|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:33:35 GMT 1
jedyne co mam na usprawiedliwienie Felietonistki, to że on jak się zabetonuje to koniec. z drugiej strony w mafii robi to samo i potrafi się na tym bardzo szybko wysypać, a w mieście jednak porusza inne tematy. tu tego nie ma, nie ma progresji myśli, nie ma w ogóle patrzenia na całokształt, tylko na to co się postanowiło i chuj. No ja odczuwam wrażenie, że Felietoniara się hamuje, pytanie tylko dlaczego bo jest sztuczna jak silikonowe cycki
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:33:51 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 12:33:51 GMT 1
nie no zupełnie nie ma progresji myśli, smasher od jednego z najbardziej niewinnych po podejrzanego za to co teraz wyczynia, Ty od gościa, który 50/50 mógł być w mafii lub Lau, do gościa, którego mam za niemal pewnego winnego po tym co wyczyniasz by się wpisać w to jak chcą Cię widzieć inni gracze, Tasiemiec z raczej niewinnego, który po prostu lubi walić w Silverhanda do jednego z podejrzanych za to jak tę sprawę rozegrał. Ty ale wiesz że ja o waszej trójce wspominałem co najmniej od wczoraj jako o typach do sprawdzenia?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:34:39 GMT 1
Smasher jest prawie tak samo fatalny jak Karaś Kurwa jak Adasia kocham tak teraz leci jak Bachleda. Natomiast jest zajebisty pozytyw. Mafia wie, że ani ja ani Karaś nie mamy deta. Miasto nas nigdy nie zlinczuje, + tak długo jak ja jestem w grze Forrest nie przeżyje meczówki. Mają twardy orzech do zgryzienia z mordami. skąd Ty masz pewność, że my oboje dożyjemy meczówki? w ogóle jakie założenie u Ciebie się pojawiło, że na początku D2 bez trafionego mafiozy Ty mówisz kto nie przeżyje meczówki? co Ty pierdolisz za głupoty
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:36:00 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 12:36:00 GMT 1
Adam Smasher jest to zajebiste mało o Tasiemcu dałeś, jak rozumiem, nie za dużo możesz o jego grze powiedzieć? czy to też na jego niekorzyść nie świadczy? pozycjonowanie Tasiemca bym zamienił z Felietonistką Iaua chyba jednak wyżej ad Tasiemcum: "No z jednej strony mówiłem, że nie podoba mi się ciśnięcie Silverhanda, ale z drugiej, skoro wszyscy wiedzą, że to najłatwiejsza rzecz do zrobienia, to wypadałoby tego nie robić w mafii. Chyba by mu ktoś na mafijnym powiedział" imo za dużo się doszukujesz na mafijnym, zwłaszcza graczowi o potężnej renomie, nie powiesz przecież aż tak palcem, że rób to, nie rób tamtego różne mafie się trafiają, nie każda ma Wiśnię na kierownicy, często grają swoją gierkę Tasiemiec trochę dla mnie bezjajeczny, nie czuję postrachu, jak chce tego Silverhanda, to nie wpierdala się, nie robi analizy na niego a do kandydatów do pewnego odjebania potrafi nagle zwracać się pieszczotliwie, wcześniej do mnie, tu widzę do Silverhanda, jakby wiedza o naszej niewinności się mimochodem wylewała? mafiacorner.boards.net/post/67526/threadu Felietonistki mam tak, że dochodzę do tego, co ona (Sowa, Iau) tylko później to by mi się trochę kleiło z różnicą doświadczenia boję się tu mówić o nawiedzy (TMI = nadwiedza, dla postronnych), ciężko mi z niej argumenty wysuwać, zwłaszcza w tym przypadku, zwłaszcza jak karty nieodkryte a ja jakoś dochodzę podobnie mam wrażenie, że Felietonistka chce szczerzej odjebać Gumpa niż Tasiemiec Silverhanda i mam dziennikarskie wajby, to mogłoby pasować z niepiciem alko no ale prezencja mimo wszystko za niska, małe piętno na rozgrywce, nie mam tak, że go mogę włożyć do full niewinnych z automatu, ale widzę potencjał
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:36:35 GMT 1
przecież to jest ten sam rodzaj betonu, co u Felietonistki, w jaką my grę nagle zaczęliśmy grać?
jak nie jesteście razem w mafii, to ja Ci powiem, że jednak wolę jak jesteś w mafii i pierdolisz frestyle jak już nie idzie, bo w mieście to...
