Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 14:07:26 GMT 1
Czekam egze. Wylosowales mafie to kombinuj
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 14:08:56 GMT 1
Z mniejszych rzeczy to u mnie od początku dominuje ciekawość tego jak zagra Red grając w mafii, u niego dominuje chęć pokazania własnej przewagi, wyższości własnych argumentów. Plus bardziej obiecuje niż odpowiada na pytania, na pytanie o strategię w ogóle nie odpowiedział. Takie tam drobnostki śmierdziuszki.
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 14:09:37 GMT 1
Akurat Red myślę, że dobrze byś to Ty się do ostatnich kilku postów Egzego odniósł
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 14:10:37 GMT 1
No kombinuj doktorku. Serio jestem bardzo ciekaw jak to rozegrasz. Na jakich strunach będziesz się starał zagrać. Na razie twoja taktyka jest dość widoczna, unikasz kłamstw, pewnie będziesz chciał wejść w takie pole gry na którym będziesz miał jakąś przewagę (ja mam przewagę roli, więc nie muszę tego pola dla siebie znajdować)
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 14:11:31 GMT 1
Spoko zrobię to, ale jeszcze nie chcę zabierać mu sceny koło 17 pewnie wbije na lapka i na poważnie się poodnosze
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 14:15:39 GMT 1
Spoko, wbij, pokaż że jesteś dobrym sprzedawcą.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 14:16:53 GMT 1
Jeśli sprzedasz Tomusiowi spójną historię, w którą on uwierzy, a ja nie znajdę argumentów by ją obalić, to z uśmiechem na ustach oddam Ci to co redowe.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 14:17:26 GMT 1
A jak nie to chuj, miałeś pecha, że trafiłeś na niewinnego egzego
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 16:50:19 GMT 1
Egze, mam takie pytanie. Jesteś zadowolony z tej rozgrywki? Załóżmy na potrzeby rozważań, że rozgrywki miastowego, bo taką pozę próbujesz utrzymać Dobrze ci idzie?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 16:56:10 GMT 1
Bywało trudniej
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 17:21:53 GMT 1
Co ten Redzik daje.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 17:23:57 GMT 1
W sumie tak. Ciekaw jestem jakich sztuczek będzie próbował Red. Treningowo zdecydowanie ciekawsza dla mnie jest rola niewinnego w tym pojedynku. To świetnie. Jeśli miałbyś mi coś doradzić. Podpowiedzieć. Pomóc. Na co powinienem zwracać uwagę w tym pojedynku? Jaką strategię przyjąć? Co będzie najważniejsze z perspektywy sędziego? To jest kwestia tego, żeby wyłapać, kto kłamie, to jest w przełożeniu na forumową mafię 'nie jest w stanie w stopniu wystarczającym odzwierciedlić swoich procesów myślowych które zachodzą u niego w mieście' A więc pytania jakie jako sędzia w takim pojedynku ja sam bym sobie zadał: a) na ile znam i rozumiem metę obu zawodników. Wychwytywanie różnic, wyłapywanie podobieństw b) na ile chcę sam kreować wydarzenia na stole, a na ile powziąć zajaranie, wziąć krok w tył i zobaczyć, w jaką stronę wszystko pójdzie gez twojej ingerencji Obie taktyki mają swoje plusy i minusy. Pytanie: z perspektywy której lepiej Ci się analizuje poczynania zawodników? Pasywnie i analitycznie, czy proaktywnie?
No i poza wszystkim, wiadomo, chłodna głowa, psychika. Blablabla, ile o tym mozna, to każdy wie akurat. No na to to masz wpływ głównie Ty, ja mogę tylko pomóc podjąć dobrą decyzję i - być moze - uspokoić nerwy. Stresujesz się?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:24:51 GMT 1
na pierwszy rzut oka straszny bełkot, zaraz spróbuję ten bełkot przetrawić w głowie
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:26:30 GMT 1
rozumiesz coś z tego ostatniego posta Reda Tomus?
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 17:27:51 GMT 1
No cześć Red. Jaka koncepcja na ten pojedynek? Bardziej przekonanie sędziego o swojej niewinności czy o mojej winie? Źle w ogóle na to patrzysz egze Z racji, że w mafii te rzeczy są przecież względne zawsze względem kogoś, to w takim formacie pojedynku (i pokazały to w sumie wszystkich dotychczasowe mecze) to jest przecież jedno i to samo. Te slogany to tutaj mowa trawa Dziwne, że tego nie dostrzegasz.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:28:29 GMT 1
w ogóle niesamowity rozjazd z emocjami, tu jest jak na grzybach, spokojnie, drzewa jakie są każdy widzi a typ pyta sędziego czy się stresuje, a mnie czy jestem zadowolony xD
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:29:20 GMT 1
No cześć Red. Jaka koncepcja na ten pojedynek? Bardziej przekonanie sędziego o swojej niewinności czy o mojej winie? Źle w ogóle na to patrzysz egze Z racji, że w mafii te rzeczy są przecież względne zawsze względem kogoś, to w takim formacie pojedynku (i pokazały to w sumie wszystkich dotychczasowe mecze) to jest przecież jedno i to samo. Te slogany to tutaj mowa trawa Dziwne, że tego nie dostrzegasz. nie rozumiem co do mnie piszesz
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:29:33 GMT 1
serio bełkoczesz
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 17:29:46 GMT 1
Ale granie na interpretowanie wszystkiego jako mafijne już było, Wojciech
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 17:32:31 GMT 1
No kurwa, w formacie 1vs1 przekonanie o czyjejś winie automatycznie oznacza przekonanie o niewinności drugiego, bo tak działa i jest skontruowany nasz mózg Automatycznie się biasuje, więc grając, robisz jednocześnie jedno i drugie samoistnie. Serio uznałeś, że będę tylko cię atakował albo tylko się bronił? xD Pytanie o niczym, ot wytknąłem sobie. Nie stresuj się tak chłopie, bo pojawiłem się przy laptopie i masz zawał
|
|