepsze analittyczne podejscie do sytuacji która mamy, a który to gambit jest z duza niekorzyscia dla Cena. Jakas pierdolona magia. ALe Gambit według 10/10 i nie wyobrazam sobie lepszego stworzyc, chyba ze nagle jkaies cudaczne posty poleca, ale chyba nie poleca.
Tak czy siak Njay - dziekuje za niego, zeby ten Gambit byl negatywny dla miasta, to musiałaby być mafia z 2 Topperów, a to niemozliwe (zakladam tak)
No i oczywiscie jestem ja vs haczyk jeżeli Tasiemiec/Cen nie są razem w mafii, ale to juz za 5 dni sprawa
Nie no opcja jest taka, że jeżeli zakładamy, że tam jest co najmniej jeden mafiozo (a może być więcej) to i tak muszą zlecieć obaj, rozbija się tylko o kolejność i pytanie jak widzi to Cenarius, bo Tasiemiec zdaje się nie być podekscytowany wizją rychłego wypierdolenia z gry
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:19:32 GMT 1
Czyżby nie chciałeś zaznaczyć, że Centaur jest winny przy mojej niewinności? Bo przy niewinności Centaura nie miałeś problemu by napisać przy moim nicku "winny". Dlaczego taka niekonsekwencja?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 14:23:38 GMT 1
psycha Ci siada widzę mocno xD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 14:24:12 GMT 1
chyba że uwazasz ze robie łubu-dubu ULTRA-MK na wszystkich miastowych w moich wszystkich dziwnie napisanych postach
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:26:17 GMT 1
Widzę ostro
Nie no opcja jest taka, że jeżeli zakładamy, że tam jest co najmniej jeden mafiozo (a może być więcej) to i tak muszą zlecieć obaj, rozbija się tylko o kolejność i pytanie jak widzi to Cenarius, bo Tasiemiec zdaje się nie być podekscytowany wizją rychłego wypierdolenia z gry Miałem Ci odpuścić, bo może źle spałeś, ale chyba coś Ci siada na głowę. Centaur daje taki shittalk, który bez problemu mogłem wypunktować, a Ty zaczynasz coś kręcić, że Cent daje z sensem. No kurła. Wkurwia mnie też to Twoje pytanie o dawanie głowy pod topów. Bo z jednej strony nie chcesz, żeby teraz był poruszany temat ewentualnego plota, a z drugiej zadajesz takie pytania osobie, która jest w kręgu linczowanych, żeby dała głowę pod topór. Tak jakbyś chciał zdjąć z siebie odpowiedzialność za lincz. Jeśli zamierzasz zadać takie pytanie mi, to powiem, że nie. Według wszystkich sensownych przesłanek to LAu i Centaur, ale jeżeli któryś z nich ma psychiczną odcinkę, to taka deklaracja to wzięcie odpowiedzialności za autowpierdol dla miasta.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:28:32 GMT 1
chyba że uwazasz ze robie łubu-dubu ULTRA-MK na wszystkich miastowych w moich wszystkich dziwnie napisanych postach Nie znam się na tych Twoich odniesieniach rodem z gimnazjum, więc następnym razem wrzucaj takie teksty z wytłumaczeniem ich sensu. Ja już pisałem. Ta Wasza akcja, to takie ostatnie podrygi zdychającej ostrygi. Trochę, jak zdominowana drużyna przegrywająca 0-1 z dominatorem wrzucająca piłkę na aferę w 95 minucie. Szanse marne, ale spróbować nie zaszkodzi.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 14:28:51 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 14:28:51 GMT 1
Widzę ostro
