Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 22:22:18 GMT 1
Jakbym przegrał to bym się tłumaczył, że nie sądzę, żebym miał jakiś większy wpływ na wynik. I byłem przekonany, że nie zrobi mi różnicy to czy będę w mafii, czy w mieście. Zanim poznałem wyniki losowania uznałem, że nie przygotowuję żadnej taktyki, bo najlepsza taktyka to po prostu olać wynik losowania i być sobą. Tak jak na randkę nie idziesz z przygotowanym planem od czego zaczniesz gadkę, ani nie rozkminiasz w jakich odstępach czasowych pisać do laski tak i tu się postanowiłem po prostu nie zastanawiać co będę pisał ani nie kombinować, odpisywałem praktycznie za każdym razem tak szybko jak przyszła mi odpowiedź do głowy. Raz wymyślonej odpowiedzi nie rozkminiałem, nie poprawiałem jej, nie zastanawiałem się nad nią. Wyjątkiem było jedno pytanie, gdzie zapowiedziałem, że muszę dać Kacperkowi się wykazać, żeby raz odpowiedział przede mną.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 22:24:04 GMT 1
No i jak dostałem wynik losowania na 10 minut przed startem gry to się zirytowałem, że znowu jako mafia przegram z Kacperkiem i znowu będzie mnie wkurwiał. Jeszcze jak zobaczyłem, że sędziuje Red to w ogóle się zirytowałem.
No ale pomyślałem sobie, że przed grą przekonywałem, że wyniki losowania nie mają znaczenia, że nie powinny mieć wpływu na grę grających, że w sumie faktycznie w to wierzę, więc po prostu postanowiłem to zagrać.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 22:26:02 GMT 1
No więc grałem takie chłodne zobojętnienie, że bardziej jestem członkiem eksperymentu, że w sumie nie zależy mi aż tak żeby wygrać, a tak poza tym, to po prostu starałem się mówić bez zastanowienia prawdę tak często jak to tylko możliwe.
Przywitałem się zwykłym siema i poczekałem co zrobią Kacper i Red.
No i jak zobaczyłem jaka jest od samego początku drastyczna różnica między moim podejściem od Kacperkowego, no to poczułem, że trzeba na tym lecieć, że moje podejście jest bardziej niewinne. No bo ja pisałem zwykłe siema, a on w tym czasie zdążył kilka braggowych postów zajebać.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 22:30:26 GMT 1
No i zrobiło się z tego takie przeciąganie liny, co jest bardziej miastowe, mój chłód i pisanie w 90% prawdy bez zastanowienia, czy Kacperkowa przewózka.
Nie ukrywam, że jak pisał, że to nie jest równe starcie i nie mam szans, to trochę mnie irytował i faktycznie czułem, że przegram. Ale też wiedziałem, że nie mam lepszego pomysłu niż konsekwentnie trzymać się w tym od czego zacząłem, czyli od tego chłodu i takiego przekonania wewnętrznego, że w sumie to mój wpływ na wynik jest ograniczony.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 22:33:26 GMT 1
Najodważniejsze co zrobiłem w tej grze to była zmiana zdania i przyznanie na koniec, że Kacper gra 8/10 i dygam się, że przegram. Dlaczego to zrobiłem? Nie wiem. Przyszło mi to do głowy a miałem postanowienie, że jak mi coś przychodzi do głowy to piszę. Tylko kilka razy trochę poprawiłem raz pisanego posta.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 22:36:09 GMT 1
Najlepiej chyba moją grę Lowrider tym obrazkiem z cmentarza opisał, że jestem tak szczery, że aż przeźroczysty, mniej więcej coś takiego miałem w głowie jak grałem.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 22:39:26 GMT 1
No było to trochę granie pod wyciąganie Cię ze strefy komfortu
Wydawało mi się, że dzisiaj mimo dobrej gadki w temacie czujesz się słabiej, bardzo mnie to cieszyło
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 22:47:15 GMT 1
Mnie zdziwiło, że zacząłeś mnie tak chwalić, wtedy powiedziałem sobie stop, pewnie cię podpuszcza. Ogólnie presję czułem sporą i myślałem, że mam takie 20% szans na wygraną. W sensie, mówię o ostatnich godzinach dzisiejszego dnia. Aż kupiłem sobie 2 browary po pracy, żeby cokolwiek poczuć podczas pisania, bo zdecydowanie czułem, że muszę chociaż trochę emocji dołożyć.
No i wydawało mi się, że cmentarz też jest po twojej stronie.
|
|
|
Post by bobek on Sept 29, 2023 8:15:08 GMT 1
Doceniałem szczerze zagrania ale było to podpuszczanie. I myśle zd w temacie było widać właśnie ten Twój stop 😆
No ale wdzięczny przeciwnik jesteś
|
|