|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:24:07 GMT 1
Iau, ale co tam się z tobą dzieje, że ty odkurwidołkowywujesz mnie a nie Dona Kichota, czy jakiegoś innego agenta? XDDDDDDDDDDDDDDD "NO PRZECIEŻ IAU FORSUJE DON KICHOTA C'NIE CHŁOPAKI
nie no, jak mam zareagować na coś takiego? przecież tu trzeba lekarza-psychiatry. ochłoń gościu
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:24:27 GMT 1
+ wymiles post, gdzie dalem swoje typy Lista aktywow i nieaktywow. Sam udowodniles, ze nie ma w tym odglanawiania. DODATKOWO: nawet na tej liscie Don Kichota nie ma! Mimo mojego "forsowania" tego typu xD ja pierdolę przecież napisałem, kiedy zacząłeś forsować Don Kichota. z dokładnością co do minuty. moja odpowiedź odnosiła się do tego, że napisałeś, że zaprezentowałeś listę na odglonawianie bo inni gracze zaczęli ci zarzucać, że nie odglanawiasz więc przedstawiłem ci dokładny post, jak zaproponowałeś odglanawianie, a inny gracz zareagował o tak, to typowe dla ciebie, odglanawianie totalnie to pominąłeś oskarżając mnie o to, że fałszuję, a teraz zacząłeś znowu podchodzić z całkowicie trzeciej strony, żeby nawet tego tematu nie dotknąć XD a całość zaczęła się od tego, że napisałem, że SAM WYSUNĄŁEŚ KANDYDATURĘ DON KICHOTA, A TERAZ TROCHĘ ZRZUCASZ ODPOWIEDZIALNOŚĆ NA KARASIA na co zareagowałeś, że inni gracze Cię do tego zmusili i koło się zamyka nie potrafię tak dyskutować, bo to nie jest rozmowa, w dyskordowej było to samo No i dyskordowo wygrało miasto ESSASITO
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 18:25:10 GMT 1
Dobra, Laua daję do miastowych. Serio? Bo mnie się to nie spina. Gość czyta od nowa cały temat, żeby policzyć interakcje, a nie wyciąga z tego żadnych sensownych wniosków. Ta jego tabelka powinna trafić do Sevres pod Paryżem jako wzór pozorowania aktywności. Do tego tłumaczy się pracą i brakiem czasu (może to być prawda, może kłamać, nieistotne, nie to jest ważne), ale jednak na tak bzdetną rzecz czas miał. A na przykład wytłumaczyć się z tego, że pisze z perspektywy mafii, to już czasu nie znalazł. A skoro czytał cały temat, żeby porobić tabelki, to musiał mojego posta widzieć. Musiałem go mocno dźgać, żeby tę odpowiedź uzyskać i w sumie dalej mnie nie satysfakcjonuje. W ogóle możesz się wypowiedzieć w sprawie moich oskarżeń wobec niego (temat szpiega w moim kontekście), ciekawi mnie Twoje zdanie. No, jakbym jako mafioza wysmażył grube analizy, to miałbym już pod nie wcześniej wymyślone wnioski, którymi bym te analizę spuentował. Dla mnie to w chuj miastowa, taka niepotrzebna robota, która nie była stworzona, żeby coś na tym ugrać. Dlaczego tego nie widzisz?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:25:19 GMT 1
XDDDDDDDDDDDDDDD "NO PRZECIEŻ IAU FORSUJE DON KICHOTA C'NIE CHŁOPAKI
nie no, jak mam zareagować na coś takiego? przecież tu trzeba lekarza-psychiatry. ochłoń gościu Pokazuje że mam rację, a Twoje patrzenie z lotu ptaka jest błędne, a jeszcze tego potwierdzanie, to już w ogóle ambaras. Tak czy siak, brawo, opóźniles moje wyjscie z domu o 30 minut, bo sma nie potrafiles sprawdzic kto mnie prowokował do odkurwidolkownania/gadania o glonach, a gdy Cie o to poprosilem, to oczywiscie sporjzalem na stary wczorajszy post, gdzie temat w ogóle nie istniał xD
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 18:25:27 GMT 1
Już jestem jak co, jeszcze nie nadrobiłem, nie wiem, ile mi to zajmie, bo piszę z pracy. No ale jestem
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 18:25:41 GMT 1
Jeżeli to Ci jebie, to racje miał ktoś z pierwszych stron tematu - że pisać umiesz ładnie, ale typować to nie potrafisz. Cóż, zabij mnie i się ucz!
