|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:42:46 GMT 1
no tak, tl;dr Cenarius gra mafijną partię tell me something I don't know tylko że jest jedna dziura w tym co piszesz - "Wyczuwam tu chęć wzbudzenia w mieście uczucia, żeby go nie linczować, gdy go nie będzie." Przecież od dosłownie pisze, żeby go linczować dzisiaj albo jutro zgodnie z jego teorią Co? Dzisiaj ma go nie być i wraca niby w poniedziałek. Co Ty ćpiesz? no ale co z tego że ma go nie być? ty czytasz co on pisze czy napierdalasz na ślepo?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:44:52 GMT 1
Co? Dzisiaj ma go nie być i wraca niby w poniedziałek. Co Ty ćpiesz? no ale co z tego że ma go nie być? ty czytasz co on pisze czy napierdalasz na ślepo? Pokaż mi gdzie dokładnie pisze o tym, żeby to dziś go odjebać.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:46:30 GMT 1
Adam SmasherŁapię się za głowę, bo albo ja jestem ślepy albo Ty coś okrutnie pierdolisz.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:46:32 GMT 1
no ale co z tego że ma go nie być? ty czytasz co on pisze czy napierdalasz na ślepo? Pokaż mi gdzie dokładnie pisze o tym, żeby to dziś go odjebać. Jedno mnie naszło i uważam to za zajebiste. Otóż wyjdźmy z założenia, że Lau wyklucza się z Gumpem. W takim wypadku w dwójce Lau Gump jest CO NAJWYŻEJ jedna mafia, więc prawdopodobieństwo trafienia wynosi <=50%. Z kolei z tego wynika, że w parze Cenarius -Tasiemiec jest CO NAJMNIEJ jedna mafia, prawdopodobieństwo wynosi >=50%. Z tego wynika, że NIELOGICZNYM jest ciśnięcie dziś w Lau, trzeba się skupić na parze Cenarius vs Tasiemiec. Pomyslcie nad tym proszę. Ja idę w góry, będę potem. No jeżeli to nie jest ustawianie się w kolejce na dzisiaj albo jutro, to ja nie wiem, kto ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 14:47:12 GMT 1
"nasza akcja" powiedizal Tasiemiec codzinenie wpychajacy kogos przed siebie i zawsze nznajdujacy "nowe" akcje na suchych tanich emocjach Ja gram na emocjach, ja się wylimitowuję z premedytacją, ja się zachowuję jak rozkapryszone dziecko, ja się zesrywam i obrażam, żeby później wracać z podkulonym ogonem, ja piszę najebany. Tak, to ja gram na emocjach. Ja gram na prawdziwych miastowych emocjach.
a Ty teatrzyk dla dzieciaków odwalasz jak Influncer
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 14:49:43 GMT 1
JEZELI NIKT TEGO NIE ZROBI, TO JA TO ZROBIE, BO TO PIERDOLONY OBOWIAZKE MIASTA
wszystkie obrazki nazwalem iksde - xD1 xD2 xD3
Tu jest Łuczyk udajacy emocje agresji i w ogole wkurzenia i w ogole jakies chujowe sztywne emocje
Porównajcie to co zapodaje nam w tej edyjcji xD
HA TFUUUU
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 14:50:21 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 14:50:21 GMT 1
Jedno mnie naszło i uważam to za zajebiste. Otóż wyjdźmy z założenia, że Lau wyklucza się z Gumpem. W takim wypadku w dwójce Lau Gump jest CO NAJWYŻEJ jedna mafia, więc prawdopodobieństwo trafienia wynosi <=50%. Z kolei z tego wynika, że w parze Cenarius -Tasiemiec jest CO NAJMNIEJ jedna mafia, prawdopodobieństwo wynosi >=50%. Z tego wynika, że NIELOGICZNYM jest ciśnięcie dziś w Lau, trzeba się skupić na parze Cenarius vs Tasiemiec. Pomyslcie nad tym proszę. Ja idę w góry, będę potem. To ma sens kurde Firefox Robert Karaś dajcie znać co o tym sądzicie Ale jakbym poszedł za matematyką w Wiśniakowej to mafiozo by zdechł xd No i Cenarius który forsuje parę do linczu która zawiera jego, nie wiem czy mafiozo by to robił Taktycznie to chyba ma sens faktycznie walnąć Cenarius-Tasiemiec, tam musi być co najmniej jedna mafia. Tylko dla mnie bardziej mafijny jest Cenarius, Tasiemiec gra moim zdaniem bardziej naturalnie. Mogę zejść z Iau, ale kosztem Cenariusa, na Tasiemca bym nie chciał.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 14:50:41 GMT 1
