|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 18:59:53 GMT 1
Adam Smasher jest to zajebiste mało o Tasiemcu dałeś, jak rozumiem, nie za dużo możesz o jego grze powiedzieć? czy to też na jego niekorzyść nie świadczy? pozycjonowanie Tasiemca bym zamienił z Felietonistką Iaua chyba jednak wyżej ad Tasiemcum: "No z jednej strony mówiłem, że nie podoba mi się ciśnięcie Silverhanda, ale z drugiej, skoro wszyscy wiedzą, że to najłatwiejsza rzecz do zrobienia, to wypadałoby tego nie robić w mafii. Chyba by mu ktoś na mafijnym powiedział" imo za dużo się doszukujesz na mafijnym, zwłaszcza graczowi o potężnej renomie, nie powiesz przecież aż tak palcem, że rób to, nie rób tamtego różne mafie się trafiają, nie każda ma Wiśnię na kierownicy, często grają swoją gierkę Tasiemiec trochę dla mnie bezjajeczny, nie czuję postrachu, jak chce tego Silverhanda, to nie wpierdala się, nie robi analizy na niego a do kandydatów do pewnego odjebania potrafi nagle zwracać się pieszczotliwie, wcześniej do mnie, tu widzę do Silverhanda, jakby wiedza o naszej niewinności się mimochodem wylewała? mafiacorner.boards.net/post/67526/threadu Felietonistki mam tak, że dochodzę do tego, co ona (Sowa, Iau) tylko później to by mi się trochę kleiło z różnicą doświadczenia boję się tu mówić o nawiedzy (TMI = nadwiedza, dla postronnych), ciężko mi z niej argumenty wysuwać, zwłaszcza w tym przypadku, zwłaszcza jak karty nieodkryte a ja jakoś dochodzę podobnie mam wrażenie, że Felietonistka chce szczerzej odjebać Gumpa niż Tasiemiec Silverhanda i mam dziennikarskie wajby, to mogłoby pasować z niepiciem alko no ale prezencja mimo wszystko za niska, małe piętno na rozgrywce, nie mam tak, że go mogę włożyć do full niewinnych z automatu, ale widzę potencjał Ale jakie ja mam dawać szlagi Silverowi. Wszsystko już o nim napisałem i większość się ze mną zgadza, tylko że Wy uniewinniacie go za tożsamość. A ja mam to w dupie. I Wasze wszystkie argumenty za moją mafijnością bazują jedynie na kwestii mafioświatopoglądowej. Ja nie wiem czy jesteś w mafii. Ale możesz w niej być i to mnie martwi, więc chciałbym spróbować Cię uniewinnić. A napierdalanie w Silverhanda by ładnie się w mafijny schemat wpasowywało: jesteś gościem trochę spoza środowiska, a takim Johnny zawsze śmierdzi. Żuras też kiedyś uznał, że to bankowa mafia, bo tylko powtarza, kopiuje myśli itp. Tylko że osoby grające tu regularnie wiedzą, że to właśnie niewinna wersja, więc Johnny ma małą szansę na padnięcie, za to Ty możesz sobie w niego jebać do końca gry, nie musisz myśleć nad nowym celem. Tak więc prośba ode mnie, odhacz sobie tego Silverhanda jako winnego albo niewinnego, jak tam wolisz (jest ewidentnie niewinny jakby co), ale ogranicz zajmowanie się nim do minimum i wskaż 2-3 najbardziej prawdopodobnych mafiozów. Wolałbym 3, bo jak już pisałem, z Johnnym pudłujesz. No i ze 2-3 niewinnych, jeśli takowych masz, to też poproszę
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 19:02:50 GMT 1