A co to za jakieś tanie gierki psychologiczne, granie na emocjach? Jak to było pisane na cmentarzu zeszłej edycji? Jak ktoś gra na emocjach to do wora? Wspaniały cytat wspaniałego gracza. A BTW Don Kichot wydaje mi się na czutkę niewinny, kurka rurka
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:25:54 GMT 1
no to wygląda jakby podejrzewał Azjatę, zrobił tabelkę i nadal podejrzewał Azjatę xd iau, co z takim popularnym gdzieniegdzie podejściem, że trzeba odjebać glony, bo wkładamy serce w edycję i chcemy normalnie grać, a nie żeby nam potem glony decydowały w meczówce? odjebałbyś Azjatę przed takim Don Kichotem?
e: dobra, widzę, że na pkt drugi odpowiedział wyżej
Znowu post Firefoxa bym walił po glonach! NO SAM FORSOWALEM IDEE WALENIA W DON KICHOTA XD przeciez gdzie wymienilem go, w ramach tych wszystkich przytyków, jako opcje
ostatni post o tym dlaczego cały czas się zachowujesz jakbyś jednocześnie srał i rzygał? przecież konsultant play przy tym to szczyt retoryki. tak, od Ciebie zaczął się Don Kichot. a Ty w swojej linii, powiedzmy obrony, bo przecież najpierw dostałeś niewinne pytanie co ty właściwie tworzysz, mówisz, że gościa wymieniłeś bo inni Cię do tego, chlip, zmusili, więc walnąłeś o taki nick jako opcję i ni chuja nie widzisz związku przyczynowo-skutkowego z tym, że on teraz zmierza do grobowej deski?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:26:13 GMT 1
Tak czy siak!
Absurdalne zarzuty Forestera odrzucone.
Koleś znowu wchodzi na obrażanie z lekarzem-psychiatrą xD
Jestem blisko uznawania, że jest mafiozem, i znowu zrobił udawany siad psychy, by sobie zapropsować, byloby typowo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:27:12 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:27:12 GMT 1
no to wygląda jakby podejrzewał Azjatę, zrobił tabelkę i nadal podejrzewał Azjatę xd iau, co z takim popularnym gdzieniegdzie podejściem, że trzeba odjebać glony, bo wkładamy serce w edycję i chcemy normalnie grać, a nie żeby nam potem glony decydowały w meczówce? odjebałbyś Azjatę przed takim Don Kichotem?
e: dobra, widzę, że na pkt drugi odpowiedział wyżej
Znowu post Firefoxa bym walił po glonach! NO SAM FORSOWALEM IDEE WALENIA W DON KICHOTA XD przeciez gdzie wymienilem go, w ramach tych wszystkich przytyków, jako opcje
A było mówione klika edycji temu, że miasto idzie na łatwiznę waląc po glonach zamiast szukać mafii. Teraz jest przepychanka którego glona lepiej zlinczować zamiast pressować takich firefoxów czy karasiów
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:27:22 GMT 1
ostatni post o tym dlaczego cały czas się zachowujesz jakbyś jednocześnie srał i rzygał? przecież konsultant play przy tym to szczyt retoryki. tak, od Ciebie zaczął się Don Kichot. a Ty w swojej linii, powiedzmy obrony, bo przecież najpierw dostałeś niewinne pytanie co ty właściwie tworzysz, mówisz, że gościa wymieniłeś bo inni Cię do tego, chlip, zmusili, więc walnąłeś o taki nick jako opcję i ni chuja nie widzisz związku przyczynowo-skutkowego z tym, że on teraz zmierza do grobowej deski?
Zawsze będziesz reagował ubliżaniem mi, gdy będe dawał kontr-argumenty do twoich manipulacji?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 18:27:23 GMT 1
Dobra. Rozegram to po swojemu.
