|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 16:53:59 GMT 1
Adam Smasher ad Azjatum "Nocny posting wydawał mi się mocno teatralny, jeszcze z tym cytowaniem dwa razy tego samego posta żeby napisać to samo." Miałem to samo uczucie, zwłaszcza że było to bezpośrednio po tym, jak pisałem, że mało u niego "XDD" i pojebanych akcji, a pojawiły się jakby na żądanie. To samo było z wczorajszym linczem - jak parę osób napisało, że się dziwnie zachowuje, że wygląda, że jest mu obojętne, kto padnie, to się zaktywizował i faktycznie tego Szoguna dobił. I jeszcze nie podoba mi się to jak do siebie odnoszą się Oh Dae-Su i Felietonistka. Obaj napierdalają w Gumpa, to jeszcze mogłoby być miejskie, choć moim zdaniem się mylą. Natomiast w pewnym momencie napierdalanki Gumpa z Oh Dae-Su ten drugi wywołuje Felietonistkę z prośbą o opinię. No po chuj? Przecież wiadomo, co Felietonistka powie. Ale ciekawiej jest w drugą stronę. Oh Dae-Su deklaruje, że można go pytać o cokolwiek i że będzie szybko odpisywał. Na to wchodzi Felietonistka i pyta się go... o mnie. No kurwa, przecież to jest jakieś pozoranctwo. Serio Felietonistce potrzebne jest zdanie Oh Dae-Su o mnie? Serio w ten sposób chce sprawdzić, czy Oh Dae-Su ma sensowne przemyślenia? Albo w drugą stronę - serio Felietonistka nie wie, co o mnie sądzić? Czy ktoś w to wierzy? Szyte grubymi nićmi jak dla mnie. mafiacorner.boards.net/post/67915/threadten post i kilka kolejnych.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 16:59:30 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 16:59:30 GMT 1
Robert Karaśdzięki za tego posta Karaś nie poczułem w nim fałszu, wręcz przeciwnie, follow up do relacji to teraz słuchaj jeśli do tego dodamy uniewiennienie Smashera (byłbym za), to chyba już bardzo dobrze? pozostaje kwestia Gumpa, u mnie wszystko się zgadza, ale miałem taką myśl: czy mafia pchałaby teraz Forresta? bo myślę, że to może być plus dla podejrzewających go bo ja w mafii bałbym się pchać Forresta: z obawy, że dostanę wpierdol, Forrest odpierdoli ścianę, mafia będzie musiała się odsłonić, żeby dopchać ten lincz ogólnie ryzykowne czemu nie pchać mnie (świeższy, da się przygnieść) czy potencjalnych niewinnych z grona Tasiemiec, Sowa, Felietonistka, Cenarius, Kichot, Iau wiele łatwiejsze cele chyba że chcą zrobić wokół niego smród, bo wiedzą, że i tak dziś nie przejdzie, ale ognisko rozpalone - ten scenariusz obstawiałbym jako mniej prawdopodobny, interesuje mnie Twoje zdanie i jeszcze co do Gumpa, co napisał przed chwilą "może też być detektywem i dostal sprawdzenie opryszka na mnie - ale po co wtedy az tak by dobierał argumenty do tezy?" i tu plus Felietonistki, bo napisała o tym, zanim ja sam o tym wspomniałem: czy mafiozo prędzej nie pomyśli "ej kurwa co on mnie tak podejrzewa, może mnie sprawdził?" niż miastowy? taka trochę paranoiczność? ja zapominam w grze o możliwości byciu oprychem, w ogóle o tym nie myślę i jeszcze jedna sprawa do Ciebie czy Felietonistki nie słyną z tego (historycznie), że w mieście oddadzą głos na swojego podejrzanego, nawet jak ten nie ma szansy paść? a tu mieliśmy głos na Szoguna, mimo podkreślania w temacie podejrzeń wobec innych, a wobec Szoguna nie wtedy byłby minus dla Felietonistki Ale czy to nie jest klasyczne kreowanie celu na później, o którym jeden z naszych theorycraftingowych kolegów pisał? Te łatwiejsze cele są już teraz na stole. Nie wiem, nie liczyłem ile pudeł jest potrzebne mafii do wygranej, ale może oni se policzyli że jest za mało łatwych celów? Takiego Gumpa przecież oczywiste, że dzisiaj się nie zlinczuje, ale trochę się mu popsuje opinię, zmieni optykę miasta i potem można powiedzieć "nooo, ten Forrest się prześlizguje po słabszych, trzeba go jebnąć teraz bo zaraz meczówka." Poza tym jest najmocniejszym chyba miejskim graczem który wokół core miasta się nie zakręcił - mafia może walczyć o to, żeby mu to uniemożliwić.