|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 15:15:46 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 15:15:46 GMT 1
Poza tym, że napisał o Silverhandzie że ma go za niewinnego to ja nawet nie wiem kogo Gump podejrzewa xD zrzucasz własny brak percepcji i zacietrzewienie na mnie, tym razem pomijac fakt, że mamy początek D2 a ja zawsze mam silniejsze statementy o winie w dalszych fazach rozgrywki ergo znowu obracasz argument tak żeby było wygodniej ja też nie wiem kogo podejrzewasz, wczoraj zrobiłeś o wiele mniej niż ja w tym kierunku, nie było Cię w newralgicznych momentach, a dziś rzucileś lista czterech nicków bez poparcia to jest dobra gra?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 15:16:49 GMT 1
Ja jestem tego dośc mocno przekonany.
I tak, widzę, że to niespójne.
Ale jak myślisz.
Jestem trochę niespójny, czy twoim zdaniem jako mafia zapomnialem zupełnie co sam pisze i tak sie wpierdoliłem.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 15:19:32 GMT 1
Poza tym, że napisał o Silverhandzie że ma go za niewinnego to ja nawet nie wiem kogo Gump podejrzewa xD zrzucasz własny brak percepcji i zacietrzewienie na mnie, tym razem pomijac fakt, że mamy początek D2 a ja zawsze mam silniejsze statementy o winie w dalszych fazach rozgrywki ergo znowu obracasz argument tak żeby było wygodniej ja też nie wiem kogo podejrzewasz, wczoraj zrobiłeś o wiele mniej niż ja w tym kierunku, nie było Cię w newralgicznych momentach, a dziś rzucileś lista czterech nicków bez poparcia to jest dobra gra? Ty nie wiesz kurwa kogo ja podejrzewam? Ciebie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 15:24:41 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 15:24:41 GMT 1
mysle że możesz być miastowy ale tak głęboko wsadziłes głowę w swoją dupę że już nic nie widzisz poza wewnętrzna emanacją króla słońce
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 15:25:23 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 15:25:23 GMT 1
wsiadam do ubera, także serio log off, może napiszesz coś o Felietonistce?
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 15:26:28 GMT 1
W ogóle uwaga: Trzeźwy Oh Dae-Su mimo iz miał town-reada od wiekszosci miastowych, to jednak większość miastowych zauważyła te hmm, nienormalne (dla danego gracza) zachowania. Od kiedy Oh Dae-Su wrócił nie-trzeźwy... gra po staremu i imho gra mocniej miastowo/w swoją metę. Nie wiem co to możę powiedizeć, ale jeżeli Oh Dae-Su łapię naturalność (i naturalnosci prosze nie liczyć z zielonowatoscia) po alkoholu to HMMMM to moze zle znaczyc. To raczej do fantazyjnych wariantów jak both Oh Dae-Su i Forrester w mafii i udawany konflikt, który by %% wymagał i rozne takie kocpoły, ALE KTO WIE KTO WIE
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 15:28:18 GMT 1
Napisze ale nie teraz. Tbh wole teraz ogladac premier lig. Okej odpowiedziałem na pytanie o Kichota i żeby odpowiedziec rzetelnie przeczytalem wszystkiego jego posty. Wszystkich postów feministki teraz nie będę czytał. ale spokojnie. wypowiem sie o niej. ale jutro raczej.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 15:29:08 GMT 1
I tasiemiec jako jedyny nie schowal obecnosci na forum xD ale akurat jak sie pojawia to postuje i nie lurkuje, wiec to musiałaby byc uber taktyka mafijna sidzenie na mafijnym -> nie siedzeie na forum -> pojawianie ie tylk oby postowac bez przegladnia -> no w chuj nie-mafijn ei 300 iq
wiec jak tam bym go uniewinnial w jego rozstawie aktywnosci i działania wiec tasiemiec imho niewinny
