egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:32:42 GMT 1
ale ja nie muszę niczego interpretować, dostałem info że jestem niewinny, jeśli Antura nie zrobił jakiejś prowokacji, a po tym jak grasz mniemam, że nie zrobił, to Ty dostałeś info, że jesteś winny. i z tej perspektywy (i tylko z tej) patrzę na to jak grasz i co robisz, a Ty się dziwisz, że ja na coś patrzę tak jak patrzę xD
do tego zadajesz idiotyczne pytania o to czy jestem zadowolony z gierki, w której tak naprawdę nie muszę wiele robić xD
no kurwa
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:33:54 GMT 1
liczyłem na to, że wjedziesz w temat z jakąś ciekawą teorią, a Ty nas zarzucasz bełkotem
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:35:49 GMT 1
czysto subiektywnie nie było w tej edycji tak jednostronnej gierki i prawdopodobnie będzie jedyna w której zarówno sędzia jak i cmentarz nie będą mieli wątpliwości co do winy jednego z graczy, i to bynajmniej nie będzie moja zasługa, a twoja słaba gra
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 17:38:09 GMT 1
ale ja nie muszę niczego interpretować, dostałem info że jestem niewinny, jeśli Antura nie zrobił jakiejś prowokacji, a po tym jak grasz mniemam, że nie zrobił, to Ty dostałeś info, że jesteś winny. i z tej perspektywy (i tylko z tej) patrzę na to jak grasz i co robisz, a Ty się dziwisz, że ja na coś patrzę tak jak patrzę xD do tego zadajesz idiotyczne pytania o to czy jestem zadowolony z gierki, w której tak naprawdę nie muszę wiele robić xDno kurwa mocne xD
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 17:38:10 GMT 1
To świetnie. Jeśli miałbyś mi coś doradzić. Podpowiedzieć. Pomóc. Na co powinienem zwracać uwagę w tym pojedynku? Jaką strategię przyjąć? Co będzie najważniejsze z perspektywy sędziego? To jest kwestia tego, żeby wyłapać, kto kłamie, to jest w przełożeniu na forumową mafię 'nie jest w stanie w stopniu wystarczającym odzwierciedlić swoich procesów myślowych które zachodzą u niego w mieście' A więc pytania jakie jako sędzia w takim pojedynku ja sam bym sobie zadał: a) na ile znam i rozumiem metę obu zawodników. Wychwytywanie różnic, wyłapywanie podobieństw b) na ile chcę sam kreować wydarzenia na stole, a na ile powziąć zajaranie, wziąć krok w tył i zobaczyć, w jaką stronę wszystko pójdzie gez twojej ingerencji Obie taktyki mają swoje plusy i minusy. Pytanie: z perspektywy której lepiej Ci się analizuje poczynania zawodników? Pasywnie i analitycznie, czy proaktywnie?
No i poza wszystkim, wiadomo, chłodna głowa, psychika. Blablabla, ile o tym mozna, to każdy wie akurat. No na to to masz wpływ głównie Ty, ja mogę tylko pomóc podjąć dobrą decyzję i - być moze - uspokoić nerwy. Stresujesz się? Dziękuję za odpowiedzi. W ogóle się nie stresuje, ale jeśli przyjdzie do wyboru, to pewnie trochę będę.
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 17:41:11 GMT 1
Jeśli na coś nie odpowiadam, to po prostu uznałem, że takiej jest lepiej, nie bierzcie tego do siebie.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:42:40 GMT 1
Ty byś lepiej pytania zaczął zadawać
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 17:44:35 GMT 1
Egze, mam takie pytanie. Jesteś zadowolony z tej rozgrywki? Załóżmy na potrzeby rozważań, że rozgrywki miastowego, bo taką pozę próbujesz utrzymać Dobrze ci idzie? Red, chciałbym pogadać z Tobą o tym poście. Czy mógłbyś mi powiedzieć, jak to się stało, że po 20 godzinach rozgrywki pojawiasz się w temacie i piszesz akurat taką wiadomość? co Cię skłoniło do tego?
