|
Post by Volverin on Sept 29, 2023 19:20:01 GMT 1
Wątek z pojedynkiem. Czas trwania: 24 godziny
Start: 22:00 w czwartek, 5 października Koniec: 22:00 w piątek, 6 października Pojedynek 1v1 -> jeden z graczy jest Niewinny, jeden w Mafii. Walczą ze sobą w temacie i próbują przekonać sędziego do swojej Niewinności. Sędzia bierze udział w rozgrywce i rozmawia z walczącymi. Sędzia podejmuje decyzję, którego z graczy wyeliminować. Ma 24h na podjęcie decyzji, może zakończyć grę przed czasem. Zawodnicy: egze vs Red Sędzia: tomus
|
|
|
Post by tomus on Oct 5, 2023 21:01:34 GMT 1
Uszanowanie
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 5, 2023 21:01:47 GMT 1
Będzie ciekawie.
|
|
|
Post by tomus on Oct 5, 2023 21:01:48 GMT 1
Jak tam Panowie, zadowoleni z losowania?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 5, 2023 21:03:26 GMT 1
Jak tam Panowie, zadowoleni z losowania? W sumie tak. Ciekaw jestem jakich sztuczek będzie próbował Red. Treningowo zdecydowanie ciekawsza dla mnie jest rola niewinnego w tym pojedynku.
|
|
|
Post by tomus on Oct 5, 2023 21:05:18 GMT 1
Jak tam Panowie, zadowoleni z losowania? W sumie tak. Ciekaw jestem jakich sztuczek będzie próbował Red. Treningowo zdecydowanie ciekawsza dla mnie jest rola niewinnego w tym pojedynku. To świetnie. Jeśli miałbyś mi coś doradzić. Podpowiedzieć. Pomóc. Na co powinienem zwracać uwagę w tym pojedynku? Jaką strategię przyjąć? Co będzie najważniejsze z perspektywy sędziego?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 5, 2023 21:16:41 GMT 1
W sumie tak. Ciekaw jestem jakich sztuczek będzie próbował Red. Treningowo zdecydowanie ciekawsza dla mnie jest rola niewinnego w tym pojedynku. To świetnie. Jeśli miałbyś mi coś doradzić. Podpowiedzieć. Pomóc. Na co powinienem zwracać uwagę w tym pojedynku? Jaką strategię przyjąć? Co będzie najważniejsze z perspektywy sędziego? Na twoim miejscu byłbym wyczulony na próby manipulacji. W sumie o tyle fajnie, że o to pytasz, że mogę niektóre sposoby manipulacji winnego uciąć w zarodku. Przykład? Referendum w najbliższych wyborach. Odpowiednio zadane pytania mają utwierdzić wyborcę w tym, że racjonalne jest zagłosowanie na określoną partię. Niezdecydowany utwierdzi się w tym, że zgodne z jego poglądami jest głosowanie na PiS. Winny będzie starał się w tej grze zrobić podobnie. Tak sterować narracją, odpowiedziami na twoje pytania, pytaniami do Ciebie, by wytworzyć w twoim umyśle przekonanie, że racjonalnym jest uznanie go za niewinnego.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 5, 2023 21:18:22 GMT 1
Yo
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 5, 2023 21:21:03 GMT 1
Powinienem być w chacie koło północy, może koło 1, to jeśli nie idziecie szybko spać to może jeszcze dzisiaj się uda jakiscontent stworzyć
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 5, 2023 21:22:13 GMT 1
No cześć Red. Jaka koncepcja na ten pojedynek? Bardziej przekonanie sędziego o swojej niewinności czy o mojej winie?
|
|
|
Post by tomus on Oct 5, 2023 21:24:37 GMT 1
W sumie tak. Ciekaw jestem jakich sztuczek będzie próbował Red. Treningowo zdecydowanie ciekawsza dla mnie jest rola niewinnego w tym pojedynku. To świetnie. Jeśli miałbyś mi coś doradzić. Podpowiedzieć. Pomóc. Na co powinienem zwracać uwagę w tym pojedynku? Jaką strategię przyjąć? Co będzie najważniejsze z perspektywy sędziego? Red, do Ciebie w sumie też pytanie.
|
|
|
Post by tomus on Oct 5, 2023 21:25:56 GMT 1
Powinienem być w chacie koło północy, może koło 1, to jeśli nie idziecie szybko spać to może jeszcze dzisiaj się uda jakiscontent stworzyć Ja raczej już będę spał, ale jutro więcej podyskutujemy.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 5, 2023 21:26:07 GMT 1
Powinienem być w chacie koło północy, może koło 1, to jeśli nie idziecie szybko spać to może jeszcze dzisiaj się uda jakiscontent stworzyć Spokojnie sobie przemyśl jakie kity będziesz chciał nam wcisnąć. Ja wstanę przed czwartą to spokojnie odpowiem
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 5, 2023 21:55:22 GMT 1
Jak tam Panowie, zadowoleni z losowania? Tak, ale w mafii też bym tak napisał, bo też byłbym zadowolony. Chciałem zasmakować wszystkich trzech frakcji w tym formacie i trochę mi było wszystko jedno kiedy tego hat-tricka skompletuje
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 5, 2023 22:02:03 GMT 1
Ja skompletuję w sobotę
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 5, 2023 22:17:56 GMT 1
Ale żeś Wojtek Puszkę Pandory otworzył tym klamstewkiem wyżej, teraz to nie wylosujesz miasta chyba do Bożego Narodzenia
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 5, 2023 22:19:23 GMT 1
no ale w sumie awatar Morientesa, ten rand był ci pisany chyba
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 5, 2023 22:29:43 GMT 1
Haha spokojnie mogę w sobotę zakończyć karierę z 1v1 albo zacząć kolejne okrążenie z doświadczeniem we wszystkich frakcjach, bo jednak miłoby by było w mafii też sędziego ograć.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 5, 2023 22:38:39 GMT 1
bo jednak miłoby by było w mafii też sędziego ograć. Pewnie by było, ale moja już broszka, by tak się nie stało W ogóle jaka masz startegie na ten pojedynek? Pytałeś mnie zresztą gdzieś wyżej o to samo, ale to już z chaty odpisze na resztę
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 3:06:20 GMT 1
Nie mam żadnej strategii. Dostosuję się do twojej gry. Bardziej myślę nad tym jak zoptymalizować pory snu by dzisiaj jeszcze na świeżości coś pograć popołudniu/wieczorem, a jutro też być w pełni świeżym przy sędziowaniu. No i nad strategią sędziowania muszę bardziej pomyśleć. Bycie niewinnym nie wymaga zbytniego kminienia, szczególnie jeśli zna się winnego.
|
|