|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 18:15:02 GMT 1
Nie znalazłem w regulaminie nic o testamentach więc zostawiam to jako mój potencjalny testament. Pewnie nie umrę, ale lepiej zostawić. Niewinni: Sowa, Centurion, Smasher, Karaś. Tych jestem naprawdę dość mocno pewny. Mniej niewinni: Silverhand (z szacunku do gracza o 1cm się nie załapał do grupy wyżej), Iau, Firefox. Grupa podejrzana: Gump, Felietoniska, Kichot, Sheugorath, Najman, Tasiemiec. Stawiam mafię: Sheugorath, Najman/Felietonistka, nie mam pojęcia kto trzeci.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:15:10 GMT 1
Sprawdź dokładniej. I zobacz jakie osoby pisały do mnie "HURR DURR CZEMU NIE ODGLANAWIASZ" i czemu w reakcji wybrałem Don Kichota jako mojego glona z 4 glonów. Proszę bardzo. To nie było moje działanie oddolne, a REAKCYJNE. Pominąłeś to w swojej chronolgii wydarzen, pominalem to, bo to nie było istotne, ale znowu forsujesz fałszywa tezę, jakobym ja forsował odglanawianie. To nieprawda. Bodaj 3 osoby (sprawdz które i napisz, bo ja jestem zajety), forsowały NA MNIE "czemu nie mowisz nic o glonach". Było to krótko po tabelce mojej.
Wypowiedzialem sie o glonach na ich życzenie, a teraz przychodzisz Ty i mowisz xD jakoby to wyszło samo z siebie ode mnie, a nie z interakcji z graczami. Jest jakiś cel takiego twojego pomijania tych faktów?
Kurwa, ale czemu Ty czujesz potrzebę zrobienia dobrze innym? Czemu na życzenie innych piszesz o glonach a nie dlatego że uważasz, że należy o nich pisać? I dlaczego, jak to ujął Gump, przyklepujesz Kichota moim autorytetem a nie tym, że uważasz, że należy go odjebać? Oprócz tej żenującej kłótni z Gumpem, to jesteś strasznie miałki i plastyczny w tej edycji, łatwo Cię nagiąć, skłonić do zmiany zdania. Taka chorągiewka. A najlepsze jest to, że ja wcale nie mam głosu na Kichocie i wycieranie sobie mną gęby w kontekście tego linczu to jakieś Himalaje mafijności, jeśli Kichot jest niewinny. Ja sobie dla jaj napisałem, z powodów metowych, żeby go zajebać. To z detektywem było już bardziej na serio, ale ten post CapsLockiem to był czysty trolling, a Ty żeś to łyknął i to jeszcze podpinając się. Oh Dae-Su zaplusował, próbując mnie od tego odwodzić, ale to, co robisz Ty jebie na kilometr. Jeżeli to Ci jebie, to racje miał ktoś z pierwszych stron tematu - że pisać umiesz ładnie, ale typować to nie potrafisz. Cóż, zabij mnie i się ucz!
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:15:22 GMT 1
Tylko jednego nie rozumiem. Karaś to może i przyklepuje to teraz w matę swoim powiedzmy 'autorytetem' (chociaż moim zdaniem mimo tego, że jakoś wyjątkowo dobre wajby do mnie wysyła, to tego autorytetu tym razem nabierał konewką a nie wiadrem), ale nie zmieni to faktu, że temat Don Kichota zacząłeś TY. I to Ty zdjąłeś poprzez to ciężar z Firefoxa (no powiedzmy to nie mogło być zaplanowane) i odciążyłeś Szoguna. Więc jak teraz piszesz, że za kimś idziesz, w momencie gdy de facto pierwszy rzuciłeś gościa do jamy z wężami (i to jeszcze przypominam na jakich przesłankach), to mi się do końca nie klei. Sprawdź dokładniej. I zobacz jakie osoby pisały do mnie "HURR DURR CZEMU NIE ODGLANAWIASZ" i czemu w reakcji wybrałem Don Kichota jako mojego glona z 4 glonów. Proszę bardzo. To nie było moje działanie oddolne, a REAKCYJNE. Pominąłeś to w swojej chronolgii wydarzen, pominalem to, bo to nie było istotne, ale znowu forsujesz fałszywa tezę, jakobym ja forsował odglanawianie. To nieprawda. Bodaj 3 osoby (sprawdz które i napisz, bo ja jestem zajety), forsowały NA MNIE "czemu nie mowisz nic o glonach". Było to krótko po tabelce mojej.