Tak sobie pomyślałem chwilę i wpadłem na taka myśl, że średnio mi się podoba, jak szybko wykrystalizował się core miasta. Około tej 15-20 strony już było jasne, kto jest a gronie core. Nie było przy tym prawie żadnych oporów i podkopywania autorytetów, a tego oczekiwałoby się od strony mafii. Jasnym jest, że te akcje musiałyby być subtelne i prawie niezauważalne, np przerzucenie tematu na inne tory lub zwątpienie w kogoś, kto jeszcze nie jest corem. Jak sobie przypominam temat to tylko Sheogorath wystąpił przeciw, a jak wiadomo, był niewinny. Skoro nie było aktywnej akcji mafijnej antymiejskiej, to może oznaczać poniższe rzeczy: 1. Mafii jest na rękę aktualny core miasta 2. Mafia jest słaba 3. Mafia przespała odpowiedni moment i pociąg odjechał 4. Mafia nie miała strategii burzenia centrum Ad 2 od razu chyba można odrzucić, bo w liście graczy biorących udział w rozgrywce chyba nie ma słabych, a na pewno nie ma bezcharakternych i mało ambitnych. Ad 3 Trzeba będzie przejrzeć, kogo nie było w okolicach 15-20 strony, bo nieobecny może być mafią Ad 1 to najgorszy scenariusz, na razie trzeba się skupić na odrzuceniu pozostałych Ad 4 Dlaczego mafia nie chciała podkopywać centrum z innych powodów niż powyższe? Jedyne co mi przychodzi do głowy to próba wywierania wpływu na core, czyli posiadanie dobrych relacji nie tyle ogólnie, co u graczy z core, którzy mają duży posłuch i wpływ na grę. Trzeba się przyjrzeć, kto był uniewinniany w okolicach 15-20 strony przez Smashera, Karasia. Jeśli ja jestem zaliczany do core miasta (a wiadomo, że jestem), to pogrubione jest w chuj nieprawdą. Felietonistka oraz Sowa podkopują mój autorytet, ale nie poprzez uwinnianie mnie, tylko poprzez powtarzanie, że mam słabe/fatalne typy. Jak to jest, że co i raz wjeżdżasz z jakimiś teoriami mongolskimi albo listami plusów, zaś nie ma tak naprawdę w Twojej grze takiej normalnej gry, interakcji. Czemu poświęcasz czas na budowaniu tych teorii a nie na babraniu się z nami w błotku, przepychaniu na argumenty i wyzwiska? Mam wrażenie, że chcesz przejść gdzieś bokiem. Bo to nie mój styl gry. Właśnie tworzyłem kolejny kontent, ale skoro wolisz, to mogę spróbować większej interakcji, tylko zaraz ktoś wyjedzie z tekstem, że się rozmijam z miastem. Jeśli mam coś nieprzemyslane, to mam pisać o dupie maryny? Brakuje mi tu dnia wolnego, żeby móc nadrobić i pomyśleć. Tu trwa ciągła napierdalanka postowa, przy której po prostu wysiadam. No ale moim zdaniem moje posty i tak są bardzo mięsne i nigdy nie wzorowane na nikim dookoła. Taki kontent myślę, że się ceni, ale może jestem w błędzie.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 19:04:44 GMT 1
Johny jest niewinny i ty Karaś razem ze mną wiesz czemu. Tzn jasne, jest jakaś ta szansa, że jest w mafii ale mała, narazie zakładamy jego niewinnośc.
Sową Gra gosc z który mbyłem w mafii ostatnio. Jak on jest w mafii to jego posty powstaja z bółem, ogromnym, a tu jest wulkanem charyzmy, robi co chce. Wniosek jaki? No niewinny.
Firefox, moim zdaniem winny, twoim niewinny, no okej, chuj tam,
Kichot, też oboje wiemy kto to. Mój bet że ten spontan jego ma za dużo sensu na wine, ale jak sie okaze winny to zakładałem że może tak byc. raczej niewinny ale łba se uciac nie dam.
Felietonistka. Imo niewinna i bardzo swobodnie gra. On jak jedyny widzi razem ze mną winnosc foresta. ale interesuje mnie co mysli o mnie. Dlatego go o to pytalem dzis.
Tasiemiec. W ogole nie pamietam jego gry droga elimicnacji mafia.
Iau, ty go meczyles jak pojebany. Moim zdaniem. Takich mafiozów nie ma. Zbyt pojebane by to było. Facet jest szczery zrobi ci tabelke i nie pomysli nawet zeby sprobowac sie nia uniewinnic, jest spontaniczny, on w ogólenie ma planu i to widac w jego postach i spontanie.
Smasher No wiemy kim jest, wiemy że niewinny.
Cenarius i Gump zostaja. Imo w mafii Gump byc musi o tym sie rozpisałem. Ale no nawet jak sie mysle to mamy dosc linczy zeby zabic obu.
Rozumiesz mnie juz czemu mysle jak mysle?
