Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 16:28:30 GMT 1
Biorąc pod uwagę charakter Garego i zachowawczość Czueka trudna gra mi się wylosowała. Co masz na myśli w kwestii mojego charakteru?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:33:02 GMT 1
Biorąc pod uwagę charakter Garego i zachowawczość Czueka trudna gra mi się wylosowała. Co masz na myśli w kwestii mojego charakteru? no masz konserwatywny charakter, jak ktoś Ci zajdzie za skórę to nie zapominasz zbyt szybko, jednocześnie starasz się być lojalnym wobec tych, których szanujesz, to nie pomaga w pojedynkach 1v1
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:34:03 GMT 1
generalnie grasz dokładnie tak jak ja z Montim, będąc w mafii i jak Red będąc w mafii grając ze mną. Samo to, że warunkujesz to jakie ma szanse od tego jak Ty zagrasz już świadczy o tym, że to Ty jesteś winny. Normalnie jego szanse powinny zależeć od niego, od tego czy pokaże się niewinnie czy nie Co Ty pierdolisz? Przecież jak jestem niewinny (jestem nawet księdzem 🤣), to jak pokażę swoją niewinność, to wygram, bo zakładam, że nie jesteś ślepy. Tak więc jest dokładnie na odwrót niż napisałem. problem w tym, że nie pokazujesz swojej niewinności, a Czuek z tego nie korzysta (gdyby on się pokazał ładnie niewinnie nie miałbym wątpliwości)
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 16:37:19 GMT 1
Co Ty pierdolisz? Przecież jak jestem niewinny (jestem nawet księdzem 🤣), to jak pokażę swoją niewinność, to wygram, bo zakładam, że nie jesteś ślepy. Tak więc jest dokładnie na odwrót niż napisałem. problem w tym, że nie pokazujesz swojej niewinności, a Czuek z tego nie korzysta (gdyby on się pokazał ładnie niewinnie nie miałbym wątpliwości) Ja nie umiem pokazywać niewinności, ale ufam Egze i jego sędziowaniu
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 16:39:23 GMT 1
Co Ty pierdolisz? Przecież jak jestem niewinny (jestem nawet księdzem 🤣), to jak pokażę swoją niewinność, to wygram, bo zakładam, że nie jesteś ślepy. Tak więc jest dokładnie na odwrót niż napisałem. problem w tym, że nie pokazujesz swojej niewinności, a Czuek z tego nie korzysta (gdyby on się pokazał ładnie niewinnie nie miałbym wątpliwości) Trudno, żebym pokazywał niewinność, grając z telefonu. Nienawidzę pisać na telefonie i pewnie wygląda to tak, jakbym pisał sztywne, spięte posty. Wynika to z dostawania drgawek na myśl o dłuższej wypowiedzi z telefonu.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:40:31 GMT 1
problem w tym, że nie pokazujesz swojej niewinności, a Czuek z tego nie korzysta (gdyby on się pokazał ładnie niewinnie nie miałbym wątpliwości) Ja nie umiem pokazywać niewinności, ale ufam Egze i jego sędziowaniu co znaczy, że mi ufasz? jeśli źle posędziuje to zaufasz mojemu osądowi niezależnie od tego? to brzmi jak kult jednostki, nie podoba mi się to
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:42:12 GMT 1
problem w tym, że nie pokazujesz swojej niewinności, a Czuek z tego nie korzysta (gdyby on się pokazał ładnie niewinnie nie miałbym wątpliwości) Trudno, żebym pokazywał niewinność, grając z telefonu. Nienawidzę pisać na telefonie i pewnie wygląda to tak, jakbym pisał sztywne, spięte posty. Wynika to z dostawania drgawek na myśl o dłuższej wypowiedzi z telefonu. To ciekawe, bo ja pisząc z telefonu w ostatniej edycji 1v1 napisałem bodaj najbardziej miastowe swoje posty, pisząc z telefonu do bólu skraca się wypowiedzi, zostaje esencja, jeśli jest miastowa łatwo ją widać.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 16:46:24 GMT 1