Wypowiedzialem sie o glonach na ich życzenie, a teraz przychodzisz Ty i mowisz xD jakoby to wyszło samo z siebie ode mnie, a nie z interakcji z graczami. Jest jakiś cel takiego twojego pomijania tych faktów?
No spoko, ja nie mam zamiaru przedstawiać nieprawdy, przedstawiam swoje wrażenia. Jaki jest sens fałszywie wprost czymś, co da się sprawdzić w trzy minuty? Operuję teraz na określonym zakresie wiedzy, bo nie prześledziłem całości jeszcze raz na spokojnie, więc też jestem jak to określiłeś REAKCYJNY. Natomiast dziwi mnie dalej Twoja alergiczna reakcja na spostrzeżenia. Szczególnie, że kurwidołek wspominałeś już wcześniej: Na teraz: Kurwidołkowo: 1. Felietonistka 2. Cenarius (halfie) 3. Sowa
Z aktywnych graczy: 1. Oh Dae-Su 2. Marcin Najman (halfie) 3. Sowa
I ja mogę odbić piłeczkę. Piszesz, że Cię ludzie forsowali do takich typów i pisali HURR DURR CZEMU NIE ODGLANAWIASZ. Na chuj takie mimotyczne zejście z odpowiedzialności, jak jeszcze wczoraj pisał m.in Silverhand: Bezpieczny typy - tak, zrobiłem to celowo, ale celowanie w kurwidołek to zawsze bezpieczny czyn, który trzeba zrobić. By zaś nie ograniczać się tylko do glonów - zrobiłem też drugą mini listę. Aktywniejszy typy - Oh Dae-S: masz moją o nim opinię w poście do Firefoxa, a potem Karasia. Najman gra na zarżniętej kreacji niczym Klocuch. Efektywne, ale powinien wejść też w nie takie "troglodyckie" tylko interakcje z resztą miasta/opiniami. Broń boże nie mówię, by wychodził z kreacji, ale sprowadził Najmana do człowieka z maczugą, co jest mega wygodne. Jeżeli Felietonistka rozwinie kreacyjne skrzydła w stylu, jak pisała 1 post - to zobaczymy przeciwieństwo Najmana. I przeciwieństwo którego oczywiście bym nie linczował, dlatego liczę na zaktywizowanie się, i to konkretne, Felietonistki.
Pierwszy akapit raczej w twoim stylu jest aby celować w kurwidołek. Przyjmuję twoje wyjaśnienia do wiadomości. Co do Oh Dae-S to jedyne zalecenie mam takie jeździć obserwować. O Najmanie nie mam kompletnie zdania.
No kurwa mać, mam wrażenie, że znowu się rozmijamy w jakimś absolutnie podstawowym wymiarze. Dla mnie już wczoraj celowałeś w kurwidołek i gracze to zauważali, a Ty mi piszesz, że wrzucam fałszywe rzeczy i gracze Cię zmusili do celowania w kurwidołek. Zaraz PTSD złapię i się będę bał czym oberwę w następnym poście. XD Znowu nie wiem jak to o Tobie świadczy w kontekście Twojego koloru, ale ode mnie jedna prośba - jak Cię ktoś pyta to może najpierw poszukaj dobra w drugim człowieku i spróbuj porozumieć się na płaszczyźnie neutralnej, a potem pisz: Sprawdź dokładniej. Pominąłeś to ale znowu forsujesz fałszywa tezę, jakobym ja forsował odglanawianie. To nieprawda. a teraz przychodzisz Ty i mowisz xD Jest jakiś cel takiego twojego pomijania tych faktów?
bo kurwa nie da się z tym gadać XD tylko ja totalnie nie mam przekonania, czy akurat będąc w mafii też byś tak reagował na wszystko co nie pasuje do Twojej wizji rzeczywistości jakbyś dopiero z Wietnamu wrócił
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:15:39 GMT 1
Kurde, to ja wczoraj już po wyłączeniu kompa, kładąc się spać (i oczywiście myśląc o mafii, zamiast dać głowie odpocząć), doszedłem do wniosku, że Sowa jest w mafii. Nie wiem, czy bycie nieprzyjemnym to kwestia przynależności, może bardziej osobowości i po obu stronach jest nieprzyjemna? Bo mnie się po zastanowieniu bardzo nie podoba jedna rzecz u niego. Może w międzyczasie ktoś dojdzie do tego sam i wyłapie plusa. To jest syndrom zepsutego zegara/kompasu. Rozwiniesz?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:16:42 GMT 1
Sprawdź dokładniej. I zobacz jakie osoby pisały do mnie "HURR DURR CZEMU NIE ODGLANAWIASZ" i czemu w reakcji wybrałem Don Kichota jako mojego glona z 4 glonów. Proszę bardzo. To nie było moje działanie oddolne, a REAKCYJNE. Pominąłeś to w swojej chronolgii wydarzen, pominalem to, bo to nie było istotne, ale znowu forsujesz fałszywa tezę, jakobym ja forsował odglanawianie. To nieprawda. Bodaj 3 osoby (sprawdz które i napisz, bo ja jestem zajety), forsowały NA MNIE "czemu nie mowisz nic o glonach". Było to krótko po tabelce mojej.