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 17:01:20 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 17:01:20 GMT 1
nie, ja nie myślałem tutaj o sobie
ja czytam posty Oh-Dae Su, odpowiadam na nie i widzę, że on bardzo mocno próbuje powiedzieć cokolwiek złego o mnie, ale nie bardzo ma co
i chyba parę osób się z tym już głośno zgadzało
więc ja od samego początku zastanawiam się nad powodami dla których miastowy oh dae su miałby to robić, ignorować spory obszar rozgrywki żeby przepchnąć swoje
więc to nie pod siebie, tylko pod azjatę
bo jeśli nie znajdę powodu to albo serio mu padło na mózg albo jest w mafii
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 17:04:18 GMT 1
nie, ja nie myślałem tutaj o sobie ja czytam posty Oh-Dae Su, odpowiadam na nie i widzę, że on bardzo mocno próbuje powiedzieć cokolwiek złego o mnie, ale nie bardzo ma co i chyba parę osób się z tym już głośno zgadzało więc ja od samego początku zastanawiam się nad powodami dla których miastowy oh dae su miałby to robić, ignorować spory obszar rozgrywki żeby przepchnąć swoje więc to nie pod siebie, tylko pod azjatę bo jeśli nie znajdę powodu to albo serio mu padło na mózg albo jest w mafii ja pierwszy ty drugi proste jak jebanie a powodów se poszukasz na cmentarzu, będziesz miał czas ty negocjacje jakieś jebane prowadzisz a ja mówię prosto Ja rzekomo na ciebie nic nie mam a to ty czegoś szukasz Ja rzekomo coś kombinuję a to ty szukasz wsparcia
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 17:14:11 GMT 1
Karasiu totalnie nie wyczułeś moich intencji z pytaniem Oha o Ciebie. Po pierwsze to był test na to, czy Oh na pewno szybko odpowie na zadane mu pytanie, po drugie byłem ciekaw jakie jest jego zdanie na twój temat, w kontekście jego wcześniejszych rozważań na temat mordu na Najmanie.
Mozillo nie manipuluj, Szogun był moim głównym podejrzanym od pierwszego dnia, gdzie w mojej opinii sztucznie próbował na początku zostać jednym z liderów miasta. Uznałem to za pozoranctwo i dlatego na niego zagłosowałem. Mało tego, żadnych innych graczy nie miałem za totalnie czerwonych co wprost wynika choćby z tabelki Iau-a. Większość (jak nie wszyscy) graczy wskazywała Szoguna dopiero po tym jak ja nazwałem go pozorantem i oddałem na niego głos. Nie mogłem wtedy wiedzieć czy to będzie głos osamotniony czy głos masowy.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 17:17:45 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 17:17:45 GMT 1
