Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:04:05 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 22:04:05 GMT 1
Iauctumożesz zrobić taką analizę, jaką zrobił Szogun rano? że bierzesz wszystkie nicki i piszesz odczucia ja będę z Tobą gadał jakby co u mnie nie jesteś pewniakiem ale tak 65-35 na mafię na teraz fajnie, jakbyśmy pogadali live, że wrzucisz analizę i będę mógł coś dopytać a Ty odpowiadać na bieżąco możemy się ustawić jakoś jutro czy nawet w nocy a Cenarius faktycznie był mordowany, też masz pamięć do gierek przecież czy Cenarius wg Ciebie może być z Kichotem i jak to prawdopodobne? jakbyś miał snajpera strzał teraz, to w którego byś strzelił?
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:06:22 GMT 1
No spoko, możemy teraz / za ile czasu chcesz, daj mi info. To siąde i bedę czytał typow. Chociaz generalnie by jakkolwiek przyporządkować ludzi, to wypadałoby przeczytać wszystkich od deski do deski, bo ludzie bez kontekstu ci nic nie powiedzą.
Jutro się widzę z kobietą cały dzień, w niedziele z koleżanką i jej chłopem cały dzień - więc pewnie od jutra rana macie ode mnie spokoj, to wiadomo, że sobie folguje teraz!
Wstyd! Agresja! Z MAFIOZAMI NIE GADAM!
Przecież do mafii człowiek sie zapisuje po takie marne gimbazjalne pojedynki słowne xd thats the frikking point.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:07:16 GMT 1
Kiedyś to była Landa srająca po gaciach, a teraz wypominać komuś takie potknięcie z oczywistością - i reakcja jak tak można wchodzić na salony do dżentelmenów, bawi.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:08:27 GMT 1
Podaj mi od kogo mam zaczac, albo daj cała liste po kolei by nie marnowac postów.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:09:39 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 22:09:39 GMT 1
no ja z "mafiozami nie gadam" bardzo nie lubię, bo wtedy tracimy content
ja nie zawsze wtedy czytam od deski do deski graczy, tylko piszę, co zapamiętałem i ewentualnie wracam do konkretnych postów sprawdzić, czy dobrze pamiętam xd
jak zdążysz do północy byłoby fajnie, pewnie usnę jakoś koło pierwszej
jak nie to jutro jakoś, nwm o której wstajesz, to możesz mnie pingnąć, jak będziesz
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:10:03 GMT 1
To zacznę od Cb
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:10:40 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 22:10:40 GMT 1
no o stawce ogółem
1. Adam Smasher 2. Sowa Mądra Głowa 3. Prześliczna Felietonistka
5. Firefox 6. Johnny Silverhand
8. Tasiemiec Ubrojony 9. Don Kichot 10. Oh Dae-Su 11. Forrest Gump 12. Cenarius 13. Robert Karaś
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:11:37 GMT 1
Nie wiem kim jesteś, ale podejrzewam, ale jeżeli dobrze podejrzewam, że Ty to Ty i biorac pod uwage jak bardzo jesteś oskarżony (z połowy 1 cyklu - miales najgorsza pozycje z mojego wczseniejszego all-town-reada) - to generalnie wychodziłoby, ze to twoja najgorsza miastowa edycja chyba. Ale nie mam pojecia czy moj guess jest dobry, tak czy siak, mimo tylu oskarżeń masz chillerke i normalnosc, więc widać, że dużo grasz edycji ostatnio bo zero spinki. To swiadczy dobrze o skillsach, ale ciezko cokolwiek tutaj powiedziec o przyznaleznosci miasto/mafia
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:17:22 GMT 1
Na pewno jesteś jakoż pożyteczny dla miasta, albo starałeś się być maksymalnie pożyteczny na luzie. Jak tak teraz patrzę to każda twoja rozmowa z kimkolwiek - miała wyciągnąć z ust innego gracza jakąkolwiek opinię - gdzie dostałeś trochę obuchem za atakowanie Sowy, a nie kogos innego, gdzie tam chyba nawet ataku nie było, a aktywizowanie? Wiec wygląda to jak pierwszepostowe przywalki za przywalki i tak sie kreci gra w mafie, gdzie ludzie sobie po prostu gadaja na calkowitych guessach.
