egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 22:45:17 GMT 1
Rola mafiozy Cię przerosła i chcesz zagrać niezaangażowanego?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 22:46:15 GMT 1
niezaangażowanego chyba nie trzeba grać, wystarczy się nie angażować?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 22:47:32 GMT 1
Do póki gra się opierała na wejściu w grę mogłeś mnie punktować, kiedy zaczęliśmy dyskutowac o odczuciach, emocjach, Ty nie potrafisz ich okazać, dlatego nie silisz się na odwzorowanie tylko jedziesz na wyjebanku. W grze 1v1 najtrudniej jest się wczuć w pozycję drugiego gracza, dlatego ścinasz ten temat.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 22:51:02 GMT 1
Ja widzę tutaj pieprzonego Glorfindela. Masz braki emocjalne powodujące że nie jesteś w stanie sobie wyobrazić jak powinieneś grać jako mafiozo, dopiero za drugim razem Ci to wychodzi, kiedy dokładnie przestudiujesz co zagrałeś źle. Dlatego jako Gump tak dobrze Ci szło. Wiedziałeś na jakich strunach grać. Tu grasz pierwszy raz 1v1 i nie potrafisz oddać nawet połowy miastowego Montiego w mafii. Współczuję tym, którzy zagrają z Tobą jako mafią następnym razem.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 22:51:44 GMT 1
myślę, że w grze 1 vs 1 najłatwiej wsadzać drugiemu graczowi dużo rzeczy w głowę i usta, a Ty bardzo starasz się to zrobić patrzysz pod kątem pozycji, tymczasem sprawa jest brutalnie prosta - jesteś winny i musisz robić fikołki, zresztą właśnie to uskuteczniasz, pozycja nie ma tu nic do rzeczy, bo pozycjonować się nie trzeba
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 22:54:57 GMT 1
Byłoby mi prościej wkładać Ci chuja w usta gdybyś się częściej odzywał. Boisz się mówić o tym co myślisz, nie odpowiadasz wprost na pytania sędziego. Jesteś cieniem samego siebie.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 22:57:26 GMT 1
myślę, że to w ogóle ciekawe zagadnienie, bo nie spodziewałem się, że zwykła miastowość w takim wypadku będzie jakby kaszka manna z nieba spadła - nic nie musisz, wystarczy, że nie pozwolisz na zmanipulowanie sędziego
miasto ma zdecydowanie łatwiej niż mafia, Pshemo wygrał na stoicyzm, ale czuł, że musi robić rzeczy
egze wije się jak piskorz wokół i szuka luki gdzie może zaatakować
i zapewne spodziewał się, że ja tu będę z harpunem w rękach i pieśnią bogów na ustach walczył, tymczasem jest totalny czilaucik, zero potrzeb, meczyk w fifę wygrany, powtarzam zero potrzeb
i to jest wspaniałe
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 22:59:27 GMT 1
najzabawniejsze jest to, że literalnie więcej emocji we mnie wzbudziło 'TŁUMACZ SIĘ' w wykonaniu przesympatycznego Anturaża (pozdrawiam serdecznie) niż tutejsze 'HUJA W USTA' i w ogóle
natomiast z kwestią emocji tak ogólnie - oj, ja się nie zgadzam, w stu procentach czułem te emocje w ostatniej edycji i czułbym też w mieście - chociaż w mieście może faktycznie trochę lżejsze przynajmniej w przypadku Zmarzlika
z Anturą byłyby fajty i tak
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:00:09 GMT 1
Ja widzę tutaj pieprzonego Glorfindela. Masz braki emocjalne powodujące że nie jesteś w stanie sobie wyobrazić jak powinieneś grać jako mafiozo, dopiero za drugim razem Ci to wychodzi, kiedy dokładnie przestudiujesz co zagrałeś źle. Dlatego jako Gump tak dobrze Ci szło. Wiedziałeś na jakich strunach grać. Tu grasz pierwszy raz 1v1 i nie potrafisz oddać nawet połowy miastowego Montiego w mafii. Współczuję tym, którzy zagrają z Tobą jako mafią następnym razem. siri pokaż mi posta gdzie każda sentencja jest sztucznie przesycona i nacechowana
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:01:23 GMT 1
chociaż tak myślę, możliwe, że jestem tutaj rozczarowaniem dla cmentarza, myślałem naprawdę, że pozwolę sobie na więcej erudycji w tym pojedynku ale chyba już trochę jestem dziadersem i POZWALAM SOBIE NA TYLNI SZEREG jeśli można
this is new Monti's meta bitches
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:01:27 GMT 1
ależ Ty właśnie jesteś bardziej jak Zenek z Kition niż Zenek ze Złotopolic. Jesteś obojętny wobec tego co się dzieje i jak działa sędzia. Stosujesz dokładnie tę samą taktykę co Pshemo, tyle że Pshemo miał łatwiej bo raz że trafił na słabszego przeciwnika, a dwa na sędziego, który mu na to pozwalał.