nie, ja nie myślałem tutaj o sobie ja czytam posty Oh-Dae Su, odpowiadam na nie i widzę, że on bardzo mocno próbuje powiedzieć cokolwiek złego o mnie, ale nie bardzo ma co i chyba parę osób się z tym już głośno zgadzało więc ja od samego początku zastanawiam się nad powodami dla których miastowy oh dae su miałby to robić, ignorować spory obszar rozgrywki żeby przepchnąć swoje więc to nie pod siebie, tylko pod azjatę bo jeśli nie znajdę powodu to albo serio mu padło na mózg albo jest w mafii ja pierwszy ty drugi proste jak jebanie a powodów se poszukasz na cmentarzu, będziesz miał czas ty negocjacje jakieś jebane prowadzisz a ja mówię prosto Ja rzekomo na ciebie nic nie mam a to ty czegoś szukasz Ja rzekomo coś kombinuję a to ty szukasz wsparcia jakie negocjacje pajacu? ja jestem niewinny, jeśli mam szanse uwierzenia że jesteś niewinny, to po chuj mam Cię linczować nawet jak gadasz głupoty? najpierw Silverhand kolejkuje dwóch antagonistów teraz Ty, od kiedy ta gra to takie jasełka? poza tym czemu ty chcesz powody pisać na cmentarzu, a nie w grze? czy jak ja zginę to będę czytał na cmentarzu?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 17:18:06 GMT 1
Karasiu totalnie nie wyczułeś moich intencji z pytaniem Oha o Ciebie. Po pierwsze to był test na to, czy Oh na pewno szybko odpowie na zadane mu pytanie, po drugie byłem ciekaw jakie jest jego zdanie na twój temat, w kontekście jego wcześniejszych rozważań na temat mordu na Najmanie. Mozillo nie manipuluj, Szogun był moim głównym podejrzanym od pierwszego dnia, gdzie w mojej opinii sztucznie próbował na początku zostać jednym z liderów miasta. Uznałem to za pozoranctwo i dlatego na niego zagłosowałem. Mało tego, żadnych innych graczy nie miałem za totalnie czerwonych co wprost wynika choćby z tabelki Iau-a. Większość (jak nie wszyscy) graczy wskazywała Szoguna dopiero po tym jak ja nazwałem go pozorantem i oddałem na niego głos. Nie mogłem wtedy wiedzieć czy to będzie głos osamotniony czy głos masowy. Co ty tak pasywnie siedzisz. Atakujemy razem Foresta. Tam siedzi taka soczysta mafia. Ja u niego 0 stanów mentalnych czuje. Tylko pozy. Ja wiem że nam sie role odwróciły i tak jak zawsze to ty atakowałeś bez opamietana a ja sie bałem co ty robisz. Tak teraz sie odwróciło. Ale kurwa on nie jest w miescie ni chuja. No nigdy nie bylem az tak pewny.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 17:20:03 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 17:20:03 GMT 1
Większość (jak nie wszyscy) graczy wskazywała Szoguna dopiero po tym jak ja nazwałem go pozorantem i oddałem na niego głos. Nie mogłem wtedy wiedzieć czy to będzie głos osamotniony czy głos masowy. A SKAD INNYM GRACZE MIELI WIEDZIEĆ ZE ODDALES GLOS NA SZOGUNA? JAKIM CUDEM UWAŻASZ ZE JEDNO NAZWANIE KOGOS POZORANTEM W KREACYJNYM WSTĘPNYM POŚCIE TO PRZESŁANKA ŻE WSZYSCY POSZLI ZA TOBĄ I TY MASZ GENERALNIE UMYTE RECE NIC WIĘCEJ NIE MUSISZ ROBIĆ przecież to jest zaklinanie rzeczywistości,
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 17:21:36 GMT 1
Oh wybacz, ale nie będę całej życiowej energii marnował na atakowanie Gumpa dla samego atakowania, bo to jak karmienie trolla. Jego to tylko umacnia.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 17:22:26 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 17:22:26 GMT 1
jesteś antymiastowym, wyrachowanym pajacem Oh Dae Suomi i nie widzę szansy na porozumienie, więc wychodzi na to, że prędzej czy później to faktycznie może być wybór Ty albo ja
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 17:22:48 GMT 1
Nikt nie musiał wiedzieć kiedy zagłosowałem, natomiast sugerowanie że się przyczepiłem do głosów innych graczy jest absurdalne.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 17:23:20 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 17:23:20 GMT 1