Trzecie MVP musisz zdobyć lepszym gambitem Łuczyk, spoko, i tak jestes dobrym mafioza, jednym z top-mafiozó tutaj, moj respecc masz, no ale błagam cie, emocje marniutkie
Jestem w stanie zaglosowac tak jak mi Gary napisze
jak nie to glosuje po swojemu
prosze mnie tagowac
Z FARTEM MIASTO
MAFIA DUPA CICHO
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:51:36 GMT 1
Pokaż mi gdzie dokładnie pisze o tym, żeby to dziś go odjebać. Jedno mnie naszło i uważam to za zajebiste. Otóż wyjdźmy z założenia, że Lau wyklucza się z Gumpem. W takim wypadku w dwójce Lau Gump jest CO NAJWYŻEJ jedna mafia, więc prawdopodobieństwo trafienia wynosi <=50%. Z kolei z tego wynika, że w parze Cenarius -Tasiemiec jest CO NAJMNIEJ jedna mafia, prawdopodobieństwo wynosi >=50%. Z tego wynika, że NIELOGICZNYM jest ciśnięcie dziś w Lau, trzeba się skupić na parze Cenarius vs Tasiemiec. Pomyslcie nad tym proszę. Ja idę w góry, będę potem. No jeżeli to nie jest ustawianie się w kolejce na dzisiaj albo jutro, to ja nie wiem, kto ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem Czy Ty wiesz, że on jest w kolejce od kilku dni? Nigdzie nie napisał, że mamy go linczować dzisiaj albo w poniedziałek (nie wiem o co Ci chodzi z jutrem). Sformułował tylko dwie pary i zasugerował, że NIELOGICZNYM (fajny caps służący wzmocnieniu przekazu, gdy pisał z komórki <3) jest najpierw walenie w Laua. Zasugerował więc, żeby najpierw wybrac między nim a mną. We mnie napierdala, pisze że jestem 100%, więc można się domyśleć, że to jego strategia. Byleby dzisiaj wrzucić kogoś przed siebie. Kogo byś linczował, gdy padnę dzisiaj?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:53:45 GMT 1
JEZELI NIKT TEGO NIE ZROBI, TO JA TO ZROBIE, BO TO PIERDOLONY OBOWIAZKE MIASTA
wszystkie obrazki nazwalem iksde - xD1 xD2 xD3
Tu jest Łuczyk udajacy emocje agresji i w ogole wkurzenia i w ogole jakies chujowe sztywne emocje
Porównajcie to co zapodaje nam w tej edyjcji xD
HA TFUUUU
Jako mafia nie mam prawa czuć wkurzenia? XDDDD
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:54:10 GMT 1
No jeżeli to nie jest ustawianie się w kolejce na dzisiaj albo jutro, to ja nie wiem, kto ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem Czy Ty wiesz, że on jest w kolejce od kilku dni? Nigdzie nie napisał, że mamy go linczować dzisiaj albo w poniedziałek (nie wiem o co Ci chodzi z jutrem). Sformułował tylko dwie pary i zasugerował, że NIELOGICZNYM (fajny caps służący wzmocnieniu przekazu, gdy pisał z komórki <3) jest najpierw walenie w Laua. Zasugerował więc, żeby najpierw wybrac między nim a mną. We mnie napierdala, pisze że jestem 100%, więc można się domyśleć, że to jego strategia. Byleby dzisiaj wrzucić kogoś przed siebie. Kogo byś linczował, gdy padnę dzisiaj? Zależy z jakim kolorem padniesz
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 14:54:58 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 14:54:58 GMT 1
Trzecie MVP musisz zdobyć lepszym gambitem Łuczyk, spoko, i tak jestes dobrym mafioza, jednym z top-mafiozó tutaj, moj respecc masz, no ale błagam cie, emocje marniutkie
Jestem w stanie zaglosowac tak jak mi Gary napisze
jak nie to glosuje po swojemu
prosze mnie tagowac
Z FARTEM MIASTO
MAFIA DUPA CICHO
