|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 17:57:31 GMT 1
Absolutnie nic, ja sam mam głos na Szogunie 🤷🏼♂️ bardziej miałem problem z postawą Hińczyka, która wyglądała mi na odsuwanie od siebie odpowiedzialności za potencjalne pudło, co w dalszych postach też precyzowałem No to teraz zacząłem tę odpowiedzialność przyciągać, więc się pozmieniało. No ale stop. Zacząłeś to robić po fakcie. Ja nawet czytając pobieżnie zostawiłem sobie notatkę w głowie 'Ojdajezu umywa ręce'. Nie wykorzystuj tego do samochędożenia. Jakbyś teraz miał rozpatrywać JEDNĄ osobę spoza grona Don Kichot/Szogun na którą mógłbyś oddać głos, to kto by to był?
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 17:57:33 GMT 1
O KURWA DOSZŁO DO MNIE CZEMU CHCE GŁOSOWAĆ KARAŚ NA DON-KICHOTA Doszło, czy koledzy na mafijnym podpowiedzieli? Przed wyjściem na siłkę chciałem sprawdzić na warianty głosowań i być fair wobec między innymi Don Kichota postanowilem przejrzec jego posty. Zobaczyłem posta w którym napisał "OP" na temat <wstaw tutaj nick>. Dołożyłem do tego nockę. Zobaczyłem, że WSZYSTKIE posty napisał z fonu. Magic.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 17:57:50 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 17:57:50 GMT 1
Absolutnie nic, ja sam mam głos na Szogunie 🤷🏼♂️ bardziej miałem problem z postawą Hińczyka, która wyglądała mi na odsuwanie od siebie odpowiedzialności za potencjalne pudło, co w dalszych postach też precyzowałem No to teraz zacząłem tę odpowiedzialność przyciągać, więc się pozmieniało. No i spoko, na to liczyłem
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 17:59:04 GMT 1
Panie Karaś, pojdę zatem za Twoim leadem i moim wstępnym "odglonowaniem", tzn. opcją, która sie wyklarowała, gdy inni zaczeli mi gadać o glonach i tym nie-ciskaniu.
Jeżeli wszystkie inne opinie o tym że Sheo jest KIMŚ charakterystycznym są prawdziwe, to on i tak będzie miał giga ciężary w dniach nastepnych i nie widzę musu teraz go linczować, zwłascza ze ma potencjalnie z 20 postów, do ktorych sie moze odnosic (to tak luzno napisalem, nie dosłownie, ale ma mnogo materialu).
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 17:59:37 GMT 1
Ja na ten moment głosuję na Don Kichota, ale czasu jeszcze jest dużo.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 15, 2023 17:59:38 GMT 1
No to teraz zacząłem tę odpowiedzialność przyciągać, więc się pozmieniało. No ale stop. Zacząłeś to robić po fakcie. Ja nawet czytając pobieżnie zostawiłem sobie notatkę w głowie 'Ojdajezu umywa ręce'. Nie wykorzystuj tego do samochędożenia. Jakbyś teraz miał rozpatrywać JEDNĄ osobę spoza grona Don Kichot/Szogun na którą mógłbyś oddać głos, to kto by to był? Jakbym musiał to zrobić bez dodatkowych dyskusji ani namysłu, tylko tu na teraz. Marcin Najman.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:00:06 GMT 1
A poza tym zresztą, i tak zakładałem czyszczenie przedpola, więc cool cool.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:00:44 GMT 1
Ja na ten moment głosuję na Don Kichota, ale czasu jeszcze jest dużo. Jestem w stanie nawet założyć, że pewnie się z nim wykluczasz, bo jakbyś był z nim w mafii, to chyba byś nie pozwolił mu na taką gierkę. Przynajmniej taką mam nadzieje.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:01:10 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 18:01:10 GMT 1
