|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 18:31:31 GMT 1
Wypostował się. Jak Ty śledzisz tę grę? Faktycznie, nie sprawdziłem. No to za taką chujnię też zasługuje na chuja w dupę. I wy serio rozważacie bardziej mnie niż człowieka, który wyjebał 20 jednozdaniówek, żeby mieć fajrant o 8 rano? -.- No ja tam bym poczytał jak chińczyk się z tego wytłumaczy
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 18:33:23 GMT 1
jestem, pytajcie, ja nadrabiam co się działo od rana Kto w mafii?
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 18:33:25 GMT 1
Nigdzie tego nie wydrapałem, mam czutkę, że taki posting nie wychodzi spod palców mafiozy A dlaczego Sowa podejrzany? Coś mi nie gra w jego zachowaniu, z grzeczniej sówki w taką która chce przejąć inicjatywę i nagle do każdego posta się czepia. Taki Karaś dnia drugiego.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 18:34:33 GMT 1
A dlaczego Sowa podejrzany? Coś mi nie gra w jego zachowaniu, z grzeczniej sówki w taką która chce przejąć inicjatywę i nagle do każdego posta się czepia. Taki Karaś dnia drugiego. W którym momencie Sowa chciała przejąć inicjatywę? Bo ja nic takiego nie zauważyłem.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 18:36:28 GMT 1
Kiedy Sowa była grzeczna?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 18:38:24 GMT 1
jestem, pytajcie, ja nadrabiam co się działo od rana Jak wina/niewinność Kichota rzutowałaby na twój konflikt z Ioktanym o forsowanie linczu na Donie?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 18:38:52 GMT 1
Wypostował się. Jak Ty śledzisz tę grę? Faktycznie, nie sprawdziłem. No to za taką chujnię też zasługuje na chuja w dupę. I wy serio rozważacie bardziej mnie niż człowieka, który wyjebał 20 jednozdaniówek, żeby mieć fajrant o 8 rano? -.- No ja tak jak napisałem, najchętniej zostałbym przy Oh Dae-Su, bo uważam, że jest w mafii. 1) Jego zachowanie przy linczu było bardzo dziwne. Zaczynając od takiej obojętności, uwag z boku. Potem, gdy zwrócono na to uwagę nie miał wyjebane, tylko zmienił postawę. Najbardziej podejrzewał Firefoksa, ale jak mu dałem ochronę, to go odpuścił. Jak na świecznik wjechał Kichot, to postanowił dobić Szoguna, choć wcześniej był rozdarty. Dodam, że zwiastował wszystkim, że o 19.30 wychodzi a tak naprawdę cały czas trzymał rękę na pulsie. 2) Jak mu zarzucono spokój, nieodpierdalanie akcji, to nagle zacząć odpierdalać akcje. Miastowy miałby taki zarzut w dupie. Ta jego "pewność" co do Gumpa to jakiś mindfuck. Nawet jak Gump jest winny (prawie na pewno nie jest), to żaden miastowy nie może mieć pewności takiej, jaką twierdzi, że ma Oh Dae-Su. No ni chuja. 3) Gość, który uważa zlinczowanie w mieście za dyshonor daje głowę pod topór? No nie wierzę w to. 4) Od jego postów z zeszłej nocy mam wrażenie, że odpierdala jeden wielki teatr. Te posty o tym, że on już wie i nie da się oszukać, że Firefox jest coraz lepszy, ale i tak nie da się nabrać - to wszystko jebie sztucznością. 5) Celowe wypostowanie się - dzień wcześniej zrobił to Iau, więc dziś powtarza to Oh Dae-Su, licząc, że skoro tam zrobił to raczej miastowy, to tu też zostanie tak odczytane. 6) Ta lista 7 aktywnych po fakcie też pachnie "mafią bezpejsową" i tego typu teoriami z dupy, które on zwykł tworzyć po stronie mafii. Na początku wziąłem to za nieszkodliwą powtórkę z Boromira, ale teraz czuję zgrzyt. Jeżeli mamy ruszać ten tercet Gump-Oh Dae-Su-Felietonistka, to ja bym zaczął od Koreańca.
