Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 14:33:16 GMT 1
Nie obawiam się jego niewinności, nie sądzę, żeby wyglądał niewinnie, nie czuję też, żebym miał jakiś duży wpływ na to, czy wygram.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Sept 28, 2023 14:34:48 GMT 1
Jak oceniasz na teraz sytuację? Jak obstawiam ja, jak obstawia cmentarz? Czy coś się zmieniło od wczoraj, czy niekoniecznie?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 14:38:39 GMT 1
Nie sądzę, żeby coś się zmieniło, Kacperkowy teatr kontra mój chłód. Ja ten chłód pewnie mógłbym zagrać podobnie jakbym był w mafii. Myślę, że głównie kwestia w tym na ile się komu wyda jego sposób postowania odgrywaniem roli.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Sept 28, 2023 14:39:49 GMT 1
1. Co uważasz, że robisz bardzo dobrze i widać po tym twoją niewinność?
2. Co uważasz, że robisz najgorzej i może to powodować wątpliwości wobec twojej osoby? A może zdradza cię jako mafię?
3. Czy jest coś, co mógłbyś w swojej grze poprawić? Jeśli tak, co by to było?
4. Czy jest coś, nad czym masz przewagę nad swoim przeciwnikiem? Co takiego sprawia, że jesteś niewinny, a on jednak nie?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 14:45:27 GMT 1
1. Nie sądzę, żebym robił coś bardzo dobrze, po prostu jestem i piszę. Sądzę, że moją niewinność widać, po postach Kacperka 2. Nie ma nic co zdradza mnie jako mafię, można się czepić, że gram taktyką typu Poker face, ale w sumie nie czuję żadnych większych emocji, a brak emocji to jest coś co zarzucano mi i na Elrondzie i na Gołocie i na Daessu. 3. Jakbym był trochę kreatywniejszy i napisał jakieś lepsze argumenty niż, że widać jak on udaje to pajacowanie, ale no w takiej rozgrywce naprawdę ciężko coś wymyśleć. 4. Głównie to, że ja się na nic nie silę, a jego zdradza to, że odgrywa to w jaki sposób wydaje mu się, że jest postrzegany.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 14:46:08 GMT 1
Po prostu on ma na sobie balast a ja go nie mam.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 14:48:34 GMT 1
Zapytałbym o to jaki jest plan każdego z graczy na jego następną mafijną rozgrywkę, ale z takich wieloosobowych.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 14:51:45 GMT 1
Jak myślicie Czym się będę kierował, podejmując ostateczny wybór? stażem w społeczności - wygram aktywnością - wygrywam personalnym lubieniem - wygram a jak będziesz oceniał niewinność to chłop nie ma szans Kacper lubi się wozić, ale nigdy nie woził się tak. Zawsze przybierało to bardziej formą żartobliwą niż takiej bezpośredniej braggi.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 14:52:51 GMT 1
Wiem co bym jeszcze zrobił jako sędzia. Zaczął udawać, że bliżej mi do niewinności tego zawodnika, którego uważam za bardziej mafijnego.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 14:54:38 GMT 1
wkurwiający bobek szef, tak to właśnie ma wyglądać! Czyli był plan inny niż spontan.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:04:20 GMT 1
szogun skończył tyrke
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:07:17 GMT 1
Myślę, że by mi było obojętne, czy jestem w mafii, więc nie musiałbym oszukiwać. Nie obawiałbyś niewinności Kacperka? Że ją dojrzę, postawię nad twoją (bo jesteś w mafii) i przez to wybiorę słusznie jego, a nie ciebie? Podbiłem tego samego posta bo jest zakłamany u samych podstaw swoich założeń
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:10:06 GMT 1
Przecież oboje wiemy, że nie przerasta cię zrozumienie mojego pomysłu na rozgrywkę.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Sept 28, 2023 15:10:07 GMT 1
Możesz Kacper odpowiedzieć na te same pytania, co odpowiadał Pshemo (podstawiając ciebie jako adresata), bez sensu żebym je pisał drugi raz Oczywiście te, które można zadać wam obu
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Sept 28, 2023 15:23:57 GMT 1
Pshemo, jeśli chcesz pisać w międzyczasie na jakiś temat, to śmiało. Kacper też nie musi odpowiadać tylko na pytania, jeśli chce coś dodać
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:24:39 GMT 1
1. Co uważasz, że robisz bardzo dobrze i widać po tym twoją niewinność? 2. Co uważasz, że robisz najgorzej i może to powodować wątpliwości wobec twojej osoby? A może zdradza cię jako mafię? 3. Czy jest coś, co mógłbyś w swojej grze poprawić? Jeśli tak, co by to było? 4. Czy jest coś, nad czym masz przewagę nad swoim przeciwnikiem? Co takiego sprawia, że jesteś niewinny, a on jednak nie? ja się tutaj czuje jak ryba w wodzie. Mogę uprawiać swoje ulubione pierdolenie, pod moją ulubioną kreacją bobek, okrasić to argumentami prosto z serducha zamiast mafijnego bingo a opieke nad linczem ma mieć Red, serio ciężko jest o większy komforcik. jak czytam swoje posty kolejny raz to mi się podobają i sam bym siebie polubił podstawowym założeniem takiej gry jest wajb i szczerość, poprawianie samego siebie zaprzecza tej szczerości, jest super i właśnie tego wajbu i szczerości mojemu oponentowi brakuje. Poza tym wczoraj zadałem sobie odrobinkę trudu żeby spróbować wejść w jego głowę i wskazać kilka kwestii, w których najzwyczajniej w świecie pisze nieprawdę, nie było to takie trudne bo oboje mamy umysły oszusta
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:26:27 GMT 1
nie no chętnie z Tobą pogadam bo troszkę się z Ciebie naigrywuje i traktuje jako tło skupiając się głównie na oponencie
i to też mi nie zagrało u pshema na początku - ja tu bojowo chce sie z typem szczypać, a on połowe moich tekstów zlał i początkowy dialog prowadził z Tobą
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:29:36 GMT 1
generalnie należy oddać Pshemowi co Pshemowe i po wczorajszym słabym wejściu dzisiaj się poprawił - wchodząc w bitewny foruming w moich oczach wypada znacznie lepiej. Uważam, że w prawdzwej grze po wczoraj byłby jebany, a dzisiaj zaskarbiłby trochę zaufania u kilku kolegów z miasta
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:30:37 GMT 1
wczoraj czułem jakby totalnie nie potrafił nawiązać rywalizacji na moich falach, dzisiaj trochę sobie wykreował lepsze otoczenie i pokazuje dlaczego jest dobry w mafii i dobry w mafie
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:30:51 GMT 1
co nie zmienia faktu, że jest oczywiście winny
|
|