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 12:36:39 GMT 1
nie no zupełnie nie ma progresji myśli, smasher od jednego z najbardziej niewinnych po podejrzanego za to co teraz wyczynia, Ty od gościa, który 50/50 mógł być w mafii lub Lau, do gościa, którego mam za niemal pewnego winnego po tym co wyczyniasz by się wpisać w to jak chcą Cię widzieć inni gracze, Tasiemiec z raczej niewinnego, który po prostu lubi walić w Silverhanda do jednego z podejrzanych za to jak tę sprawę rozegrał. Ty ale wiesz że ja o waszej trójce wspominałem co najmniej od wczoraj jako o typach do sprawdzenia? ale mnie nie chodzi o to kogo typujesz, tylko o to kogo kurwa bronisz, na razie typujesz graczy którzy są najbardziej na świeczniku i mają naprawdę trudne zadanie by się wybronić, a grubą rybę Gumpa dajesz w najbardziej niewinnych. To mi nie pasuje i moim zdaniem jest kurwa szkodliwe.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 12:36:42 GMT 1
Adam kurwa, ty znasz Forresta. Jak ci to pasuje, że on sie tak spłakał po usłyszeniu jesteś beznadziejny od Iau, a jak ci to pasuje, że on tam po prostu wjechał na poziomie 0% uczuc, 100% makiawelizm. Zastanów się sam przed sobą.
Jak ci pasuje poziom jego rozkmin, ilośc spostrzeżeń. Nawet w poprzedniej gdzie był w mafii i moim zdaniem grał wybitnie, miał ich sporo więcej niż teraz.
Ja się wypowiem o każdym graczu. Ale kurwa nie teraz. Bo idę oglądac premier lig i jeszcze muszę poczytac bo skonczyłem czytac temat około 40 strony.
W ogóle kurwa zreflektuj się Adam. Gość siedzi w defensywie. Przecież miejski on by teraz miał 3 kandydatów na mafie i każdego napierdalał a oskarżenia zbywał. A on się broni.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:38:15 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 12:38:15 GMT 1
Adam Smasherad Azjatum "Nocny posting wydawał mi się mocno teatralny, jeszcze z tym cytowaniem dwa razy tego samego posta żeby napisać to samo." Miałem to samo uczucie, zwłaszcza że było to bezpośrednio po tym, jak pisałem, że mało u niego "XDD" i pojebanych akcji, a pojawiły się jakby na żądanie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:38:16 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 12:38:16 GMT 1
Firefox z tasiemcem mam trochę tak, że treściowo mi nie zapadło w pamięć więcej poza jazdą na Johnny'ego Było tam trochę postów z jajem, dodatkowo Najman miał go za niewinnego Na pewno muszę sobie poczytać jego posty przed linczem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:39:54 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 12:39:54 GMT 1
Ty ale wiesz że ja o waszej trójce wspominałem co najmniej od wczoraj jako o typach do sprawdzenia? ale mnie nie chodzi o to kogo typujesz, tylko o to kogo kurwa bronisz, na razie typujesz graczy którzy są najbardziej na świeczniku i mają naprawdę trudne zadanie by się wybronić, a grubą rybę Gumpa dajesz w najbardziej niewinnych. To mi nie pasuje i moim zdaniem jest kurwa szkodliwe. No ale co, mam kurwa go nie bronić bo jest grubą rybą? To dla zasady i Karasia wjebię w podejrzanych, żeby mu za łatwo nie było
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 12:42:07 GMT 1
Adam Powiedz mi kiedy ostatnio Forrestowi ktos zrobił taki dosiad jak ja dzisiaj a on zamiast atakowac sie tłumaczył. powiedz mi.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 12:42:15 GMT 1
ale mnie nie chodzi o to kogo typujesz, tylko o to kogo kurwa bronisz, na razie typujesz graczy którzy są najbardziej na świeczniku i mają naprawdę trudne zadanie by się wybronić, a grubą rybę Gumpa dajesz w najbardziej niewinnych. To mi nie pasuje i moim zdaniem jest kurwa szkodliwe. No ale co, mam kurwa go nie bronić bo jest grubą rybą? To dla zasady i Karasia wjebię w podejrzanych, żeby mu za łatwo nie było Może kurwa popatrz szerzej na rozgrywkę, bo ktoś Cię ewidentnie dyma
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:42:30 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 12:42:30 GMT 1
