|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 17:46:42 GMT 1
Adam Smasher nie miałeś teraz wajbu, że Cenarius chciałby kogoś teraz subtelnie wepchnąć? ten tajming dania mi plusa za przywałkę do Kichota, gdy w temacie czuć, że Karaś myśli, którego odjebać z grona Cenarius/Kichot mafiacorner.boards.net/post/68305/threadteraz w Chińczyka, gdy go nie wymienił w mafijnej trójce wczorajszej "Good point, wtedy naprawdę taka strategia mafijna byłaby w dechę. Jak dla mnie to dodatkowy argument za jego [Chińczyka] ubiciem." Myślałem, że mam tylko takie wrażenie, że Centaur tak grzecznie przytakuje
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 17:48:09 GMT 1
Będąc poza chatą rozkminiałem dlaczego Koreaniec wyskoczył tak ostro z tym Gumpem i autentycznie poza faktem, że na Forresta wsiadła Felietonistka, to ja tam nie widzę żadnych racjonalnych dla mafiozy powodów.
Był na wyjściu ze znajomymy, pozycję miał raczej bardzo dobrą i był zazieleniony przez kilku graczy. Co prawda nie trafił z linczem, ale co go zmotywowało do tego, żeby w środku nocy zacząć tak mocno napierdalać w Gumpa. Zagranie bardzo ryzykowane, tym bardziej że porywał się na "grubą rybę".
Więc jedynym sensownym dla mnie wytłumaczeniem jest chęć podpięcia tego pod atak Felietonistki. Ale czy Gonbao, będąc pod mocnym wpływem zdobyłby się na taką chytrą zagrywkę. Ewentualnie mógł ktoś taki pomysł zarzucić na mafijnym i on na powrocie poczuł flow i podjął rękawicę.
No ja mam w chuj wątpliwości teraz, bo nie potrafię zrozumieć sensowności takiego czegoś. Według mnie na świeczniku najmocniej wtedy był Don Kichot. No ale bronienie kogoś takiego, kosztem tak chorej akcji?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 17:48:54 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 17:50:01 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 17, 2023 17:50:01 GMT 1
Adam Smashernie miałeś teraz wajbu, że Cenarius chciałby kogoś teraz subtelnie wepchnąć? ten tajming dania mi plusa za przywałkę do Kichota, gdy w temacie czuć, że Karaś myśli, którego odjebać z grona Cenarius/Kichot mafiacorner.boards.net/post/68305/threadteraz w Chińczyka, gdy go nie wymienił w mafijnej trójce wczorajszej "Good point, wtedy naprawdę taka strategia mafijna byłaby w dechę. Jak dla mnie to dodatkowy argument za jego [Chińczyka] ubiciem." Ciężko powiedzieć, ja ogólnie nie miałem takiego odczucia że Cenarius jest pierwszy w kolejce do linczu więc nie wiem dlaczego miałby kogoś wpychać. No rzeczywiście te posty raczej niewiele wnoszą, tu spropsuje ciebie za diss na Kichota, tu spropsuje Sowę za podejrzebia że Hińczyk to szpieg. No ale mi styl Cenariusa w tej grze nie siedzi od początku.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 17:51:51 GMT 1
Witam, poświęciłem niecałe 2 godziny na analizę początkowych stron edycji, bo pomyślałem, że przyrównując je do tego co dzieje się obecnie w rozgrywce miasto może być w stanie wyciągnąć jakieś wcześniej niezauważone wnioski. Najman - dlaczego już go z nami nie ma? Z pewnością nie dlatego, że został nowym selekcjonerem PZPN, a mafia dba o dobry stan polskiej piłki nożnej. Pewnie nie był zagrożeniem dla mafii. Myślę, że mafia mogłą myśleć, że jest detem. Plus do tego mimo swoich jednolinijkowych postów, myślę, że przez spory zapas luzu jaki miał łatwiej mu było ocenić jakie zachowania były miastowe a jakie nie. Na przykład Centaura jechał za bezmięsne posty, albo bronił mnie przed laktatorem za to, że tylko 4 posty przedwczoraj. Mafia wolała go odjebać za: 1. Dobre czutki. 