|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 18:51:11 GMT 1
To walcz Kichocie! Walcz! Daje Ci dzień do przodu, bylebyś miał fun z tej gry, mógł się w nią wgryźć, pograć nie z bolem głowy i nie odpaść tak jak ostatnio hehe, nawet jeżeli jestes mafiozo Have fun boi! Bo thats the point i mam nadzieje, ze zabawe bedziesz miał
A i tak to "forsowanie" na Ciebie to wszystko kreacja Forestera, ja nie mam spiny na jakieś swoje typy, i swoje odglonowanie, ani nic takiego
chociaż imho tak średnio przeszedłeś shit-testa, ale trudno, żyje sie dalej
From Russia with LovePrzecież on ostatnio dograł do końca, co Ty pierdolisz? Edit: A co sądzisz o Silverhandzie? Bo Shoegaze się już raczej z tych wnyków nie wywinie, a Silver tak. Nie wykluczam ale typ szoguna wydaje mi się właściwszy To tak na serio? Poszedłbyś dziś w Silverhanda?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:52:00 GMT 1
Silverhand gra jak we freakowej, więc ja bym go póki co nie ruszał z róznych, prostych powodów.
Natomiast uważam, że obu liderom z poprzedniej rozgrywki daleko do osiągnięcia takiego samego poziomu w tej.
Ale może to efekt tego, że jakaś dziwna mgła wojny tu siedzi. Sytuacja, gdzie jest za pięć dwunasta do linczu i dwóch kontrkandydatów w sumie nawet nie stara się przeżyć to już nie jest imo dobry znak.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 18:52:51 GMT 1
Akcje Kichota nie są mocne, rzuć coś na zachętę, Szugorat. Co to ma być za badanie nastrojów w mieście? Co?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:53:48 GMT 1
No dobra, to ja lecę w tym linczu, pojawia się zielony kolorek, jaki jest dalszy plan? @najman, co potem? Wspomniany wcześniej Silverhand? Na ile odmienisz sposób myślenia, kiedy właściwszy trop okaże się niewłaściwym? A dlaczego Ty nie powiesz, jaki powinien być dalszy plan? Przecież nie masz nic do stracenia. Dawaj.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 18:53:52 GMT 1
Co to ma być za badanie nastrojów w mieście? Co? Odniosłem wrażenie że próbujesz w tym momencie wybadać nastroje kto polecieć w linczu Don Kichot czy Sheogorath.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:54:10 GMT 1
via mobile
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:54:10 GMT 1
To walcz Kichocie! Walcz! Daje Ci dzień do przodu, bylebyś miał fun z tej gry, mógł się w nią wgryźć, pograć nie z bolem głowy i nie odpaść tak jak ostatnio hehe, nawet jeżeli jestes mafiozo Have fun boi! Bo thats the point i mam nadzieje, ze zabawe bedziesz miał
A i tak to "forsowanie" na Ciebie to wszystko kreacja Forestera, ja nie mam spiny na jakieś swoje typy, i swoje odglonowanie, ani nic takiego
chociaż imho tak średnio przeszedłeś shit-testa, ale trudno, żyje sie dalej
From Russia with LovePrzecież on ostatnio dograł do końca, co Ty pierdolisz? Edit: Nie wykluczam ale typ szoguna wydaje mi się właściwszy To tak na serio? Poszedłbyś dziś w Silverhanda? Oczywiście że się mylisz, powiem Ci gdy będzie można byku
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:54:55 GMT 1
via mobile
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:54:55 GMT 1
Aczkolwiek ta pomyłka to key pomyłka Karasia w całej tej edycji, KEY post go uniewinniający na teraz, będąc w mafii już by wiedział przecież takie rzeczy
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 18:55:15 GMT 1
Silverhand gra jak we freakowej, więc ja bym go póki co nie ruszał z róznych, prostych powodów. Natomiast uważam, że obu liderom z poprzedniej rozgrywki daleko do osiągnięcia takiego samego poziomu w tej. Ale może to efekt tego, że jakaś dziwna mgła wojny tu siedzi. Sytuacja, gdzie jest za pięć dwunasta do linczu i dwóch kontrkandydatów w sumie nawet nie stara się przeżyć to już nie jest imo dobry znak. Albo obaj są w mafii.
