Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 14:36:26 GMT 1
Dlatego dojebalem sie do tego postu a nie do innych 40 zrobionych przez ciebie.
Znowu nie umiesz odpowiedziec miastowo tylko "torowanie" "agresja" "wstyd", jak przy twoim spostrzeżeniu.
Robisz UNO-REVERSE-CARD (to chyba meme edycji) by zbić temat moim charakterem xD Dla mnie za to -2 punkty
Możesz mi dać nawet -10, mam to w pompce. Gram na ile pozwala mi motywacja i czas, jeśli to za mało i miasto będzie wolało oczyścić przedpole to się nie obrażę. Ty natomiast klasycznie dla siebie dobierasz sobie najbardziej wygodne elementy posta, tworzysz chochoła i go bohatersko pokonujesz. Działa to na twoją korzyść w ocenie mafijności, ale jednocześnie działa destrukcyjnie na chęć współpracy. Nie buduje wspołpracy, ale Ci pomagam tak czy owak, więc cool cool
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:36:33 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 14:36:33 GMT 1
Ja nawet moge sie dziś dac odjebac za tego Forresta. Zawsze mnie to zastanawiało jak miastowy może tak zrobic i pierwszy raz tak mam. I pisze to gościu który pisał referaty o tym że jest niewinny, byle by nie polecieć No nie wiem co o tym myśleć
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 14:37:25 GMT 1
Ja nawet moge sie dziś dac odjebac za tego Forresta. Zawsze mnie to zastanawiało jak miastowy może tak zrobic i pierwszy raz tak mam. I pisze to gościu który pisał referaty o tym że jest niewinny, byle by nie polecieć No nie wiem co o tym myśleć W tej edycji pisałem takie referaty?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:38:48 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 14:38:48 GMT 1
I pisze to gościu który pisał referaty o tym że jest niewinny, byle by nie polecieć No nie wiem co o tym myśleć W tej edycji pisałem takie referaty? No nie w tej, ale jakie to ma znaczenie?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 14:40:56 GMT 1
W tej edycji pisałem takie referaty? No nie w tej, ale jakie to ma znaczenie? No bo sam napisałem, że dawanie głowy pod topór to jest rzecz przeciwna z moją filozofią. Ale w TEJ edycji, mam wyjątkowo. I w tej mogę położyć. I ty mi wysnuwasz jako niespójność fakt, że kiedyś bym nie dał. No kiedyś bym nie dał. Kiedyś bym pisał referaty o niewinności. Teraz nie.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 14:41:11 GMT 1
I pisze to gościu który pisał referaty o tym że jest niewinny, byle by nie polecieć No nie wiem co o tym myśleć W tej edycji pisałem takie referaty? czy to nie jest Twój główny zarzut do mnie? że ja robię coś domniemanie inaczej? ile hipokryzji się mieści w jednym Oh-Dae Suomi?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 14:42:14 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 14:42:14 GMT 1
No dobra, to voteban hińczyk dzisiaj panowie, widzimy się w niedzielę wieczorem
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 14:42:24 GMT 1
idę na squasha, ciao
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 14:43:36 GMT 1
Nie mam problemu umrzeć ale dotrzymajcie słowa.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 14:49:07 GMT 1
Oh Dae-Su a opisz mi swoj stosunek do Don Kichota?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 14:54:06 GMT 1
nie ma napierdalanki oh-dae suo, felietonistka <-> gump i jest cisza brzmi wygodnie dla kogoś
