|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 16:19:38 GMT 1
Boisz się, że padnie niewinny Lau, zaokrąglając dajesz miastu 50% szans, ale jednocześnie nie boisz się, że padnie niewinny Gump? No i musisz przypomnieć na każdym kroku, że to kolejka Koreańca i Sowy? Nie robię kurwy z logiki, punktuję brednie które tu wypisujesz. To nasz różni, że ja potrafię konkretnie odpowiedzieć na Twoje zarzuty. Ty tylko rzucasz frazesami i ogólnikami bez pokrycia. Ja np. boję się że Ty padniesz niewinny. Bo jeśli ktoś z dwójki Ty-Lau ma zaćmienie mózgu i dał się zmanipulować drugiemu, to zdecydowanie bardziej Ty jemu, niż on Tobie. I dlatego wolę zacząć od Laua. Czemu mam nie przypominać, że to kolejka pewnych niewinnych? Mam rezygnować z najsolidniejszych argumentów? Boję się, że padnie niewinny Gump, przecież w poście który cytujesz jest to jak byk napisane. Wiadomości TVP ciąg dalszy. Nie odpowiadasz konkretnie, dzisiaj nie napisałeś nic poza emocjonalnym pressingiem. Kurwa, typie. Wypunktowałem Cię jak szczeniaczka. Punkt po punkcie, post po poście udowiadniałem, że kłamiesz i naginasz fakty po swojemu. Ty tylko rzucasz ogólnikami i nie potrafisz się odnieść do konkretnego materiału. Jeśli ja padnę dziś przed Tobą, to nie dltego że przewróciłeś miastowy stół. Dlatego, że miastowy stół przegrzał se banię na słoneczku i nie widział oczywistych trików, emocjonalnych sztuczek i najzwyklejszej manipulacji i przekłamania.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:21:43 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 16:21:43 GMT 1
Jak masz mnie uniewinnić tylko na podstawie screena z testmentów, to pierdol to i wal we mnie. Nie chcę screena, chcę treści
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:25:22 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 16:25:22 GMT 1
Adam SmasherChciałem Ci tego oszczędzić, ale tą gównoprośbą o testamenty nie będę mieć skrupułów. Twoje dzisiejsze akcje to albo robienie z siebie miastowego idioty, który chce grać chorą metą albo jakimś chujem jesteś w tej mafii i ciśniesz mnie, bo zaczynam coś węszyć w Twoim kierunku. Najpierw piszesz o edycji, gdzie czułeś się wyruchany przez 2 ameby i zakazujesz gadać o planie B. Teraz jednak widzisz w Centaurze jakiś Rigcz (nie wiem w której dziurce go ujrzałeś) i chcesz walić we mnie. Prosisz mnie o jakieś chore zrzuty z testmentów. Kurwa, w co Ty grasz? Gdzie ZAKAZYWAŁEM gadać o planie B? To że zaznaczalem że wtedy uważałem że to bez sensu to żaden zakaz Od tamtego momentu pojawiły się nowe okoliczności i wątpliwości z mojej strony
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 16:25:22 GMT 1
Nie byłem detektywem.
Ufam: Smasher, Karaś Niewinni: Lau, Gump, Sowa, Firefox Podejrzani: Kichot, Felietonistka, Centaur Winny: Oldboy gonbao Poza konkurencją: Silverhand Tasiemiec Uzbrojony
Edit: Nie byłem detektywem.
Ufam: Nikomu na ten moment. Tasiemiec Uzbrojony
Ja bym najpierw sprawdził Kichota.
Jeśli winnny to lecimy w Centaura, jeśli niewinny to też w Centaura.
Jeśli Kichot niewinny, a Centaur winny to lecimy w Laua.
Jeśli Kichot winny i Centaur winny to jest w miarę spokój i można wybrać w tej trójce -> Gump, Lau, Felietonistka.
Jeśli Kichot winny a Centaur niewinny to sprawdziłbym Gumpa.
Jeśli Kichot niewinny i Centaur niewinny to chyba GG i w mafii Karaś, Gump, Feli. Ewentualnie Lau.
I jeszcze takie pojedyncze sparowanka: Felietonistka winna -> Karaś niewinny Gump winny i gra jest w toku -> Karaś winny Sowa winna -> Felietonistka winna Lau winny -> Felietonistka niewinna
Ogólnie to tak to widzę: Winni: Kichot, Centaur Trójka pośrednich: Lau, Gump, Felietonistka (w kolejności od najbardziej mafijnego do najmniej) Z początku niewinny ale tracący w moich oczach: Karaś Raczej niewinna: Mozilla Niewinni: Sowa, Smasher (Sow mniej czysta niż Smasher)
Nie wiem co na koniec odpierdalali Gump i Karaś, ale jest to w chuj podejrzane.