2. Brak bardziej rozległych postów ale jednak utrzymywanie się w rozgrywce - coś co rolny miastowy chciałby robić, żeby przetrwać i nie być na celowniku mafii. Ogólna ocena początkowego postingu graczy: Silverhand - Przywalenie się do Firefoxa, że prosi laktatora o psianie po polsku trochę niezrozumiałe. Skoro Firefox nie rozumie co pisze laktator, to chyba normalne, że poprosi o spolszczenie. Smasher - Na plus od początku. Ładnie rozwiązuje konflikt z Karasiem. Treściwe posty. Dobry miastowy. Felietonistka - pierwsze co zrobiła to zaliczyła falstart, obrażając pierwszym postem każdego po kolei, czy był w tym jakiś ukryty motyw poddymienia miasta? Nie wiem, może. Jednak jej post został zlany, a ona sama zniknęła jak kamień w wodę. Na pewno może dać z siebie więcej, tylko nie chce. Gump - brak fajnych postów, które coś by wnosiły na początku. Karaś - Lekko prowokuje Smashera, który jednak zbija jego prowokacje. Reaguje nadzwyczajnie poważnie na kreacyjne posty Smashera. Oburza się, że Smasher go podejrzewa i nawet nie potrafi zrozumieć dlaczego. Uwziął się na tego Smashera jak cholera na początku, potem wyjaśnił, że nie lubi kreacyjnych postów, ale wyciąganie kogoś tak bardzo na siłę to imo trochę psucie komuś zabawy. Jednak po wyjaśnieniu motywów całej spiny ocena jego postingu w trakcie konfliktu ze Smasherem jak i po wychodzi raczej miastowa. Iauctagnhy'otl - Zadaje jakieś dziwne pytania i pisze wywody zamiast po ludzku pisać. Wszystko idzie swoimi torami, niby spoko ale jakoś nie czuję od niego tego czegoś. Może dać z siebie więcej. Oh Dae-Su - Od początku ładny, miastowy i zgrabny posting. Lubię Azjatów więc dodatkowo plusuje. Tasiemiec - nie wiem co o nim sądzić. Nie wiem czy chcę wchodzić w jego posting i czytać w jakim to on jelicie jeszcze nie był. Firefox - Po ponownym przejrzeniu jego początkowego postingu jadnak zmieniam zdanie i nie był on tak dziwny jak go niektórzy malowali. Raczej na plus. Sowa - prawie zapomniałem o jej istnieniu pisząc tego posta, bo po napisaniu jednego posta na początku słuch o niej zaginął. Konflikt na linii Smasher - Karaś. Oceniam ten konflikt na miastowy. Jeśli ktoś tu miałby być mafią to raczej Karaś, ale wątpię, żeby tak ładnie zmanipulował miasto jako mafioza. Obecna lista niewinni - winni.NIEWINNI:
Karaś Oh Dae-Su Smasher Ja (możecie tego nie wiedzieć, ale tak jest)RACZEJ NIEWINNI:
Silverhand Firefox TasiemiecDO SPRAWDZENIA:
Gimp IauPODEJRZANIA:
Sowa Centaur FermentonistkaMoim zdaniem miastowy core stworzył się na tyle szybko i było to na tyle nie do przewidzenia, że mafia po prostu nie zdążyła wsiąść do miastowego pociągu i odjechał. Powiedz szczerze. Czy ta analiza jest na odpierdol czy podpisałbyś się pod nią rękami i nogami i następnie przedłożył ją szefowi? Co Cię skłoniło do tego, żeby ją stworzyć?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 17:56:24 GMT 1