Ta matematyka w połączeniu z gra gumpa sama w sobie mi mówią że on kurwa na bank jest w mafii.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 19:08:05 GMT 1
Firefox Adam Smasher Forrest Gump Johnny Silverhand i inni jak się chcą wypowiedzieć, to też zapraszam. Co sądzicie o Kichocie? Bo mnie mocno zastanawia ten głos we mnie. Gość jest zagrożony. Kontrkandydatem jest niewinny, więc może w niego śmiało jebać. A wali głosem we mnie. Raz, że zupełnie obok gry, co rzuca się w oczy i w dawnych czasach było uważane za raczej mafijne. Ale po drugie, ważniejsze, wali we mnie, konkretnie we mnie. W GOŚCIA, KTÓRY GO NIENAWIDZI, UWAŻA ZA CHUJOGRAJCA I BY GO STĄD CHĘTNIE WYJEBAŁ! No nie spina mi się to w kontekście jego mafiowania, byłoby bardzo odważne. Przecież ryzyko, że się wkurwię i postanowię na niego nakręcić lincz było spore. Wiem, że on nic nie wnosi, wiem, że to tykająca bomba, co pokazał edycję temu, gdy prawie zjebał meczówkę, więc z tych 2 powodów by go można odjebać jutro, ale mnie kusi, żeby jutrzejszy lincz zrobić bez niego, bo istnieje szansa, że jest niewinny. Co Wy na to?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 19:09:14 GMT 1
Firefox Adam Smasher Forrest Gump Johnny Silverhand i inni jak się chcą wypowiedzieć, to też zapraszam. Co sądzicie o Kichocie? Bo mnie mocno zastanawia ten głos we mnie. Gość jest zagrożony. Kontrkandydatem jest niewinny, więc może w niego śmiało jebać. A wali głosem we mnie. Raz, że zupełnie obok gry, co rzuca się w oczy i w dawnych czasach było uważane za raczej mafijne. Ale po drugie, ważniejsze, wali we mnie, konkretnie we mnie. W GOŚCIA, KTÓRY GO NIENAWIDZI, UWAŻA ZA CHUJOGRAJCA I BY GO STĄD CHĘTNIE WYJEBAŁ! No nie spina mi się to w kontekście jego mafiowania, byłoby bardzo odważne. Przecież ryzyko, że się wkurwię i postanowię na niego nakręcić lincz było spore. Wiem, że on nic nie wnosi, wiem, że to tykająca bomba, co pokazał edycję temu, gdy prawie zjebał meczówkę, więc z tych 2 powodów by go można odjebać jutro, ale mnie kusi, żeby jutrzejszy lincz zrobić bez niego, bo istnieje szansa, że jest niewinny. Co Wy na to? No to ci mówie że jest niewinny od dawna a ty sie dziwisz że ja atakuje foresta. Tzn taki bet mój no.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 19:14:51 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 19:14:51 GMT 1
Firefox Adam Smasher Forrest Gump Johnny Silverhand i inni jak się chcą wypowiedzieć, to też zapraszam. Co sądzicie o Kichocie? Bo mnie mocno zastanawia ten głos we mnie. Gość jest zagrożony. Kontrkandydatem jest niewinny, więc może w niego śmiało jebać. A wali głosem we mnie. Raz, że zupełnie obok gry, co rzuca się w oczy i w dawnych czasach było uważane za raczej mafijne. Ale po drugie, ważniejsze, wali we mnie, konkretnie we mnie. W GOŚCIA, KTÓRY GO NIENAWIDZI, UWAŻA ZA CHUJOGRAJCA I BY GO STĄD CHĘTNIE WYJEBAŁ! No nie spina mi się to w kontekście jego mafiowania, byłoby bardzo odważne. Przecież ryzyko, że się wkurwię i postanowię na niego nakręcić lincz było spore. Wiem, że on nic nie wnosi, wiem, że to tykająca bomba, co pokazał edycję temu, gdy prawie zjebał meczówkę, więc z tych 2 powodów by go można odjebać jutro, ale mnie kusi, żeby jutrzejszy lincz zrobić bez niego, bo istnieje szansa, że jest niewinny. Co Wy na to? No może tak być, ale przy tym jest jednocześnie nieprzewidywalny i bezuzyteczny.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 19:15:27 GMT 1