Ktoś chciałby dziś zlinczować Silverhanda?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:28:09 GMT 1
Wchodzisz do gry i pierwsze co, jak nie zgadzam się z Twoja wizją świata, to obrazy. Prosze Cię graczu o kulture, bo ja ją utrzymuje, a to ze nie podoba Ci sie sposób w jaki obnażam twoje mafijne kłamstewka i wizję gry, to przecież ELEMENT GRY i sobie to moge robic. Ale obrazy sobie podaruj
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:28:31 GMT 1
Więc peace i tyle
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 18:28:45 GMT 1
A było mówione klika edycji temu, że miasto idzie na łatwiznę waląc po glonach zamiast szukać mafii. Teraz jest przepychanka którego glona lepiej zlinczować zamiast pressować takich firefoxów czy karasiów A to dlaczego sam ich nie pressujesz? Za co byś popressował Karasia?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 15, 2023 18:29:18 GMT 1
A co to za jakieś tanie gierki psychologiczne, granie na emocjach? Jak to było pisane na cmentarzu zeszłej edycji? Jak ktoś gra na emocjach to do wora? Wspaniały cytat wspaniałego gracza. A BTW Don Kichot wydaje mi się na czutkę niewinny, kurka rurka Ognia wojowniku! Mi też XD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:29:46 GMT 1
A strata dzisiaj Don Kichota nie jest jakąkolwiek duża stratą i jest dobrym czyszczeniem przedpola (a jak nie, to niech miasto zdecyduje inaczje, ja ma mcały 1 głos!) Don Kichot napisał że "wstał po nocce" PEŁNY DO SIŁ WALKI Z WIATRAKAMI: mafiacorner.boards.net/post/67232/thread o 17;15
Teraz mamy 19;30
A od tego czasu napisal 4 jednozdaniowe posty o niczym! mafiacorner.boards.net/user/371/recentSpojrzcie i oceniajcie sami XD
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 18:29:46 GMT 1
Dobra. Rozegram to po swojemu. Ktoś chciałby dziś zlinczować Silverhanda? W sensie, no, pogadajmy. Za co chcesz go wyjebać już dzisiaj?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 18:30:05 GMT 1
Robert Karaś Co się tak uczepiłeś Laua i jego "analizy"? Widzisz winę tam, gdzie dla mnie dość oczywisty jest miastowy vibe.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:30:42 GMT 1
Serio? Bo mnie się to nie spina. Gość czyta od nowa cały temat, żeby policzyć interakcje, a nie wyciąga z tego żadnych sensownych wniosków. Ta jego tabelka powinna trafić do Sevres pod Paryżem jako wzór pozorowania aktywności. Do tego tłumaczy się pracą i brakiem czasu (może to być prawda, może kłamać, nieistotne, nie to jest ważne), ale jednak na tak bzdetną rzecz czas miał. A na przykład wytłumaczyć się z tego, że pisze z perspektywy mafii, to już czasu nie znalazł. A skoro czytał cały temat, żeby porobić tabelki, to musiał mojego posta widzieć. Musiałem go mocno dźgać, żeby tę odpowiedź uzyskać i w sumie dalej mnie nie satysfakcjonuje. W ogóle możesz się wypowiedzieć w sprawie moich oskarżeń wobec niego (temat szpiega w moim kontekście), ciekawi mnie Twoje zdanie. No, jakbym jako mafioza wysmażył grube analizy, to miałbym już pod nie wcześniej wymyślone wnioski, którymi bym te analizę spuentował. Dla mnie to w chuj miastowa, taka niepotrzebna robota, która nie była stworzona, żeby coś na tym ugrać. Dlaczego tego nie widzisz? No ale Ty to Ty - dobry mafiozo, generalnie dobry gracz. A Iau taki nie jest i raczej mam wrażenie, że on chciał pokazać wysiłek, on miał ugrać tą tabelką to, że zostanie wrzucony do grupy "mafiozie by się nie chciało". A biorąc pod uwagę jego zagrywki teraz, to tym bardziej mi się to nie spina z miastowością. No kurwa, typ, którego nie da się nigdy do niczego przekonać przez cały dzień nie rusza glonów, a jak parę osób napisało, że Iau jakiś dziwny, bo nie rusza glonów, to przyjebał w Kichota i krzyczy, że go zmusiliśmy. No kurwa, dla mnie typ jebie mafią na kilometr.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:31:38 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:31:38 GMT 1
A strata dzisiaj Don Kichota nie jest jakąkolwiek duża stratą i jest dobrym czyszczeniem przedpola (a jak nie, to niech miasto zdecyduje inaczje, ja ma mcały 1 głos!) Don Kichot napisał że "wstał po nocce" PEŁNY DO SIŁ WALKI Z WIATRAKAMI: mafiacorner.boards.net/post/67232/thread o 17;15
Teraz mamy 19;30
A od tego czasu napisal 4 jednozdaniowe posty o niczym! mafiacorner.boards.net/user/371/recentSpojrzcie i oceniajcie sami XD No i się zmęczyłem
|
|