Jezeli dobrze kojarze, to Oh Dae-Su chce Cie bronic, a przynajmniej tak reagowal na moja tabelke - wiec mamy klasyczny powtarzalny duet co edycje, gdzie sie trzymacie za jaja, w sumie nawet nie wiem czy to dobrze, bo niekoniecznie to daje dobre efekty. Oczywiscie i tak moge mylic kim jesteś, więc byłoby dziwnie, jakbym sie mylił.
Tak czy siak starasz się grać w każdym wolnym momencie - miastowo nie wyglada jakbys uciekal ma mafijnego discorda - miastowo piszesz posty relatywnie szybko, a piszesz jeszcze z telefonu - miastowo masz zahcowany jako taki koherentny styl - miastowo w sumie az sie zastanawiam czemu ludzie Cie uznawali za susa? NIe tylko pytales o info, ale dawales tez info bardzo wczesnie z wyjasnieniami hmm
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:19:08 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 22:19:08 GMT 1
nie ta bramka
gola nie ma
pierniczek niezjedzony
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:19:40 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 22:19:40 GMT 1
"Jezeli dobrze kojarze, to Oh Dae-Su chce Cie bronic, a przynajmniej tak reagowal na moja tabelke - wiec mamy klasyczny powtarzalny duet co edycje, gdzie sie trzymacie za jaja"
to nie tak trochę
on chciał mnie zostawić, żeby zobaczyć, jak sobie radzę, gdy wszyscy są zaktywizowani
w pewnym momencie chciał mnie odjebać wprost w d1
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:20:29 GMT 1
Tak czy siak wstępne typowoanie takie srednie u Ciebie było jak widzę. Cenarius, że drewniany, ale mianem drewnianego u niego to byłoby okreslane chyba kazde wejscie. Najman, ze omijal gre, a w sumie widzimy ze nie omijal, tylko został sobie w kreacji (w sumie to sie dowiemy po grze). Smasher, że try-hardował, a chyba nie try-hardował? Tylko sobie na luziku postał z perspektywy kreacji, która mu średnio wyszła (ogolem wszystkim tu srednio kreacje wyszly, bywa, kwestia grania ciagle w tej samej ekipe). I Ah-Da-Se, gdzie okresliles jego liste 7/7 jako liste miastowych podejrzanych, a to byla lista na wejscie aktywne i wejscie opoznine (I tak, wiem, jedna czesc listy niby wstepnie kolorowal) No ale wszystkie taki uwagi, to uwagi raczej miastowego, A RACZEJ ktore miastowy moglby wykonac. Takie wstepne estymacje i wnioski wygladaja mi zupelnie realnie w ramach mozliwosci gry wiec i guess na +++, nie wiem, mafia zakladam ze musi nad kazda opinia myslec, a tutaj było sporo opinii
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:21:24 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 22:21:24 GMT 1
Czemu kretyńskie? Skoro działa to na jego korzyść w twoich oczach, to chyba cwane. bo ja tu wziąłem podwójny filtr co się faktycznie wydarzyło co mafia wg mnie mogłaby chcieć żeby ludzie myśleli że się wydarzyło oczywiście możliwe że to paczka w paczce paczki i trzeba zrobić potrójny filtr a ty co sądzisz puchacz
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:22:42 GMT 1
W sumie to kulturka, raczej bycie miłym, stabilizowanie, a zarazem rozkecanie gry. zakladam ze zwyczajnei i po ludzku dzisiaj miales zycie i prace i cokolwiek - widac po twoich postach, od rana, w regularnych odstepach plus minus, dajesz posty wiem, ze był taki moment przed linczem i przed moja silka kto nawolywal GDZIE JEST FIREFOX ale jak teraz lece po postach to masz ciagly posting w temacie, nawet z przerwami godzinnymi etc ale jest ciagly - ergo, cały dzien na forum, raczej miastowo, bo czemu nie
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:23:51 GMT 1
Nie rozumiem tylko, czemu wyotowałes Najmana z kreacji, jeżeli tak mozna interepretowac "hyk hyk" post. To raczej negatywne celowe działanie miastowe. Bywali gracze mafiozcy, co tak robili, tzn. outowali ludzi czy grali takimi rzeczami, by pokazac ze doszli do jakeijs wiedzy czy ze są smart, ale nic chyba dobrego to nie daje.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:24:29 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 22:24:29 GMT 1
zaraz wypierdolisz wszystkie posty na robieniu mu loda, a jeszcze zostanie 10 graczy do oceny Ulissesie
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:25:07 GMT 1
No i nie odniosles sie nijak (i w ogole ominales moment) quasi-tabelkowy, gdzie byles najbardziej pokolorowany na czerwoo, i gdzie faktyznie z town-reada wychodzilo, ze masz najwiecej graczy dajacych Cie w susa. Calkowicie to pominales.