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 18:39:25 GMT 1
Coś mi nie gra w jego zachowaniu, z grzeczniej sówki w taką która chce przejąć inicjatywę i nagle do każdego posta się czepia. Taki Karaś dnia drugiego. W którym momencie Sowa chciała przejąć inicjatywę? Bo ja nic takiego nie zauważyłem. Dzisiaj, pierwsze co mi się rzuciło w oczy to Sowa cytująca kilka postów i komentująca je, odniosłem to jako chęć przejęcia inicjatywy i wjechania na grubo
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 18:40:01 GMT 1
A dlaczego Sowa podejrzany? Coś mi nie gra w jego zachowaniu, z grzeczniej sówki w taką która chce przejąć inicjatywę i nagle do każdego posta się czepia. Taki Karaś dnia drugiego. Ale Ty mnie dałeś do niewinnych przecież. Czyli jak Sowa jest jak Karaś, to jest niewinna. Co Ty kurwa tworzysz?
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 18:43:27 GMT 1
Coś mi nie gra w jego zachowaniu, z grzeczniej sówki w taką która chce przejąć inicjatywę i nagle do każdego posta się czepia. Taki Karaś dnia drugiego. Ale Ty mnie dałeś do niewinnych przecież. Czyli jak Sowa jest jak Karaś, to jest niewinna. Co Ty kurwa tworzysz? Ale Sowa to nie Karaś
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 17, 2023 18:43:55 GMT 1
Faktycznie, nie sprawdziłem. No to za taką chujnię też zasługuje na chuja w dupę. I wy serio rozważacie bardziej mnie niż człowieka, który wyjebał 20 jednozdaniówek, żeby mieć fajrant o 8 rano? -.- No ja tak jak napisałem, najchętniej zostałbym przy Oh Dae-Su, bo uważam, że jest w mafii. 1) Jego zachowanie przy linczu było bardzo dziwne. Zaczynając od takiej obojętności, uwag z boku. Potem, gdy zwrócono na to uwagę nie miał wyjebane, tylko zmienił postawę. Najbardziej podejrzewał Firefoksa, ale jak mu dałem ochronę, to go odpuścił. Jak na świecznik wjechał Kichot, to postanowił dobić Szoguna, choć wcześniej był rozdarty. Dodam, że zwiastował wszystkim, że o 19.30 wychodzi a tak naprawdę cały czas trzymał rękę na pulsie. 2) Jak mu zarzucono spokój, nieodpierdalanie akcji, to nagle zacząć odpierdalać akcje. Miastowy miałby taki zarzut w dupie. Ta jego "pewność" co do Gumpa to jakiś mindfuck. Nawet jak Gump jest winny (prawie na pewno nie jest), to żaden miastowy nie może mieć pewności takiej, jaką twierdzi, że ma Oh Dae-Su. No ni chuja. 3) Gość, który uważa zlinczowanie w mieście za dyshonor daje głowę pod topór? No nie wierzę w to. 4) Od jego postów z zeszłej nocy mam wrażenie, że odpierdala jeden wielki teatr. Te posty o tym, że on już wie i nie da się oszukać, że Firefox jest coraz lepszy, ale i tak nie da się nabrać - to wszystko jebie sztucznością. 5) Celowe wypostowanie się - dzień wcześniej zrobił to Iau, więc dziś powtarza to Oh Dae-Su, licząc, że skoro tam zrobił to raczej miastowy, to tu też zostanie tak odczytane. 6) Ta lista 7 aktywnych po fakcie też pachnie "mafią bezpejsową" i tego typu teoriami z dupy, które on zwykł tworzyć po stronie mafii. Na początku wziąłem to za nieszkodliwą powtórkę z Boromira, ale teraz czuję zgrzyt. Jeżeli mamy ruszać ten tercet Gump-Oh Dae-Su-Felietonistka, to ja bym zaczął od Koreańca. Mój cytat dotyczył Iauctagnhy'otl, przecież osobiście mi to wypomniałeś. "Jak Ty śledzisz tę grę?" Co sądzisz o wypostowaniu się lau? Zrobił to perfidnie z premedytacją. Idąc za głosem w Oh Dae-Su, załóżmy scenariusz, że jest niewinny - co wtedy dalej byś planował robić? Uznałbyś jego argumentację i poszedł jego głosem, czy uznał, że i tak grał chujnię i szukałbyś gdzieś indziej?