Firefox Adam Smasher Forrest Gump Johnny Silverhand i inni jak się chcą wypowiedzieć, to też zapraszam. Co sądzicie o Kichocie? Bo mnie mocno zastanawia ten głos we mnie. Gość jest zagrożony. Kontrkandydatem jest niewinny, więc może w niego śmiało jebać. A wali głosem we mnie. Raz, że zupełnie obok gry, co rzuca się w oczy i w dawnych czasach było uważane za raczej mafijne. Ale po drugie, ważniejsze, wali we mnie, konkretnie we mnie. W GOŚCIA, KTÓRY GO NIENAWIDZI, UWAŻA ZA CHUJOGRAJCA I BY GO STĄD CHĘTNIE WYJEBAŁ! No nie spina mi się to w kontekście jego mafiowania, byłoby bardzo odważne. Przecież ryzyko, że się wkurwię i postanowię na niego nakręcić lincz było spore. Wiem, że on nic nie wnosi, wiem, że to tykająca bomba, co pokazał edycję temu, gdy prawie zjebał meczówkę, więc z tych 2 powodów by go można odjebać jutro, ale mnie kusi, żeby jutrzejszy lincz zrobić bez niego, bo istnieje szansa, że jest niewinny. Co Wy na to? Jakbym miał strzelać to bym powiedział, że zagłosował jako niewinny na pewnego rodzaju wyjebce. Pasuje to do reszty jego zachowań gry w stylu wyjebkowej.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 19:15:57 GMT 1
Firefox Adam Smasher Forrest Gump Johnny Silverhand i inni jak się chcą wypowiedzieć, to też zapraszam. Co sądzicie o Kichocie? Bo mnie mocno zastanawia ten głos we mnie. Gość jest zagrożony. Kontrkandydatem jest niewinny, więc może w niego śmiało jebać. A wali głosem we mnie. Raz, że zupełnie obok gry, co rzuca się w oczy i w dawnych czasach było uważane za raczej mafijne. Ale po drugie, ważniejsze, wali we mnie, konkretnie we mnie. W GOŚCIA, KTÓRY GO NIENAWIDZI, UWAŻA ZA CHUJOGRAJCA I BY GO STĄD CHĘTNIE WYJEBAŁ! No nie spina mi się to w kontekście jego mafiowania, byłoby bardzo odważne. Przecież ryzyko, że się wkurwię i postanowię na niego nakręcić lincz było spore. Wiem, że on nic nie wnosi, wiem, że to tykająca bomba, co pokazał edycję temu, gdy prawie zjebał meczówkę, więc z tych 2 powodów by go można odjebać jutro, ale mnie kusi, żeby jutrzejszy lincz zrobić bez niego, bo istnieje szansa, że jest niewinny. Co Wy na to? Moje zdanie akurat tutaj proste jest że raczej niewinny, ale gra go nie broni po prostu. Lincz na nim będzie z kategorii takich co można przepchnąć w momencie kiedy nie wykrystalizują się inni kandydaci. Ekspertem od jego gry nie jestem.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Post by Firefox on Sept 16, 2023 19:28:21 GMT 1
Dla mnie Kichot to dobra szansa na mafię. Kichot mafię traktuje tak, jak czasami ja, jako fajne wydarzenie społeczne, no się bawi, pośmieje, ma entuzjazm. Nawet jak nie chce rozjebać, to ma być wesoło. Mają być wspomnienia. Tutaj się to nie udzieliło totalnie. Jakby od niechcenia wszedł w tą grę. Śledząc jego pierwsze posty: Ale ja nie jestem z forum pokemonów i mam w dupie gdzie Ty sobie stosujesz OMGUSA i czy dla Ciebie to dopuszczalne. Jak mi śmieciu piszesz w swoim drugim odniesieniu do mojej osoby, że jestem beznadziejny, to nie zostawiam tego bez reakcji. Nikt poza Tobą tego nie używa i nikt poza Tobą nie uznaje tego jako czegoś normalnego. Jak chcesz tak grać to wypierdalaj na forum tibii. Po co ta mafijna agresywność i wyzwiska ^ to traktuję bardziej jako takie "po co to, kochajmy się", zwłaszcza że nie wyciągnął z tego wniosków (o tym później) Walka z mafią jest jak walka z wiatrakami, bo miasto i tak samo siebie udupi Sprzeczka o duperele to nie droga do zwycięstwa To jest w chuj bycie narratorem, nie robienie interakcji. Pochodzę, poopisuję, co się dzieje. Co więcej, w tym pierwszym cytacie mówi, że Forrest jest agresywny. Ale... Potem, jak go pytam, czemu nawala we mnie, rzuca coś takiego: czemu jestem w mafii? masz innych kandydatów? Z