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 15:29:31 GMT 1
A STAWIALEM GO W TOBIE MAFIJNOSCI KURCZE NIECIEKAWIE
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 15:29:45 GMT 1
jezeli gra hobbitowa mafie to coż
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 15:32:41 GMT 1
W ogóle jak estymuje ciezary na teraz to wydaje mi sie ze o linczu (jezeli nie bedzie znowu w cimeno?) beda decydowali Smasher + Karaś, i zastanawiam sie czy sie dogadaja, czy beda sie chcieli dogadywac, czy beda robili rade medrcow, czy w ogole beda chcieli głosno mowic o linczach (bo wtedy mafia wie) XD
Oczywiscie wejdzie na pewno dyskurs, i pytanie czy kontra i nonkonfrmistyczne podejscie zbierze wiecej graczy ponad nich hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to tak pisze jako oczywista uwaga tego co sie dzieje i jak wyglada, ale jestem ciekawy jak w linczu sie podzieje
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 15:32:53 GMT 1
ja lece na miasto, adios, powodzenia miasto
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 15:43:33 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 15:43:33 GMT 1
W ogóle uwaga:Trzeźwy Oh Dae-Su mimo iz miał town-reada od wiekszosci miastowych, to jednak większość miastowych zauważyła te hmm, nienormalne (dla danego gracza) zachowania. Od kiedy Oh Dae-Su wrócił nie-trzeźwy... gra po staremu i imho gra mocniej miastowo/w swoją metę. Nie wiem co to możę powiedizeć, ale jeżeli Oh Dae-Su łapię naturalność (i naturalnosci prosze nie liczyć z zielonowatoscia) po alkoholu to HMMMM to moze zle znaczyc. To raczej do fantazyjnych wariantów jak both Oh Dae-Su i Forrester w mafii i udawany konflikt, który by %% wymagał i rozne takie kocpoły, ALE KTO WIE KTO WIE może też być detektywem i dostal sprawdzenie opryszka na mnie - ale po co wtedy az tak by dobierał argumenty do tezy?
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 15:53:38 GMT 1
Uhuhu Gump pozycjonuje się na opryszka, skąd my to znamy
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 15:56:04 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 15:56:04 GMT 1
patrzcie kto wyszedł xd
wchodzę na kort Szczuka, floor is yours
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 16:11:21 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 16:11:21 GMT 1
I tasiemiec jako jedyny nie schowal obecnosci na forum xD ale akurat jak sie pojawia to postuje i nie lurkuje, wiec to musiałaby byc uber taktyka mafijna sidzenie na mafijnym -> nie siedzeie na forum -> pojawianie ie tylk oby postowac bez przegladnia -> no w chuj nie-mafijn ei 300 iq wiec jak tam bym go uniewinnial w jego rozstawie aktywnosci i działania wiec tasiemiec imho niewinny O kurwa, zapomniałem o tym jak coś. Nie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 16:11:48 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 16:11:48 GMT 1
Nie kierujcie się tym. To mój nieogar.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 16:20:04 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 16:20:04 GMT 1
