|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 12:53:06 GMT 1
wolałbym z tobą pogadać pajacu nie rozumiem jak możesz mi wciskać własną interpretację emocji, a jednocześnie być ślepym na to, co robi felietonistka Od tego chwilę temu. Do sugerowania że jestem podejrzany. Wystarczyło że Smasher napisał, że mi nie ufa. Najs.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 12:53:53 GMT 1
nie no zupełnie nie ma progresji myśli, smasher od jednego z najbardziej niewinnych po podejrzanego za to co teraz wyczynia, Ty od gościa, który 50/50 mógł być w mafii lub Lau, do gościa, którego mam za niemal pewnego winnego po tym co wyczyniasz by się wpisać w to jak chcą Cię widzieć inni gracze, Tasiemiec z raczej niewinnego, który po prostu lubi walić w Silverhanda do jednego z podejrzanych za to jak tę sprawę rozegrał. Problem tutaj mam że moja dwójka niewinnych ( Smasher i Oh Dae-Su) w waszej kwestii totalnie się rozjeżdża wizyjnie. Smasher ma Gumpa za niewinnego; Oh Dae-Su jest w stosunku do ciebie ostrożny ale raczej za niewinnego ciebie ma. Mam wątpliwość kto kogo tutaj teraz urabia( ty urabiasz Oh Dae-Su czy Gump urabia Smashera w tym momencie.
Cała wasza walka toczy się o niezdecydowanych. Jedynym wyjściem z takiej sytuacji by było zlinczowanie was obydwóch pokolei, bo jeśli jeden z was jest w mafii to takie rozwiązanie będzie najlepsze. Zdziwię się jeśli twój spór z Gumpem będzie wyglądał na mafijną ustawkę lub na konflikt dwóch niewinnych.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:54:06 GMT 1
no bo tak czy siak to już mam fajrant, bo jak zobaczymy rozkład Adam Smasher , Sowa Mądra Głowa , Prześliczna Felietonistka , Robert Karaś , Johnny Silverhand , Iauctagnhy'otl , Oh Dae-Su , Marcin Najman , Tasiemiec Uzbrojony , Cenarius no to zostają nam Felietonistka, Tasiemiec, Cenarius Felietonistka wzięta pod lupę czasowo ale jeszcze zerknę na te szmirowate felietony co tam o Szogunie było, Tasiemiec wytłumaczył, a Cenarius, eeee. Cenariusa przemilczę. mafiacorner.boards.net/post/67056 jedyny wpis Felietonistki w którym coś pisała o Szogunie i to jeszcze napisała utrzymując częściowo kreację. ok
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 12:54:47 GMT 1
Forrest, po poprzedniej grze już nauczony, że lepiej nie frustrowac Johnnego bo się obróci przeciwko tobie?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:56:43 GMT 1
wolałbym z tobą pogadać pajacu nie rozumiem jak możesz mi wciskać własną interpretację emocji, a jednocześnie być ślepym na to, co robi felietonistka Od tego chwilę temu. Do sugerowania że jestem podejrzany. Wystarczyło że Smasher napisał, że mi nie ufa. Najs. Żarty sobie robisz? Próbuję: a) porozmawiać z Tobą; b) tłumaczę Ci, dlaczego wkładanie komuś własnego obrazu jego osoby nie jest poletkiem do dyskusji; c) zachęcam do ustosunkowania się do Felietonistki; d) zachęcam do ustosunkowania się do okolic linczu i mordu; e) wskazuję, że manipulujesz. A ty jedyne co z tego wyciągasz, to że stałeś się podejrzanym. Jeśli nie próbujesz w mojej opinii porozmawiać, tylko walisz tezami bez poparcia w oparciu o wycinek rozgrywki, a przeglądu pola nie prezentujesz, to tak, moim zdaniem, jest to podejrzane. Czy jesteś do odjebania natychmiast? Nie. Czy według mnie nie grasz jak Ty? Tak. Czy będę Ci jeszcze ufał? Nie wiem. I to ostatnie nas różni, bo Ty już robisz sobie podkładkę pod antagonizm jeśli przeżyjemy do dalszych faz.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:56:59 GMT 1
Forrest, po poprzedniej grze już nauczony, że lepiej nie frustrowac Johnnego bo się obróci przeciwko tobie? właśnie piszę posta o jego kocopołach
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 12:57:29 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 12:57:29 GMT 1
