|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 14:19:11 GMT 1
Wiecie dlaczego on jest spalony. Bo ja go atakuje. A ja po pierwsze nie puszcze raczej. Po drugie miasto mnie nie wyrzuci. Po trzecie ze mną w meczówce nie ma szans przeżyć. ok boomer
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 14:20:17 GMT 1
No to jest całkiem przyzwoite ze strony Iau, najpierw napierdala Centaura, a potem szuka w nim czegoś dobrego. Ale jaki jest ostateczny outcome? Jaki jest wniosek?
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 14:21:07 GMT 1
Ogółem porobimy te gierke detektowaniem, sprawdzimy sobie wygodie graczy, ktrzy nie zostana zamordowani/zlinczowani, w opór wyników będzie 3 dnia, a w sumie 3 dnia mafia nie morduje, to jeżeli pierdolniemy jednego mafioze to 5 dnia gdy będziemy outować (a jak nie pierdolniemy mafi to 4 dnia) - mamy 3/4 jebane sprawdzenia, bardzo mozliwe ze na zywych. kozak opór bo wypadnie 5 (albo 7) graczy w tym czasie, moze 1 mafiozo bedzie 9 albo 7 zywych graczy - w tym 3/4 sprawdzonych, + outowanko nasze rolne No to sytucja mechanicznie fajnie fajniutka
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 14:23:00 GMT 1
No to jest całkiem przyzwoite ze strony Iau, najpierw napierdala Centaura, a potem szuka w nim czegoś dobrego. Ale jaki jest ostateczny outcome? Jaki jest wniosek? Na teraz miasto. A jeżeli mafiozo to calkowicie samotny i grający swoja gierke, która sobie zalozył przed gra. Tak czy siak i tak wiecej mi sie nim nie podoba niz podoba. Gra płaczliwymi postami, i jakims takim meh podejściem, mimo iz wie ze nie ma czasu/energii, to zamiast wejsc jak SZEF SZEFOW I KOZAK, "Gram jak chcem i mam was w pizdize ze wam sie nie podoba" to ojejkuje sobie na placlziwe posty ze przeciez (( i tak mi mowio ze gram slabo Emocjonalnie to mi nie styka, bo jak nie masz czasu, to przeciez jestes gotowy na opierdol i wyjebanie z tego powodu c'nie? A on chce tu punktowac mimo wszystko na emocjach i empatii imho
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 14:23:42 GMT 1
Kurwa mać, Silverhanda 3/4 miasta uniewinniło pierwszego dnia, jego tematu prócz Tasiemca nie ciągnął nikt, teraz nagle przyszło Ci do głowy że trzeba sprawdzić jego niewinność i jeszcze ją podkreślić? Gdybyś kurwa wskazał przesłanki za niewinnością moją, Centaura czy Kichota, to to by miało jakąś wartość dla miasta. Ale uniewinnianie uniewinnianego przez innych? Po co to?
Jak dla mnie chcesz urobić tym Silverhanda i tyle. A do tego stworzyć poczucie jednomyślności u Smashera czy Mozzili.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 14:24:42 GMT 1
Ale obecnie miasto, jest calkowicie odosobniony, ale z biegiem gry bedzie dla niego coraz gorzej, bo 1 dnia po youtowaniu ludzie jakos sie baili z nim wchodzic w interakcje/cokolwiek a jego temat był mocno z boku - jezeli jest mafiozem to wiemy ze 2 mafiozwo tez nie nakreaclo jego tematu. idk, nie mam pojecia xD BO równie dobrze mafiozi mogli go by troche popychac, ale przy jego slabej pozycji to takie popychanie mogloby sie skonczyc tragicznie, wiec z trojga zlego ciagle mi to bardziej mafią no ale teraz nie ma oc linczowac chyba, bo nie wiem czy jego smierc daje miastu cokolwiek?
