|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 18:31:54 GMT 1
Wypierdalam Karasia z nieruszalnych na dzisiaj.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 18:31:58 GMT 1
Wspaniały cytat wspaniałego gracza. A BTW Don Kichot wydaje mi się na czutkę niewinny, kurka rurka Ognia wojowniku! Mi też XD Dla też raczej będzie niewinny ten Don Kichot.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 18:31:59 GMT 1
Znowu post Firefoxa bym walił po glonach! NO SAM FORSOWALEM IDEE WALENIA W DON KICHOTA XD przeciez gdzie wymienilem go, w ramach tych wszystkich przytyków, jako opcje
A było mówione klika edycji temu, że miasto idzie na łatwiznę waląc po glonach zamiast szukać mafii. Teraz jest przepychanka którego glona lepiej zlinczować zamiast pressować takich firefoxów czy karasiów To pressuj.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:32:09 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:32:09 GMT 1
A było mówione klika edycji temu, że miasto idzie na łatwiznę waląc po glonach zamiast szukać mafii. Teraz jest przepychanka którego glona lepiej zlinczować zamiast pressować takich firefoxów czy karasiów A to dlaczego sam ich nie pressujesz? Za co byś popressował Karasia? Bo śmierdzi
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:32:59 GMT 1
Znowu post Firefoxa bym walił po glonach! NO SAM FORSOWALEM IDEE WALENIA W DON KICHOTA XD przeciez gdzie wymienilem go, w ramach tych wszystkich przytyków, jako opcje
A było mówione klika edycji temu, że miasto idzie na łatwiznę waląc po glonach zamiast szukać mafii. Teraz jest przepychanka którego glona lepiej zlinczować zamiast pressować takich firefoxów czy karasiów A to jest w ogóle kłamstwo.
Było mowione wręcz odwrotnie - ze miasto NIE CZYZSCI PRZEDPOLA, i tak wygal Bolec i Pixel.
Od tego czasu miasto logicznie w pierwszych dniach sukcesywnie czysci przedpole, bez zabijana nai sile firefoxa czy karasia, byleby mieć jakiś GOLDEN LINCZ.
Co kłamiesz? XD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:33:16 GMT 1
Wypierdalam Karasia z nieruszalnych na dzisiaj. No i legancko swoja drogą.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:33:51 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:33:51 GMT 1
A było mówione klika edycji temu, że miasto idzie na łatwiznę waląc po glonach zamiast szukać mafii. Teraz jest przepychanka którego glona lepiej zlinczować zamiast pressować takich firefoxów czy karasiów A to jest w ogóle kłamstwo.
Było mowione wręcz odwrotnie - ze miasto NIE CZYZSCI PRZEDPOLA, i tak wygal Bolec i Pixel.
Od tego czasu miasto logicznie w pierwszych dniach sukcesywnie czysci przedpole, bez zabijana nai sile firefoxa czy karasia, byleby mieć jakiś GOLDEN LINCZ.
Co kłamiesz? XD
Mówili obie te rzeczy
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 18:34:17 GMT 1
Sheo i Silver schowani w jaskinii?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:34:36 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:34:36 GMT 1
Co kłamiesz? XD
A bolec i pixel wygrał bo nikt mnie nie posłuchał jak robiłem na nich analize zeby ich wyjebać
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 18:34:43 GMT 1
Właśnie z niej wyszedłem, durniu xD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:35:28 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 18:35:28 GMT 1
A to dlaczego sam ich nie pressujesz? Za co byś popressował Karasia? Bo śmierdzi Kichot, ty umiesz przecież effort włożyć w grę to o co teraz tu chodzi? Jakby chociaż zabawna była ta odpowiedź, a tu ani śmiesznie, ani konstruktywnie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:35:45 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:35:45 GMT 1
Co kłamiesz? XD
Po za tym, przecież nie raz forsowałem odglonwoanie i nie chętnie było to rozpatrywanie więc nie wiem od kiedy sukcesywnie odglonowujemy XD
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 18:36:14 GMT 1
Właśnie z niej wyszedłem, durniu xD Ale zamiast obrażać, to może napisz coś ciekawego. Jakieś podejrzenia? Dlaczego byłeś wypełniaczem, żeby o 6 rano jebnąć analizę życia?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:36:56 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:36:56 GMT 1
Kichot, ty umiesz przecież effort włożyć w grę to o co teraz tu chodzi? Jakby chociaż zabawna była ta odpowiedź, a tu ani śmiesznie, ani konstruktywnie Smierdzi mafijnością, albo to jego nienawiść do mnie tak podśmierduje, jedno z dwóch
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:37:18 GMT 1
A to jest w ogóle kłamstwo.