Aktualizacja:
1. Pozostaję w stanowisku, że to Lau i Centaur. 2. Nie ufajcie Sowie, ni chuja. 3. Jeśli będzie jeszcze szansa to lećcie w tej kolejności Sowa -> Smasher -> Gump -> Mozilla -> Karaś
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 16:26:47 GMT 1
Czemu mam nie przypominać, że to kolejka pewnych niewinnych? Mam rezygnować z najsolidniejszych argumentów? Boję się, że padnie niewinny Gump, przecież w poście który cytujesz jest to jak byk napisane. Wiadomości TVP ciąg dalszy. Nie odpowiadasz konkretnie, dzisiaj nie napisałeś nic poza emocjonalnym pressingiem. Kurwa, typie. Wypunktowałem Cię jak szczeniaczka. Punkt po punkcie, post po poście udowiadniałem, że kłamiesz i naginasz fakty po swojemu. Ty tylko rzucasz ogólnikami i nie potrafisz się odnieść do konkretnego materiału. Jeśli ja padnę dziś przed Tobą, to nie dltego że przewróciłeś miastowy stół. Dlatego, że miastowy stół przegrzał se banię na słoneczku i nie widział oczywistych trików, emocjonalnych sztuczek i najzwyklejszej manipulacji i przekłamania. Widzę, że próbujesz słowami kreować rzeczywistość zamiast ją opisywać. No ale co więcej ci zostało...
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 16:29:24 GMT 1
Kurwa, typie. Wypunktowałem Cię jak szczeniaczka. Punkt po punkcie, post po poście udowiadniałem, że kłamiesz i naginasz fakty po swojemu. Ty tylko rzucasz ogólnikami i nie potrafisz się odnieść do konkretnego materiału. Jeśli ja padnę dziś przed Tobą, to nie dltego że przewróciłeś miastowy stół. Dlatego, że miastowy stół przegrzał se banię na słoneczku i nie widział oczywistych trików, emocjonalnych sztuczek i najzwyklejszej manipulacji i przekłamania. Widzę, że próbujesz słowami kreować rzeczywistość zamiast ją opisywać. No ale co więcej ci zostało... mafiacorner.boards.net/post/70505Jak masz jaja, to się odnieś do tego, co napisałem. Ale pewnie obsrasz nachy, bo Cię złapałem na kłamstwach i nadużyciach.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 16:30:03 GMT 1
FirefoxWeź no zrób tu porządek, bo mnie już rozdupca.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:30:38 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 16:30:38 GMT 1
Firefox Robert KaraśJesteście w stanie dzisiaj na zaufaniu do mnie pójść w Tasiemca? Mogę wam dokładnie wyjaśnić dlaczego i o co mi chodzi, ale nie wiem czy już mam się wysprzęglać z wszystkiego, więc your call Was dwóch mam za niewinnych 100% Bez argumentacji tak średnio w to pójdę. Jak mnie przekonasz zanim się najebię, to rozważę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:31:14 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 16:31:14 GMT 1
Ja przepraszam bo mam kurwa pożar w domu chwilowo ale bliżej linczu jeszcze wrócę do gry i wyjaśnię o co mi chodzi Firefox przemysl
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Post by Firefox on Sept 23, 2023 16:32:40 GMT 1
Firefox Robert Karaś Jesteście w stanie dzisiaj na zaufaniu do mnie pójść w Tasiemca? Mogę wam dokładnie wyjaśnić dlaczego i o co mi chodzi, ale nie wiem czy już mam się wysprzęglać z wszystkiego, więc your call Was dwóch mam za niewinnych 100% Bez argumentacji tak średnio w to pójdę. Jak mnie przekonasz zanim się najebię, to rozważę. jakby co, to Iau się zadeklarował w swoim ostatnim poście (znowu się wypostował), że zagłosuje, jak Ty mu wskażesz
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:32:53 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 16:32:53 GMT 1