On sie bedzie rozkrecal, zakladam. moze. oby.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:26:06 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 14:26:06 GMT 1
No to jest całkiem przyzwoite ze strony Iau, najpierw napierdala Centaura, a potem szuka w nim czegoś dobrego. Ale jaki jest ostateczny outcome? Jaki jest wniosek? Na teraz miasto. A jeżeli mafiozo to calkowicie samotny i grający swoja gierke, która sobie zalozył przed gra. Tak czy siak i tak wiecej mi sie nim nie podoba niz podoba. Gra płaczliwymi postami, i jakims takim meh podejściem, mimo iz wie ze nie ma czasu/energii, to zamiast wejsc jak SZEF SZEFOW I KOZAK, "Gram jak chcem i mam was w pizdize ze wam sie nie podoba" to ojejkuje sobie na placlziwe posty ze przeciez (( i tak mi mowio ze gram slabo Emocjonalnie to mi nie styka, bo jak nie masz czasu, to przeciez jestes gotowy na opierdol i wyjebanie z tego powodu c'nie? A on chce tu punktowac mimo wszystko na emocjach i empatii imho
no to trochę dziwi, że mimo wszystko tak jebnąłeś w swojego miastowego lepiej, jakbyś jebał po swoich mafiach, bo u nich masz wątpliwości i do zlinczowania ich chcesz skłonić miasto?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:26:44 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 14:26:44 GMT 1
Kurwa mać, Silverhanda 3/4 miasta uniewinniło pierwszego dnia, jego tematu prócz Tasiemca nie ciągnął nikt, teraz nagle przyszło Ci do głowy że trzeba sprawdzić jego niewinność i jeszcze ją podkreślić? Gdybyś kurwa wskazał przesłanki za niewinnością moją, Centaura czy Kichota, to to by miało jakąś wartość dla miasta. Ale uniewinnianie uniewinnianego przez innych? Po co to? Jak dla mnie chcesz urobić tym Silverhanda i tyle. A do tego stworzyć poczucie jednomyślności u Smashera czy Mozzili. Silverhand w nocy się zagubił i pisał coś zupełnie przeciwnego, nikt mu nie dawał takiego kredytu zaufania, Tasiemiec jest jego wrogiem. A Ty znowu z pozycji wszechwiedzy piszesz. Nawet nie próbujesz ukryć tego, że kurwa wiesz coś więcej.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 14:27:04 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:27:28 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 14:27:28 GMT 1
Na teraz miasto. A jeżeli mafiozo to calkowicie samotny i grający swoja gierke, która sobie zalozył przed gra. Tak czy siak i tak wiecej mi sie nim nie podoba niz podoba. Gra płaczliwymi postami, i jakims takim meh podejściem, mimo iz wie ze nie ma czasu/energii, to zamiast wejsc jak SZEF SZEFOW I KOZAK, "Gram jak chcem i mam was w pizdize ze wam sie nie podoba" to ojejkuje sobie na placlziwe posty ze przeciez (( i tak mi mowio ze gram slabo Emocjonalnie to mi nie styka, bo jak nie masz czasu, to przeciez jestes gotowy na opierdol i wyjebanie z tego powodu c'nie? A on chce tu punktowac mimo wszystko na emocjach i empatii imho
no to trochę dziwi, że mimo wszystko tak jebnąłeś w swojego miastowego lepiej, jakbyś jebał po swoich mafiach, bo u nich masz wątpliwości i do zlinczowania ich chcesz skłonić miasto? on robi bardzo dużo żeby sprawiać wrażenie, że się nie biasuje i sprawdza wszystko z każdej strony, Najwyższy Sędzia Obiektywny paradoksalnie to też jest czynnik który rozmywa
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:27:53 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 14:27:53 GMT 1
piszesz, że obecnie masz go za miasto?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 14:28:00 GMT 1
Kurwa mać, Silverhanda 3/4 miasta uniewinniło pierwszego dnia, jego tematu prócz Tasiemca nie ciągnął nikt, teraz nagle przyszło Ci do głowy że trzeba sprawdzić jego niewinność i jeszcze ją podkreślić? Gdybyś kurwa wskazał przesłanki za niewinnością moją, Centaura czy Kichota, to to by miało jakąś wartość dla miasta. Ale uniewinnianie uniewinnianego przez innych? Po co to? Jak dla mnie chcesz urobić tym Silverhanda i tyle. A do tego stworzyć poczucie jednomyślności u Smashera czy Mozzili. Silverhand w nocy się zagubił i pisał coś zupełnie przeciwnego, nikt mu nie dawał takiego kredytu zaufania, Tasiemiec jest jego wrogiem. A Ty znowu z pozycji wszechwiedzy piszesz. Nawet nie próbujesz ukryć tego, że kurwa wiesz coś więcej. Silverhand czułeś że potrzebujesz pomocy? Całą mafię macie w gronie: Firefox, Forrest, Tasiemiec, Kichot.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:29:17 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 16, 2023 14:29:17 GMT 1