To nie meczówka, a ja już piję, więc nie powinienem decydować. Głosuj jak uważasz. To najwięcej o Tobie powie.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 14:55:12 GMT 1
Pytam poważnie.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:55:38 GMT 1
To ma sens kurde Firefox Robert Karaś dajcie znać co o tym sądzicie Ale jakbym poszedł za matematyką w Wiśniakowej to mafiozo by zdechł xd No i Cenarius który forsuje parę do linczu która zawiera jego, nie wiem czy mafiozo by to robił Taktycznie to chyba ma sens faktycznie walnąć Cenarius-Tasiemiec, tam musi być co najmniej jedna mafia. Tylko dla mnie bardziej mafijny jest Cenarius, Tasiemiec gra moim zdaniem bardziej naturalnie. Mogę zejść z Iau, ale kosztem Cenariusa, na Tasiemca bym nie chciał. tak, tylko no Cenarius rozpisał ten wariant kurde, ja mam trochę flashbacki z Rudego ( Firefox ty też wyrażałeś wątpliwości co do Cenariusa, to mi się taka analogia jeszcze znalazła, świeższa niż Zięba xd)
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 14:55:58 GMT 1
Ja też pytam poważnie, o co pytasz.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 15:02:22 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 15:02:22 GMT 1
Taktycznie to chyba ma sens faktycznie walnąć Cenarius-Tasiemiec, tam musi być co najmniej jedna mafia. Tylko dla mnie bardziej mafijny jest Cenarius, Tasiemiec gra moim zdaniem bardziej naturalnie. Mogę zejść z Iau, ale kosztem Cenariusa, na Tasiemca bym nie chciał. tak, tylko no Cenarius rozpisał ten wariant kurde, ja mam trochę flashbacki z Rudego ( Firefox ty też wyrażałeś wątpliwości co do Cenariusa, to mi się taka analogia jeszcze znalazła, świeższa niż Zięba xd) rudy takich fikołków nie robił (pozdro koxefer) a Zięba był na meczówkę, na szczęście jeszcze nie mamy meczówki trzymajmy się Karasia w przypadku pairingu Iau-Cenarius mogło to być odsunięcie zainteresowania z Iau na Tasiemca mam wrażenie, że Cenarius już chwytał się wszystkiego, patrząc, co chwyci
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 15:04:07 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 15:04:07 GMT 1
Taktycznie to chyba ma sens faktycznie walnąć Cenarius-Tasiemiec, tam musi być co najmniej jedna mafia. Tylko dla mnie bardziej mafijny jest Cenarius, Tasiemiec gra moim zdaniem bardziej naturalnie. Mogę zejść z Iau, ale kosztem Cenariusa, na Tasiemca bym nie chciał. tak, tylko no Cenarius rozpisał ten wariant kurde, ja mam trochę flashbacki z Rudego ( Firefox ty też wyrażałeś wątpliwości co do Cenariusa, to mi się taka analogia jeszcze znalazła, świeższa niż Zięba xd) Nie grałem wtedy, o co chodzi z Rudym?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 15:06:27 GMT 1
Adam SmasherCo Ty dzisiaj, za przeproszeniem odpierdalasz? Zadaję Ci konkretne pytanie odnośnie do wątku, na który rozmawiamy a Ty nie możesz normalnie odpowiedzieć. Piszesz, że sens ma teoria Centaura, która tak naprawdę nie jest niczym odkrywczym tylko próbą niewrzucania Laua w dzisiejszy lincz. Wczoraj, gdy chciałem rozmawiać o planie B i ewentualnym plottwiście to napisałeś: ja nie mam problemu z rozmawianiem o planie B, mam problem z rozmawianiem nim TERAZ to jest to co pisał już dzisiaj Karaś, mnożenie scenariuszy już teraz i zaraz się skończy jakimś wajchowaniem ja znam oba te scenariusze kurwa bardzo dobrze z ostatnich rozgrywek, bo zostałem i wybolcowany przez obvious mafię, i przez jednego z najlepszych mafiozów - oba w meczówce mi się to wydaje naturalne - jeżeli jesteśmy w stanie najpierw wykluczyć bardziej prawdopodobne scenariusze - a w jakimś stopniu jesteśmy, mamy jeszcze