Co kłamiesz? XD
Mówili obie te rzeczy Jak przeżyjesz - to mi podaj przykłady. Ostatnio ciagle miasto jest propsowane za zabicie nieaktywnych na starcie, za tych typowo do odjebania i wyczyszczenia.
I zawsze jak to sie dizało (ostatnio), to były SŁOWA CHWALEBNE< ze nikomu szajba nie weszla na głowe i nie odjebał żadnej maniany xD
W ogóle co to za obrona twoja "Głos na mnie to głos na łatwizne".
Możę wykaż aktywność, zamiast używać sztuczek, jeszcze popartych złą intencją wobec miasta?
Bo nawet jeżeli jesteś miastowy, a oczywiscie mozesz być, to w takiej formie miastowi są barodz niekorzystni dla miasta.
Skłamales miasto z energia na wiatraków.
Albo nawet nie chciales walczyć z wiatrakami.
Potencjalnie stworzyla sie absurdalna sytuacja gdzie jestes na swiecnziku przez niby MOJE FORSOWANIE - i sobie nic z tego nie robisz xD nie liczac takich one-linerów na fałszywych pobudkach.
Zaktywizuj sie, masz 1,5h, i walcz o rzeczy dobre dla miasta
Bys jak odszedł - zostawil po sobie dobre informacje
A jak nie odejdziesz - to jeszcze lepiej.
Nie mysl tylko o swoim przeżyciu per se
A o tym co mozesz dac miastu
Założ sobie, że miast i tak chce Cie zajebać, bo nie wiem, zrobiles fake claima
To co, wolisz się poddac?
Czy wolisz grac do konca i maksymalnie pomóc miastu?
Obecnie prezentujesz to 1 stanowisko
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 15, 2023 18:38:44 GMT 1
Właśnie z niej wyszedłem, durniu xD Siada psycha, co?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:38:55 GMT 1
A to jest w ogóle kłamstwo.
Co kłamiesz? XD
A bolec i pixel wygrał bo nikt mnie nie posłuchał jak robiłem na nich analize zeby ich wyjebać Proszę bardzo. Nadal trwa dzień 1. Napisz teraz takie analizy na mafiozów, żeby miasto wyjebało tych twoich mafiozów. Po to gramy w te giereczke hehe
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:40:08 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 18:40:08 GMT 1
Kichot, ty umiesz przecież effort włożyć w grę to o co teraz tu chodzi? Jakby chociaż zabawna była ta odpowiedź, a tu ani śmiesznie, ani konstruktywnie Smierdzi mafijnością, albo to jego nienawiść do mnie tak podśmierduje, jedno z dwóch ja Cię pytałem, czemu mnie podejrzewasz pisałeś to zanim o Tobie więcej wspominałem dlaczego ja jestem w mafii? bo nie z nienawiści jak Karas ---- w ogóle widziałem Tasiemca mówiącego, że Karas traci immunitet na dziś i Iau przyklaskuje kuriozum jakieś, Karaś jest najczystszy w grze
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:40:27 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Najman on Sept 15, 2023 18:40:27 GMT 1
A strata dzisiaj Don Kichota nie jest jakąkolwiek duża stratą i jest dobrym czyszczeniem przedpola (a jak nie, to niech miasto zdecyduje inaczje, ja ma mcały 1 głos!) Don Kichot napisał że "wstał po nocce" PEŁNY DO SIŁ WALKI Z WIATRAKAMI: mafiacorner.boards.net/post/67232/thread o 17;15
Teraz mamy 19;30
A od tego czasu napisal 4 jednozdaniowe posty o niczym! mafiacorner.boards.net/user/371/recentSpojrzcie i oceniajcie sami XD Oceniam ze to miastowe
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:40:27 GMT 1
Adios amigos! Wesoł sie zrobiło, a myslalem juz ze jak Oh Dae-Su napisal - czekajmy, to nic sie nie wydarzy do 21. Forester, dziękuje za impulsy, nic do Ciebie nie mam, ale na przyszłe dni proszę sobie podarować teksty z psychiatrą, Konsultantem i inne takie , mowic ze manipulujesz/kłamiesz/przedstawiasz propagande sobie moge, bo to czesc gry, a jezeli za takie słowa bedzie Ci padała psycha i beziesz mi robil personalna wojenke - to popracuj nad sobą boi! Udanego linczu i mordu!
|
|