Co ty sowa pierdolisz, odnosiłem się do wcześniejszego posta Felietonistki a ten, który wkleiłeś powstał dopiero jak ja wyraziłem swoje wątpliwości do jej argumentacji. Hińczyk mnie pytał o konkretny moment w rozgrywce. Czego nie rozumiesz? Co powiesz o II wojnie światowej? Polacy mordowali Żydów. NO PRZECIEŻ PRAWDA!!! Co powiesz o II wojnie światowej? Niemcy zostali zdenazyfikowani.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:02:47 GMT 1
Panie Karaś, pojdę zatem za Twoim leadem i moim wstępnym odglonowaniem. Jeżeli wszystkie inne opinie o tym że Sheo jest KIMŚ charakterystycznym są prawdziwe, to on i tak będzie miał giga ciężary w dniach nastepnych i nie widzę musu teraz go linczować, zwłascza ze ma potencjalnie z 20 postów, do ktorych sie moze odnosic (to tak luzno napisalem, nie dosłownie, ale ma mnogo materialu). Tylko jednego nie rozumiem. Karaś to może i przyklepuje to teraz w matę swoim powiedzmy 'autorytetem' (chociaż moim zdaniem mimo tego, że jakoś wyjątkowo dobre wajby do mnie wysyła, to tego autorytetu tym razem nabierał konewką a nie wiadrem), ale nie zmieni to faktu, że temat Don Kichota zacząłeś TY. I to Ty zdjąłeś poprzez to ciężar z Firefoxa (no powiedzmy to nie mogło być zaplanowane) i odciążyłeś Szoguna. Więc jak teraz piszesz, że za kimś idziesz, w momencie gdy de facto pierwszy rzuciłeś gościa do jamy z wężami (i to jeszcze przypominam na jakich przesłankach), to mi się do końca nie klei.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:04:21 GMT 1
No ale stop. Zacząłeś to robić po fakcie. Ja nawet czytając pobieżnie zostawiłem sobie notatkę w głowie 'Ojdajezu umywa ręce'. Nie wykorzystuj tego do samochędożenia. Jakbyś teraz miał rozpatrywać JEDNĄ osobę spoza grona Don Kichot/Szogun na którą mógłbyś oddać głos, to kto by to był? Jakbym musiał to zrobić bez dodatkowych dyskusji ani namysłu, tylko tu na teraz. Marcin Najman. No właśnie. Czyli nie tylko ja mam wrażenie, ze z każdą edycją coraz mniej sosu w tych naszych pomidorkach. Uważam, że dobrze by było wrócić do tego tematu niedługo, przynajmniej o nim porozmawiać.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:05:42 GMT 1
Panie Karaś, pojdę zatem za Twoim leadem i moim wstępnym odglonowaniem. Jeżeli wszystkie inne opinie o tym że Sheo jest KIMŚ charakterystycznym są prawdziwe, to on i tak będzie miał giga ciężary w dniach nastepnych i nie widzę musu teraz go linczować, zwłascza ze ma potencjalnie z 20 postów, do ktorych sie moze odnosic (to tak luzno napisalem, nie dosłownie, ale ma mnogo materialu). Tylko jednego nie rozumiem. Karaś to może i przyklepuje to teraz w matę swoim powiedzmy 'autorytetem' (chociaż moim zdaniem mimo tego, że jakoś wyjątkowo dobre wajby do mnie wysyła, to tego autorytetu tym razem nabierał konewką a nie wiadrem), ale nie zmieni to faktu, że temat Don Kichota zacząłeś TY. I to Ty zdjąłeś poprzez to ciężar z Firefoxa (no powiedzmy to nie mogło być zaplanowane) i odciążyłeś Szoguna. Więc jak teraz piszesz, że za kimś idziesz, w momencie gdy de facto pierwszy rzuciłeś gościa do jamy z wężami (i to jeszcze przypominam na jakich przesłankach), to mi się do końca nie klei. Sprawdź dokładniej. I zobacz jakie osoby pisały do mnie "HURR DURR CZEMU NIE ODGLANAWIASZ" i czemu w reakcji wybrałem Don Kichota jako mojego glona z 4 glonów. Proszę bardzo. To nie było moje działanie oddolne, a REAKCYJNE. Pominąłeś to w swojej chronolgii wydarzen, pominalem to, bo to nie było istotne, ale znowu forsujesz fałszywa tezę, jakobym ja forsował odglanawianie. To nieprawda. Bodaj 3 osoby (sprawdz które i napisz, bo ja jestem zajety), forsowały NA MNIE "czemu nie mowisz nic o glonach". Było to krótko po tabelce mojej.