krwią na rękach cię nie przyłapałem, ale otworzyłem trzecie oko Jak go dociskam, to wypluwa to: ja Cię pytałem, czemu mnie podejrzewasz pisałeś to zanim o Tobie więcej wspominałem dlaczego ja jestem w mafii? bo nie z nienawiści jak Karas Głównie przez tą dziwną agresywność którą w tamtym momencie wyczułem w twoich postach O agresywności Forresta zapomniał, ale ja wtedy byłem "nośnym" tematem, to poczuł potrzebę, żeby we mnie napierdalać. Jeszcze tutaj wszedł jak taki pewniaczek, cwaniaczek: Witam witam, dopiero wstałem po nocce, pełny sił do walki z wiatrakami. I co tam? Mamy już tych mafiozów wytypiwanych? Kiedy leci Firefox? Do tego "pełny sił", a potem jakby całe powietrze i pewność siebie z niego uleciały. Nie klei mi się to z postawą gościa na pełnej wyjebce. Jeszcze tu zaprzecza sobie: No normalnie, że nie wszystkie mafioki zagłosowały za nieboszczykiem, tylko część w DonKichota Dobrze gada, liczujemy wszystkich którzy na mnie głosowali tam na 100% przynajmniej 1 mafia, jak nie 2 W mieście działo się mało, mało poddymiania przez mafię, myślę, że mafia też zagrała to na spokojnie i poszła z miastem, a to by znaczyło, że nie było dywersyfikacji głosów Mam wrażenie, że on nie ma rozkmin, tylko chochoły wymyślane na szybko. Jeszcze był nienawistny Karaś wcześniej. Kichot miastowy to nie jest taki tłuczek, tylko ma przemyślenia. Do tego klei mi się to do jego historii przynależności, mogła go zdeprymować. Jak ktoś gra tak kijowo w mafii, a jako skitrany Kich(yyk)otek dociera do końca, do czemu nie pokitrać się znowu? edit: a co do tego głosu w powietrze: 1) to nie byłby pierwszy raz 2) ja tam czułem, że gruba masówka idzie w Szoguna, Iau pisał, że daje Kichotowi dzień, Karaś odpuścił, właściwie liczyłem głównie siebie i Forresta, Szogun myślałem, że walnie we mnie, spokojnie mogli dać w bok + mafia dołoży swoje
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 19:41:52 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 19:41:52 GMT 1
Mozilla bardzo dobry post, mam wrażenie że nikomu się nie chciało poczytać jego postów za bardzo, tylko te potencjalne uniewinnienia były za ogół, za wariactwo j nieprzewidywalność. To jest ładnie zebrane do kupy, props
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 19:46:52 GMT 1
uznasz że jestem w mafii bo mam inną wizję tego jak bym hipotetycznie mordował od ciebie? No ja ci powiedziałem jak widzę sprawę. Nie bardzo rozumiem co robisz teraz. Powiedziałem prawdę. Co mi zarzucasz? Prześliczna Felietonistka Uważasz że jestem niewinny? Wypowiedz się proszę. Chyba że już o to pytałem i zapomniałem. To sorry. I jakby ja rozumiem, że wy prędzej jesteście skłonni przyjąć że ja i Forest niewinni obaj. Okej. Ale jakbyście już musieli. Powiedzmy że zostałą meczówka 3 osobowa w niej ja i Forest. U kogo czujecie że was bardziej oszukuje, ja czy on? Moje generalne spojrzenie co do Ciebie dzisiaj jest takie, że wszyscy w koło widzą, że raczej jesteś niewinny, ale ponieważ masz typy niewpisujące się w konsensus miejsko-mafiowy to znalazłeś się na świeczniku. Inna rzecz, że mam wrażenie, że sam się na nim chcesz znaleźć. Chyba nikt poważnie nie nawoływał do linczu na Tobie, a Ty do tego sam namawiasz. Moim zdaniem jako jedyny prócz mnie masz dobrą czutkę co do Gumpa i jego nieszczerości. Wątpię byś był z nim w mafii, bo takie zagranie na tym etapie, gdzie prócz mnie nikt go nie podejrzewa byłoby w chuj niepotrzebne i nieopłacalne.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 19:50:08 GMT 1