Oh wybacz, ale nie będę całej życiowej energii marnował na atakowanie Gumpa dla samego atakowania, bo to jak karmienie trolla. Jego to tylko umacnia. przecież nie zrobiłeś w tej rozgrywce jeszcze niczego innego
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 17:24:33 GMT 1
poza rozgrywką też jest życie miłego wieczoru
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Post by Firefox on Sept 16, 2023 17:24:51 GMT 1
akurat chyba OpenMafia pokazuje głosy w kolejności
wtedy Felietonistka faktycznie oddała ten głos wcześnie
Sheogorath 10 Adam Smasher , Sowa Mądra Głowa , Prześliczna Felietonistka , Robert Karaś , Johnny Silverhand , Iauctagnhy'otl , Oh Dae-Su , Marcin Najman , Tasiemiec Uzbrojony , Cenarius
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 17:27:51 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 17:27:51 GMT 1
Smasher, Sowa, kiedy zaglosowaliscie?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 17:30:16 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 17:30:16 GMT 1
Ja miałem bardzo długo głos na nim, nie pamiętam dokładnego momentu ale nie wiem czy to nie było jakoś popołudnie pierwszego dnia. Najpierw miałem głos na tobie, potem zszedłem na Sheo.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 17:31:10 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 17:31:10 GMT 1
Właśnie odpaliłem kompa i chciałem bardziej poanalizować, ale takie intuicyjne szybkie posty mogą być faktycznie bardziej treściwe. No ten nocny posting jest dość przekonujący - jeśli chodzi o jego stosunek do mnie, to w pełni go rozumiem z jego perspektywy i przez to czuję tu miastowe wajby. Jasne, że może tu być udawany miastowy, ale tak głęboka analiza w wykonaniu mafii jest trudniejsza. Mam zawsze problem z tożsamościami, ale jeśli dobrze ją czytam, to tu też plusuje styl gry w kontekście przeszłych gier. Podejrzani - dwóch najbardziej podejrzanych poleciało wczoraj, co mi podcięło nieco skrzydła, ale i wstząsnęło do premyślenia wszystkiego od nowa, także mafia zrobiła mi w sumie przysługę. Jeśli miałbym teraz kogoś wskazywać to felietonistka i nieco mniej pewnie ty i don kichot, ale mówię to tak jeszcze mając w pamięci wczorajsze moje analizy. Core miasta łatwiej mi wskazać, jest to Smasher, Karaś, Oh dae su. Co do wczorajszego wieczornego spostrzeżenia, to tłumaczę dokładniej. Wychodząc z założenia, że konsensus zakładał bardziej równy wynik niż był w rzeczywistości i faktycznie, zakładając niewinność Don kichota, mafia nie sądzę, że głosowałaby w linczu wszyscy na jednego, bo zawsze lepiej dla nich się rozmyć niż skupiać w jednym punkcie. Jasne, że to nie jest pewnik, ale stawiałbym na to takie 2/3-3/4 szans. Wychodząc z tego założenia wynika, że ktoś z mafii na 60-70% zagłosował za Don Kichotem, a skoro wynik wyszedł jak wyszedł, wynika z tego, że: W przypadku niewinności Don kichota, na 70% mafia jest w składzie Firefox, Forrest Gump. Jeśli tak gruby wniosek pierwszego dnia to nie jest powód do ekscytacji to nie wiem co nim może być. Jeszcze tylko najpierw najbardziej śmierdząca rzecz, którą zobaczyłem w zaległościach. Dwa posty po sobie - w jednym Cenarius wymienia Kichota jako jednego ze swoich głównych podejrzanych, w drugim tworzy teorię opartą na na jego niewinności i jeszcze uważa ją za jakiś przełom po pierwszym dniu gry xD No albo rybki albo akwarium, mi się to w chuj nie klei W ogóle to w kontekście tego że uważam i Forresta, i Mozillę obecnie za raczej zielonych, chciałbym wrócić do tego posta bo zaginął w nawałnicy postów bitewnych. Robert Karaś możesz ty się wypowiedzieć jak będziesz