Nie no opcja jest taka, że jeżeli zakładamy, że tam jest co najmniej jeden mafiozo (a może być więcej) to i tak muszą zlecieć obaj, rozbija się tylko o kolejność i pytanie jak widzi to Cenarius, bo Tasiemiec zdaje się nie być podekscytowany wizją rychłego wypierdolenia z gry ta, ogólnie podniósł głowę, gdy o nim wspomniałeś ale w d3 Centaur miał dać łeb za mafię, w którą wierzy (Tasiemiec), a w d4 uwierzył w Kichota Iau mu się zazielenił jednym zdaniem (bo miał te same emocje ), a śmierć Kichota zmieniła mu estymatory, bo Kichot grał kijowo, a kijowizna jest miastowa, więc teraz Iau niewinny, bo gra kijowiznę
nie za dużo tego?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:29:53 GMT 1
Nie no opcja jest taka, że jeżeli zakładamy, że tam jest co najmniej jeden mafiozo (a może być więcej) to i tak muszą zlecieć obaj, rozbija się tylko o kolejność i pytanie jak widzi to Cenarius, bo Tasiemiec zdaje się nie być podekscytowany wizją rychłego wypierdolenia z gry Miałem Ci odpuścić, bo może źle spałeś, ale chyba coś Ci siada na głowę. Centaur daje taki shittalk, który bez problemu mogłem wypunktować, a Ty zaczynasz coś kręcić, że Cent daje z sensem. No kurła. Wkurwia mnie też to Twoje pytanie o dawanie głowy pod topów. Bo z jednej strony nie chcesz, żeby teraz był poruszany temat ewentualnego plota, a z drugiej zadajesz takie pytania osobie, która jest w kręgu linczowanych, żeby dała głowę pod topór. Tak jakbyś chciał zdjąć z siebie odpowiedzialność za lincz. Jeśli zamierzasz zadać takie pytanie mi, to powiem, że nie. Według wszystkich sensownych przesłanek to LAu i Centaur, ale jeżeli któryś z nich ma psychiczną odcinkę, to taka deklaracja to wzięcie odpowiedzialności za autowpierdol dla miasta. Napisał jednego posta z sensem, co nie usprawiedliwia jego całej gry, natomiast zamykanie oczu na to w momencie kiedy te założenia które przedstawił są perfekcyjnie logiczne, podśmierduje mi strachem o własne dupsko chyba że zakładasz, że mafia Iau - Gump jest prawdopodobna?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:30:59 GMT 1
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 14:32:19 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 14:32:19 GMT 1
tylko na co Iau i Centaur w tym pairingu by liczyli?
bo oboje (Iau to jakie zaimki ma ta kreacja?) przeszli magicznie z podejrzewania siebie mocnego nawzajem do zgody co do Tasiemca
liczyli na wepchnięcie jeszcze town!Tasiemca, a w meczówce na powrót paranoi, wzmożony brakiem pudeł?
Centaur ma podkładkę na wszystko: niewinny Tasiemiec znowu może mu wywrócić estymatory i w mafii mogą być losowe nicki
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:33:54 GMT 1
Nie no opcja jest taka, że jeżeli zakładamy, że tam jest co najmniej jeden mafiozo (a może być więcej) to i tak muszą zlecieć obaj, rozbija się tylko o kolejność i pytanie jak widzi to Cenarius, bo Tasiemiec zdaje się nie być podekscytowany wizją rychłego wypierdolenia z gry ta, ogólnie podniósł głowę, gdy o nim wspomniałeś ale w d3 Centaur miał dać łeb za mafię, w którą wierzy (Tasiemiec), a w d4 uwierzył w Kichota Iau mu się zazielenił jednym zdaniem (bo miał te same emocje ), a śmierć Kichota zmieniła mu estymatory, bo Kichot grał kijowo, a kijowizna jest miastowa, więc teraz Iau niewinny, bo gra kijowiznę
nie za dużo tego? być może za dużo, ale ja też w pewnym momencie uniewinniałem Kichota a potem na niego zagłosowałem idąc założeniem, że w patze Iau - Gump mamy co najwyżej jedną mafię, drugą musimy mieć gdzieś w parze Tasiemiec - Cenarius oceniając początek gry nie podobali mi się obaj, potem Tasiemiec dawał dużo lepiej, no ale sam wspominałeś o Ziębie - może to Cenarius jest takim Ziębą tej edycji nie gra mi w po prostu w mafijnym Cenariusie to dobrowolne wyrzucenie z siebie hipotezy, która zakłada jego śmierć dziś albo w następnym linczu, no chyba że tak jak wspominałem, jest w mafii z Gumpem, którego ciśnie dość konsekwentnie