Wypowiedzialem sie o glonach na ich życzenie, a teraz przychodzisz Ty i mowisz xD jakoby to wyszło samo z siebie ode mnie, a nie z interakcji z graczami. Jest jakiś cel takiego twojego pomijania tych faktów?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 18:06:44 GMT 1
Centurion poniżej radaru, czy jest jakiś powód jego uniewinnienia?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:07:03 GMT 1
Dobra, Laua daję do miastowych. Serio? Bo mnie się to nie spina. Gość czyta od nowa cały temat, żeby policzyć interakcje, a nie wyciąga z tego żadnych sensownych wniosków. Ta jego tabelka powinna trafić do Sevres pod Paryżem jako wzór pozorowania aktywności. Do tego tłumaczy się pracą i brakiem czasu (może to być prawda, może kłamać, nieistotne, nie to jest ważne), ale jednak na tak bzdetną rzecz czas miał. A na przykład wytłumaczyć się z tego, że pisze z perspektywy mafii, to już czasu nie znalazł. A skoro czytał cały temat, żeby porobić tabelki, to musiał mojego posta widzieć. Musiałem go mocno dźgać, żeby tę odpowiedź uzyskać i w sumie dalej mnie nie satysfakcjonuje. W ogóle możesz się wypowiedzieć w sprawie moich oskarżeń wobec niego (temat szpiega w moim kontekście), ciekawi mnie Twoje zdanie.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:07:33 GMT 1
Pełna klarowność proszę, a nie jakieś tezy, że ja "kogoś forsuję". hehe. Jedyne co mowiłem potencjalnie ogółem to by każdy głosowal w ciemno, a nie głosować jednym batutem. Ale mnie to lotto.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 15, 2023 18:08:45 GMT 1
Nie znalazłem w regulaminie nic o testamentach więc zostawiam to jako mój potencjalny testament. Pewnie nie umrę, ale lepiej zostawić.
Niewinni: Sowa, Centurion, Smasher, Karaś. Tych jestem naprawdę dość mocno pewny. Mniej niewinni: Silverhand (z szacunku do gracza o 1cm się nie załapał do grupy wyżej), Iau, Firefox. Grupa podejrzana: Gump, Felietoniska, Kichot, Sheugorath, Najman, Tasiemiec.
Stawiam mafię: Sheugorath, Najman/Felietonistka, nie mam pojęcia kto trzeci.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:08:55 GMT 1
Dobra, Laua daję do miastowych. Serio? Bo mnie się to nie spina. Gość czyta od nowa cały temat, żeby policzyć interakcje, a nie wyciąga z tego żadnych sensownych wniosków. Ta jego tabelka powinna trafić do Sevres pod Paryżem jako wzór pozorowania aktywności. Do tego tłumaczy się pracą i brakiem czasu (może to być prawda, może kłamać, nieistotne, nie to jest ważne), ale jednak na tak bzdetną rzecz czas miał. A na przykład wytłumaczyć się z tego, że pisze z perspektywy mafii, to już czasu nie znalazł. A skoro czytał cały temat, żeby porobić tabelki, to musiał mojego posta widzieć. Musiałem go mocno dźgać, żeby tę odpowiedź uzyskać i w sumie dalej mnie nie satysfakcjonuje. W ogóle możesz się wypowiedzieć w sprawie moich oskarżeń wobec niego (temat szpiega w moim kontekście), ciekawi mnie Twoje zdanie. Pominąłem ten post, bo już to było wyjasnione, a ty chciales wyjasnienie na sprawe wyjasniona. Jak mnie dzgales ponownie i meczyles ten wyjasniony temat - to wyjasnilem, ze wyjasnione i overthinkujesz. Tyle. Ale spoko, krec na mnie lincze i opinie, nie wyjdzie nic z tego złego więc nie blokuje
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:12:01 GMT 1
Tylko jednego nie rozumiem. Karaś to może i przyklepuje to teraz w matę swoim powiedzmy 'autorytetem' (chociaż moim zdaniem mimo tego, że jakoś wyjątkowo dobre wajby do mnie wysyła, to tego autorytetu tym razem nabierał konewką a nie wiadrem), ale nie zmieni to faktu, że temat Don Kichota zacząłeś TY. I to Ty zdjąłeś poprzez to ciężar z Firefoxa (no powiedzmy to nie mogło być zaplanowane) i odciążyłeś Szoguna. Więc jak teraz piszesz, że za kimś idziesz, w momencie gdy de facto pierwszy rzuciłeś gościa do jamy z wężami (i to jeszcze przypominam na jakich przesłankach), to mi się do końca nie klei. Sprawdź dokładniej. I zobacz jakie osoby pisały do mnie "HURR DURR CZEMU NIE ODGLANAWIASZ" i czemu w reakcji wybrałem Don Kichota jako mojego glona z 4 glonów. Proszę bardzo. To nie było moje działanie oddolne, a REAKCYJNE. Pominąłeś to w swojej chronolgii wydarzen, pominalem to, bo to nie było istotne, ale znowu forsujesz fałszywa tezę, jakobym ja forsował odglanawianie. To nieprawda. Bodaj 3 osoby (sprawdz które i napisz, bo ja jestem zajety), forsowały NA MNIE "czemu nie mowisz nic o glonach". Było to krótko po tabelce mojej.