Robert Karaśdzięki za tego posta Karaś nie poczułem w nim fałszu, wręcz przeciwnie, follow up do relacji to teraz słuchaj jeśli do tego dodamy uniewiennienie Smashera (byłbym za), to chyba już bardzo dobrze? pozostaje kwestia Gumpa, u mnie wszystko się zgadza, ale miałem taką myśl: czy mafia pchałaby teraz Forresta? bo myślę, że to może być plus dla podejrzewających go bo ja w mafii bałbym się pchać Forresta: z obawy, że dostanę wpierdol, Forrest odpierdoli ścianę, mafia będzie musiała się odsłonić, żeby dopchać ten lincz ogólnie ryzykowne czemu nie pchać mnie (świeższy, da się przygnieść) czy potencjalnych niewinnych z grona Tasiemiec, Sowa, Felietonistka, Cenarius, Kichot, Iau wiele łatwiejsze cele chyba że chcą zrobić wokół niego smród, bo wiedzą, że i tak dziś nie przejdzie, ale ognisko rozpalone - ten scenariusz obstawiałbym jako mniej prawdopodobny, interesuje mnie Twoje zdanie i jeszcze co do Gumpa, co napisał przed chwilą "może też być detektywem i dostal sprawdzenie opryszka na mnie - ale po co wtedy az tak by dobierał argumenty do tezy?" i tu plus Felietonistki, bo napisała o tym, zanim ja sam o tym wspomniałem: czy mafiozo prędzej nie pomyśli "ej kurwa co on mnie tak podejrzewa, może mnie sprawdził?" niż miastowy? taka trochę paranoiczność? ja zapominam w grze o możliwości byciu oprychem, w ogóle o tym nie myślę i jeszcze jedna sprawa do Ciebie czy Felietonistki nie słyną z tego (historycznie), że w mieście oddadzą głos na swojego podejrzanego, nawet jak ten nie ma szansy paść? a tu mieliśmy głos na Szoguna, mimo podkreślania w temacie podejrzeń wobec innych, a wobec Szoguna nie wtedy byłby minus dla Felietonistki
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 16:32:58 GMT 1
Poczytałem nocne posty Iau i muszę powiedzieć, że chyba się myliłem, raczej będzie niewinny. Ale wniosek ten wysnułem na podstawie postów na temat innych graczy, intensywności przemyśleń, szybkości postowania. Gdybym brał pod uwagę tylko odpowiedzi do mnie, to bym dalej go jebał, bo jest tam tyle rzeczy, które mi nie pasują, że masakra. Może nawet w wolnej chwili albo po grze je wykażę. Natomiast zeszła edycja nauczyła mnie mocno, że należy przede wszystkim wierzyć w rzeczy uniewinniające, nie w te śmierdzące. Bo analizę da się napisać na każdego, zaś niektórych rzeczy mafiozo po prostu zrobić nie jest w stanie. I podchodząc do tego w ten sposób, to Iau może nie na 100%, ale na takie 95% jest niewinny. Problem w tym, że pierdoli kocopoły i bardzo ciężko mi z nim dyskutować, nie mówiąc o współpracy. Odpowiedziałem pytaniem na pytanie. Problem w tym, że Gump nie odpowiedział. Czyli co, Gump, to było tylko pozoranckie pytanie i Cię to nie interesowało? Jak coś, to dziś będę dość nieregularnie zaglądał, może teraz jeszcze chwilę ponadrabiam, ale wciąż mam kilka stron zaległości oraz kilka postów, które widziałem i chcę na nie odpisać, ale nie wiem, czy zdążę przed wyjściem na obiad. skupiłem się później przed linczem na innych rzeczach, ale dla mnie zarówno Ty jak i Silverhand nie jesteście tak oczywistymi niewinnymi jak ostatnio więc zastanawiałem się co siedzi w Twojej głowie, że wypracowując taka pozycję jednocześnie robisz sobie bezpiecznik, trochę za bardzo wycofane w moim guście jak na Ciebie no ale przywołujesz to, mimo że teoretycznie niewygodne, więc niby na plus Główny powód napisania tamtego posta był taki, że autentycznie śmiechłem jak przeczytałem, że Iau rozważa, że może daję jakiś mega popis jako mafia. Pomyślałem sobie, że ucieszyłbym się, gdybym chociaż połowę tego umiał zagrać jako mafia. I jak to pomyślałem, to postanowiłem też to napisać.* No a jak już napisałem, to stwierdziłem, że będzie dodatkowy plus z wysłania tego posta: historycznie najlepiej mi się grało, gdy szybko trafiałem do grona pewnych niewinnych. Ilekroć musiałem odpierać zarzuty na starcie, to miałem ciężary i często padałem w linczu (np. jako ten na A, co to był tak zjebany jak oryginał ). No i uznałem, że może dzięki temu, że zasugeruję swoją tożsamość, to szybciej część osób ogarnie, że ja to ja i że w mafii nie umiałbym tak zagrać, więc dadzą mi spokój i będę mógł pchać grę do przodu. *To samo miałem wczoraj z tym, że można odjebać Kichota. Ktoś napisał "Hyk, hyk?", załapałem, że to odniesienie do Capibary, połączyłem kropki, to postanowiłem potrollować i zobaczyć, co się stanie.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 16:46:10 GMT 1