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 18:55:56 GMT 1
Ach, Johnny, to ty, ma sens. Zachęciłbym do spojrzenia, do którego posta go odsyłałem, ma ile, z dwa zdania maks, ale ciebie się w inny sposób przekonuje o niewinności Chyba faktycznie ten Silverhand nie do ruszenia póki co. To mi trochę psuje koncepcje, bo z głównych podejrzanych z rana zostaje mi Mozarella, a to aż brzydko glosować na kogoś, kto tak cię broni.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:56:15 GMT 1
via mobile
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:56:15 GMT 1
Silverhand gra jak we freakowej, więc ja bym go póki co nie ruszał z róznych, prostych powodów. Natomiast uważam, że obu liderom z poprzedniej rozgrywki daleko do osiągnięcia takiego samego poziomu w tej. Ale może to efekt tego, że jakaś dziwna mgła wojny tu siedzi. Sytuacja, gdzie jest za pięć dwunasta do linczu i dwóch kontrkandydatów w sumie nawet nie stara się przeżyć to już nie jest imo dobry znak. Albo obaj są w mafii. A ty sowa jak, nie boisz się o śmierć w day1? Hehe
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 18:56:48 GMT 1
100
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 18:56:56 GMT 1
Nic a nic.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 18:57:37 GMT 1
Dobra, Iau, ja podejmę jeszcze jedną próbę, bo to dla mnie esencjalne. Nie wiem jak inaczej mam grać, jeśli jednym z najbardziej aktywnych graczy jest gość z którym nie umiem rozmawiać.
Przepraszam za lekarza-psychiatrę.
Jakbyś nie mógł głosować dzisiaj na nikogo z dwójki Szogun - Don Kichot, to na kogo byś głosował?
Pytanie pomocnicze - czy uważasz odglanawianie za właściwą taktykę czy szukałbyś odpowiedzi w kimś bardziej aktywnym? Oraz czy jesteś w stanie przedstawić swój obecny vibe do pozostałej czwórki 'glonów', którą o 15:01 opisywałeś.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:59:14 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 15, 2023 18:59:14 GMT 1
Głównie przez tą dziwną agresywność którą w tamtym momencie wyczułem w twoich postach a u takiego Forresta nie czułeś agresywności? które konkretnie moje posty wydały Ci się agresywne? Któreś posty z wczoraj, jeśli bardzo chcesz to mogę poszukać jak wrócę z miasta, natomiast nie uważam ich teraz za istotne bo po sprawdzeniu twoich reakcji nie jesteś już u mnie tak podejrzany
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 18:59:37 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 18:59:37 GMT 1
cyrk trochę ze strony Iau
nie podobają mi się te jego ostatnie strony
jakby overreact trochę i za dużo niewłaściwych emocji
to właśnie chyba ten case, że mafiozi pokazują sztuczność, gdy próbują odtworzyć emocje
wczoraj wyglądało to autentyczniej
teraz to trochę nieproporcjonalne było, zwłaszcza że Forrest miał valid point (co do Iau mówiącego "pójdę za Twoim leadem") a tu poszedł jakiś meltdown
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 19:00:46 GMT 1
Ach, Johnny, to ty, ma sens. Zachęciłbym do spojrzenia, do którego posta go odsyłałem, ma ile, z dwa zdania maks, ale ciebie się w inny sposób przekonuje o niewinności Chyba faktycznie ten Silverhand nie do ruszenia póki co. To mi trochę psuje koncepcje, bo z głównych podejrzanych z rana zostaje mi Mozarella, a to aż brzydko glosować na kogoś, kto tak cię broni. Właśnie mnie dziwi, że nie próbujesz forsować swoich typów mocniej, bo jeśli z rana ci wyszli najbardziej podejrzani Firerfox/ja to spodziewałbym się tutaj mocniejszego forsowania któregoś z nas. Przy tym Firefox właśnie to jest osoba na którą bym nie głosował w dniu I.
