|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 18:40:32 GMT 1
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 18:40:52 GMT 1
Właśnie z niej wyszedłem, durniu xD Ale zamiast obrażać, to może napisz coś ciekawego. Jakieś podejrzenia? Dlaczego byłeś wypełniaczem, żeby o 6 rano jebnąć analizę życia? To było pieszczotliwe, nie mów, że cię to uraziło. Zresztą po co ja mam pisać, jak po powrocie napisałem jeden post, a i tak go kompletnie olałeś? Gdzie tu sens, gdzie logika? Zresztą odsyłam do tamtego posta, żeby się specjalnie nie powtarzać
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:42:52 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:42:52 GMT 1
Tak czy siak! Absurdalne zarzuty Forestera odrzucone. Koleś znowu wchodzi na obrażanie z lekarzem-psychiatrą xD Jestem blisko uznawania, że jest mafiozem, i znowu zrobił udawany siad psychy, by sobie zapropsować, byloby typowo Kochany, ale ja zacząłem normalnie, wskazałem Ci jaka retorykę stosujesz, poprosiłem o ustosunkowanie się do faktów a dostałem wszystko tylko nie odpowiedź. Nawet na moment się teraz nie odpaliłem, może po prostu nie jestem w stanie z Tobą rozmawiać natomiast jeśli nie widzisz że jesteś prowodyrem sprowadzania dyskusji na konkretne obroty, no to mi ciężko cokolwiek dodać. Problem polega na tym że nie umiem wskazać czy to konkretna taktyka rozmywania, bo w mafii Cię jeszcze nie widziałem, więc efekt Jest taki że bezpośrednia rozmowa między nami staje się bezwartościowa.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:43:09 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:43:09 GMT 1
A bolec i pixel wygrał bo nikt mnie nie posłuchał jak robiłem na nich analize zeby ich wyjebać Proszę bardzo. Nadal trwa dzień 1. Napisz teraz takie analizy na mafiozów, żeby miasto wyjebało tych twoich mafiozów. Po to gramy w te giereczke hehe Ale ta analiza była pisana kiedy miałem lepszy obraz gry, bodajże w dzień przed meczówką, umiem włożyć effort w grę ale wgryzienie się w rozgrywkę zajmuje mi trochę więcej niż jeden dzień. Faktycznie wstałem rano pełen sił, ale jednak chyba tylko fizycznie, bo mentalnie nadal jestem zmęczony
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:43:28 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Najman on Sept 15, 2023 18:43:28 GMT 1
Zerkając jednym okiem myśle ze najbardziej warto będzie posadzić na ławce szoguna
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 18:43:54 GMT 1
Smierdzi mafijnością, albo to jego nienawiść do mnie tak podśmierduje, jedno z dwóch ja Cię pytałem, czemu mnie podejrzewasz pisałeś to zanim o Tobie więcej wspominałem dlaczego ja jestem w mafii? bo nie z nienawiści jak Karas ---- w ogóle widziałem Tasiemca mówiącego, że Karas traci immunitet na dziś i Iau przyklaskuje kuriozum jakieś, Karaś jest najczystszy w grze Kurwiozalna sytuacja? Dla mnie zaczyna bredzić i szukać myszki tam, gdzie moim zdaniem, absolutnie nie jest.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:45:00 GMT 1
Wypierdalam Karasia z nieruszalnych na dzisiaj. No i super, może mnie mafia nie zamorduje.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 18:45:37 GMT 1
Zerkając jednym okiem myśle ze najbardziej warto będzie posadzić na ławce szoguna A co sądzisz o Silverhandzie? Bo Shoegaze się już raczej z tych wnyków nie wywinie, a Silver tak.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:45:42 GMT 1
szybka wajcha na karasia?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:46:35 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:46:35 GMT 1
Smierdzi mafijnością, albo to jego nienawiść do mnie tak podśmierduje, jedno z dwóch ja Cię pytałem, czemu mnie podejrzewasz pisałeś to zanim o Tobie więcej wspominałem dlaczego ja jestem w mafii? bo nie z nienawiści jak Karas ---- w ogóle widziałem Tasiemca mówiącego, że Karas traci immunitet na dziś i Iau przyklaskuje kuriozum jakieś, Karaś jest najczystszy w grze Głównie przez tą dziwną agresywność którą w tamtym momencie wyczułem w twoich postach
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 18:46:41 GMT 1