i nie dziwie sie obecnie ze Kacper zginal, skoro z goscia ktory przeprasza za lincz ktory mial obojetny nagle stales sie gosciem, ktory ma klapki na oczach i napierdalasz totalnie bez poczucia dobrego smaku i czegokolwiek stojacego za tym a Kacper mial co do Ciebie powazne watpliwosci, Ciebie oczywiscie wtedy nie bylo XD i po powrocie zachowujesz sie jakby wszystko wokol linczu i mordu sie nie wydarzylo Akurat tutaj to chyba trochę koloryzujesz, Najman napisał dosłownie jeden post, gdzie jakieś tam wątpliwości wyraził, ale też nie bardzo zdecydowane A tak to go na budzie wystawił
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:58:38 GMT 1
ja odniosłem wrażenie, że zaczął mieć wątpliwości
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 12:58:46 GMT 1
Najgorzej jak w mafii okaże się Gump z Koreańczykiem. Już raz taki mindfuck miałem.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 12:59:17 GMT 1
wycofuje sie z tej dyskusji, bo wszystko zostalo juz powiedziane, a zaburza to całkowicie możliwość spojrzenia z lotu ptaka na rozgrywke
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 12:59:19 GMT 1
Najgorzej jak w mafii okaże się Gump z Koreańczykiem. Już raz taki mindfuck miałem. Gościu prosze cie XDDDD W ogóle po co to napisałeś? Życzysz sobie, że ktoś za ciebie to rozkmini? Prosisz o pomoc. O co chodzi? Spoko nie musicie dzisiaj linczować Gumpa. Sami zobaczycie, że chuja będzie pomocny w kilka następnych dni i w końcu go zabijecie. Jestem pewien.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 13:01:20 GMT 1
Głośno myślę.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 13:02:35 GMT 1
Najgorzej jak w mafii okaże się Gump z Koreańczykiem. Już raz taki mindfuck miałem. Na razie nie odczułem by Oh Dae-Su próbował robić w chuja swoją grą w porównaniu do zeszłej edycji kiedy jak tylko próbowałem go uniewinniać to zaraz miałem wyrzuty sumienia że za szybko go próbuję kolorować na zielono.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 13:02:50 GMT 1
Patrz jak ja szybko reaguje na wszystko. Możesz napisac dowolne pytanie. masz odpowiedź w 60 sekund. Dobrą odpowiedź. Bo ja nie musze myślec. Stestuj to.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 13:03:01 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 13:03:01 GMT 1
ja odniosłem wrażenie, że zaczął mieć wątpliwości No zaczął ale to jeden post jest jednozdaniowy, nie wiem czy to jest pretekst do mordu, szczególnie że ktoś tam w niego mocniej napierdalał wtedy, chyba Iau
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 13:03:39 GMT 1
ok testuję, co sądzisz o Karasiu?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 13:05:32 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 13:05:32 GMT 1
Smasher jest prawie tak samo fatalny jak Karaś Kurwa jak Adasia kocham tak teraz leci jak Bachleda. Natomiast jest zajebisty pozytyw. Mafia wie, że ani ja ani Karaś nie mamy deta. Miasto nas nigdy nie zlinczuje, + tak długo jak ja jestem w grze Forrest nie przeżyje meczówki. Mają twardy orzech do zgryzienia z mordami. Powoli w głowie pojawia mi się iskierka, że jesteś teraz takim przekaźnikiem konfliktu pomiędzy niewinnymi Gumpem i Felietonistką. A te teksty o tym, że miasto Cię nie zlinczuje, to już w ogóle odjazd. I dlaczego mafia aż tak mocno waliłaby w deta, skoro jest aż 5ciu opryszków?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 13:05:57 GMT 1
Niewinny w chuj. Wiemy kim jest. Wiemy, że go nei stac na zasymulowanie tych kurwa tysiaca pytan do. No nie ma opcji. + są takie fragmenty, których teraz nie zacytuje gdzie widac że zdaje wszystkie testy + sam testuje ludzi.