No spoko, ja nie mam zamiaru przedstawiać nieprawdy, przedstawiam swoje wrażenia. Jaki jest sens fałszywie wprost czymś, co da się sprawdzić w trzy minuty? Operuję teraz na określonym zakresie wiedzy, bo nie prześledziłem całości jeszcze raz na spokojnie, więc też jestem jak to określiłeś REAKCYJNY. Natomiast dziwi mnie dalej Twoja alergiczna reakcja na spostrzeżenia. Szczególnie, że kurwidołek wspominałeś już wcześniej: Na teraz: Kurwidołkowo: 1. Felietonistka 2. Cenarius (halfie) 3. Sowa
Z aktywnych graczy: 1. Oh Dae-Su 2. Marcin Najman (halfie) 3. Sowa
I ja mogę odbić piłeczkę. Piszesz, że Cię ludzie forsowali do takich typów i pisali HURR DURR CZEMU NIE ODGLANAWIASZ. Na chuj takie mimotyczne zejście z odpowiedzialności, jak jeszcze wczoraj pisał m.in Silverhand: Pierwszy akapit raczej w twoim stylu jest aby celować w kurwidołek. Przyjmuję twoje wyjaśnienia do wiadomości. Co do Oh Dae-S to jedyne zalecenie mam takie jeździć obserwować. O Najmanie nie mam kompletnie zdania.
No kurwa mać, mam wrażenie, że znowu się rozmijamy w jakimś absolutnie podstawowym wymiarze. Dla mnie już wczoraj celowałeś w kurwidołek i gracze to zauważali, a Ty mi piszesz, że wrzucam fałszywe rzeczy i gracze Cię zmusili do celowania w kurwidołek. Zaraz PTSD złapię i się będę bał czym oberwę w następnym poście. XD Znowu nie wiem jak to o Tobie świadczy w kontekście Twojego koloru, ale ode mnie jedna prośba - jak Cię ktoś pyta to może najpierw poszukaj dobra w drugim człowieku i spróbuj porozumieć się na płaszczyźnie neutralnej, a potem pisz: Sprawdź dokładniej. Pominąłeś to ale znowu forsujesz fałszywa tezę, jakobym ja forsował odglanawianie. To nieprawda. a teraz przychodzisz Ty i mowisz xD Jest jakiś cel takiego twojego pomijania tych faktów?
bo kurwa nie da się z tym gadać XD tylko ja totalnie nie mam przekonania, czy akurat będąc w mafii też byś tak reagował na wszystko co nie pasuje do Twojej wizji rzeczywistości jakbyś dopiero z Wietnamu wrócił Zarzucasz mi to co sam robisz. W swoim poście z lotu ptaka użyłes słowa ze ja "FORSUJE" czyjś lincz xD gdy powiedzialem ze MOGE na kogoś zagłosowac. Forsowanie to przekonywanie calego miasta by zaglosowali jak Ty i prowadzenie do linczu na kims pro-aktywne. Mowisz o dobru, to czemu takich słow manipulacyjnych w ramach mnie używasz?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:17:17 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:17:17 GMT 1
czemu jestem w mafii? masz innych kandydatów? Z krwią na rękach cię nie przyłapałem, ale otworzyłem trzecie oko
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:17:18 GMT 1
+ wymiles post, gdzie dalem swoje typy Lista aktywow i nieaktywow. Sam udowodniles, ze nie ma w tym odglanawiania. DODATKOWO: nawet na tej liscie Don Kichota nie ma! Mimo mojego "forsowania" tego typu xD
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:17:54 GMT 1
