Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:31:05 GMT 1
No ja się nie poprawiam, a stwierdzenie, że ciebie ignoruje to nie jest prawda, to ja ci zacząłem pierwszy wytykać rzeczy. Do głowy też mi nie wszedłeś i żadnej nieprawdy nie wykazałeś, bo żadnej nie napisałem.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:32:02 GMT 1
Kompletnie zaklinasz rzeczywistość. Ale teraz zaliczyłeś serię swoich najlepszych postów.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:34:07 GMT 1
Ja czułbym się lepiej w rozgrywce, w której jest większy nacisk na merytorykę, bo mam wrażenie, że uczestniczę w przerzucaniu się na hasła.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:34:28 GMT 1
Co mi po tym, że ładnie udajesz komfort, a może nawet go nie udajesz, tylko on faktycznie jest, skoro wiem, że jesteś w mafii.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:34:38 GMT 1
A że sędzią jest Red robi mi to o tyle różnice, że jestem ciekawy jak się za to zabierze. Przekonujesz siebie, czy nas? Co sądzisz o mojej metodzie przepytywań i interakcji, z którą wami stosuje? Jak sam byś się zachowywał, gdybyś był sędzią? O co byś spytał siebie, a o co Kacperka? Wiesz co, nie wiem jak powinien zachowywać się w tych rozgrywkach sędzia, ale traktuje Cię trochę jako taki GŁOS nad nami próbujący brać pod chuj ja osobiście jak zdarzy mi się kiedyś sędziować to prawdopodobnie w celu maksymalizowania swojego dobrego wyboru wszedłbym w rozgrywkę bardziej personalnie, interesował się bardziej kolejnymi zagraniami potyczkujących, bardziej dopytywał, bardziej uściślał. Ty przed chwilą zadałeś pierwsze takie właśnie konkretne pytanie dotyczące konkretnego posta do którego wymagasz objaśnień. Ale też nie ukrywajmy - trafił Ci się pojedynek widowiskowy, ale łatwy. Pewnie nie musisz tego robić.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:35:40 GMT 1
Normalnie łapiesz ludzi po tym, że część wszystko wie, a część nic nie wie i musisz rozkminić, którzy to którzy i na tym opiera się twoja gra, tutaj od początku wszystko wiadomo.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:37:59 GMT 1
generalnie należy oddać Pshemowi co Pshemowe i po wczorajszym słabym wejściu dzisiaj się poprawił - wchodząc w bitewny foruming w moich oczach wypada znacznie lepiej. Uważam, że w prawdzwej grze po wczoraj byłby jebany, a dzisiaj zaskarbiłby trochę zaufania u kilku kolegów z miasta A ja wczoraj uważam, że grałem lepiej.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:39:01 GMT 1
Ja czułbym się lepiej w rozgrywce, w której jest większy nacisk na merytorykę, bo mam wrażenie, że uczestniczę w przerzucaniu się na hasła. no nie wiem, ja wbrew powszechnej opinii w której wyrobieniu maczałem palce uważam, że można ze mną merytorycznie porozmawiać, ale w tym typie gierki i w tym układzie szczególnie nie potrafie. Uważam, że słusznie wypomniałem Ci, że nawet nie potrafiłeś po ludzku przyjąć założenia co zrobić jak będziesz winny w momencie jak jeszcze nie wiedziałeś, że jesteś. Uważam, że jak typowa mafia boisz się popłynąć na dyskusji o tym co miałbyś w głowie jako winny więc tą dyskusje ucinasz totalnie. Nie wylosowało mi się, nie byłem winny, nie musiałem myśleć. Ukrywasz prawdę za parawanem, a bobek to realtalk
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:40:16 GMT 1
No ja się nie poprawiam, a stwierdzenie, że ciebie ignoruje to nie jest prawda, to ja ci zacząłem pierwszy wytykać rzeczy. Do głowy też mi nie wszedłeś i żadnej nieprawdy nie wykazałeś, bo żadnej nie napisałem. Zobacz w którym poście się do mnie odniosłeś. Z tego co kojarze to musiałem czekać do drugiej strony tematu
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:41:47 GMT 1
Co mi po tym, że ładnie udajesz komfort, a może nawet go nie udajesz, tylko on faktycznie jest, skoro wiem, że jesteś w mafii. uwierz mi, że mafijna rola w tym konkretnym pojedynku wywołałaby u mnie bardzo duży dyskomfort a wywołała u Ciebie i obraz rozgrywki jest jaki jest
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:41:51 GMT 1
No nie jestem winny, więc tego od poznania wyniku losowania nie rozkminiam. Wcześniej rozkminiłem, że niezależnie od tego co dostanę gram bez planu i po prostu piszę to na co mam ochotę i to jest dobry plan i nie ma tu kłamstwa, a ty się tego uczepiłeś, bo czujesz, że to twój najlepszy argument.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:42:12 GMT 1
czyli niby dobry, bo jesteś super mafiozo
no ale kurwa niewystarczający, niestety
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:42:36 GMT 1
No ja się nie poprawiam, a stwierdzenie, że ciebie ignoruje to nie jest prawda, to ja ci zacząłem pierwszy wytykać rzeczy. Do głowy też mi nie wszedłeś i żadnej nieprawdy nie wykazałeś, bo żadnej nie napisałem. Zobacz w którym poście się do mnie odniosłeś. Z tego co kojarze to musiałem czekać do drugiej strony tematu No tak i to było pierwsze merytoryczne odniesienie jednego z nas do drugiego w tej rozgrywce.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:45:00 GMT 1
No nie jestem winny, więc tego od poznania wyniku losowania nie rozkminiam. Wcześniej rozkminiłem, że niezależnie od tego co dostanę gram bez planu i po prostu piszę to na co mam ochotę i to jest dobry plan i nie ma tu kłamstwa, a ty się tego uczepiłeś, bo czujesz, że to twój najlepszy argument. no czuje, żę jest mocny to prawda raz, że ma podłoże tylko i wyłącznie w tej gierce(a nie ma wielu takich argumentów), a dwa że jest szczery i autentyczny. bo wybacz, pierdolenie głupot o zbyt dużej ekscytacji, podjarce rolą, neurotyczności to nie są argumenty autentyczne. Można to pisać w każdej gierce na tym portalu i dopasowywać do połowy społeczności. Dlatego się śmieje, że bingo.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:46:49 GMT 1
Przede wszystkim czujesz się w obowiązku coś udawać i zwłaszcza na początku z tym przedobrzyłeś, teraz idzie ci lepiej, bo przestałeś się popisywać, a zaczynasz mnie faktycznie zwalczać.
|
|
|
Post by bobek on Sept 28, 2023 15:47:21 GMT 1
znalazłem jedne słowo opisujące cały Twój performens
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Sept 28, 2023 15:48:24 GMT 1
No jakie.