|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 20:51:01 GMT 1
@prześliczna Felietonistka
Trochę się przyzwyczaiłem się do tego że ciebie jest więcej w grze. Tutaj nagle spotykam z twoją bardziej analityczną wersją. Zresztą sam w tym momencie jestem nie lepszy będąc trochę wycofany.
wiem, wiem, pogadamy po edycji dlaczego gram tak a nie inaczej, poza tym uwierz mi, że gdybym był w tej mafii, to widząc jak źle jest odbierana moja taka a nie inna gra, próbowałbym to zmienić i dotychczasową grę zwalić na karb pracy. W sumie do ciebie by też pasowało że nie lubisz zabierać lepów na mafię tylko zobaczyć kto na taki lep da się złapać co by świadczyło na twoją korzyść. Kiedy miałem chwile zamotania się w akcji jak w nocy to Karaś po tej akcji jak to czytał dał mnie do niewinnych całkiem naturalnie.
Oh Dae-Su też miałem wrażenie że naturalnie próbował po drążyć mój temat akurat w momencie kiedy miałem zły timing pisania dłuższego posta.
Smasher też jakoś naturalnie zainteresował tematem i naturalnie wyciągnął wniosek o moim kolorze.
Forrest nie wiem na co liczył akurat. Że uda mu się kilka town pointsów zebrać jak spróbuje na chwilowych moich problemach zadać parę pytań. Nadal nie podoba mi się to jak był wczoraj przed linczem łasy na pochwały kiedy atakował Iau.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 20:51:07 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 20:51:07 GMT 1
Kurde Cenarius burzysz mi koncepcję bo te twoje posty nie brzmią jakbyś pchał jakąś agendę
Na dzisiaj mam w planie przeczytać w całości Forresta, Tasiemca, i ciebie hińczyk chyba też
Zobaczymy ile przez noc mi się uda
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 20:55:46 GMT 1
Ja nie wiem czy jesteś w mafii. Ale możesz w niej być i to mnie martwi, więc chciałbym spróbować Cię uniewinnić. A napierdalanie w Silverhanda by ładnie się w mafijny schemat wpasowywało: jesteś gościem trochę spoza środowiska, a takim Johnny zawsze śmierdzi. Żuras też kiedyś uznał, że to bankowa mafia, bo tylko powtarza, kopiuje myśli itp. Tylko że osoby grające tu regularnie wiedzą, że to właśnie niewinna wersja, więc Johnny ma małą szansę na padnięcie, za to Ty możesz sobie w niego jebać do końca gry, nie musisz myśleć nad nowym celem. Tak więc prośba ode mnie, odhacz sobie tego Silverhanda jako winnego albo niewinnego, jak tam wolisz (jest ewidentnie niewinny jakby co), ale ogranicz zajmowanie się nim do minimum i wskaż 2-3 najbardziej prawdopodobnych mafiozów. Wolałbym 3, bo jak już pisałem, z Johnnym pudłujesz. No i ze 2-3 niewinnych, jeśli takowych masz, to też poproszę Na gorąco po przeskrollowaniu na kompie dzisiejszego dnia to najmocniej Centurion, potem Gonbao i jako trzeci Mozilla. Z niewinnych najlepiej wyglądałeś Ty, potem chaotyczny ale spontaniczny Lau. Smasher jakiś taki wycofany po zdobyciu mocnej pozycji, do Filatelistki mam miastową czutkę ale to tylko czutka, Gump trochę mi siadł w niewinności po "opryszkowym" tekście, Silverhanda najchętniej wysłałbym do Norylska, ale tu już Wisły kijem nie cofnę i muszę się chyba pogodzić, Chichot raczej zbyt cienka linia oporu jak na mafię. PS. Musiałem sobie sprawdzić kogo mi brakowało - Sowy. No tutaj dzisiejsza gra absolutnie przezroczysta, więc nic nie powiem.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 20:57:28 GMT 1
tzn super pisszesz i mnie to cieszy że pamiętasz całośc mojej gry. Ale jakiego układu sił oczekujesz, że ci forrest tam pasuje? Jak można w ogóle oczekiwac teraz jakiegos ukladu sił. To mnie akurat metodologicznie interesuje. Może złych słów użyłem. Chodziło raczej o to, że trio mafiowe musi do siebie pasować, a przynajmniej się nie wykluczać. Dlatego potencjalnie brak trzeciego mocno mi burzy tu spokój, bo może się okazać, że do tej dwójki znalezienie trzeciego jest problematyczne (oby nie). To jeszcze trzeba dopracować.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 20:58:34 GMT 1