Firefox Robert KaraśJesteście w stanie dzisiaj na zaufaniu do mnie pójść w Tasiemca? Mogę wam dokładnie wyjaśnić dlaczego i o co mi chodzi, ale nie wiem czy już mam się wysprzęglać z wszystkiego, więc your call Was dwóch mam za niewinnych 100% Bez argumentacji tak średnio w to pójdę. Jak mnie przekonasz zanim się najebię, to rozważę. Wyjaśnię, daj mi tylko z godzinę - półtorej
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 16:33:40 GMT 1
Co ten Smasher odkurwia za cyrk?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 16:34:34 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:35:18 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 16:35:18 GMT 1
Bez argumentacji tak średnio w to pójdę. Jak mnie przekonasz zanim się najebię, to rozważę. Wyjaśnię, daj mi tylko z godzinę - półtorej Nie obiecuję, wóda wjechała.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:35:53 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 16:35:53 GMT 1
spokojnie ufam dla jego jak ma pomysł, to przedstawi nie trzeba mnie wywoływać
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 16:37:48 GMT 1
Proszę. Moje na grubo. Centaur – od kilku dni gra na emocjach. Najpierw „jak chcecie, to mnie linczujcie”, potem ogłasza, że będzie mieć wyjazd z żoną i wróci dopiero po linczu. Wyczuwam tu chęć wzbudzenia w mieście uczucia, żeby go nie linczować, gdy go nie będzie. Od wczoraj to najpierw jojczenie, że mogli jednak zlinczować tego Lua, poprzez teorie, że on się z tym Lauem wyklucza w mafii, w międzyczasie fota z gór i teraz kolejna teoria. Chłop wcześniej twierdzi, że w stresujących sytuacjach umie zachować spokój (tak się tłumaczył z okolic linczu), potem wrzuca analizę na 2 strony A4, gdzie pisze, że od drugiego dnia czuł stres związany z chęcią przeżycia (to ja na jego miejscu powinienem być po 5 zawałach), a teraz robi to. Nawet jeśli wczoraj miałem ochotę coś podrążyć i pogmerać a propos plottwista, tak po takim przedstawieniu już nie widzę opcji, żeby był w mieście. Wczoraj i dzisiaj żongluje argumentami tak, jak jest mu wygodnie. Nawet jest w stanie samemu sobie zaprzeczać. W sumie o to właśnie chciałem reszty miasta spytać, które dwójki mafijne się waszym zdaniem wykluczają? Moim zdaniem ja z Tasiemcem, ale możecie mieć oczywiście inne zdanie. Tasiemiec - Cenarius Tasiemiec - Lau Tasiemiec - Gump Lau - Cenarius Lau - Gump Gump - Cenarius No ja mam zdecydowanie inne zdanie. W jaki sposób ja z Tobą się wykluczam? Ja w zasadzie z nikim się nie wykluczam. Ty moim zdaniem też. Z całej tej parady mógłbym wykluczyć mafijny dubel Laua z Gumpem, ale to też z pewną dozą zachowawczości. Dlaczego wysuwasz argumenty wykluczenia, gdy chwilę później piszesz o topowości mafii? W taki że ja cię atakuję od początku, sprzed linczu na Koreańcu. Jego śmierć i testament tylko dodał mi paliwa. Mafia ja+ty jako plejs wzajemnego napierdzielania jest możliwy, ale ciężki do zagrania naturalnie. A tu gralibyśmy ten plejs przez całą grę, nieco niemożliwe się to wydaje
No to są ciężary, bo to co napisałem jest nadal jakby prawdziwe... tylko uświadomiłem sobie, że tu mafia jest na poziomie topowym i tego typu zachowanie jak dociekliwość, analityczność, otwartość i logiczność jest bardziej do zagrania po stronie mafii niż miasta. Czyli sumarycznie moja poprzednia analiza może być gówno warta, tak jak była na felietonistkę. No a co Cię tak nagle oświeciło? Skąd Ci to przyszło do głowy i w jaki sposób potrafiłeś to tak precyzyjnie umiejscowić w postaci mafii Ja-Gump, która wychodzi z Twoich dalszych postów? A żeby Cię dokształcić, to dociekliwość otwartość i logiczność jest do zagrania po obu stronach jednakowo. Oświeciło mnie przemyślenie po linczu na Kichocie. Mafia jest zbyt dobra żeby grać tak nieudolnie. Widzieliśmy to w każdej innej edycji, dlaczego nie widzieć tego w tej?