lincz albo dwa zapasu, w zależności od tego czy i kiedy trafimy - to kurwa zróbmy to dlatego ja nie płakałem po papieżu Kichocie, bo ten temat NA 100% KURWA WRÓCIŁBY PÓŹNIEJ, i mafia by go grzała (zasłużenie),a miasto znowu by stało przed dylematem, czy bić w tego oczywistego mafiozę, czy tańczyć brekdensa na chuju i szukać jakiegoś "sci-fi", co wmawialiby mafiozi A potem dodałeś coś, że próbuję "zasiać ziarnko". A dzisiaj Centaur swoją szarżą, której manipulacje i budowanie teorii pod potrzeby wypunktowałem, to Ty zaczynasz mieć jakieś fleszbeki. Ja mam wrażenie, że rozmawiam z kimś zupełnie innym niż ten, co tu grał od zeszłego czwartku.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 15:07:41 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 15:07:41 GMT 1
tak, tylko no Cenarius rozpisał ten wariant kurde, ja mam trochę flashbacki z Rudego ( Firefox ty też wyrażałeś wątpliwości co do Cenariusa, to mi się taka analogia jeszcze znalazła, świeższa niż Zięba xd) Nie grałem wtedy, o co chodzi z Rudym? tam też był podobny setup, co tutaj i Wiśnia został sprawdzony detem i wyszło czerwono rudy (za klawiaturą sentence) wyliczył matematycznie (kalkulując liczbę zmarłych wcześniej oprychów + prawdziwych niewinnych) dość wysokie szanse na mafiowanie Wiśni Wiśnia się z tego wykaraskał pisząc epopeje o swojej niewinności, Smasher nie posłuchał rudego, zlinczował go i pożałował
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 15:14:12 GMT 1
Adam Smasher Co Ty dzisiaj, za przeproszeniem odpierdalasz? Zadaję Ci konkretne pytanie odnośnie do wątku, na który rozmawiamy a Ty nie możesz normalnie odpowiedzieć. Piszesz, że sens ma teoria Centaura, która tak naprawdę nie jest niczym odkrywczym tylko próbą niewrzucania Laua w dzisiejszy lincz. Wczoraj, gdy chciałem rozmawiać o planie B i ewentualnym plottwiście to napisałeś: ja nie mam problemu z rozmawianiem o planie B, mam problem z rozmawianiem nim TERAZ to jest to co pisał już dzisiaj Karaś, mnożenie scenariuszy już teraz i zaraz się skończy jakimś wajchowaniem ja znam oba te scenariusze kurwa bardzo dobrze z ostatnich rozgrywek, bo zostałem i wybolcowany przez obvious mafię, i przez jednego z najlepszych mafiozów - oba w meczówce mi się to wydaje naturalne - jeżeli jesteśmy w stanie najpierw wykluczyć bardziej prawdopodobne scenariusze - a w jakimś stopniu jesteśmy, mamy jeszcze lincz albo dwa zapasu, w zależności od tego czy i kiedy trafimy - to kurwa zróbmy to dlatego ja nie płakałem po papieżu Kichocie, bo ten temat NA 100% KURWA WRÓCIŁBY PÓŹNIEJ, i mafia by go grzała (zasłużenie),a miasto znowu by stało przed dylematem, czy bić w tego oczywistego mafiozę, czy tańczyć brekdensa na chuju i szukać jakiegoś "sci-fi", co wmawialiby mafiozi A potem dodałeś coś, że próbuję "zasiać ziarnko". A dzisiaj Centaur swoją szarżą, której manipulacje i budowanie teorii pod potrzeby wypunktowałem, to Ty zaczynasz mieć jakieś fleszbeki. Ja mam wrażenie, że rozmawiam z kimś zupełnie innym niż ten, co tu grał od zeszłego czwartku. nie szukam twista - no, podejrzany ten Smasher się wylosował, jakby mu pasowała kolejka szukam twista - no, inna osoba, dziwne, co ten Smasher odpierdala spoko, możemy na spokojnie zlinczować Cenariusa i w zależności od koloru lecieć dalej pytanie mi zadałeś nieprecyzyjne, ja się dopytuję, a ty mi zarzucasz brak chęci odpowiedzi. Spytałeś kto dalej jak dzisiaj padniesz. Jak padniesz zielony, czy czerwony, co cię interesuje? Bo to jest kluczowe, nie rozumiem o co ci chodzi, jaką informację chcesz ode mnie wyłuskać
|
|