Tasiemiec ja wiem że w chuj ciezko sie pisze posty oskarzajace kogokolwiek w takich trudnych dla mafii okolicznosciach. ale to mega slabo wyszlo.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 20:58:40 GMT 1
Kurde Cenarius burzysz mi koncepcję bo te twoje posty nie brzmią jakbyś pchał jakąś agendę Na dzisiaj mam w planie przeczytać w całości Forresta, Tasiemca, i ciebie hińczyk chyba też Zobaczymy ile przez noc mi się uda Mam przepraszać czy co?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:01:25 GMT 1
Tasiemiec. Wymień mi kilka sytuacji w których podałeś piłke do przodu. I dopisz dlaczego to zrobiłeś i co cie do tego skłoniło i co chciales uzyskac. Mi takie zadanie zajebłoby z 5 minut. Zobaczymy ile zajmie tobie. Nie wiem, jak interpretujesz podanie piłki do przodu. Bo jeśli chodzi o posunięcie całej gry do przodu, to szczerze mówiąc chuja zrobiłem. Jakieś tam prowokacje robiłem wczoraj przy okazji Silvera, ale zbyt dużo tam nie wyszło. Poza tym, że kilka osób mi to wytknęło za mafijne, więc efekt generalnie mocno na niekorzyść miasta.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 21:02:23 GMT 1
Skubany nie dał sie nabrac, myslalem ze zacznie na siłe sie doszukiwac czegos w swojej grze produktywnego.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:02:36 GMT 1
Tasiemiec ja wiem że w chuj ciezko sie pisze posty oskarzajace kogokolwiek w takich trudnych dla mafii okolicznosciach. ale to mega slabo wyszlo. Dlaczego napisałeś to w tak manipulująco-narzucający sposób?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 21:04:07 GMT 1
bo ja sie nie pierdole dzisiaj
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:04:31 GMT 1
Gonbao, Twoja przemiana jest zaskakująca. Z chłodnego i poszukującego gościa, nagle stałeś się pewnym siebie kutolcem, który już wszystko wie. Ale to wszystko wyłożę na tacy jutro rano.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 21:07:39 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 21:07:39 GMT 1
Kurde Cenarius burzysz mi koncepcję bo te twoje posty nie brzmią jakbyś pchał jakąś agendę Na dzisiaj mam w planie przeczytać w całości Forresta, Tasiemca, i ciebie hińczyk chyba też Zobaczymy ile przez noc mi się uda tak na wajby też to poczułem ale jedno mnie zmartwiło że jakby poziom głębokości analizy się skurczył, dlatego go dopytałem o argumentację (wiadomka, na początku miasto ma mniej informacji, mafioza więcej, więc łatwiej im takie rzeczy pisać) coś jak analizy Cugowskiego: im dalej, tym gorzej a jak dopytałem, to podał, ale częściowo było to kopiuj-wklej z poprzednich rzeczy (pzdr Wiśniak) ale z kolei z tym wyskoczeniem, że Forrest/Firefox się wyklucza w jakimś kajeciku, to plus dla niego, w mafii byłoby to dość pomysłowe to mi zapachniało takim miejskim odruchem i że jakiś kajecik faktycznie istnieje generalnie akcje u mnie w górę
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 21:09:43 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 21:09:43 GMT 1
Kurde Cenarius burzysz mi koncepcję bo te twoje posty nie brzmią jakbyś pchał jakąś agendę Na dzisiaj mam w planie przeczytać w całości Forresta, Tasiemca, i ciebie hińczyk chyba też Zobaczymy ile przez noc mi się uda Mam przepraszać czy co? A ja coś takiego powiedziałem? Stwierdziłem że twoje akcje rosną a ty mi jakiś nieprzyjemnie tu wyjeżdżasz, skąd to nastawienie?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:12:20 GMT 1