Trudno, żebym pokazywał niewinność, grając z telefonu. Nienawidzę pisać na telefonie i pewnie wygląda to tak, jakbym pisał sztywne, spięte posty. Wynika to z dostawania drgawek na myśl o dłuższej wypowiedzi z telefonu. To ciekawe, bo ja pisząc z telefonu w ostatniej edycji 1v1 napisałem bodaj najbardziej miastowe swoje posty, pisząc z telefonu do bólu skraca się wypowiedzi, zostaje esencja, jeśli jest miastowa łatwo ją widać. Bo może Ty masz inne nastawienie. Ja jako Karaś do wyjazdu nie pisałem wcale z telefonu, bo nienawidzę i unikam jak mogę, męczy mnie to i często jeśli mam napisać jakieś dłuższe słowo, to szukam krótszego synonimu lub w ogóle zmieniam strukturę zdania, co powoduje, że wygląda to dziwnie.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:47:34 GMT 1
no ale jako Karaś musiałeś oszukać współgraczy i grać na jakimś tam poziomie by przetrwać, coś tam udowodnić, a tu wystarczy byś naturalnie kontrował Czueka, a grasz w chuj nienaturalnie.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:48:04 GMT 1
i moim zdaniem popełniasz błędy świeżaka w tej formule
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:49:37 GMT 1
Bo ihmo to chodzi o wewnętrzne przekonanie o własnej mocy, siła emanuje bez słów, a ja tu widzę nadpisywanie słabości słowami, w dodatku z telefonu to mniej zgrabnie wygląda niż zwykle, plus jakby scenariusz lekko napisany wcześniej. Tylko dlatego, że Czuek nie wykazał jeszcze lekkości bytu, nie wydałem werdyktu
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:53:01 GMT 1
Nie czujecie wstydu, że jako sędzia muszę ratować ten pojedynek?
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 16:55:32 GMT 1
Nie czujecie wstydu, że jako sędzia muszę ratować ten pojedynek? Ja nie, od Twojego z Redem nie odstajemy.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 16:56:55 GMT 1
i moim zdaniem popełniasz błędy świeżaka w tej formule No bo jestem swieżakiem w tej formule.
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 16:57:20 GMT 1
Ja nie umiem pokazywać niewinności, ale ufam Egze i jego sędziowaniu co znaczy, że mi ufasz? jeśli źle posędziuje to zaufasz mojemu osądowi niezależnie od tego? to brzmi jak kult jednostki, nie podoba mi się to Nie osądowi tylko sędziowaniu. To znaczyć że ufam że bedziesz zadawał dobre pytania i dojdziesz do prawdy
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:57:42 GMT 1
Nie czujecie wstydu, że jako sędzia muszę ratować ten pojedynek? Ja nie, od Twojego z Redem nie odstajemy. Myślisz, że jesteś lepszym graczem od Reda? (nie chodzi mi tu o samo szukanie mafii)
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 16:58:59 GMT 1
Bo ihmo to chodzi o wewnętrzne przekonanie o własnej mocy, siła emanuje bez słów, a ja tu widzę nadpisywanie słabości słowami, w dodatku z telefonu to mniej zgrabnie wygląda niż zwykle, plus jakby scenariusz lekko napisany wcześniej. Tylko dlatego, że Czuek nie wykazał jeszcze lekkości bytu, nie wydałem werdyktu A może on nie wykazał tej lekkości odbytu, bo jest w mafii. A że jeszcze skłaniasz się ku mojej winie, to tym bardziej nic nie robi, ewentualnie się pod Ciebie podpina. Cytując klasyka, nie uwiera Cię ten Czueq na pleckach?😜
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 16:59:17 GMT 1
co znaczy, że mi ufasz? jeśli źle posędziuje to zaufasz mojemu osądowi niezależnie od tego? to brzmi jak kult jednostki, nie podoba mi się to Nie osądowi tylko sędziowaniu. To znaczyć że ufam że bedziesz zadawał dobre pytania i dojdziesz do prawdy dlaczego to ja mam zadawać dobre pytania? może to Ty powinieneś?
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 16:59:48 GMT 1
Mój byt lekki na pewno nie jest
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 17:00:11 GMT 1
Nie osądowi tylko sędziowaniu. To znaczyć że ufam że bedziesz zadawał dobre pytania i dojdziesz do prawdy dlaczego to ja mam zadawać dobre pytania? może to Ty powinieneś? Komu madm je zadawać
|
|