Kurwa, ale czemu Ty czujesz potrzebę zrobienia dobrze innym? Czemu na życzenie innych piszesz o glonach a nie dlatego że uważasz, że należy o nich pisać? I dlaczego, jak to ujął Gump, przyklepujesz Kichota moim autorytetem a nie tym, że uważasz, że należy go odjebać? Oprócz tej żenującej kłótni z Gumpem, to jesteś strasznie miałki i plastyczny w tej edycji, łatwo Cię nagiąć, skłonić do zmiany zdania. Taka chorągiewka. A najlepsze jest to, że ja wcale nie mam głosu na Kichocie i wycieranie sobie mną gęby w kontekście tego linczu to jakieś Himalaje mafijności, jeśli Kichot jest niewinny. Ja sobie dla jaj napisałem, z powodów metowych, żeby go zajebać. To z detektywem było już bardziej na serio, ale ten post CapsLockiem to był czysty trolling, a Ty żeś to łyknął i to jeszcze podpinając się. Oh Dae-Su zaplusował, próbując mnie od tego odwodzić, ale to, co robisz Ty jebie na kilometr. A kiedy nie byłem miałki, plastyczny, nie byłem chorągiewką, kiedy nie było łatwo mnie nagiąć? Bo te zarzuty to słyszę co edycje XDDDDDD No nie mogę wymienić edycji wprost, ale dla mnie zawsze byłeś betonem (w tych edycjach, gdzie graliśmy razem). A tu nie jesteś. Z jednej stronu to cieszy, bo akurat nie mam przy sobie młota pneumatycznego, żeby w razie czego ten beton kruszyć, ale z drugiej strony martwi, bo odbiega to od normy.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:18:01 GMT 1
No mi by wystarczyło widzieć, że moja pozycja słabnie, żeby zacząć cisnąć. Nie wiem jaki bodziec jest tu potrzebny. Zwłaszcza, że lista nicków jest potężna przecież. A oni jak baranki na rzeź czekają. W taki sposób przecież najcześciej giną mafiozi, a nie miastowi. Jak żaden miastowy nie zrobi hero-linczu, masówki, ani żadnej akcji w stylu "analiza pod teze, głosujemy na XXX", to jest ogromna szansa, że troche przypadkiem, a troche nie - na rzeź trafi mafioza, hehe. Miasto się pogodzi ze stratą (przy głosach w ciemno) 1 miastowego. Mafia nie. Czemu to źle?
Gdzie tu forsowanie odglonowania czy Don Kichota?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:18:40 GMT 1
Don Kichot, czemu jesteś, to czemu grasz jak grasz i nic nie tłumaczysz?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:20:11 GMT 1
DLA NIEWIERNEGO FORESTA, CO PRÓBUJE ZROBIC CHAOS I COS MI WMÓWIC, opoznie wyjscie i sam udowodnie prawde!
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:20:30 GMT 1
Iau, ale co tam się z tobą dzieje, że ty odkurwidołkowywujesz mnie a nie Dona Kichota, czy jakiegoś innego agenta? XDDDDDDDDDDDDDDD "NO PRZECIEŻ IAU FORSUJE DON KICHOTA C'NIE CHŁOPAKI
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:20:32 GMT 1
+ wymiles post, gdzie dalem swoje typy Lista aktywow i nieaktywow. Sam udowodniles, ze nie ma w tym odglanawiania. DODATKOWO: nawet na tej liscie Don Kichota nie ma! Mimo mojego "forsowania" tego typu xD Przecież tamta lista jest z wczoraj, a Ty stwierdziłeś, że możesz odjebać Don Kichota jakieś pół godziny temu, to jak ma tam być?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:21:43 GMT 1
+ wymiles post, gdzie dalem swoje typy Lista aktywow i nieaktywow. Sam udowodniles, ze nie ma w tym odglanawiania. DODATKOWO: nawet na tej liscie Don Kichota nie ma! Mimo mojego "forsowania" tego typu xD Przecież tamta lista jest z wczoraj, a Ty stwierdziłeś, że możesz odjebać Don Kichota jakieś pół godziny temu, to jak ma tam być? No właśnie. Forrester plecie piąte przez dziesiąte teraz akurat. Myli wczorajsza liste (gdzie przy okazji wszyscy rozwazali walenie w nieaktywnych, a ja w kontrze do nieaktywnych dałem też aktywnych. Wiec az niedobrze mi sie teraz robi, że zarzuca mi sie odglonowanie, gdy ja w kontrze do wczorajszych tendencji dalem liste do linczowania z aktywami takoz też.