Właśnie z niej wyszedłem, durniu xD Siada psycha, co? Robisz bardzo brzydką rzecz, mianowicie w swoim zacietrzewieniu bierzesz wszystko co napiszę i próbujesz temu nadać mafijny spin. Względnie mnie podpuszczasz, samemu będąc w mafii. Ale ja się nie wkurwiam, ja to zresztą rzadko się wkurwiam, jakbym faktycznie kogoś chciał urazić, to nie stawiałbym iks de po epitecie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:47:37 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Najman on Sept 15, 2023 18:47:37 GMT 1
Zerkając jednym okiem myśle ze najbardziej warto będzie posadzić na ławce szoguna A co sądzisz o Silverhandzie? Bo Shoegaze się już raczej z tych wnyków nie wywinie, a Silver tak. Nie wykluczam ale typ szoguna wydaje mi się właściwszy
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:47:44 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 18:47:44 GMT 1
ja Cię pytałem, czemu mnie podejrzewasz pisałeś to zanim o Tobie więcej wspominałem dlaczego ja jestem w mafii? bo nie z nienawiści jak Karas ---- w ogóle widziałem Tasiemca mówiącego, że Karas traci immunitet na dziś i Iau przyklaskuje kuriozum jakieś, Karaś jest najczystszy w grze Głównie przez tą dziwną agresywność którą w tamtym momencie wyczułem w twoich postach a u takiego Forresta nie czułeś agresywności? które konkretnie moje posty wydały Ci się agresywne?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 15, 2023 18:47:53 GMT 1
No dobra, źle to odczytałem, myślałem, że serio od durni wyzywasz bo umierasz.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:48:18 GMT 1
To walcz Kichocie! Walcz! Daje Ci dzień do przodu, bylebyś miał fun z tej gry, mógł się w nią wgryźć, pograć nie z bolem głowy i nie odpaść tak jak ostatnio hehe, nawet jeżeli jestes mafiozo Have fun boi! Bo thats the point i mam nadzieje, ze zabawe bedziesz miał
A i tak to "forsowanie" na Ciebie to wszystko kreacja Forestera, ja nie mam spiny na jakieś swoje typy, i swoje odglonowanie, ani nic takiego
chociaż imho tak średnio przeszedłeś shit-testa, ale trudno, żyje sie dalej
From Russia with Love
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:49:32 GMT 1
Zerkając jednym okiem myśle ze najbardziej warto będzie posadzić na ławce szoguna A co sądzisz o Silverhandzie? Bo Shoegaze się już raczej z tych wnyków nie wywinie, a Silver tak. Nie do mnie, ale odpowiem. Silverhand to osoba bardzo charakterystyczna i zawsze szybko uniewinniana za tożsamość. Uważam, że nie należy go zabijać w 2 pierwszych linczach. Na razie jest go mało, powiedziałbym, że za mało i nie jestem tak szybki, żeby go trwale uniewinniać po 3h jak to już bywało w niektórych edycjach, chciałbym, żeby się uaktywnił. Natomiast nie ma opcji, żebym pozwolił go zlinczować w pierwszym dniu.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 18:50:02 GMT 1
Akcje Kichota nie są mocne, rzuć coś na zachętę, Szugorat.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 18:50:03 GMT 1
Ale zamiast obrażać, to może napisz coś ciekawego. Jakieś podejrzenia? Dlaczego byłeś wypełniaczem, żeby o 6 rano jebnąć analizę życia? To było pieszczotliwe, nie mów, że cię to uraziło. Zresztą po co ja mam pisać, jak po powrocie napisałem jeden post, a i tak go kompletnie olałeś? Gdzie tu sens, gdzie logika? Zresztą odsyłam do tamtego posta, żeby się specjalnie nie powtarzać To ciekawe że odsyłasz do tamtego posta by móc mieć powód do nie pisania dalej. Gdzie Tasiemiec w tym czasie w miarę możliwości skrobał swoje przemyślenia i pisał kogo by dzisiaj nie ruszał. Ty zamiast tego wolisz się tłumaczyć.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 18:50:28 GMT 1
Akcje Kichota nie są mocne, rzuć coś na zachętę, Szugorat. Co to ma być za badanie nastrojów w mieście?
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 18:50:30 GMT 1
No dobra, to ja lecę w tym linczu, pojawia się zielony kolorek, jaki jest dalszy plan? @najman, co potem? Wspomniany wcześniej Silverhand? Na ile odmienisz sposób myślenia, kiedy właściwszy trop okaże się niewłaściwym?
|
|