tak jestem jak piskorz, jestem jak ryba która znalazła swojego glona i jedyne o czym myśli to jak go dopaść.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:03:52 GMT 1
według mnie grasz całkiem nieźle egze, a przynajmniej grałeś do tej szóstej właśnie strony, bo od:
Rola mafiozy Cię przerosła i chcesz zagrać niezaangażowanego?
to już w dół było tylko gorzej i karykaturalnie, ale chyba masz w sobie ogólnie ostatnio coś takiego kreskówkowego, że chcesz mocniej zaznaczyć, ja się nie dziwię, różnie ludzie robią w tym wieku, jedni kupują Porsche, inni ruhają modelki (ale tu niepozdrawiam Krzysztofa Gonciarza, atfu), niektórzy się zapijają
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:06:29 GMT 1
no ja mam wysrane jak działa sędzia, jest to pojedynek, liczy się SPRAWA
liczy się dwóch rywali, liczy się to, kto wygra, kto liść laurowy na skronie swoje da założyć albo chociaż brankę swoją poweźmie po tym jak krew udeptaną ziemię zbruka
a tymczasem ty jesteś, że tak to ujmę
Lecz pamiętaj, że z mej wieży Szybko kulki na dół lecą - Fiut z wiatrówki - Papkin leży... Gdyby zdradzić chęć go jęła.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:11:21 GMT 1
no ja mam wysrane jak działa sędzia, jest to pojedynek, liczy się SPRAWA liczy się dwóch rywali, liczy się to, kto wygra, kto liść laurowy na skronie swoje da założyć albo chociaż brankę swoją poweźmie po tym jak krew udeptaną ziemię zbruka a tymczasem ty jesteś, że tak to ujmę Lecz pamiętaj, że z mej wieży Szybko kulki na dół lecą - Fiut z wiatrówki - Papkin leży... Gdyby zdradzić chęć go jęła. To kruk olbrzymi - ktoś Ty? - Ktoś Ty, kruku? Ktoś Ty? - jam orzeł! - patrzy kruk - myśl moje plącze! Ktoś Ty? - jam gromowładny! - Spojrzał na mnie - w oczy mię jak dymem uderzył. Myśli moje miesza - plącze
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:12:07 GMT 1
sprawa jest taka, że nie potrafisz tego wygrać
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:14:08 GMT 1
dlaczego?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:14:37 GMT 1
i Monti możemy się przekrzykiwać na obelgi, Ty możesz mi napisać że jesteś 33letnim kawalerem zbijającym meble głosującym na PiS
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:15:09 GMT 1
możesz tam dodać parę różnych innych rzeczy, jak to Ty, w ramach konwencji
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:15:40 GMT 1
Ale prawda jest taka, że jesteś pieprzonym mafiozem, którego muszę dojechać nie bacząc na to co o mnie pisze
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:16:07 GMT 1
no ale ja się nie przekrzykuję na obelgi, zażartowałem se z tego kryzysu wieku średniego, ale póki co to chyba przodujesz w agresji coś mi się to nie klei z Twoimi teoriami o tym co to kto ma tu do przegrania..
|
|