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 14:33:59 GMT 1
chyba że uwazasz ze robie łubu-dubu ULTRA-MK na wszystkich miastowych w moich wszystkich dziwnie napisanych postach Nie znam się na tych Twoich odniesieniach rodem z gimnazjum, więc następnym razem wrzucaj takie teksty z wytłumaczeniem ich sensu. Ja już pisałem. Ta Wasza akcja, to takie ostatnie podrygi zdychającej ostrygi. Trochę, jak zdominowana drużyna przegrywająca 0-1 z dominatorem wrzucająca piłkę na aferę w 95 minucie. Szanse marne, ale spróbować nie zaszkodzi. "nasza akcja" powiedizal Tasiemiec codzinenie wpychajacy kogos przed siebie i zawsze nznajdujacy "nowe" akcje na suchych tanich emocjach
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 14:35:38 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 14:35:38 GMT 1
No zmiana estymatorów wynika z linczu na Kichocie. Może oczekiwałeś wywodu na temat Gumpa, ja poszedłem w drugą stronę, zazielenił mi się Lau. Tyle mówi się o rozumieniu lub nie miejskich emocji. Ja mam to właśnie z tym postem, on był tak dobry że w mojej punktacji Lau dostałby +10. Tylko tu zamiast miejskich emocji są moje emocje i podpisałbym się pod jego postem. Widać w nich te same wnioski, te same emocje i frustracje. No jeśli mafia była w stanie znaleźć i odwzorować te same emocje co u miastowego będącego w podobnej sytuacji to chapeau bas. Dlatego właśnie jestem za Tasiemcem dzisiaj, a po nim Gump. Jeśli Tasiemiec okaże się niewinny to wtedy Lau albo ja i gg. No i jakby co to nie wiem czy to zaznaczalem:
ale tez rozumiem frustracje tutaj Centuriona te, bo on ją zawsze mial
to mam na mysli "nowi" vs "starzy"
zazwyczaj sa Ci lepiej traktowanie gracze i ci gorzej
np. ja, Centurion i Czeuku zawsze trafiamy do tego grona drugiego no matter what przynaleznosc
dla nas kazda edycja to GIGA ORKA xD
Uwazam i jestem tego absolutnie pewny, (nie wiem jak z tego swiadomoscia u Garego) ze gary napierdala dla mnie tylko dlatego ze nieninawidzi mojego stylu i nim gardzi To jak Gary cala gre na mnie nakurwial - nie ma zadnego zwiazku z tym jak gram (miastowo/mafijnie) - tylko ze stylem i niechecia do tego
Zaden ale to zaden inny tak ogarniety topowy gracz nigdy nawet nie byl tak blisko tej calo-edycyjnej orki ktora mi Gary robi ;d
(to jest dopiero mieszanie meta-stosunku do in-game gracza) ale zycie, zyje z tym xD
szkoda mi ze tu nie ma reda/volva ale trudno, Gary i tak jest zajebisty i dojebany i ma slusznosc w krytyce mnie, ale no powinien sie wzniesc ponad takie odruchy bo jest zajebistym czlwieczkiem, wiec mu tego zycze (i wielokrotnie to podczas edycji mowilem ze bedzie musial zrewidowac to jak na mnie patrzy jak sie ptowierdzi ze jestem niewiny)
Ja Cię nienawidzę? Kurwa, mam flashbacki z McChuja. Jestem częścią spisku przeciwko Tobie?🤣
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:36:38 GMT 1