Przecież kurwa wyobraź sobie tego Gracza, który ma tyle luzu żeby se zażartować, że Kichota trzeba zlinczować za tożsamość.
On by sie spiął bardziej niż polska kadra
W ogóle ta. Facet wie, że chuja gra jako mafia. I wchodzi tak jak wchodzi. Pewnie.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 13:12:05 GMT 1
3. Forrest Gump - no i tu już mam problem. Wrzucałem go do niewinnych sądząc że to ktoś zupełnie inny jest. Teraz patrząc że się pomyliłem z jego tożsamością to mam wrażenie, że ten atak na Iau był jednak intencjonalny aby pokazać Iau w jak najgorszym świetle. Innym sygnałem ostrzegawczym przy nim jest to jak łasy jest na pochwały jak tylko nie wymieniłem go w gronie tych co najmocniej naciskali na Iau. wysrane mam mam Twoją opinię, chciałem sprawdzić, czy jedyne co umiesz to bezmyślnie kopiować z Karasia, czy jest tam jakaś własna myśl
bo jak sobie człowiek zderzy Twoje ostatnie solidniejsze przemyślenia zebrane w kupę, to jest tu luka w opór i dość istotnym jest sprawdzenie, czy to luka mafijnej chorągiewki czy po prostu masz braki w ciągu: No i tutaj sam mam kurwa problem, ponieważ poza tymi najbardziej oczywistymi tożsamościami prawdpodobnie mam gdzieś źle odgadnięte niektóre z nich przez co muszę od nowa uporządkować sobie pewne rzeczy. ok, rozumiem. Z poza grona Firefox,Gump,Smasher Oh Dae-Su ( ich mam za niewinnych) każdego muszę praktycznie od nowa przeczytać. tutaj wskazujesz, że mnie masz jednak rozpracowanego tak czy siak. na liście nie masz Karasia wśród niewinnych. potem Felietonistka wychodzi z nory i przypuszcza atak. Dobra chuj, Gump mafia i od tej pory nie mam zamiaru z nim dyskutować, bo jak zawsze on każdy post rozłoży na czynniki pierwsze, siedem razy mnie obrazi, a na koniec zmanipulowany Iau mu jeszcze przyklaśnie. No trochę mam wrażenie że ciebie tutaj w temacie brakuje. Masz ponad 24h by rozpisać swoje typy. Zapomniałem że ty to jesteś jednym z tych z którym bym mógł z przyjemnością pogadać. A to jak sam uniewinniałem Gumpa wynika właśnie z pomylonych tożsamości. podklepujesz Felietonistkę i okazuje się, że Twój wczorajszy post z 23:52 jednak jest do wyrzucenia, bo o 9:09 okazało się, że jednak nie masz mnie rozpracowanego. wcześniej miałeś. czyli: a) ambaras z tożsamościami; b) johnny dochodzi do wniosku, że ma chujowo rozpracowane tożsamości poza XYZ; c) nic się nie dzieje; d) rano johnny zaprzecza sobie i pisze, że X którego miał rozpracowanego już po ambarasie z tożsamościami jednak jest nierozpracowany, wydarzyło się to wszystko po ataku felietonistki. jednocześnie nie opierasz się na grze, tylko opierasz się na wyobrażeniu o tożsamościach. póki miałeś inne zdanie co do tożsamości, to odnosiłeś się do mnie zupełnie inaczej, a do felietonistki źle, tymczasem na koniec nie bierzesz pod uwagę ZUPEŁNIE co felietonistka do tej pory grała, tylko piszesz, powtarzam: Zapomniałem że ty to jesteś jednym z tych z którym bym mógł z przyjemnością pogadać. KTO TAK KURWA ROBI JAKBYŚ W OGÓLE NIE ZWRACAŁ UWAGĘ NA TO CO W TEMACIE TYLKO NA SWOJE WYOBRAŻENIA Wczoraj analizując pośrednio kto pod kim kryje to dostałem mindfucka i kilka osób przez to na pewno pomyliłem. Przez co takiego Gumpa miałem w gronie niewinnych, a nie powinien tam się nawet znaleźć. Więc core miasta powinien wyglądać tak : 1. Karaś - tu nie muszę się rozpisywać dlaczego niewinny