Wypowiedzialem sie o glonach na ich życzenie, a teraz przychodzisz Ty i mowisz xD jakoby to wyszło samo z siebie ode mnie, a nie z interakcji z graczami. Jest jakiś cel takiego twojego pomijania tych faktów?
Kurwa, ale czemu Ty czujesz potrzebę zrobienia dobrze innym? Czemu na życzenie innych piszesz o glonach a nie dlatego że uważasz, że należy o nich pisać? I dlaczego, jak to ujął Gump, przyklepujesz Kichota moim autorytetem a nie tym, że uważasz, że należy go odjebać? Oprócz tej żenującej kłótni z Gumpem, to jesteś strasznie miałki i plastyczny w tej edycji, łatwo Cię nagiąć, skłonić do zmiany zdania. Taka chorągiewka. A najlepsze jest to, że ja wcale nie mam głosu na Kichocie i wycieranie sobie mną gęby w kontekście tego linczu to jakieś Himalaje mafijności, jeśli Kichot jest niewinny. Ja sobie dla jaj napisałem, z powodów metowych, żeby go zajebać. To z detektywem było już bardziej na serio, ale ten post CapsLockiem to był czysty trolling, a Ty żeś to łyknął i to jeszcze podpinając się. Oh Dae-Su zaplusował, próbując mnie od tego odwodzić, ale to, co robisz Ty jebie na kilometr.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:13:39 GMT 1
Centurion poniżej radaru, czy jest jakiś powód jego uniewinnienia? Ja już napisałem czemu swoją opinię: to pewnie gracz bez czas + nie grający w tutejszym stylu + lubie suche matematyczne granie. Inną osoba, która go uniewinniała mocno to chyba Oh Dae-Su - ale on nie podał powodu (chyba).
Tak czy siak:
Jego wejście i praktycznie calkowicie negatywno-neutralna reakcja od miasta, raczej zachęca go do zostawienia na dzisiaj, niż zabicia. Ale raczej nie jest "clearem" i uniewinnionym w żaden sposób na teraz.
Chyba, że pytales kogos konkretnego. To pardon
Tak czy siak przed chwila inny gracz bodaj (czy to byles Ty?) tez krecil do Centuriona ze zazielenianie połowy składu to bardzo wygodna sprawa w ramach słow Dziennikarki.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:14:25 GMT 1
Sprawdź dokładniej. I zobacz jakie osoby pisały do mnie "HURR DURR CZEMU NIE ODGLANAWIASZ" i czemu w reakcji wybrałem Don Kichota jako mojego glona z 4 glonów. Proszę bardzo. To nie było moje działanie oddolne, a REAKCYJNE. Pominąłeś to w swojej chronolgii wydarzen, pominalem to, bo to nie było istotne, ale znowu forsujesz fałszywa tezę, jakobym ja forsował odglanawianie. To nieprawda. Bodaj 3 osoby (sprawdz które i napisz, bo ja jestem zajety), forsowały NA MNIE "czemu nie mowisz nic o glonach". Było to krótko po tabelce mojej.
Kurwa, ale czemu Ty czujesz potrzebę zrobienia dobrze innym? Czemu na życzenie innych piszesz o glonach a nie dlatego że uważasz, że należy o nich pisać? I dlaczego, jak to ujął Gump, przyklepujesz Kichota moim autorytetem a nie tym, że uważasz, że należy go odjebać? Oprócz tej żenującej kłótni z Gumpem, to jesteś strasznie miałki i plastyczny w tej edycji, łatwo Cię nagiąć, skłonić do zmiany zdania. Taka chorągiewka. A najlepsze jest to, że ja wcale nie mam głosu na Kichocie i wycieranie sobie mną gęby w kontekście tego linczu to jakieś Himalaje mafijności, jeśli Kichot jest niewinny. Ja sobie dla jaj napisałem, z powodów metowych, żeby go zajebać. To z detektywem było już bardziej na serio, ale ten post CapsLockiem to był czysty trolling, a Ty żeś to łyknął i to jeszcze podpinając się. Oh Dae-Su zaplusował, próbując mnie od tego odwodzić, ale to, co robisz Ty jebie na kilometr. A kiedy nie byłem miałki, plastyczny, nie byłem chorągiewką, kiedy nie było łatwo mnie nagiąć? Bo te zarzuty to słyszę co edycje XDDDDDD
|
|