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 14:55:33 GMT 1
Oh Dae-Su a opisz mi swoj stosunek do Don Kichota? Po pierwsze strasznie przypomina funfla w tej grze. Po drugie mega stanowczo wchodzi w Firefoxa imo podejrzanego trochę. Coś tam podgryzał Felietonistke w losowych momentach. Może paść pytanie po co? Moim zdaniem niewinny. Ręki za niego nie dam uciąć. Ale on ma takie coś że wchodzi i stara się wywrzeć jakiś wpływ takimi uwagami, że dla mafiozy imo one są zbyt spotanicznie niedopasowane do sytuacji żeby to wymyśleć. Funfel już pokazał że jest inaczej. Ale pamietaj U funfla dało sie dojrzeć że on z tą losowością aż przesadza. U Kichota ten poziom jest po pierwsze zaskakująco imo w normie, po drugie, jest spójne to ze sobą co on robi. I pamiętaj, że Funfel starał sie pisać te uwagi i na nic nie wpłynąć, tylko być. Kichot stara się tymi uwagami właśnie wpłynąć. Mi by bardzo pomogła z jego strony dłuższa analiza. Jak nie zacznie pisać bardziej merytorycznie to już go nie dobronie, teraz bym go jednak bronił.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 14:58:15 GMT 1
nie ma napierdalanki oh-dae suo, felietonistka <-> gump i jest cisza brzmi wygodnie dla kogoś tak
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 15:01:26 GMT 1
Poczytałem nocne posty Iau i muszę powiedzieć, że chyba się myliłem, raczej będzie niewinny. Ale wniosek ten wysnułem na podstawie postów na temat innych graczy, intensywności przemyśleń, szybkości postowania. Gdybym brał pod uwagę tylko odpowiedzi do mnie, to bym dalej go jebał, bo jest tam tyle rzeczy, które mi nie pasują, że masakra. Może nawet w wolnej chwili albo po grze je wykażę. Natomiast zeszła edycja nauczyła mnie mocno, że należy przede wszystkim wierzyć w rzeczy uniewinniające, nie w te śmierdzące. Bo analizę da się napisać na każdego, zaś niektórych rzeczy mafiozo po prostu zrobić nie jest w stanie. I podchodząc do tego w ten sposób, to Iau może nie na 100%, ale na takie 95% jest niewinny. Problem w tym, że pierdoli kocopoły i bardzo ciężko mi z nim dyskutować, nie mówiąc o współpracy. Karaś, mam pytanie. Jaki Ty proces myślowy miałeś w głowie, jak to pisałeś? Jezeli nie dostal na to odp, to czekam aż dostanie Odpowiedziałem pytaniem na pytanie. Problem w tym, że Gump nie odpowiedział. Karaś, mam pytanie. Jaki Ty proces myślowy miałeś w głowie, jak to pisałeś? Jak mi wyjaśnisz po co Ci to, to wyjaśnię. W sensie zakładam, że coś Ci się w tym poście nie spodobało. Jak wytłumaczysz co, w jaki sposób zrozumienie mojego procesu myślowego akurat tu pomoże Ci w znalezieniu mafii, to odpowiem. Jak nie, to uznam to za przypierdolkę bez potrzeby i nie odpowiem. Czyli co, Gump, to było tylko pozoranckie pytanie i Cię to nie interesowało? Jak coś, to dziś będę dość nieregularnie zaglądał, może teraz jeszcze chwilę ponadrabiam, ale wciąż mam kilka stron zaległości oraz kilka postów, które widziałem i chcę na nie odpisać, ale nie wiem, czy zdążę przed wyjściem na obiad.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 15:06:05 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 15:06:05 GMT 1
