Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:35:27 GMT 1
no dobra, niby fair point, ale ja potrzebowałem jednego twojego posta przed linczem i akurat nie miałeś xd A nadal mam na to odpowiadac?
Serio chcialem pojsc na silke, godzine ponad siedizalem i postowalem zamiast pojsc (XD), wrocilem, to wszedlem od razu do tematu
MOj testament wyslany do Lowa:
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:38:59 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 22:38:59 GMT 1
nie, ale kontynuuj co robisz
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:39:44 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 22:39:44 GMT 1
nie, ale kontynuuj co robisz +1, pisz, pisz, czytam na bieżąco
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:40:35 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 22:40:35 GMT 1
Kurwa Lau chwilowo plusujesz
Powiedz mi tylko jak to jest, że najpierw piszesz, że nie wiesz kim jestem, a potem dodajesz coś o "typowym dla mnie chaosie"
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:41:43 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 22:41:43 GMT 1
Kurwa Lau chwilowo plusujesz Powiedz mi tylko jak to jest, że najpierw piszesz, że nie wiesz kim jestem, a potem dodajesz coś o "typowym dla mnie chaosie" możliwe, że nas pomylił xd
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:41:58 GMT 1
Sowa: mafiacorner.boards.net/post/66853/thread - nie kupuje tego, Volv tak robil, wpisywal sie dla wpisania, i sobie szedł, chociaz tutaj wyjatkowo miasto calkowicie uwazne, bo od razu wzielo sowe za rogi mafiacorner.boards.net/post/66914/thread - imho naturalne mocno no i na granicy regulaminu, wiec tym mocniej props mafiacorner.boards.net/post/66915/thread - typowe wbijanie szpili mafiacorner.boards.net/post/66921/thread - ponownie duza agresja ogolem juz na podstawie tego chcialbym powiedizec, ze ten gracz gra mocno na swoim charakterze (a zarazem na wyjebaniu do gry), co raczje mi sie kojarzy z jego miastowymi akcjami. I moze po nieudanych grach jako mafioza (jezeli dobrze mysle gracza), trafil miasto, i sobie na luziku komentuje. A moze jest znowu mafioza, i juz wie, ze powinien tak wlasnie grac? No tutaj jest problem. Ale jezeli usuniemy to myslenie, to Sowa na +++ Napisal wprost, ze Karas ma słabe typy, a raczje mafioza by tego nie pisal, tylko chcialby by Karas sie w tym umacniał (I GUESS? oczywiscie moze byc inaczej, to moja mysl). A Karas raczej am typy chujowe, wiec cóż, dobre rzeczy napisal. Dodatkowo nie widze nadwiedzy z Sowy, bo sam sie niczym nie chwali specjalne, ale sobie krytykuje chamowato xD no idealny miastowy. mafiacorner.boards.net/post/66981/thread - nie unika tez opiniowania, na +++ Ogolem z Sową mam spoko vibe-check. Jest agresywny. Daje info. Robi co chce. Wchodzi w interakcje. Jest cyniczny. Jak mafiozo - to dobrze grany, no ale nie mam za co go tutaj złapac ;d Dla mnie teraz cler, chociaz wiem, ze z tym graczem moze byc problem, bo zakladam ze on tak z stała maniera bedzie grał : d, ale jezeli mafioza, to chyba sie powinien w koncu wyjebac nie? tak czy siak i tak stawiałbym go nizej niz Smashera/Firefoxa, bo jest mniej pozyteczny i guess i mniej wylewny emocjonalnie
NO I SOWA FAKTYCZNIE CHE SIE PRZYLOZYC DO WYGRANEJ MIASTA XD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:42:48 GMT 1
Kurwa Lau chwilowo plusujesz Powiedz mi tylko jak to jest, że najpierw piszesz, że nie wiesz kim jestem, a potem dodajesz coś o "typowym dla mnie chaosie" Pisalem to zakladajac ze jestes, tym kim mozesz byc, droga eliminacji
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:44:18 GMT 1
W ogóle co do Sowy i tego co napisalem na koncu:
W vibe-checku nie chodzi o to co czujemy od danego gracza (bo konczymy jak Karas co ma problem ze mną bo ma te swoje wyobrazenia), ale czy dana osoba przeżywa rzeczy wzgledem wygranej miasta. Mafii to ciezko odwzorowac - frustracje, ból, i tak dalej. Mafia przeżywa swoj indywidualny los, a Miasto przezywa Miasto.
Sowa imho dobrze vibuje, bo wyglada jakby chciał AKTYWNIE dokladac sie do wygranej miasta. Poprawiajac innych. Czyniac uwagi. Dajac swoje info.