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 17:41:16 GMT 1
Robert Karaś dzięki za tego posta Karaś nie poczułem w nim fałszu, wręcz przeciwnie, follow up do relacji to teraz słuchaj jeśli do tego dodamy uniewiennienie Smashera (byłbym za), to chyba już bardzo dobrze? pozostaje kwestia Gumpa, u mnie wszystko się zgadza, ale miałem taką myśl: czy mafia pchałaby teraz Forresta? bo myślę, że to może być plus dla podejrzewających go bo ja w mafii bałbym się pchać Forresta: z obawy, że dostanę wpierdol, Forrest odpierdoli ścianę, mafia będzie musiała się odsłonić, żeby dopchać ten lincz ogólnie ryzykowne czemu nie pchać mnie (świeższy, da się przygnieść) czy potencjalnych niewinnych z grona Tasiemiec, Sowa, Felietonistka, Cenarius, Kichot, Iau wiele łatwiejsze cele chyba że chcą zrobić wokół niego smród, bo wiedzą, że i tak dziś nie przejdzie, ale ognisko rozpalone - ten scenariusz obstawiałbym jako mniej prawdopodobny, interesuje mnie Twoje zdanie i jeszcze co do Gumpa, co napisał przed chwilą "może też być detektywem i dostal sprawdzenie opryszka na mnie - ale po co wtedy az tak by dobierał argumenty do tezy?" i tu plus Felietonistki, bo napisała o tym, zanim ja sam o tym wspomniałem: czy mafiozo prędzej nie pomyśli "ej kurwa co on mnie tak podejrzewa, może mnie sprawdził?" niż miastowy? taka trochę paranoiczność? ja zapominam w grze o możliwości byciu oprychem, w ogóle o tym nie myślę i jeszcze jedna sprawa do Ciebie czy Felietonistki nie słyną z tego (historycznie), że w mieście oddadzą głos na swojego podejrzanego, nawet jak ten nie ma szansy paść? a tu mieliśmy głos na Szoguna, mimo podkreślania w temacie podejrzeń wobec innych, a wobec Szoguna nie wtedy byłby minus dla Felietonistki Ale czy to nie jest klasyczne kreowanie celu na później, o którym jeden z naszych theorycraftingowych kolegów pisał? Te łatwiejsze cele są już teraz na stole. Nie wiem, nie liczyłem ile pudeł jest potrzebne mafii do wygranej, ale może oni se policzyli że jest za mało łatwych celów? Takiego Gumpa przecież oczywiste, że dzisiaj się nie zlinczuje, ale trochę się mu popsuje opinię, zmieni optykę miasta i potem można powiedzieć "nooo, ten Forrest się prześlizguje po słabszych, trzeba go jebnąć teraz bo zaraz meczówka." Poza tym jest najmocniejszym chyba miejskim graczem który wokół core miasta się nie zakręcił - mafia może walczyć o to, żeby mu to uniemożliwić. Nie no, z tym pełna zgoda. Tylko Firefox ma rację, że mimo wszystko taki cel na później można równie dobrze zrobić z Mozilli właśnie czy nawet z Ciebie a nie z Gumpa, który w dyskusjach jest cholernie nieprzyjemnym przeciwnikiem, miałem okazję to odczuć w Spontanicznej. Problem jest jedynie taki, że Oh Dae-Su jak sobie wymyśli wyzwanie, zwłaszcza w mafii, to będzie je realizował. Jeśli sobie na przykład ujebie, że chce jako mafiozo doprowadzić do tego, żebym padł w linczu jako niewinny, to będzie to próbował urzeczywistnić. Nie mówię, że mu się uda, ale wiem, że będzie próbował.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 17:43:57 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 17:43:57 GMT 1