Poczytałem nocne posty Iau i muszę powiedzieć, że chyba się myliłem, raczej będzie niewinny. Ale wniosek ten wysnułem na podstawie postów na temat innych graczy, intensywności przemyśleń, szybkości postowania. Gdybym brał pod uwagę tylko odpowiedzi do mnie, to bym dalej go jebał, bo jest tam tyle rzeczy, które mi nie pasują, że masakra. Może nawet w wolnej chwili albo po grze je wykażę. Natomiast zeszła edycja nauczyła mnie mocno, że należy przede wszystkim wierzyć w rzeczy uniewinniające, nie w te śmierdzące. Bo analizę da się napisać na każdego, zaś niektórych rzeczy mafiozo po prostu zrobić nie jest w stanie. I podchodząc do tego w ten sposób, to Iau może nie na 100%, ale na takie 95% jest niewinny. Problem w tym, że pierdoli kocopoły i bardzo ciężko mi z nim dyskutować, nie mówiąc o współpracy. Jezeli nie dostal na to odp, to czekam aż dostanie Odpowiedziałem pytaniem na pytanie. Problem w tym, że Gump nie odpowiedział. Jak mi wyjaśnisz po co Ci to, to wyjaśnię. W sensie zakładam, że coś Ci się w tym poście nie spodobało. Jak wytłumaczysz co, w jaki sposób zrozumienie mojego procesu myślowego akurat tu pomoże Ci w znalezieniu mafii, to odpowiem. Jak nie, to uznam to za przypierdolkę bez potrzeby i nie odpowiem. Czyli co, Gump, to było tylko pozoranckie pytanie i Cię to nie interesowało? Jak coś, to dziś będę dość nieregularnie zaglądał, może teraz jeszcze chwilę ponadrabiam, ale wciąż mam kilka stron zaległości oraz kilka postów, które widziałem i chcę na nie odpisać, ale nie wiem, czy zdążę przed wyjściem na obiad. skupiłem się później przed linczem na innych rzeczach, ale dla mnie zarówno Ty jak i Silverhand nie jesteście tak oczywistymi niewinnymi jak ostatnio więc zastanawiałem się co siedzi w Twojej głowie, że wypracowując taka pozycję jednocześnie robisz sobie bezpiecznik, trochę za bardzo wycofane w moim guście jak na Ciebie no ale przywołujesz to, mimo że teoretycznie niewygodne, więc niby na plus
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 15:07:22 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 16, 2023 15:07:22 GMT 1
Oh Dae-Su a opisz mi swoj stosunek do Don Kichota? Po pierwsze strasznie przypomina funfla w tej grze. Po drugie mega stanowczo wchodzi w Firefoxa imo podejrzanego trochę. Coś tam podgryzał Felietonistke w losowych momentach. Może paść pytanie po co? Moim zdaniem niewinny. Ręki za niego nie dam uciąć. Ale on ma takie coś że wchodzi i stara się wywrzeć jakiś wpływ takimi uwagami, że dla mafiozy imo one są zbyt spotanicznie niedopasowane do sytuacji żeby to wymyśleć. Funfel już pokazał że jest inaczej. Ale pamietaj U funfla dało sie dojrzeć że on z tą losowością aż przesadza. U Kichota ten poziom jest po pierwsze zaskakująco imo w normie, po drugie, jest spójne to ze sobą co on robi. I pamiętaj, że Funfel starał sie pisać te uwagi i na nic nie wpłynąć, tylko być. Kichot stara się tymi uwagami właśnie wpłynąć. Mi by bardzo pomogła z jego strony dłuższa analiza. Jak nie zacznie pisać bardziej merytorycznie to już go nie dobronie, teraz bym go jednak bronił. Dobra, jak chcesz dłuższą analizę to jutro od rana przysiądę do tego i pewnie po południu wrzucę. Dla mnie chińczyk niewinny tho
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 15:11:18 GMT 1
Poza tym, że napisał o Silverhandzie że ma go za niewinnego to ja nawet nie wiem kogo Gump podejrzewa xD
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 15:11:57 GMT 1