No sory, ale ja się jej zgadzam z żadną z tych rzeczy. Jeśli chodzi o mafię Tasiemiec Gump to co ja niby robię jak nie staram się tego pokazać? Właśnie to robię, nie wiem czego ty oczekujesz. Co do autorytetu to powtarzasz znowu jakąś bzdurę. Przecież było jawnie powiedziane, że zdechlem w pierwszym mordzie z powodu podejrzeń roli a nie zajebistej gry. A Mozzila na niczym mnie nie złapał tylko dopytał skąd ta zmiana - czemu manipulujesz? Jako mafia bym nie zmieniał zdania co 5 minut chyba? Serio jesteś tak leniwy, że już wszystko co potwierdza to co masz w głowie to jest niezbity dowód? Z jednej strony mówisz jak zajebiście gram w edycjach, a zaraz potem zarzucasz, że będąc w mafii kurwiłbym logikę w tak oczywisty sposób. Właśnie dlatego mam tą furtkę na ciebie. Jak można tak fatalnie analizować czyjąś grę... No właśnie problem w tym, że jeżeli nie ma plottwista, to w obecnej sytuacji musiałeś to robić. No chyba, że chcieliście poddać bez walki. Dlaczego?
Ale mi nie chodzi o porównanie ciebie do Kichota, bo chyba tak to zrozumiałeś. Bardziej Lau jest Kichotem, czyli gra swoją chujnię. Bardziej ja jestem Kichotem, bo też uważacie że gram chujnię. No i o to mi chodzi, że moim zdaniem chujnia jest miastowa i przypomniałem sobie o tym po linczu na Kichocie. Jeśli mafia przeżyła niewykryta tak długo, to musi być dobra, a jeśli jest dobra, to nie gra chujni. A dlaczego Ty i Lau możecie być Kichotem, a ja już nie? Wcześniej każdy wspominał, że cała nasza trójka odstaje. Dlaczego Wy możecie odstawać jako miasto, a ja nie? Dlaczego argumenty za moją mafijnością, które wcześniej wypisywałeś teraz nie traktujesz ich jako kichotyzmu? W czym moje uniewinnie Felietonistki jest mniej kichotujące niż limitowanie się z premedytacją Laua? Dlaczego moja pomoc w zlinczowaniu Koreańca nie jest tak kichotująca, jak Twój brak wkładu w grę przez jej większą część i grę na emocjach? Słusznie, mogłeś być Kichotem. Ale są inne argumenty za tobą
Przy wykluczaniu lau - Gump chyba moje zacietrzewienie na tasiemcu ma jeszcze więcej sensu? On jest mafią na 100%, tylko wszyscy o tym piszą łącznie z całym cmentarzem, a zawsze ktoś przed niego jest wpychany.Idąc kolejką Cenarius-Tasiemiec miasto ma 50% na wygraną wybierając Lau/Gump, choć mam osobiste przeczucia że wybór pójdzie w Lau i będzie przegrana. Zaczynając od Tasiemca wydaje mi się że jego czerwień uniewinnia mnie całkowicie. Jeśli nie to słucham dlaczego. Wtedy miasto 100% na wygraną, więc ta ścieżka ma tyle sumarycznych szans na ile oceniacie mafijność Tasiemca. Nie wiem czy moja czerwień uniewinniałaby tasiemca, dla mnie to nie do oceny, bo to fantasy. Zaczynając od Lau jeśli pudło to miasto ma teoretycznie 1/3 na wygraną, choć wtedy mafia ładuje się all we mnie i też mam złe przeczucia. Jeśli trafiony to wtedy jest 2/3. Tu już lecisz po bandzie. Czyli ja jestem mafia na 100%? Argument kichotyzmu mnie nie obejmuje? Topowość mafii mnie nie obejmuje? Jestem pewniakiem? I proszę Cię, nie manipuluj o całym cmentarzu, bo nie masz prawa wiedzieć co się na nim dzieje. I na pewno nie wszyscy pisz, że jestem mafią 100%, bo jakby tak było, to już dawno byłbym zlinczowany. Mam na myśli testamenty i to jest fakt a nie opinia Pogrubiony fragment to zaprzeczenie samemu sobie i zagubienie w swoim bullshitctwie. Bo wcześniej piszesz o tym, że się wykluczamy. Teraz piszesz, że nie wiesz czy Twoja wina mogłaby mnie uniewinnić? No to się zdecyduj, a nie żonglujesz tym argumentem tak, jak jest Ci wygodnie. Czytasz ze zrozumieniem? No nie wiem czy to działa w stronę która jest niemożliwa. Wiem że działa w drugą.