Witam, poświęciłem niecałe 2 godziny na analizę początkowych stron edycji, bo pomyślałem, że przyrównując je do tego co dzieje się obecnie w rozgrywce miasto może być w stanie wyciągnąć jakieś wcześniej niezauważone wnioski. Najman - dlaczego już go z nami nie ma? Z pewnością nie dlatego, że został nowym selekcjonerem PZPN, a mafia dba o dobry stan polskiej piłki nożnej. Pewnie nie był zagrożeniem dla mafii. Myślę, że mafia mogłą myśleć, że jest detem. Plus do tego mimo swoich jednolinijkowych postów, myślę, że przez spory zapas luzu jaki miał łatwiej mu było ocenić jakie zachowania były miastowe a jakie nie. Na przykład Centaura jechał za bezmięsne posty, albo bronił mnie przed laktatorem za to, że tylko 4 posty przedwczoraj. Mafia wolała go odjebać za: 1. Dobre czutki. 2. Brak bardziej rozległych postów ale jednak utrzymywanie się w rozgrywce - coś co rolny miastowy chciałby robić, żeby przetrwać i nie być na celowniku mafii. Ogólna ocena początkowego postingu graczy: Silverhand - Przywalenie się do Firefoxa, że prosi laktatora o psianie po polsku trochę niezrozumiałe. Skoro Firefox nie rozumie co pisze laktator, to chyba normalne, że poprosi o spolszczenie. Smasher - Na plus od początku. Ładnie rozwiązuje konflikt z Karasiem. Treściwe posty. Dobry miastowy. Felietonistka - pierwsze co zrobiła to zaliczyła falstart, obrażając pierwszym postem każdego po kolei, czy był w tym jakiś ukryty motyw poddymienia miasta? Nie wiem, może. Jednak jej post został zlany, a ona sama zniknęła jak kamień w wodę. Na pewno może dać z siebie więcej, tylko nie chce. Gump - brak fajnych postów, które coś by wnosiły na początku. Karaś - Lekko prowokuje Smashera, który jednak zbija jego prowokacje. Reaguje nadzwyczajnie poważnie na kreacyjne posty Smashera. Oburza się, że Smasher go podejrzewa i nawet nie potrafi zrozumieć dlaczego. Uwziął się na tego Smashera jak cholera na początku, potem wyjaśnił, że nie lubi kreacyjnych postów, ale wyciąganie kogoś tak bardzo na siłę to imo trochę psucie komuś zabawy. Jednak po wyjaśnieniu motywów całej spiny ocena jego postingu w trakcie konfliktu ze Smasherem jak i po wychodzi raczej miastowa. Iauctagnhy'otl - Zadaje jakieś dziwne pytania i pisze wywody zamiast po ludzku pisać. Wszystko idzie swoimi torami, niby spoko ale jakoś nie czuję od niego tego czegoś. Może dać z siebie więcej. Oh Dae-Su - Od początku ładny, miastowy i zgrabny posting. Lubię Azjatów więc dodatkowo plusuje. Tasiemiec - nie wiem co o nim sądzić. Nie wiem czy chcę wchodzić w jego posting i czytać w jakim to on jelicie jeszcze nie był. Firefox - Po ponownym przejrzeniu jego początkowego postingu jadnak zmieniam zdanie i nie był on tak dziwny jak go niektórzy malowali. Raczej na plus. Sowa - prawie zapomniałem o jej istnieniu pisząc tego posta, bo po napisaniu jednego posta na początku słuch o niej zaginął. Konflikt na linii Smasher - Karaś. Oceniam ten konflikt na miastowy. Jeśli ktoś tu miałby być mafią to raczej Karaś, ale wątpię, żeby tak ładnie zmanipulował miasto jako mafioza. Obecna lista niewinni - winni.NIEWINNI:
Karaś Oh Dae-Su Smasher Ja (możecie tego nie wiedzieć, ale tak jest)RACZEJ NIEWINNI:
Gimp IauPODEJRZANIA:
Sowa Centaur FermentonistkaMoim zdaniem miastowy core stworzył się na tyle szybko i było to na tyle nie do przewidzenia, że mafia po prostu nie zdążyła wsiąść do miastowego pociągu i odjechał. O mnie nie wiesz co sądzić i dajesz do raczej niewinnych, o Sowie prawie zapomniałeś ale dałeś ją do podejrzanych. Gdzie tu logika? Dlaczego w ogóle postanowiłeś wrzucić analizę obejmującą tylko początek gry? Przecież tu większość się zmieniła jak w kalejdoskopie. Gdy City gra z Liverpoolem, to Guardiola nie analizuje meczów LFC za czasów Shankly'ego.