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 18:44:05 GMT 1
Napisałem tylko, że tak się zaczęła dopierdalać, tylko że na ten moment nic z tego nie wynika
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 18:44:59 GMT 1
Będąc poza chatą rozkminiałem dlaczego Koreaniec wyskoczył tak ostro z tym Gumpem i autentycznie poza faktem, że na Forresta wsiadła Felietonistka, to ja tam nie widzę żadnych racjonalnych dla mafiozy powodów. Był na wyjściu ze znajomymy, pozycję miał raczej bardzo dobrą i był zazieleniony przez kilku graczy. Co prawda nie trafił z linczem, ale co go zmotywowało do tego, żeby w środku nocy zacząć tak mocno napierdalać w Gumpa. Zagranie bardzo ryzykowane, tym bardziej że porywał się na "grubą rybę". Więc jedynym sensownym dla mnie wytłumaczeniem jest chęć podpięcia tego pod atak Felietonistki. Ale czy Gonbao, będąc pod mocnym wpływem zdobyłby się na taką chytrą zagrywkę. Ewentualnie mógł ktoś taki pomysł zarzucić na mafijnym i on na powrocie poczuł flow i podjął rękawicę. No ja mam w chuj wątpliwości teraz, bo nie potrafię zrozumieć sensowności takiego czegoś. Według mnie na świeczniku najmocniej wtedy był Don Kichot. No ale bronienie kogoś takiego, kosztem tak chorej akcji? Robert Karaś Forrest Gump@sowamadraglowa@adamsmasher Zerknijcie na to i odpiszcie, co czujecie.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 18:45:02 GMT 1
Faktycznie, nie sprawdziłem. No to za taką chujnię też zasługuje na chuja w dupę. I wy serio rozważacie bardziej mnie niż człowieka, który wyjebał 20 jednozdaniówek, żeby mieć fajrant o 8 rano? -.- No ja tam bym poczytał jak chińczyk się z tego wytłumaczy Czyli dałbyś mu dodatkowy dzień. To kto zamiast niego do linczu? Ja prawdę powiedziawszy rozważam głosy między Oh Dae-Su (najbardziej mafijny), Tobą (najbardziej bezużyteczny, dość mafijny) i ewentualnie Felietonistką (dość mafijny, dość bezużyteczny). No mogę też niby w Cenariusa, bo wydaje mi się mocno podejrzany, nawet go w testamencie dałem w mafii, ale chyba jednak w tej mafii będziesz po prostu Ty, więc nie zaczynałbym od Cenariusa.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 18:45:32 GMT 1
Będąc poza chatą rozkminiałem dlaczego Koreaniec wyskoczył tak ostro z tym Gumpem i autentycznie poza faktem, że na Forresta wsiadła Felietonistka, to ja tam nie widzę żadnych racjonalnych dla mafiozy powodów. Był na wyjściu ze znajomymy, pozycję miał raczej bardzo dobrą i był zazieleniony przez kilku graczy. Co prawda nie trafił z linczem, ale co go zmotywowało do tego, żeby w środku nocy zacząć tak mocno napierdalać w Gumpa. Zagranie bardzo ryzykowane, tym bardziej że porywał się na "grubą rybę". Więc jedynym sensownym dla mnie wytłumaczeniem jest chęć podpięcia tego pod atak Felietonistki. Ale czy Gonbao, będąc pod mocnym wpływem zdobyłby się na taką chytrą zagrywkę. Ewentualnie mógł ktoś taki pomysł zarzucić na mafijnym i on na powrocie poczuł flow i podjął rękawicę. No ja mam w chuj wątpliwości teraz, bo nie potrafię zrozumieć sensowności takiego czegoś. Według mnie na świeczniku najmocniej wtedy był Don Kichot. No ale bronienie kogoś takiego, kosztem tak chorej akcji? Robert Karaś Forrest Gump Sowa Mądra Głowa@adamsmasher Zerknijcie na to i odpiszcie, co czujecie. Sowa Mądra GłowaAdam Smasher