Ale czy to nie jest klasyczne kreowanie celu na później, o którym jeden z naszych theorycraftingowych kolegów pisał? Te łatwiejsze cele są już teraz na stole. Nie wiem, nie liczyłem ile pudeł jest potrzebne mafii do wygranej, ale może oni se policzyli że jest za mało łatwych celów? Takiego Gumpa przecież oczywiste, że dzisiaj się nie zlinczuje, ale trochę się mu popsuje opinię, zmieni optykę miasta i potem można powiedzieć "nooo, ten Forrest się prześlizguje po słabszych, trzeba go jebnąć teraz bo zaraz meczówka." Poza tym jest najmocniejszym chyba miejskim graczem który wokół core miasta się nie zakręcił - mafia może walczyć o to, żeby mu to uniemożliwić. Nie no, z tym pełna zgoda. Tylko Firefox ma rację, że mimo wszystko taki cel na później można równie dobrze zrobić z Mozilli właśnie czy nawet z Ciebie a nie z Gumpa, który w dyskusjach jest cholernie nieprzyjemnym przeciwnikiem, miałem okazję to odczuć w Spontanicznej. Problem jest jedynie taki, że Oh Dae-Su jak sobie wymyśli wyzwanie, zwłaszcza w mafii, to będzie je realizował. Jeśli sobie na przykład ujebie, że chce jako mafiozo doprowadzić do tego, żebym padł w linczu jako niewinny, to będzie to próbował urzeczywistnić. Nie mówię, że mu się uda, ale wiem, że będzie próbował. No jacha, tylko ja się raczej szybko uniewinniłem i długo trzymałem sztamę z Oh Dae Su, a Mozilla długo był na celowniku do linczu i dopiero powiedziałbym że dzisiaj z tej pozycji zaczął wychodzić. Ciężko było pod to planować imo, a Foresta na początku gry było mało, ludzie go podejrzewali, łącznie z niżej podpisanym.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 17:52:00 GMT 1
Jeszcze tylko najpierw najbardziej śmierdząca rzecz, którą zobaczyłem w zaległościach. Dwa posty po sobie - w jednym Cenarius wymienia Kichota jako jednego ze swoich głównych podejrzanych, w drugim tworzy teorię opartą na na jego niewinności i jeszcze uważa ją za jakiś przełom po pierwszym dniu gry xD No albo rybki albo akwarium, mi się to w chuj nie klei W ogóle to w kontekście tego że uważam i Forresta, i Mozillę obecnie za raczej zielonych, chciałbym wrócić do tego posta bo zaginął w nawałnicy postów bitewnych. Robert Karaś możesz ty się wypowiedzieć jak będziesz No dość śmierdzący ten post. W ogóle ten Cenarius pasuje mi do 1 z 2 teorii, jakie mam w kwestii mafii w tej edycji. Nazwijmy ją roboczo teorią effortu. Chodzi w niej o to, że o ile mafiozi nie są jacyś zajebiści w kreowaniu nastrojów miejskich, to zwykle po prostu przemykają. Antura nazywa to kurwidołkiem, ale to dla mnie nie do końca to, bo kurwidołek rozumiem bardziej jako niebycie pod presją. A tu mi chodzi o nietworzenie tej presji. Mafii trudno ją tworzyć, bo muszą zmyślać. Oczywiście jakiegoś jednego czy ze 2 podejrzanych sobie znajdą czy od kogoś skopiują, ale nie mają szerokich rozkmin. Albo jak już mają, to budzę one raczej uśmiech politowania. No i jeśli przyjąć tę teorię za nadrzędną, to mafia kryje się w gronie: -Don Kichot -Sowa Mądra Głowa -Cenarius -Prześliczna Felietonistka No i ten Cenarius, który najpierw podejrzewa Kichota, a potem wali teorię z dupy o rozkładzie głosów, gdzie zakłada niewinność Kichota się mi wpasowuje w to. Ale nie sądzę, żeby to było takie proste i obawiam się, że powyżej mamy 1-2 mafiozów, a 1-2 kryje się wśród lepszych/lepiej wyglądających graczy. Wczoraj myślałem, że ta mafia będzie dość słaba, ale stolik mi się 2 razy przewrócił: najpierw, gdy okazało się, że Szarlej nie jest w mafii jak zawsze, a potem, gdy poczytałem nocne posty Iaua i wyszło mi, że jest niewinny.
|
|