Nie znam się na tych Twoich odniesieniach rodem z gimnazjum, więc następnym razem wrzucaj takie teksty z wytłumaczeniem ich sensu. Ja już pisałem. Ta Wasza akcja, to takie ostatnie podrygi zdychającej ostrygi. Trochę, jak zdominowana drużyna przegrywająca 0-1 z dominatorem wrzucająca piłkę na aferę w 95 minucie. Szanse marne, ale spróbować nie zaszkodzi. "nasza akcja" powiedizal Tasiemiec codzinenie wpychajacy kogos przed siebie i zawsze nznajdujacy "nowe" akcje na suchych tanich emocjach Ja gram na emocjach, ja się wylimitowuję z premedytacją, ja się zachowuję jak rozkapryszone dziecko, ja się zesrywam i obrażam, żeby później wracać z podkulonym ogonem, ja piszę najebany. Tak, to ja gram na emocjach.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:37:20 GMT 1
Miałem Ci odpuścić, bo może źle spałeś, ale chyba coś Ci siada na głowę. Centaur daje taki shittalk, który bez problemu mogłem wypunktować, a Ty zaczynasz coś kręcić, że Cent daje z sensem. No kurła. Wkurwia mnie też to Twoje pytanie o dawanie głowy pod topów. Bo z jednej strony nie chcesz, żeby teraz był poruszany temat ewentualnego plota, a z drugiej zadajesz takie pytania osobie, która jest w kręgu linczowanych, żeby dała głowę pod topór. Tak jakbyś chciał zdjąć z siebie odpowiedzialność za lincz. Jeśli zamierzasz zadać takie pytanie mi, to powiem, że nie. Według wszystkich sensownych przesłanek to LAu i Centaur, ale jeżeli któryś z nich ma psychiczną odcinkę, to taka deklaracja to wzięcie odpowiedzialności za autowpierdol dla miasta. Napisał jednego posta z sensem, co nie usprawiedliwia jego całej gry, natomiast zamykanie oczu na to w momencie kiedy te założenia które przedstawił są perfekcyjnie logiczne, podśmierduje mi strachem o własne dupsko chyba że zakładasz, że mafia Iau - Gump jest prawdopodobna? Jaki widzisz w tym sens a nie próbę wepchnięcia mnie jako pierwszego? E: Uważam, że jest. Najmniej ze wszystkich układów i byłbym mocno zaskoczony, ale kurwa jest taka opcja. Ty jesteś taki pewny tego, że nie?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:37:21 GMT 1
no tak, tl;dr Cenarius gra mafijną partię tell me something I don't know tylko że jest jedna dziura w tym co piszesz - "Wyczuwam tu chęć wzbudzenia w mieście uczucia, żeby go nie linczować, gdy go nie będzie." Przecież od dosłownie pisze, żeby go linczować dzisiaj albo jutro zgodnie z jego teorią
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:39:10 GMT 1
no tak, tl;dr Cenarius gra mafijną partię tell me something I don't know tylko że jest jedna dziura w tym co piszesz - "Wyczuwam tu chęć wzbudzenia w mieście uczucia, żeby go nie linczować, gdy go nie będzie." Przecież od dosłownie pisze, żeby go linczować dzisiaj albo jutro zgodnie z jego teorią Co? Dzisiaj ma go nie być i wraca niby w poniedziałek. Co Ty ćpiesz?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:41:56 GMT 1
tylko na co Iau i Centaur w tym pairingu by liczyli?bo oboje (Iau to jakie zaimki ma ta kreacja?) przeszli magicznie z podejrzewania siebie mocnego nawzajem do zgody co do Tasiemca liczyli na wepchnięcie jeszcze town!Tasiemca, a w meczówce na powrót paranoi, wzmożony brakiem pudeł? Centaur ma podkładkę na wszystko: niewinny Tasiemiec znowu może mu wywrócić estymatory i w mafii mogą być losowe nicki Bo kurwa nie mają już nic do stracenia. Oni nie mają rozrysowanego planu na całą grę. Są w takiej dupie, że muszą działać na bieżąco. Teraz wymyślają jakieś gówna byleby wepchnąć mnie. Jutro i pojutrze pewnie znowu będą próbowali coś kombinować. Nosz kurwa, albo mnie wczoraj tak wypizgało wieczorem i mózg nie pracuje albo Wy dzisiaj macie jakieś niedojebanie mózgowe.
|
|