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 18:49:47 GMT 1
Szansa na zaoszczędzenie mordu zawsze na propsie. Alkohol mógł dodać odwagi, a później musiał to ciągnąć. 1. dzień to było "Firefox, Firefox, Firefox" i mogło się udać, a drugi to "Gump, Gump, Gump" i z tym już trudniej, może w 3. linczu. Może wyliczyli, że zlinczują Firefoksa, następnego dnia Sowa wpadnie pod koła i to już 2 dni z głowy. E: Ale plan wziął w łeb.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 18:49:55 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 17, 2023 18:49:55 GMT 1
Będąc poza chatą rozkminiałem dlaczego Koreaniec wyskoczył tak ostro z tym Gumpem i autentycznie poza faktem, że na Forresta wsiadła Felietonistka, to ja tam nie widzę żadnych racjonalnych dla mafiozy powodów. Był na wyjściu ze znajomymy, pozycję miał raczej bardzo dobrą i był zazieleniony przez kilku graczy. Co prawda nie trafił z linczem, ale co go zmotywowało do tego, żeby w środku nocy zacząć tak mocno napierdalać w Gumpa. Zagranie bardzo ryzykowane, tym bardziej że porywał się na "grubą rybę". Więc jedynym sensownym dla mnie wytłumaczeniem jest chęć podpięcia tego pod atak Felietonistki. Ale czy Gonbao, będąc pod mocnym wpływem zdobyłby się na taką chytrą zagrywkę. Ewentualnie mógł ktoś taki pomysł zarzucić na mafijnym i on na powrocie poczuł flow i podjął rękawicę. No ja mam w chuj wątpliwości teraz, bo nie potrafię zrozumieć sensowności takiego czegoś. Według mnie na świeczniku najmocniej wtedy był Don Kichot. No ale bronienie kogoś takiego, kosztem tak chorej akcji? Robert Karaś Forrest Gump@sowamadraglowa@adamsmasher Zerknijcie na to i odpiszcie, co czujecie. No ja ogólnie też uważam że cała ta akcja była dziwna. Natomiast, jak sobie w założenia weźmiesz obecne grono względnie niewinnych - mnie, Karasia, Silverhanda, Mozillę - to czy to nie tak, że jeżeli w tym gronie nie ma mafii, dopuszczenie tu tak mocnego w mieście gracza jak Gump to jest w zasadzie przegrana dla mafii? Jeżeli oni poza Hińczykiem (w początkowych momentach) nie zdążyli wsiąść do tego pociągu, to to może być walka o być albo nie być. A Hińczyk przecież dość mocno się czuł do tego momentu imo.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 18:53:00 GMT 1
No ja tak jak napisałem, najchętniej zostałbym przy Oh Dae-Su, bo uważam, że jest w mafii. 1) Jego zachowanie przy linczu było bardzo dziwne. Zaczynając od takiej obojętności, uwag z boku. Potem, gdy zwrócono na to uwagę nie miał wyjebane, tylko zmienił postawę. Najbardziej podejrzewał Firefoksa, ale jak mu dałem ochronę, to go odpuścił. Jak na świecznik wjechał Kichot, to postanowił dobić Szoguna, choć wcześniej był rozdarty. Dodam, że zwiastował wszystkim, że o 19.30 wychodzi a tak naprawdę cały czas trzymał rękę na pulsie. 2) Jak mu zarzucono spokój, nieodpierdalanie akcji, to nagle zacząć odpierdalać akcje. Miastowy miałby taki zarzut w dupie. Ta jego "pewność" co do Gumpa to jakiś mindfuck. Nawet jak Gump jest winny (prawie na pewno nie jest), to żaden miastowy nie może mieć pewności takiej, jaką twierdzi, że ma Oh Dae-Su. No ni chuja. 3) Gość, który uważa zlinczowanie w mieście za dyshonor daje głowę pod topór? No nie wierzę w to. 4) Od jego postów z zeszłej nocy mam wrażenie, że odpierdala jeden wielki teatr. Te posty o tym, że on już wie i nie da się oszukać, że Firefox jest coraz lepszy, ale i tak nie da się nabrać - to wszystko jebie sztucznością. 