Tak czy siak kolorowalbym Cie na teraz (bez porównania do innych graczy) na zielono, z tymi dwoma rysami do wyjasnienia/przypatrywania sie.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:25:27 GMT 1
zaraz wypierdolisz wszystkie posty na robieniu mu loda, a jeszcze zostanie 10 graczy do oceny Ulissesie No nie będzie mnie dwa dni, to mi to nie robi XD ale dziekuje.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:26:22 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 22:26:22 GMT 1
no dobra, niby fair point, ale ja potrzebowałem jednego twojego posta przed linczem i akurat nie miałeś xd
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:34:46 GMT 1
Adam Smasher: 1. Nie mam pojecia kim jest, a jeżeli miałby być tym, kim może być drogą eliminacją - to gra strasznie under-potencjał. Więc nawet nie zakładam, że jest jakimś prosem. Wydaje mi się jakimś przeciętniakiem, na moim poziomie główkowania, więc no raczej bym sie nie sugerował jego typami, chyba że celowo gra under-potencjał. 2. Posty kreacyjne drętwe, no ale to juz ta cała edycja, bywa. 3. Wchodził z każdym w interakcje i miał najwięcej interakcji 1 dnia, to się chwali. No i raczje wjebaniec bo duzy posting i duza aktywnosc. 4. Karasia pojazd do Smashera, sprawil ze Smasher od razu lekki siad wyszedł z kreacji i zaczał sie tłumaczyć na poważnie. No dla mnie to mocno mafijne mafiacorner.boards.net/post/66781/thread , jezeli zakldamy ze Smasher to jakis kozak. 5. No ale Smasher moze tez uwazac ze opina Karasia i chce go miec przy sobie - no ale to znowu mafijne, bo malo ktory znajomy ma za cel byc kumplami z ziomkami co fajniejszymi, tylko złapac mafie przeca. 6. Ten ton tłumaczacy tutaj był dalej kontynuowany: mafiacorner.boards.net/post/66800/threadFragmenty Smashera, ktore imho sa za powazne na ten moment, i jeszcze wychodzace z kreacji: a ty się obruszasz jakbym ci matkę obraził. Bo jest początek gry, na litość boską Kto sie tłumaczy takim tonem ze tłumaczenia musza zostac przyjete? No mafioza sie tak tłumaczy. Odpowiedz na moje pytanie z kim chcialby byc w mafii: Nie wiem, jakbym chciał być z kimś w mafii to pewnie z groźnymi graczami albo tymi wyglądającymi obecnie miastowo. Chwilowo to by był (o zgrozo) Karaś, Oh Dae-Su, może Najman. Odpowiedz od linijki imho. "Grozni/Miastowi gracze". Nuda. Dla mnie to jak unik od odpowiedzi, bo mogl tutaj cos ciekawego zajechać, a pojechał po prostym. no mogl. W swojej analizie znowu WYJASNIA (i jakie to wazne) ze kreacyjnosc byla kreacyjna, a nie try-hardowa. Hmm, no imho nie try-hardował, ale i tak słaba kreacja, taka blatant on the face. No ale im dalej w las tym lepiej: Nie widze w nim wstrzymania biegu. Nie ma charakterystycznego dla siebie chaosu - ale to moze rozwoj? Posting w temacie regularny i mocny, wiec byc moze mafijnego brkauje? Dodatkowo posty wieksze niz mniejsze, wiec widac chec do gry i pisania, i wykorzystywanie tego (czego jako mafia by nie prezentował?) No generalnie dalbym go zieloneg za calokształt, ale chyba nizej niz Ty wiec Firefox Smasher
|
|