Robert Karaś czuję większy wajb z Silverhandem niż z Tobą nie oczekuję, że zawsze odjebiesz mafiozę w d1, ale często nawet mongolskie typy dzieliliśmy grasz ogólnie miastowo (jeśli chodzi o styl postowania, swoje teksty), ale to patrzenie w takich kierunkach, nie innych, mnie drapie wlatuje Don Kichot z jakimiś kocopołami + hyyk masz tego Iaua, co się zapierdolił ze szpiegiem, okej ale jak gdyby nigdy nic (i nie mówię tu o sytuacji pięć minut przed linczem, ale godzinę) idziesz w tego Szoguna, carry on, carry on Kichota nie chciałeś, bo zaśmierdział Ci iau ale czy ze sztuki (dał nam przykład Freeman), nie wynika, że lepiej prędzej Kichot niż Iau, skoro Kichot wg Ciebie "i tak do odjebania"? Kichot nie rokował, Szogun/Iau mogli kogoś wsypać i mieć większą szansę się uniewinnić jak obstawiasz przynależność moją i Silverhanda jak widzisz Azjatę, to nadal taki mocny mocny townread? No ja niestety nie jestem Redem i nie będę miał 100% celności, natomiast nie uważam, żeby wczorajszy lincz był wbrew sztuce, choć niecelny. Ok, na liście mamy 14 graczy, w tym tylko 2, których umiejętności gry w mafię nie cenię: Kichota i Iaua. I pewnie można byłoby od któregoś z nich zacząć, ale: 1) Szogun grał jak typowy mafijny Szarlej. Byłem pewien, że jest winny. To co mam napierdalać Kichota czy Iaua, skoro wydawało mi się, że mam winnego? 2) Ten Kichot nie zrobił w sumie nic mafijnego wtedy. Uniewinniającego też nie, ale to taki casus Jokera - no może być w mafii, ale wolę jebnąć w kogoś, kto gra podejrzanie a nie nie gra niewinnie. 3) Podejrzanie grał dla mnie Iau. Chyba się jednak myliłem, ale wtedy miałem go za mafię, która się podczepiła pod Kichota. W takim układzie Kichot byłby niewinny. 4) Szogun nie wyglądał na gracza, który by się uniewinnił zaangażowaniem, rozkminami, naturalnością. 5) Nie chciałem tak naprawdę napierdalać w Kichota za bycie sobą, bo choć go nie lubię i najchętniej bym z nim nie grał, to nie chcę, żeby Volv czy Red, których szanuję pisali mi potem, że jestem małym, mściwym człowiekiem. Co do Silverhanda, to w nocy zaczął grać jak miastowa wersja siebie, jeszcze w testamencie był najwyżej z grona "Nie wiadomo", teraz to dla mnie 100% pewny niewinny. A Ty też jesteś dla mnie pewniakiem, takie 99% na niewinność. Uważam, że nie da się udać tak szerokich rozkmin, aktywności, szukania, drążenia, przemyśleń w różnych kierunkach. Nawet to, że ja Ci zgrzytam jest na plus. A czemu 99% a nie 100%? A to już po edycji Ci powiem na PW, jeśli się okażesz niewinny. A jeśli będziesz winny, to będę miał na Ciebie haka. Co do Oh Dae-Su, to niestety nie jest aż tak niewinny jak myślałem (wczoraj był u mnie pierwszym zielonym ze wszystkich), ale niestety muszę teraz spadać, więc rozpiszę się jak będę miał czas.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 15:13:12 GMT 1
Johnny Silverhand no to walenie Tasiemca w Ciebie mi się nie podoba on tam chyba powiedział, że trollował z pójściem w Ciebie? ale to jednak na serio? muszę do tego wrócić możesz być wygodnym celem do napierdalania całą grę + Sówkę ja też bronię Ja to zrozumiałem tak, że on trollował z głosowaniem, ale nie z podejrzewaniem.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 15:14:55 GMT 1
Ty w ogóle Forest. Co ty się tak dzisiaj produkujesz że aż mnie o założenia pytasz. Skoro wczoraj jak szedł spokojny lincz pomiędzy niewinnymi, Sheugo, Centurionem i Kichotem, tak cichutko siedziałeś. Co to sie staneło? Ktoś cię zaatkował? Świecznik się zmienił? O co chodzi? To już wiadomo, że Kichot i Centaur niewinni?
|
|