Egze - jeśli mógłbyś nie wrzucać swoich trzech groszy w tej dyskusji to byłbym wdzięczny
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 17:45:58 GMT 1
Jeśli na coś nie odpowiadam, to po prostu uznałem, że takiej jest lepiej, nie bierzcie tego do siebie. Czy masz jakieś pytania, na które koniecznie musisz poznać odpowiedź? Bo ja się za chwilę trochę bardziej rozpiszę, ale może jest coś, co koniecznie musisz wiedzieć, to wal, w międzyczasie będziemy wyjaśniać
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:46:04 GMT 1
luz panie prokuratorze
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 17:46:58 GMT 1
Egze, mam takie pytanie. Jesteś zadowolony z tej rozgrywki? Załóżmy na potrzeby rozważań, że rozgrywki miastowego, bo taką pozę próbujesz utrzymać Dobrze ci idzie? Red, chciałbym pogadać z Tobą o tym poście. Czy mógłbyś mi powiedzieć, jak to się stało, że po 20 godzinach rozgrywki pojawiasz się w temacie i piszesz akurat taką wiadomość? co Cię skłoniło do tego?
Egze - jeśli mógłbyś nie wrzucać swoich trzech groszy w tej dyskusji to byłbym wdzięczny
W chuj się cieszę, że o to pytasz, bo ten post jest powiązany z wątkiem, który poruszę. Dostaniesz tam wyczerpującą odpowiedź
Ej, chciałbyś, żebyśmy ci też zadawali pytania, czy wolisz się trzymać z boku?
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 17:47:18 GMT 1
Red, widzę również, że nie odniosłeś się do końcówki drugiej strony i postów Egzego. Są tam dwa argumenty za tym, żeby głosować na Ciebie. Jeden z nich uważam za bardzo dobry, więc miło byłoby, gdybyś na niego odpowiedział.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:47:41 GMT 1
oho jednak budowanie własnego boiska
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:47:57 GMT 1
ale mialem sie nie wtracac, przepraszam
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 17:48:14 GMT 1
Red, chciałbym pogadać z Tobą o tym poście. Czy mógłbyś mi powiedzieć, jak to się stało, że po 20 godzinach rozgrywki pojawiasz się w temacie i piszesz akurat taką wiadomość? co Cię skłoniło do tego?
W chuj się cieszę, że o to pytasz, bo ten post jest powiązany z wątkiem, który poruszę. Dostaniesz tam wyczerpującą odpowiedź
Ej, chciałbyś, żebyśmy ci też zadawali pytania, czy wolisz się trzymać z boku?
Jak Ci wygodniej. Moim celem jest rozkminienie, który z was jest w mafii. Cokolwiek co wam pomoże.
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 17:48:40 GMT 1
ale mialem sie nie wtracac, przepraszam Tylko do dyskusji o tym wejściu, do reszty wtrącaj się śmiało
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 17:50:57 GMT 1
egze - jak myślisz? Wygrywasz? Przegrywasz? Dlaczego?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:51:36 GMT 1
no to moim zdaniem red mnie spytał nieprzypadkowo, buduje sobie jakas koncepcje oparta na moich odczuciach, potrzebowal jedynie punktu wyjscia / ewentualnie blefuje, bo w tej edycji dużo obiecuje i ewidentnie gra na zwłokę
więc albo stara sie zbudowac wlasne boisko zadajac mi absurdalne pytanie o to czy jestem zadowolony albo gra na czas i zaraz cos jeszcze innego sprobuje, w kazdym razie slabe te podchody
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:52:39 GMT 1
egze - jak myślisz? Wygrywasz? Przegrywasz? Dlaczego? pytasz dzika czy sra w lesie?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 17:53:37 GMT 1
potraktuje to Tomus jako pytanie retoryczne, Reda w tej rozgrywce nie ma, od poczatku nie wie jak ugryzc moja wine, nie potrafi tez zagrac choc troche niewinnie, gra go przerosla, a ja tez taka a nie inna postawa nie ułatwiam
|
|