To mi go pomóż odjebac i przeżyc. Ja już nie bede sie sam pchał na świecznik. Nawet pisałem że on drogą eliminacji wynika.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 19:50:15 GMT 1
nie no zupełnie nie ma progresji myśli, smasher od jednego z najbardziej niewinnych po podejrzanego za to co teraz wyczynia, Ty od gościa, który 50/50 mógł być w mafii lub Lau, do gościa, którego mam za niemal pewnego winnego po tym co wyczyniasz by się wpisać w to jak chcą Cię widzieć inni gracze, Tasiemiec z raczej niewinnego, który po prostu lubi walić w Silverhanda do jednego z podejrzanych za to jak tę sprawę rozegrał. W którym momencie Smasher stał się podejrzanym, a nie gościem, który ma typy prawie tak chujowe jak Karaś? Godzinę wcześniej pisałeś tak: Smasher jest prawie tak samo fatalny jak Karaś Co się w międzyczasie zmieniło? posiadanie chujowych typów jest przecież jednym z wyznaczników mafijności. Opisałem dokładnie jakie czynniki wpłynęły na to, że Smasher był w moich oczach niewinny, napisałem też to co mi się u niego nie podoba i co na tamten moment sprawiło, że z zielonego zaczął przechodzić w żółty. Gwoli ścisłości Ty się zaliczasz do podobnej grupy co Smasher. Nie mam Cię za 100procentowego niewinnego.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 19:52:38 GMT 1
To mi go pomóż odjebac i przeżyc. Ja już nie bede sie sam pchał na świecznik. Nawet pisałem że on drogą eliminacji wynika. No ja mam na niego swój głos i raczej go nie zmienię.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 19:54:13 GMT 1
A wytłumacz mi skąd taka pasywna gra u ciebie w tym rozdaniu?
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 19:55:20 GMT 1
Trochę sobie poczytałem każdego z osobna i mój werdykt wygląda następująco: Felietonistka Tasiemiec Forrest
Mozilla balansuje na granicy mafia/miasto, ciężko tu ugryźć, ale więcej wskazuje jednak, że jest tylko w złym miejscu o złym czasie. Na jutro celowałbym w Forresta.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 19:55:28 GMT 1
Po prostu gram na trzeźwo. Tobie też radzę przetrzeźwieć, bo jeszcze godzina-dwie i się okaże że się wypostujesz przed niedzielą.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 19:57:12 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 19:57:12 GMT 1
Trochę sobie poczytałem każdego z osobna i mój werdykt wygląda następująco: Felietonistka Tasiemiec Forrest Mozilla balansuje na granicy mafia/miasto, ciężko tu ugryźć, ale więcej wskazuje jednak, że jest tylko w złym miejscu o złym czasie. Na jutro celowałbym w Forresta. Felietonistka z Forrestem ci wychodzi razem w mafii? No to chyba jednak Centaur miasto bo to jest zbyt absurdalne
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 19:57:24 GMT 1
Trochę sobie poczytałem każdego z osobna i mój werdykt wygląda następująco: Felietonistka Tasiemiec Forrest Mozilla balansuje na granicy mafia/miasto, ciężko tu ugryźć, ale więcej wskazuje jednak, że jest tylko w złym miejscu o złym czasie. Na jutro celowałbym w Forresta. Kurcze istnieje ktoś kto potrafi oprócz Felietonistki zauważyć że z nas dwóch to on kłamie a nie ja. Ale uczucie super.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 19:58:07 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 19:58:07 GMT 1
Trochę sobie poczytałem każdego z osobna i mój werdykt wygląda następująco: Felietonistka Tasiemiec Forrest Mozilla balansuje na granicy mafia/miasto, ciężko tu ugryźć, ale więcej wskazuje jednak, że jest tylko w złym miejscu o złym czasie. Na jutro celowałbym w Forresta. a czemu tym razem bez analizy z plus/minus? podsumujesz swój research? podasz argumenty za tą trójką?
|
|