Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:17:20 GMT 1
zobaczymy jak wyjdzie z przydatnością tego, ale na pewno w kolejnych wspólnych gierkach zwrócę uwagę na Twój początek. Na to czy będziesz tak samo ostrożny w stawianiu kolejnych kroków, formułowaniu zarzutów, oskarżeń. Odwołując się czysto do takich mafijnych teorii uważam, że tutaj u Ciebie trochę zabrakło i jest to w sumie kalką Elronda więc to jawi mi się jako Twój słaby punkt A ja nie potwierdziłem czasem jako Despero i Karetka, że potrafię sobie wejść na luzie w temat i pisać to na co mam ochotę? Początek Elronda był faktycznie słaby.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:19:43 GMT 1
Moim zdaniem to co u Kacperka jest najmocniejszą jego stroną przy uniewinnianiu się, czyli taka zdolność regularnego pisania postów, które ciężko by było, żeby przyszły na myśl mafiozie, tak jest też jego słabą stroną w mafii, bo próbuje to odtworzyć i robi to nieźle, ale czuć jednak przeskok z jego miejskiej gry, że jest to bardziej wymuszone, bardziej z obowiązku, mniej jest w tym faktycznej zajawki. Smętniejszy i bardziej opryskliwy się robisz w tym jako mafia.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 16:21:25 GMT 1
w normalnych warunkach nie kalkulującego Ciebie wyobrażam sobie tak jak samuraja jacka, albo tego ostatniego dim suma. Póki co totalne odklejki i wariactwa widziałem u Ciebie tylko kiedy byłeś niewinny.
Nie jest to pewnie najcelniejszy argument, bo nie chciałbym żebyś w pojedynku 1v1 odpierdalał takie tarło. Ale z biegiem czasu może nauczymy się tutaj nowych taktyk, jak jako mafiozo robić rzeczy teoretycznie nieopłacalne jako mafia. Tutaj póki co robimy takie surowe przetarcia.
A gdzie są objawy? Nie wiem, jak czytam pierwsze dwie czy trzy strony tematu, pierwsze zaczepki w moją stronę i pierwsze argumenty za moją winą to tak to po prostu czuje i taki mam obraz tego ślepego chłopka w głowie.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:21:46 GMT 1
A początek Elronda był słąbszy niż Despero i Karetki, bo już czułem ciężar swojej mety (to było przewrażliwienie swoją drogą) i właśnie po tym można łapnąć ciebie, że czujesz ciężar swojej mety.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 16:23:13 GMT 1
Smętniejszy i bardziej opryskliwy się robisz w tym jako mafia. Nie no stary Opryskliwość mogłeś jako tako poczuć bo prowokuję Cię jak potrafie, ale smętny? Serio wyczytałeś gdzieś, że byłem smętny?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:28:13 GMT 1
Słowo jak słowo, taki nieprzyjemny no. Jakby cię w stronę Montiego ściągało.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:29:44 GMT 1
w normalnych warunkach nie kalkulującego Ciebie wyobrażam sobie tak jak samuraja jacka, albo tego ostatniego dim suma. Póki co totalne odklejki i wariactwa widziałem u Ciebie tylko kiedy byłeś niewinny. Nie jest to pewnie najcelniejszy argument, bo nie chciałbym żebyś w pojedynku 1v1 odpierdalał takie tarło. Ale z biegiem czasu może nauczymy się tutaj nowych taktyk, jak jako mafiozo robić rzeczy teoretycznie nieopłacalne jako mafia. Tutaj póki co robimy takie surowe przetarcia. A gdzie są objawy? Nie wiem, jak czytam pierwsze dwie czy trzy strony tematu, pierwsze zaczepki w moją stronę i pierwsze argumenty za moją winą to tak to po prostu czuje i taki mam obraz tego ślepego chłopka w głowie.No ale napisałeś jakieś losowe rzeczy typu, że nie wiem trudne mi się wylosowało albo ze mną wygrasz pod każdym względem i co niby mam powiedzieć na taki zarzut.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:30:27 GMT 1
Zwykła bragga z twojej strony, więc nie wytykaj mi, że wszedłem późno z merytoryką skoro wszedłem pierwszy.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Sept 28, 2023 16:31:48 GMT 1
Co będziesz czuł, jeśli wybiorę twojego rywala?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:33:49 GMT 1
Trochę rozczarowanie, ale takie na zasadzie a nie mówiłem. Ta sytuacja przypomina w ogóle trochę tę zagadkę gdzie pytasz dwóch bliźniaków o drogę.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:35:41 GMT 1
Natomiast będę też ciekawy twojego procesu myślowego i jak uzasadnisz.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 16:36:28 GMT 1
Zwykła bragga z twojej strony, więc nie wytykaj mi, że wszedłem późno z merytoryką skoro wszedłem pierwszy.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 16:37:53 GMT 1
w normalnych warunkach nie kalkulującego Ciebie wyobrażam sobie tak jak samuraja jacka, albo tego ostatniego dim suma. Póki co totalne odklejki i wariactwa widziałem u Ciebie tylko kiedy byłeś niewinny. Nie jest to pewnie najcelniejszy argument, bo nie chciałbym żebyś w pojedynku 1v1 odpierdalał takie tarło. Ale z biegiem czasu może nauczymy się tutaj nowych taktyk, jak jako mafiozo robić rzeczy teoretycznie nieopłacalne jako mafia. Tutaj póki co robimy takie surowe przetarcia. A gdzie są objawy? Nie wiem, jak czytam pierwsze dwie czy trzy strony tematu, pierwsze zaczepki w moją stronę i pierwsze argumenty za moją winą to tak to po prostu czuje i taki mam obraz tego ślepego chłopka w głowie.No ale napisałeś jakieś losowe rzeczy typu, że nie wiem trudne mi się wylosowało albo ze mną wygrasz pod każdym względem i co niby mam powiedzieć na taki zarzut. no zacząłem od uprawiania tak zwanego trashtalku i chyba oczekiwałem, że w jakiś sposób na to zareagujesz bo wewnętrznie tego mi trochę zbrakło
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:38:08 GMT 1
Mimo to nie wytykaj mi późnej merytoryki, pojawiła się wtedy kiedy zauważyłem jakiś odchył, który można zakomunikować. I potwierdza się to co mówiłem, ty jesteś zapatrzony w odgrywanie siebie.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 16:41:26 GMT 1
Mimo to nie wytykaj mi późnej merytoryki, pojawiła się wtedy kiedy zauważyłem jakiś odchył, który można zakomunikować. I potwierdza się to co mówiłem, ty jesteś zapatrzony w odgrywanie siebie. dojebany post
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 16:41:51 GMT 1
no to jest panie i panowie najwyższy poziom
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:42:33 GMT 1
yhm, najwyższy poziom czego.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 16:42:37 GMT 1
Gary w poprzedniej edycji by tak nie dał
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:44:08 GMT 1
Gdyby ten post poszedł z ręki mafiozy nie był by niczym szczególnym.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 16:44:51 GMT 1
Za to tobie po dzisiaj dałbym za grę już 8/10
|
|