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 19:01:14 GMT 1
No dobra, to ja lecę w tym linczu, pojawia się zielony kolorek, jaki jest dalszy plan? @najman, co potem? Wspomniany wcześniej Silverhand? Na ile odmienisz sposób myślenia, kiedy właściwszy trop okaże się niewłaściwym? A dlaczego Ty nie powiesz, jaki powinien być dalszy plan? Przecież nie masz nic do stracenia. Dawaj. Nie będę cię za rączkę prowadzić przecież, musiałeś na coś wpaść? Miałeś cały dzień
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:03:01 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Najman on Sept 15, 2023 19:03:01 GMT 1
No dobra, to ja lecę w tym linczu, pojawia się zielony kolorek, jaki jest dalszy plan? @najman, co potem? Wspomniany wcześniej Silverhand? Na ile odmienisz sposób myślenia, kiedy właściwszy trop okaże się niewłaściwym? To nie jest jakaś pewność, raczej większa niepewność pośrud kontrkandydatow. Mam jakieś ewentualne dalsze pomysły jeśli winny, pewna ogólna wizja się zgadza.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:03:57 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 19:03:57 GMT 1
Dobra. Rozegram to po swojemu. Ktoś chciałby dziś zlinczować Silverhanda? No dobra, jeszcze raz. Pytałem co na niego masz, dasz coś? I dlaczego już dzisiaj chcesz się za niego brać?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:05:13 GMT 1
cyrk trochę ze strony Iau nie podobają mi się te jego ostatnie strony jakby overreact trochę i za dużo niewłaściwych emocji to właśnie chyba ten case, że mafiozi pokazują sztuczność, gdy próbują odtworzyć emocje wczoraj wyglądało to autentyczniej teraz to trochę nieproporcjonalne było, zwłaszcza że Forrest miał valid point (co do Iau mówiącego "pójdę za Twoim leadem") a tu poszedł jakiś meltdown no kurwa o jedną rzecz daję właśnie jebanie w swojej głowie, bo ABSOLUTNIE nie potrafię spiąć procesu myślowego, który mógłby się pojawić u niewinnej osoby przy tym co się wydarzyło PROSZĘ POPATRZYĆ NA WYBOLDOWANE SŁOWA KLUCZE No dobra, czyli Szogun wstał se rano wrócił z roboty, wrzucił o 6:10 posta z opinią o graczach i poszedł spać i nie ma go od dwunastu godzin na wyjebce, a w międzyczasie jego temat na tyle się zaczął przewijać, że wyszedł na prowadzenie. Ale w międzyczasie był moment Don Kichotowy. Prowodyrem był Iau, który o 14:15 zrobił tabelkę, ze wskazaniem, że top ziomy do odjebania wg tego co piszą inni to Firefox, a potem Szogun. 1 5:01 Iau zaczął forsować Don Kichota, bo reszta powiedzmy mniej angażujących graczy ma chociaż któryś z Atutów jak w RPG które do tych graczy przypisał. Potem się dzieją rzeczy, Oh-Dae Su nie ma przyjaciół, Don Kichota nie chce bić, Don Kichot też się pojawia, Oh-Dae Su ma przyjaciół i już nie Don Kichot, ale znowu Szogun. I Wam się to klei? Nie dziwi nikogo, że ktoś by już temu Szogunowi dał cynk, żeby nie odsypiał trzynastą godzinę, tylko zaczął coś działać? Dwa pierwsze posty Don Kichota dzisiaj: 14:07 (przed tabelką) - plus dla Najmana; 15:09 (po tabelce i po momencie Don Kichotowym) - Szogun wstaje A potem aktywizacja. No tajming dobry w chuj. W tym wszystkim jednocześnie ZAGUBIŁ się Firefox, który jeszcze o 14 był podobno na czołówce do odjebania (u mnie nie). Czyli tak, z lotu ptaka, na podstawie tego co się odjebało, bo mam wrażenie, ze to newralgiczne godziny: Iau się wyklucza w chuj z Don Kichotem; Oh-Dae Su się wyklucza z Szogunem? tu muszę się upewnić przez cały ambaras z perspektywy zszedł Firefox Szoguna jak nie było tak nie ma, muszę jeszcze sprawdzić bliżej kto go bronił, ale to byłoby bardzo niekoleżeńskie ze strony mafiozów tak mu zostawiać czas na obronę dopiero od okolic 19 tak patrząc czysto kompleksowo na przyczyny i skutki, to mam wrażenie, że nieobecność Szoguna lepiej wypada niż obecność Don Kichota bardzo fajny postproblem z forsowaniem zaczął się dopiero, jak zadałem Szanownemu Iau konkretne pytanie o zrzucanie z siebie odpowiedzialności i z 'bardzo fajnego posta' którego elementem było twierdzenie o forsowaniu zaczęło się robić ciepło wokół tej frazy nie jestem w stanie tego zrozumieć XD
|
|