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 18:06:36 GMT 1
Gimp IauPODEJRZANIA:
Sowa Centaur FermentonistkaMoim zdaniem miastowy core stworzył się na tyle szybko i było to na tyle nie do przewidzenia, że mafia po prostu nie zdążyła wsiąść do miastowego pociągu i odjechał. O mnie nie wiesz co sądzić i dajesz do raczej niewinnych, o Sowie prawie zapomniałeś ale dałeś ją do podejrzanych. Gdzie tu logika? Dlaczego w ogóle postanowiłeś wrzucić analizę obejmującą tylko początek gry? Przecież tu większość się zmieniła jak w kalejdoskopie. Gdy City gra z Liverpoolem, to Guardiola nie analizuje meczów LFC za czasów Shankly'ego. No analiza miała być większa, ale po 2h i 20 stronach uznałem, że do linczu nie zdążę tego dokończyć. Lista jest ogólna, nie tylko za początek, może szefowi bym tego nie dał, ale Elon by zrozumiał, że miałem dobre chęci
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 18:08:57 GMT 1
A dlaczego mnie dałeś do raczej niewinnych a Sowę do podejrzanych? Rzut monetą? Wydrapałeś w "ekstrapensji"?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 18:12:44 GMT 1
Kichot winny dobry dla "forsującego" Ioktanego, niewinny zły dla nadwiedzącego Gumpa?
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 17, 2023 18:20:01 GMT 1
Adam Smasher nie miałeś teraz wajbu, że Cenarius chciałby kogoś teraz subtelnie wepchnąć? ten tajming dania mi plusa za przywałkę do Kichota, gdy w temacie czuć, że Karaś myśli, którego odjebać z grona Cenarius/Kichot mafiacorner.boards.net/post/68305/threadteraz w Chińczyka, gdy go nie wymienił w mafijnej trójce wczorajszej "Good point, wtedy naprawdę taka strategia mafijna byłaby w dechę. Jak dla mnie to dodatkowy argument za jego [Chińczyka] ubiciem." Mi się wydaje, że się na mnie utorowałeś. Czy potrafisz wskazać moje dobre strony, czy same złe? Jak dla mnie, temat na dzisiaj jest taki, że zarówno Koreaniec, jak i Tasiemiec to dobre typy. Don kichota również przyklepię. Jakbym miał sam podejmować decyzje, to bym szedł w Oh dae su, ryzyko pudła jest warte podjęcia, bo może zabijemy szpiega. Dodatkowo jakby ktoś w przyszłości wpadł na genialny pomysł wypostowania się z dupy, to już może tego nie zrobi. Gdzie jest Iauctagnhy'otl?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 18:22:23 GMT 1
Kichot winny dobry dla "forsującego" Ioktanego, niewinny zły dla nadwiedzącego Gumpa? Chyba przeoczyłem tę nadwiedzę Gumpa. Poratujesz jakimś cytatem? I przy okazji, w Twoim długim poście (https://mafiacorner.boards.net/post/68258) pojawiło się takie coś: Do czego odnosił się pogrubiony fragment?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 18:23:08 GMT 1
A dlaczego mnie dałeś do raczej niewinnych a Sowę do podejrzanych? Rzut monetą? Wydrapałeś w "ekstrapensji"? Don Kichot Odpowiedz, proszę.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 18:23:09 GMT 1
Adam Smasher nie miałeś teraz wajbu, że Cenarius chciałby kogoś teraz subtelnie wepchnąć? ten tajming dania mi plusa za przywałkę do Kichota, gdy w temacie czuć, że Karaś myśli, którego odjebać z grona Cenarius/Kichot mafiacorner.boards.net/post/68305/threadteraz w Chińczyka, gdy go nie wymienił w mafijnej trójce wczorajszej "Good point, wtedy naprawdę taka strategia mafijna byłaby w dechę. Jak dla mnie to dodatkowy argument za jego [Chińczyka] ubiciem." Mi się wydaje, że się na mnie utorowałeś. Czy potrafisz wskazać moje dobre strony, czy same złe? Jak dla mnie, temat na dzisiaj jest taki, że zarówno Koreaniec, jak i Tasiemiec to dobre typy. Don kichota również przyklepię. Jakbym miał sam podejmować decyzje, to bym szedł w Oh dae su, ryzyko pudła jest warte podjęcia, bo może zabijemy szpiega. Dodatkowo jakby ktoś w przyszłości wpadł na genialny pomysł wypostowania się z dupy, to już może tego nie zrobi. Gdzie jest Iauctagnhy'otl?Wypostował się. Jak Ty śledzisz tę grę?