On nie jest tylko dla bycia, on jest i doklada swoje cegielki na swoj sposób - wiec dobrze grane imho na tym poziomie (w kontekscie tego estymatora)
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 22:45:34 GMT 1
Wkurwia mnie ten brak pisania o tożsamościach, bo z wszystkich mam może z 5 osób rozpoznanych, wliczając śp. Najmana xD
btw gdzieś jest jakiś spis kto jaki ma limit postów na ten dzień? bo ni chuja nie wiem ile miałem przed mordem dzisiejszym
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 22:47:25 GMT 1
No i tutaj sam mam kurwa problem, ponieważ poza tymi najbardziej oczywistymi tożsamościami prawdpodobnie mam gdzieś źle odgadnięte niektóre z nich przez co muszę od nowa uporządkować sobie pewne rzeczy.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:48:08 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 22:48:08 GMT 1
Kurwa Lau chwilowo plusujesz Powiedz mi tylko jak to jest, że najpierw piszesz, że nie wiesz kim jestem, a potem dodajesz coś o "typowym dla mnie chaosie" możliwe, że nas pomylił xd myśli że ty jesteś mną przede wszystkim imo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:49:15 GMT 1
via mobile
Post by lowrider on Sept 15, 2023 22:49:15 GMT 1
Rano każdy dostanie pod nickiem limit, spokojna wasza rozczochrana Wybaczcie ale piątki mam skurwialy często a z telefonu nie da się takich rzeczy pod katem technicznym zrobić
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 22:50:11 GMT 1
do rana to ja mogę być już wypostowany
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 22:50:13 GMT 1
Tak samo miałem Najmana nieodgadniętego i myślałem że gdzieś indziej się kryje.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:51:13 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 22:51:13 GMT 1
możliwe, że nas pomylił xd myśli że ty jesteś mną przede wszystkim imo mnie to pasuje na wzajemne pomylenie mnie ze Smasherem xd ale potencjalne bycie Tobą mnie rozbawiło xD się obruszyłeś pewnie wewnętrznie xD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:52:11 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 22:52:11 GMT 1
Tak samo miałem Najmana nieodgadniętego i myślałem że gdzieś indziej się kryje. 90% kreacji jest już przemyconych w jakiś sposób w grze właściwie tylko o centaurze się nie mówiło w bardzo sugestywny sposób ale masz zawsze metodę eliminacji
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 22:52:57 GMT 1
Z poza grona Firefox,Gump,Smasher Oh Dae-Su ( ich mam za niewinnych) każdego muszę praktycznie od nowa przeczytać.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:53:26 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 22:53:26 GMT 1
myśli że ty jesteś mną przede wszystkim imo mnie to pasuje na wzajemne pomylenie mnie ze Smasherem xd ale potencjalne bycie Tobą mnie rozbawiło xD się obruszyłeś pewnie wewnętrznie xD no niekoniecznie bo powiedzmy raczej idziemy razem z tokiem przemyśleń a zakładam że żaden z nas debilem nie jest więc taka hybryda jest całkiem ok
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:53:35 GMT 1
Prześliczna Felietonistka
Dla mnie najlepsza kreacja. Wyszła relatywnie szybko, ale relatywnie też późno w grze, bo nie była w temacie. Ogółem nie mam zielonego pojecia kto to, ale wydaje sie być mafijnie-buta i mająca silny-charakter. Mafijne. Duuuużo o mecie i teorii mety. Nie wiem. Takie neutralne i guess, jeżeli założymy, że ten gracz lubi grać mówieniem o sposobach mety (ale tutaj zaplątuje sie w jego myślenie). Nie ma żadnego problemu z outowaniem graczy na totalnym wyjebnaiu (duh), co jest mafijne, co już chyba pisalem przy Smasherze, żę to takie mafijne łoski lubia sie takimi rzeczami chwalić. ALe kto tam kurwa wie XD
Wyglada jakby tworzyl naturalny front z Sową - podobnie jest twardy charakterem, podobnie nie boi sie mowic tego co chce, wchodzic kiedy chce. Troche wszedl w kontre do Karasia i raczej widac ze nie da sie mu ulozyc.
Progresja myśli: Gumpa mial za lepszego w konflikcie niż mnie - ale juz tam wstawial, że Gump jest przewrażliwiony emocjonalny. Na starcie tez wrzucil ze Gump ma rozpoznawalna mete i bedzie nia gral. Po linczu wstawia Gumpa do listy winnych, ale jako jakiś tam "Gump". No progresja jakaś tam jest. Nie chce sie zdradzać z tym co robi.
Ech, ciezko mi cokolwiek powiedzieć. Bardzo mocny indywidualny gracz. Raczej miastowy, ale moze być silny mafioza, bo ma super wygodna pozycje na ten moment : d
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 22:54:16 GMT 1
to tylko potwierdza, że jestem chujowy w tożsamości
martwi mnie natomiast, że nie rozpoznałem na razie najbardziej problematycznego gagatka w tej grze, a to może znaczyć, że jest w mafii xD
|
|