Ogółem porobimy te gierke detektowaniem, sprawdzimy sobie wygodie graczy, ktrzy nie zostana zamordowani/zlinczowani, w opór wyników będzie 3 dnia, a w sumie 3 dnia mafia nie morduje, to jeżeli pierdolniemy jednego mafioze to 5 dnia gdy będziemy outować (a jak nie pierdolniemy mafi to 4 dnia) - mamy 3/4 jebane sprawdzenia, bardzo mozliwe ze na zywych. kozak opór bo wypadnie 5 (albo 7) graczy w tym czasie, moze 1 mafiozo bedzie 9 albo 7 zywych graczy - w tym 3/4 sprawdzonych, + outowanko nasze rolne No to sytucja mechanicznie fajnie fajniutka +1 a jak się udało to mamy już jednego pewnego miastowego
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 14:29:51 GMT 1
Silverhand w nocy się zagubił i pisał coś zupełnie przeciwnego, nikt mu nie dawał takiego kredytu zaufania, Tasiemiec jest jego wrogiem. A Ty znowu z pozycji wszechwiedzy piszesz. Nawet nie próbujesz ukryć tego, że kurwa wiesz coś więcej. Silverhand czułeś że potrzebujesz pomocy? Nie.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 14:30:17 GMT 1
Ja nawet moge sie dziś dac odjebac za tego Forresta. Zawsze mnie to zastanawiało jak miastowy może tak zrobic i pierwszy raz tak mam.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 14:30:19 GMT 1
Immanentną cechą Silverhanda jest to, że ma milion myśli, sam sobie przeczy, powtarza po ostatniej najpopularniejszej opinii i tłumaczy najprostsze rzeczy tak jakby gadał z 10latkami. Każdy kto gra z nami nie od wczoraj o tym wie. Paradoksalnie to, że się trochę zakałapućkał mogło być świetnym lepem na mafię. Ale nie, lepiej nastukać tysiąc znaków, by dojść do jedynie słusznej uwagi, że Silverhand niewinny.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 14:31:42 GMT 1
piszesz, że obecnie masz go za miasto? Przez miasto rozumiem ze go nie zabijamy NIe zabijamy graczy ktorych smierc nam malo powie (bo np. maja niewiele polaczen z miastem albo dali malo opini - a to wsyzstko zrobil Centurion)
ktorzy na pewno cos zagraja (a jak nie to wtedy zabijamy bez Litosic) ktorzy nie sa oczywista 100% susfucked mafią Cenurion wchodzi w to wszystko by go nie zabijac, nic tam jego smierc nie da imho
na przyklad - jezeli kichot do konca niedzieli nie zagra z 80 jakichs wyrazajacych go postów to powinien wyleciec z automatu
jezeli jednak Cenurion bedzie gral tak jak gra do wtorku na chwile obecna - to we wtorek moze leciec z automatu xd
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:31:49 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 14:31:49 GMT 1
Silverhand czułeś że potrzebujesz pomocy? Nie. Pomocy? Silverhand? Bo napisał, że czarne jest białe a potem że białe jest różowe? Ja potrzebowałem to zrozumieć. Kolejny raz piszesz coś z góry postawiona teza która jest kłamliwa.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:34:14 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 14:34:14 GMT 1
Silverhand w nocy się zagubił i pisał coś zupełnie przeciwnego, nikt mu nie dawał takiego kredytu zaufania, Tasiemiec jest jego wrogiem. A Ty znowu z pozycji wszechwiedzy piszesz. Nawet nie próbujesz ukryć tego, że kurwa wiesz coś więcej. Silverhand czułeś że potrzebujesz pomocy? Całą mafię macie w gronie: Firefox, Forrest, Tasiemiec, Kichot. Tak to my się kolego nie rozjezdzaliśmy w typach chyba nigdy
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:35:20 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 14:35:20 GMT 1
Mocno utorowany jesteś, pewnie cokolwiek bym nie napisał to byś się dojebał. Nie wiem ile w tym taktyki a ile psychologii Dlatego dojebalem sie do tego postu a nie do innych 40 zrobionych przez ciebie.
Znowu nie umiesz odpowiedziec miastowo tylko "torowanie" "agresja" "wstyd", jak przy twoim spostrzeżeniu.
Robisz UNO-REVERSE-CARD (to chyba meme edycji) by zbić temat moim charakterem xD Dla mnie za to -2 punkty
Możesz mi dać nawet -10, mam to w pompce. Gram na ile pozwala mi motywacja i czas, jeśli to za mało i miasto będzie wolało oczyścić przedpole to się nie obrażę. Ty natomiast klasycznie dla siebie dobierasz sobie najbardziej wygodne elementy posta, tworzysz chochoła i go bohatersko pokonujesz. Działa to na twoją korzyść w ocenie mafijności, ale jednocześnie działa destrukcyjnie na chęć współpracy.
|
|