5) Celowe wypostowanie się - dzień wcześniej zrobił to Iau, więc dziś powtarza to Oh Dae-Su, licząc, że skoro tam zrobił to raczej miastowy, to tu też zostanie tak odczytane. 6) Ta lista 7 aktywnych po fakcie też pachnie "mafią bezpejsową" i tego typu teoriami z dupy, które on zwykł tworzyć po stronie mafii. Na początku wziąłem to za nieszkodliwą powtórkę z Boromira, ale teraz czuję zgrzyt. Jeżeli mamy ruszać ten tercet Gump-Oh Dae-Su-Felietonistka, to ja bym zaczął od Koreańca. Mój cytat dotyczył Iauctagnhy'otl, przecież osobiście mi to wypomniałeś. "Jak Ty śledzisz tę grę?" Co sądzisz o wypostowaniu się lau? Zrobił to perfidnie z premedytacją. Idąc za głosem w Oh Dae-Su, załóżmy scenariusz, że jest niewinny - co wtedy dalej byś planował robić? Uznałbyś jego argumentację i poszedł jego głosem, czy uznał, że i tak grał chujnię i szukałbyś gdzieś indziej? No ja uważam, że Iau jest chujowym graczem i go generalnie nie szanuję jako gracza w mafię, jego umiejętności i tak dalej. Uważam, że nie umiałby udać tego strumienia świadomości z nocy po I linczu. Dlatego mam go za niewinnego. I szczerze mówiąc cieszę się trochę, że się wypostował, bo przynajmniej nie sieje chaosu, nie tworzy mongolskich teorii i nie napierdala niezrozumiałymi postami. Jak dla mnie, odkąd mam go za niewinnego, może tylko wchodzić, żeby zagłosować. Myślałem, że dalej rozmawiamy o Koreańcu, który też jest wypostowany i ma fajrant i odpisałem, że ja wolę odjebać jego niż Ciebie oraz podałem dlaczego. Gdyby Koreaniec okazał się niewinny, to musiałbym przemyśleć sprawę, ale nie wydaje mi się, żeby była taka konieczność. No ale na teraz, czysto teoretycznie, nie uważam, żeby Gump był winny, więc dalej sądzę, że napierdala w niego mafia i ja bym w takim układzie odjebał Felietonistkę. Jeśli w mafii nie są obaj (Koreaniec i Felietonistka), to jeden jest pożytecznym idiotą. No dobra, może za mocne określenie, ale naprawdę uważam, że Oh Dae-Su z tą pewnością, że ma mafię albo odgrywał teatr, albo sabotował. Przeczytałbym na pewno z innym nastawieniem jego posty, ale nie wiem, czy bym zmienił nastawienie do Gumpa. Do Firefoksa na pewno bym nie zmienił. Ale teraz to serio jest jakieś s-f dla mnie i nie wierzę w taki scenariusz. Jak ten Koreaniec faktycznie padnie niewinny, to zobaczymy, co pomyślę. Na razie nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić nawet.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 18:53:30 GMT 1
Moja skłonność do oddania głosu w tym momencie: 35% Don Kichot 30% Cenurion 25% Tasiemiec 10% Oh Dae Su
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 18:54:37 GMT 1
No ja tam bym poczytał jak chińczyk się z tego wytłumaczy Czyli dałbyś mu dodatkowy dzień. To kto zamiast niego do linczu? Ja prawdę powiedziawszy rozważam głosy między Oh Dae-Su (najbardziej mafijny), Tobą (najbardziej bezużyteczny, dość mafijny) i ewentualnie Felietonistką (dość mafijny, dość bezużyteczny). No mogę też niby w Cenariusa, bo wydaje mi się mocno podejrzany, nawet go w testamencie dałem w mafii, ale chyba jednak w tej mafii będziesz po prostu Ty, więc nie zaczynałbym od Cenariusa. Chciałem powiedzieć, że od Felietonistki, ale to może jednak zacznijmy od tego Centaura.
|
|