2. Iau - i tu musiałem się przespać ponieważ jeszcze wczoraj bym go nie dał do tego grona niewinnych, ale tego chaosu za dużo się zbiera u niego by mógłby być w mafii i jak zaczął normalnie postować w nocy to wyglądał niewinnie
3. Smasher - no tutaj też chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego niewinny
4. Firefox - no jak wczoraj sobie go czytałem i to w jaki sposób rozkminia to mi wychodził że jest niewinny i niech razie tak zostanie 5. Oh Dae-Su - no w jego przypadku nie mam takiego niepokoju przy wrzucaniu go do niewinnych jaki miałem w zeszłej edycji. Przy czym sam przyznał że jemu do końca nie można ufać Gump nie powinien się tam znaleźć, ale przecież o 23:52 pisałeś zupełnie co innego. co się wydarzyło przez noc? zapomniałeś jakie miałeś stanowisko? jednocześnie z listy wrzuconej o 23:52 pozostali Firefox, Smasher i Oh-Dae Su. doszedł Karaś i doszedł Iau. Iau wytłumaczyłeś, ale Karaś na chwilę zniknął i na chwilę znowu się pojawił. o co tu chodzi, Johnny?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 13:12:35 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 13:12:35 GMT 1
Adam Smasher jest to zajebiste mało o Tasiemcu dałeś, jak rozumiem, nie za dużo możesz o jego grze powiedzieć? czy to też na jego niekorzyść nie świadczy? pozycjonowanie Tasiemca bym zamienił z Felietonistką Iaua chyba jednak wyżej ad Tasiemcum: "No z jednej strony mówiłem, że nie podoba mi się ciśnięcie Silverhanda, ale z drugiej, skoro wszyscy wiedzą, że to najłatwiejsza rzecz do zrobienia, to wypadałoby tego nie robić w mafii. Chyba by mu ktoś na mafijnym powiedział" imo za dużo się doszukujesz na mafijnym, zwłaszcza graczowi o potężnej renomie, nie powiesz przecież aż tak palcem, że rób to, nie rób tamtego różne mafie się trafiają, nie każda ma Wiśnię na kierownicy, często grają swoją gierkę Tasiemiec trochę dla mnie bezjajeczny, nie czuję postrachu, jak chce tego Silverhanda, to nie wpierdala się, nie robi analizy na niego a do kandydatów do pewnego odjebania potrafi nagle zwracać się pieszczotliwie, wcześniej do mnie, tu widzę do Silverhanda, jakby wiedza o naszej niewinności się mimochodem wylewała? mafiacorner.boards.net/post/67526/threadu Felietonistki mam tak, że dochodzę do tego, co ona (Sowa, Iau) tylko później to by mi się trochę kleiło z różnicą doświadczenia boję się tu mówić o nawiedzy (TMI = nadwiedza, dla postronnych), ciężko mi z niej argumenty wysuwać, zwłaszcza w tym przypadku, zwłaszcza jak karty nieodkryte a ja jakoś dochodzę podobnie mam wrażenie, że Felietonistka chce szczerzej odjebać Gumpa niż Tasiemiec Silverhanda i mam dziennikarskie wajby, to mogłoby pasować z niepiciem alko no ale prezencja mimo wszystko za niska, małe piętno na rozgrywce, nie mam tak, że go mogę włożyć do full niewinnych z automatu, ale widzę potencjał Ale jakie ja mam dawać szlagi Silverowi. Wszsystko już o nim napisałem i większość się ze mną zgadza, tylko że Wy uniewinniacie go za tożsamość. A ja mam to w dupie. I Wasze wszystkie argumenty za moją mafijnością bazują jedynie na kwestii mafioświatopoglądowej.
|
|