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 18:23:29 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 18:23:29 GMT 1
Trochę sobie poczytałem każdego z osobna i mój werdykt wygląda następująco: Felietonistka Tasiemiec Forrest Mozilla balansuje na granicy mafia/miasto, ciężko tu ugryźć, ale więcej wskazuje jednak, że jest tylko w złym miejscu o złym czasie. Na jutro celowałbym w Forresta. " Jakbym miał sam podejmować decyzje, to bym szedł w Oh dae su" Co się zmieniło od wczoraj? Jesteś gościem dość wiernie wierzącym swoim przekonaniom, nawet można określić jako upartym, idącym mocno w swoje typy. Już nie chcesz wywalić Forresta? Zazielenił Ci się milczeniem?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 18:24:52 GMT 1
Kichot winny dobry dla "forsującego" Ioktanego, niewinny zły dla nadwiedzącego Gumpa? Chyba przeoczyłem tę nadwiedzę Gumpa. Poratujesz jakimś cytatem? I przy okazji, w Twoim długim poście (https://mafiacorner.boards.net/post/68258) pojawiło się takie coś: Do czego odnosił się pogrubiony fragment? 1. Chodzi o zarzucanie przez Gumpa Ioktanemu forsowania Kichota do linczu. 2. Jamniczkowe załamanie nerwowe.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 18:26:02 GMT 1
Ja mam obecnie głos na hińczyku ale gryzą mnie dwie sprawy 1) jest wypostowany i nawet nie mam jak z nim pogadać przed linczem 2) Gumpa kurwa nie ma cały dzień Też mam głos na Oh Dae-Su i mam ochotę go zostawić, bo się wypostował cynicznie i celowo. Naprawdę mam ochotę powiedzieć "Kurwa, biorę na siebie ten lincz, Oh Dae-Su jebie mafią i bardziej podejrzanego typa tu nie ma!" i go odjebać dziś. Natomiast jest to oczywiście niezgodne ze sztuką i jakieś zawahania mam. Zwłaszcza, że Gumpa też nie ma, żeby go jeszcze finalnie przepytać. Ot, choćby o to, czy czuł wczoraj, że napierdala w niego mafiozo czy niewinny.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 17, 2023 18:26:05 GMT 1
Mi się wydaje, że się na mnie utorowałeś. Czy potrafisz wskazać moje dobre strony, czy same złe? Jak dla mnie, temat na dzisiaj jest taki, że zarówno Koreaniec, jak i Tasiemiec to dobre typy. Don kichota również przyklepię. Jakbym miał sam podejmować decyzje, to bym szedł w Oh dae su, ryzyko pudła jest warte podjęcia, bo może zabijemy szpiega. Dodatkowo jakby ktoś w przyszłości wpadł na genialny pomysł wypostowania się z dupy, to już może tego nie zrobi. Gdzie jest Iauctagnhy'otl?Wypostował się. Jak Ty śledzisz tę grę? Faktycznie, nie sprawdziłem. No to za taką chujnię też zasługuje na chuja w dupę. I wy serio rozważacie bardziej mnie niż człowieka, który wyjebał 20 jednozdaniówek, żeby mieć fajrant o 8 rano? -.-
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 18:27:45 GMT 1
A dlaczego mnie dałeś do raczej niewinnych a Sowę do podejrzanych? Rzut monetą? Wydrapałeś w "ekstrapensji"? Don Kichot Odpowiedz, proszę. Nigdzie tego nie wydrapałem, mam czutkę, że taki posting nie wychodzi spod palców mafiozy
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 18:29:29 GMT 1
Nigdzie tego nie wydrapałem, mam czutkę, że taki posting nie wychodzi spod palców mafiozy A dlaczego Sowa podejrzany?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 18:30:24 GMT 1
jestem, pytajcie, ja nadrabiam co się działo od rana
|
|