Nie wiem, jak udało Ci się napisać tak długiego posta z telefonu. Mnie by to zajęło rok. Moje komentarze znajdziesz na niebiesko. Robert Karaś dzięki za tego posta Karaś nie poczułem w nim fałszu, wręcz przeciwnie, follow up do relacji to teraz słuchaj jeśli do tego dodamy uniewiennienie Smashera (byłbym za), to chyba już bardzo dobrze? Tak, Smasher zdecydowanie powinien trafić do niewinnych. Tak więc jestem ja, Ty, Smasher, Silverhand i Gump. Jest też Iau, ale niekoniecznie chciałbym, żeby o czymkolwiek decydował. Dobrze to wygląda.pozostaje kwestia Gumpa, u mnie wszystko się zgadza, ale miałem taką myśl: czy mafia pchałaby teraz Forresta? bo myślę, że to może być plus dla podejrzewających go bo ja w mafii bałbym się pchać Forresta: z obawy, że dostanę wpierdol, Forrest odpierdoli ścianę, mafia będzie musiała się odsłonić, żeby dopchać ten lincz Z jednej strony masz rację, ja ostatnio nawet będąc niewinnym i sądząc, że on jest w mafii nie miałem ochoty toczyć z nim bojów, a co dopiero jakbym był w mafii i wiedział, że on niewinny. Tylko z drugiej strony zobacz, kto go napierdala: Oh Dae-Su, który lub sobie stawiać wyzwania oraz Felietonistka, która szybko wyszła z tekstem kropka w kropkę jak z zeszłej edycji o tym, że nie chce mu się dyskutować z Gumpem.ogólnie ryzykowne czemu nie pchać mnie (świeższy, da się przygnieść) czy potencjalnych niewinnych z grona Tasiemiec, Sowa, Felietonistka, Cenarius, Kichot, Iau Nie wiem, czy Iau to łatwiejszy cel, też zakrzyczy, będzie pisał jakieś mongolizmy, z którymi ciężko dyskutować, bo nawet ciężko je zrozumieć. Co do reszty - pełna zgoda.wiele łatwiejsze cele chyba że chcą zrobić wokół niego smród, bo wiedzą, że i tak dziś nie przejdzie, ale ognisko rozpalone - ten scenariusz obstawiałbym jako mniej prawdopodobny, interesuje mnie Twoje zdanie Uczciwie mówiąc - nie wiem, jakie mam zdanie. W ogóle to ten Twój argument, że mafia bałaby się walić w Forresta jest bardzo fajny, muszę go przemyśleć, bo do mnie przemawia. Ale przyznaję, że siadałem teraz do kompa z myślą, że Oh Dae-Su i Felietonistka są razem w mafii i burzy mi to koncepcję.i jeszcze co do Gumpa, co napisał przed chwilą "może też być detektywem i dostal sprawdzenie opryszka na mnie - ale po co wtedy az tak by dobierał argumenty do tezy?" i tu plus Felietonistki, bo napisała o tym, zanim ja sam o tym wspomniałem: czy mafiozo prędzej nie pomyśli "ej kurwa co on mnie tak podejrzewa, może mnie sprawdził?" niż miastowy? taka trochę paranoiczność? ja zapominam w grze o możliwości byciu oprychem, w ogóle o tym nie myślę Tak, to na minus dla Gumpa i na plus dla Felietonistki, bo Gump tu pokazał taki mafijny mindset.i jeszcze jedna sprawa do Ciebie czy Felietonistki nie słyną z tego (historycznie), że w mieście oddadzą głos na swojego podejrzanego, nawet jak ten nie ma szansy paść? a tu mieliśmy głos na Szoguna, mimo podkreślania w temacie podejrzeń wobec innych, a wobec Szoguna nie wtedy byłby minus dla Felietonistki A i owszem, Felietonistka w mieście chodzi swoimi ścieżkami, w mafii kiedyś walił w swoich, ale chyba przestał. Aczkolwiek Felietonistka twierdzi, że nazwała Szoguna mafijnym pozorantem już w czwartek i wtedy wysłała na niego głos.
|
|