No zmiana estymatorów wynika z linczu na Kichocie. Może oczekiwałeś wywodu na temat Gumpa, ja poszedłem w drugą stronę, zazielenił mi się Lau. Tyle mówi się o rozumieniu lub nie miejskich emocji. Ja mam to właśnie z tym postem, on był tak dobry że w mojej punktacji Lau dostałby +10. Tylko tu zamiast miejskich emocji są moje emocje i podpisałbym się pod jego postem. Widać w nich te same wnioski, te same emocje i frustracje. No jeśli mafia była w stanie znaleźć i odwzorować te same emocje co u miastowego będącego w podobnej sytuacji to chapeau bas. Dlatego właśnie jestem za Tasiemcem dzisiaj, a po nim Gump. Jeśli Tasiemiec okaże się niewinny to wtedy Lau albo ja i gg. 1. Uniewinnienie Laua na podstawie tego, że on czuł tak samo? A ile razy czułeś to samo, gdy się wylimitowywał i był toksyczny? Idąc tym tokiem powinienem uniewinnić każdego. Jeśli jakimś wałem jesteś w mieście to zrozum, że jak miastowy jest na grubym podejrzeniu i mafioza jest na grubym podejrzeniu to mogą im obu towarzyszyć te same emocje. No to jest dla mnie oczywiste jak 2+2, a Ty uniewinniasz Lua, krzycząc eureka? Przecież nigdzie nie pisze, że rozumiem Laua w 100%. Grał chujnię i to punktoeałem. Ale ten jego post jest turbo miejski.2. No przed chwilą pisałeś, że ja jestem mafia na 100%, teraz jednak nie na 100%? Że jednak ja niewinni i wtedy Lau albo Ty i gg? No kupy mi się nie trzyma taki tok myślenia. Za trudne dla ciebie jest rozgraniczenie na zasadzie punktu widzenia z mojej strony i ze strony reszty miasta
Jedno mnie naszło i uważam to za zajebiste. Otóż wyjdźmy z założenia, że Lau wyklucza się z Gumpem. W takim wypadku w dwójce Lau Gump jest CO NAJWYŻEJ jedna mafia, więc prawdopodobieństwo trafienia wynosi <=50%. Z kolei z tego wynika, że w parze Cenarius -Tasiemiec jest CO NAJMNIEJ jedna mafia, prawdopodobieństwo wynosi >=50%. Z tego wynika, że NIELOGICZNYM jest ciśnięcie dziś w Lau, trzeba się skupić na parze Cenarius vs Tasiemiec. Pomyslcie nad tym proszę. Ja idę w góry, będę potem. Albo jestem zbyt głupi albo to coś zajebistego polega na kolejności Centaur-Lau-Tasiemiec lub Tasiemiec-Lau-Centur. Nie wiem co w tym jest tak kurewnie odkrywczego, że trzeba było to ogłaszać wszem i wobec. Chcesz mnie wcisnąć przed siebie i przed Laua? Spoczi. Powiedz tylko kiedy spróbujesz wcisnąć innych, gdy padnę? To w ogóle jakiś pierd o niczym
A jakby ktoś zapomniał o tym jego długim poście, to dam link. Zobaczcie sobie jak potrafi dobierać i żonglować argumentami. mafiacorner.boards.net/post/69988
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:38:21 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 16:38:21 GMT 1
Wyjaśnię, daj mi tylko z godzinę - półtorej Nie obiecuję, wóda wjechała. Dobra, 15 minut, kobita ogarnęła dupę xD
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:38:55 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 16:38:55 GMT 1
Tasiemiec Uzbrojonydlaczego dla Ciebie prędzej Iau dziś niż Cenarius? Cenarius wg Ciebie głównie manipuluje teraz
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 16:41:54 GMT 1
Tasiemiec Uzbrojony dlaczego dla Ciebie prędzej Iau dziś niż Cenarius? Cenarius wg Ciebie głównie manipuluje teraz Jakbyś czytał mnie uważnie to: 1. Może zrozumiałbyś dlaczego jestem miastowym. 2. Przeczytał, że boję się tego, że jeden dał się zmanipulować drugiemu i całkowicie odleciał. W takiej sytuacji widzę tylko Centaura zmanipulowanego przez Laua, nie odwrotnie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:42:31 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 16:42:31 GMT 1
Cenarius:
"W taki że ja cię atakuję od początku, sprzed linczu na Koreańcu. Jego śmierć i testament tylko dodał mi paliwa. Mafia ja+ty jako plejs wzajemnego napierdzielania jest możliwy, ale ciężki do zagrania naturalnie. A tu gralibyśmy ten plejs przez całą grę, nieco niemożliwe się to wydaje"
Ale wierzysz w mafię Tasiemiec z Gumpem, chociaż w Gumpa od prawie początku jebała Felietonistka? To nie jest dorabianie argumentów jak pasuje? Czy te sytuacje się różnią?
|
|