A domniemane odglonowywanie Kichota nawet nie jest koherentne z wczorajsza lista XD tyle z odglonowywania domniemanego
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:21:57 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:21:57 GMT 1
Don Kichot, czemu jesteś, to czemu grasz jak grasz i nic nie tłumaczysz? Ja tylko tworzę sytuacje, miasto musi je wykorzystać żeby wygrać
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:22:04 GMT 1
Kurwa, ale czemu Ty czujesz potrzebę zrobienia dobrze innym? Czemu na życzenie innych piszesz o glonach a nie dlatego że uważasz, że należy o nich pisać? I dlaczego, jak to ujął Gump, przyklepujesz Kichota moim autorytetem a nie tym, że uważasz, że należy go odjebać? Oprócz tej żenującej kłótni z Gumpem, to jesteś strasznie miałki i plastyczny w tej edycji, łatwo Cię nagiąć, skłonić do zmiany zdania. Taka chorągiewka. A najlepsze jest to, że ja wcale nie mam głosu na Kichocie i wycieranie sobie mną gęby w kontekście tego linczu to jakieś Himalaje mafijności, jeśli Kichot jest niewinny. Ja sobie dla jaj napisałem, z powodów metowych, żeby go zajebać. To z detektywem było już bardziej na serio, ale ten post CapsLockiem to był czysty trolling, a Ty żeś to łyknął i to jeszcze podpinając się. Oh Dae-Su zaplusował, próbując mnie od tego odwodzić, ale to, co robisz Ty jebie na kilometr. Jeżeli to Ci jebie, to racje miał ktoś z pierwszych stron tematu - że pisać umiesz ładnie, ale typować to nie potrafisz. Cóż, zabij mnie i się ucz!
A co to za jakieś tanie gierki psychologiczne, granie na emocjach? Jak to było pisane na cmentarzu zeszłej edycji? Jak ktoś gra na emocjach to do wora?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 18:22:05 GMT 1
To jest syndrom zepsutego zegara/kompasu. Rozwiniesz? Jak ktoś ci nie spasuje osobowościowo, to zawsze będziesz mówił, że mafia. Czasem trafisz.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:22:25 GMT 1
Iau, ale co tam się z tobą dzieje, że ty odkurwidołkowywujesz mnie a nie Dona Kichota, czy jakiegoś innego agenta? w sumie po glonach chyba łatwiej byłoby mu jebać? sporo ich, starczyłoby na co najmniej dwa dni, a wszyscy uznaliby to za spodziewane WCALE FIREFOX TEZ MNIE KRECIŁ DO TEMATU GLONOW XD skoro tego sam nie robiłem, dla forestera
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:23:25 GMT 1
+ wymiles post, gdzie dalem swoje typy Lista aktywow i nieaktywow. Sam udowodniles, ze nie ma w tym odglanawiania. DODATKOWO: nawet na tej liscie Don Kichota nie ma! Mimo mojego "forsowania" tego typu xD ja pierdolę przecież napisałem, kiedy zacząłeś forsować Don Kichota. z dokładnością co do minuty. moja odpowiedź odnosiła się do tego, że napisałeś, że zaprezentowałeś listę na odglonawianie bo inni gracze zaczęli ci zarzucać, że nie odglanawiasz więc przedstawiłem ci dokładny post, jak zaproponowałeś odglanawianie, a inny gracz zareagował o tak, to typowe dla ciebie, odglanawianie totalnie to pominąłeś oskarżając mnie o to, że fałszuję, a teraz zacząłeś znowu podchodzić z całkowicie trzeciej strony, żeby nawet tego tematu nie dotknąć XD a całość zaczęła się od tego, że napisałem, że SAM WYSUNĄŁEŚ KANDYDATURĘ DON KICHOTA, A TERAZ TROCHĘ ZRZUCASZ ODPOWIEDZIALNOŚĆ NA KARASIA na co zareagowałeś, że inni gracze Cię do tego zmusili i koło się zamyka nie potrafię tak dyskutować, bo to nie jest rozmowa, w dyskordowej było to samo
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:23:54 GMT 1
no to wygląda jakby podejrzewał Azjatę, zrobił tabelkę i nadal podejrzewał Azjatę xd iau, co z takim popularnym gdzieniegdzie podejściem, że trzeba odjebać glony, bo wkładamy serce w edycję i chcemy normalnie grać, a nie żeby nam potem glony decydowały w meczówce? odjebałbyś Azjatę przed takim Don Kichotem?
e: dobra, widzę, że na pkt drugi odpowiedział wyżej
Znowu post Firefoxa bym walił po glonach! NO SAM FORSOWALEM IDEE WALENIA W DON KICHOTA XD przeciez gdzie wymienilem go, w ramach tych wszystkich przytyków, jako opcje
|
|