Adam kurwa, ty znasz Forresta. Jak ci to pasuje, że on sie tak spłakał po usłyszeniu jesteś beznadziejny od Iau, a jak ci to pasuje, że on tam po prostu wjechał na poziomie 0% uczuc, 100% makiawelizm. Zastanów się sam przed sobą. Jak ci pasuje poziom jego rozkmin, ilośc spostrzeżeń. Nawet w poprzedniej gdzie był w mafii i moim zdaniem grał wybitnie, miał ich sporo więcej niż teraz. Ja się wypowiem o każdym graczu. Ale kurwa nie teraz. Bo idę oglądac premier lig i jeszcze muszę poczytac bo skonczyłem czytac temat około 40 strony. W ogóle kurwa zreflektuj się Adam. Gość siedzi w defensywie. Przecież miejski on by teraz miał 3 kandydatów na mafie i każdego napierdalał a oskarżenia zbywał. A on się broni. Szczerze ja wtedy myślałem że on jest inną osobą. Ale przecież to nie pierwszy jakiś agresywny wybuch gagatka, a jak ktoś mu wcześniej na odcisk nadepnął to tym bardziej się nie dziwię. Iau umie być irytujący xD Poziom dociekliwości imo jest na dużo wyższym poziomie niż w poprzedniej partii, tam było dużo więcej przymilania się i zbijania argumentów w sposób niemerytoryczny. Imo w tych dyskusjach teraz nie bierze jeńców. Mogę się zadeklarować że go poczytam jeszcze raz od deski do deski i zobaczymy.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:45:00 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 12:45:00 GMT 1
No ale co, mam kurwa go nie bronić bo jest grubą rybą? To dla zasady i Karasia wjebię w podejrzanych, żeby mu za łatwo nie było Może kurwa popatrz szerzej na rozgrywkę, bo ktoś Cię ewidentnie dyma No być może ale jest początek d2 i mam jeszcze mnóstwo czasu. Podałem swoje typy na ten moment a cię to ubodło co najmniej jakbym zaraz miał własnoręcznie ten lincz przyklepać. Jak na razie nie czuję żebyś ty chciał ze mną dzisiaj dyskutować, tylko koniecznie mnie przymusić do swojego zdania.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:45:55 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 12:45:55 GMT 1
Adam Powiedz mi kiedy ostatnio Forrestowi ktos zrobił taki dosiad jak ja dzisiaj a on zamiast atakowac sie tłumaczył. powiedz mi. Ale właśnie mam problem taki, że ten dosiad do mnie nie przemawiał. Treściowo, emocjonalnie, już pisałem wyżej że teatralny mi się wydawał.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 12:47:23 GMT 1
Chodzi o jego reakcje jednak. A nie o mnie. On teatru w przeciwieństwie do ciebie nie zobaczył (bo go nie było). Odpowiadał.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:48:16 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:48:16 GMT 1
Adam Powiedz mi kiedy ostatnio Forrestowi ktos zrobił taki dosiad jak ja dzisiaj a on zamiast atakowac sie tłumaczył. powiedz mi. chyba cię pojebało, wstałem i czytałem temat od chwili jak poszedłem spać więc naturalne że szczególnie NA TAKIE KOCOPOŁY napędzane przez Felietonistke się będę ustosunkowywał dlaczego Ty uparcie nie wracasz do tego co bylo w okolicach linczu i mordu z kolei? jakbyś naprawdę jakiś reset zajebał ja uważam że manipulujesz jak nigdy, zdążyłeś: a) wkładać mi emocje b) zaprzeczać historii i doświadczeniu w kwestii mojego charakteru c) przypierdolić się do posta który został wyjaśniony, znowu - czemu nie czytasz co już było? jaki rodzaj Samuraja Jacka ignoruje duży wycinek rozgrywki d) być bezkrytycznym do Felietonistki e) rozpatrywać meczówkę f) manipulować obrazem i wrzucać że jestem na świeczniku jednocześnie pisząc że sam na nim nie jestes, co jest powiązane z ignorowaniem niezbyt dobrego wrażenia graczy w Twoją stronę a potem po zebraniu tych punktów piszesz że ja jestem w defensywie popierdoliło Cię?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 12:50:23 GMT 1
Nie dożyjesz do końca tej gry bo jak będzie trzeba to robię kamikadze na ciebie. Ale ty się miotasz stary. Od ładnego tłumaczenia się mi do sugerowania że jestem zagrożony linczem i gracze mi nie ufają jak tylko Smasher zasugerował że ma co do mnie wątpliwości. Pięknie.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:51:08 GMT 1
wiec ja uwazam ze to dopiero jest teatr, teatr wybiórczy, niesmaczny i teatr ktory wprawia mnie w zdumienie, bo jednoczesnie SLOWEM SIE NIE ZAJAKNALES o tym, co Felietonistka pisala o Szogunie.
zaczales uwazac, ze typowo pod katem ciezaru to co Ty uwazasz za moja emocjonalnosc jest wazniejsze niz to co, odjebala Kazimiera Szczuka na zblazowaniu i betonowej postawie
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:52:30 GMT 1
i nie dziwie sie obecnie ze Kacper zginal, skoro z goscia ktory przeprasza za lincz ktory mial obojetny nagle stales sie gosciem, ktory ma klapki na oczach i napierdalasz totalnie bez poczucia dobrego smaku i czegokolwiek stojacego za tym
a Kacper mial co do Ciebie powazne watpliwosci, Ciebie oczywiscie wtedy nie bylo XD i po powrocie zachowujesz sie jakby wszystko wokol linczu i mordu sie nie wydarzylo
|
|