Gwoli ścisłości Cenariusie Ty mnie opisujesz także całkowicie z boku. A typy co do mafii mamy zasadniczo zbieżne, poza tym, że Ty podejrzewasz mnie. Słuszny punkt. Muszę to przemyśleć. Na pocieszenie, pozostałej dwójki jestem bardziej "pewien". Ed. Chociaż w sumie niesłuszny. Moje opisywanie jest analizą, gdy nie toczyliśmy dyskusji. Ty z kolei odpowiedziałeś na mój post pisząc w trzeciej osobie. Ale w sumie to detal, który ma pewnie żadne znaczenie. Zgodnie z powyższymi punktami oraz moją teorią podjaraniową*, określam, że w jutrzejszym głosowaniu jestem aktualnie za Forrestem. *W przypadku niewinności Don kichota, na 70% mafia jest w składzie Firefox, Forrest Gump. To są efekty tej Twojej słynnej analizy, którą produkujesz od rana? Przecież to są takie brednie i niekonsekwencja, że XDDDDDD Tak jakbyś dał dostęp do konta dwóm mafijnym kolegom, którzy naprzemiennie próbują naprawiać Twoje dyrdymały. A argumentacja cienka, jak sznurek do snopowiązałki.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:15:48 GMT 1
Firefox Adam SmasherBłagam, wytłumaczcie mi w jaki sposób akcje Cmentaura urosły po tym, co on dzisiaj tutaj smaży?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 21:16:44 GMT 1
tej wychodzi na to że mafia albo przełamie centaura albo przegra XD
Adaś odpal se przeciwko kurestwu i upadkowi zasad na full pizde na słuchawkach.
Czytaj moje posty, centaura i tasiemca i mi powiec. Kto cie wali w chuja?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 21:17:42 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 21:17:42 GMT 1
Firefox Adam SmasherBłagam, wytłumaczcie mi w jaki sposób akcje Cmentaura urosły po tym, co on dzisiaj tutaj smaży? No właśnie napisał jednego posta który na czutkę był miejski a potem znowu pierda którego nie jestem w stanie wyjaśnić Bardzo mocno faluje
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 21:18:55 GMT 1
Słuszny punkt. Muszę to przemyśleć. Na pocieszenie, pozostałej dwójki jestem bardziej "pewien". Ed. Chociaż w sumie niesłuszny. Moje opisywanie jest analizą, gdy nie toczyliśmy dyskusji. Ty z kolei odpowiedziałeś na mój post pisząc w trzeciej osobie. Ale w sumie to detal, który ma pewnie żadne znaczenie. Zgodnie z powyższymi punktami oraz moją teorią podjaraniową*, określam, że w jutrzejszym głosowaniu jestem aktualnie za Forrestem. *W przypadku niewinności Don kichota, na 70% mafia jest w składzie Firefox, Forrest Gump. To są efekty tej Twojej słynnej analizy, którą produkujesz od rana? Przecież to są takie brednie i niekonsekwencja, że XDDDDDD Tak jakbyś dał dostęp do konta dwóm mafijnym kolegom, którzy naprzemiennie próbują naprawiać Twoje dyrdymały. A argumentacja cienka, jak sznurek do snopowiązałki. Czemu uważasz, że produkuję jakieś analizy od rana? Rano sobie grałem w Europę Universalis, potem byłem na obiadku u rodziny, potem na spacerze i wieczorkiem Mafia. Czemu argumentacja cienka? Bo kontrargumentu żadnego tylko "beka". To jak to nazwać? Kontrargumentacja cieńka jak dupa, w której siedzisz?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 21:18:57 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 21:18:57 GMT 1
tej wychodzi na to że mafia albo przełamie centaura albo przegra XD To jest kurwa definicja mafijnego posta, hińczyk co ty tworzysz
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 21:20:14 GMT 1
A ja coś takiego powiedziałem? Stwierdziłem że twoje akcje rosną a ty mi jakiś nieprzyjemnie tu wyjeżdżasz, skąd to nastawienie? Za bardzo bierzesz do siebie. Napisałeś, że ci psuję grę tym, że punktuję, więc odpisałem w podobnym tonie.
|
|