Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 18:04:14 GMT 1
Dobra, dość tych jaj. Czueq, wytłumacz mi kurwa, jak to jest, że przez 2.5h masz rzekomo winnego gościa, który nie oddaje ciosów, a Ty zamiast napierdalania w niego po usłyszeniu, że sędzia punktuje na Twoją korzyść zająłeś się poklepywaniem go po pleckach? Nie lubię znęcać się nad słabszymi W tej społeczności nie ma słabszego gracza od Ciebie. No ale wytłumacz mi, czemu w zeszłej edycji z Tobą gadałem, jako Gollum z Tobą gadałem, a jak tu napisałem, że nie będę z Tobą gadał, bo znów zaclaimowałeś moją rolę, to wziąłeś to na serio i stwierdziłeś, że nie będziesz zadawał mi pytań, bo nie odpowiem? No mimo wszystko AŻ TAK głupi chyba nie jesteś, więc jasnym jest, że to dlatego że tak Ci wygodniej.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 18:19:24 GMT 1
Nie będę się ukrywał ze swoimi spostrzeżeniami, uważam, że mieszane uczucia ma mafia, bo musi zmieszać uczucie zadowolenia z mafii, z uczuciem domniemanego niezadowolenia z tego, że jest niewinnym. A to w ogóle jakaś bzdura, ja akurat zawsze się cieszę z bycia w mieście, więc co do zasady Twoje uważanie w moim przypadku nie ma racji bytu. A tu akurat ten jeden raz chciałem mafię, ale jej nie dostałem. No i miałem mieszane uczucia, bo zapisałem się w sumie tylko z myślą o dostaniu mafii, ale z drugiej jak już się zgodziłem na ten pojedynek i mam miasto, to chciałbym trochę jednak rozrywki dostarczyć czytającym i samemu się pobawić. No a teraz chcę też wygrać, ale to można się było spodziewać, że szybko się to uczucie u mnie pojawi.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 18:20:34 GMT 1
Zobaczymy czy sobie poradzi dwóch na jednego Na razie to jest bardziej takie 1,1 na jednego. I o dziwo to sędzia jest bardziej przeciwko mnie.
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 18:23:03 GMT 1
Nie lubię znęcać się nad słabszymi W tej społeczności nie ma słabszego gracza od Ciebie. No ale wytłumacz mi, czemu w zeszłej edycji z Tobą gadałem, jako Gollum z Tobą gadałem, a jak tu napisałem, że nie będę z Tobą gadał, bo znów zaclaimowałeś moją rolę, to wziąłeś to na serio i stwierdziłeś, że nie będziesz zadawał mi pytań, bo nie odpowiem? No mimo wszystko AŻ TAK głupi chyba nie jesteś, więc jasnym jest, że to dlatego że tak Ci wygodniej. Po tym jak powiedziałeś, że nie będziesz tutaj już więcej grał na pewno jestem w stanie uwierzyć, że możesz sobie postanowić w takim luźnym trybie jak ten, że nie będziesz ze mną pisać. Może i słabym graczem jestem, ale winność Karasia byłem w stanie zauważyć więc też nie przesadzajmy, że Red się do tego nie umywa
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 18:24:52 GMT 1
W tej społeczności nie ma słabszego gracza od Ciebie. No ale wytłumacz mi, czemu w zeszłej edycji z Tobą gadałem, jako Gollum z Tobą gadałem, a jak tu napisałem, że nie będę z Tobą gadał, bo znów zaclaimowałeś moją rolę, to wziąłeś to na serio i stwierdziłeś, że nie będziesz zadawał mi pytań, bo nie odpowiem? No mimo wszystko AŻ TAK głupi chyba nie jesteś, więc jasnym jest, że to dlatego że tak Ci wygodniej. Po tym jak powiedziałeś, że nie będziesz tutaj już więcej grał na pewno jestem w stanie uwierzyć, że możesz sobie postanowić w takim luźnym trybie jak ten, że nie będziesz ze mną pisać. Może i słabym graczem jestem, ale winność Karasia byłem w stanie zauważyć więc też nie przesadzajmy, że Red się do tego nie umywa Ja pierdolę, Ty tak na serio?
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 18:27:02 GMT 1
Nie będę się ukrywał ze swoimi spostrzeżeniami, uważam, że mieszane uczucia ma mafia, bo musi zmieszać uczucie zadowolenia z mafii, z uczuciem domniemanego niezadowolenia z tego, że jest niewinnym. A to w ogóle jakaś bzdura, ja akurat zawsze się cieszę z bycia w mieście, więc co do zasady Twoje uważanie w moim przypadku nie ma racji bytu. A tu akurat ten jeden raz chciałem mafię, ale jej nie dostałem. No i miałem mieszane uczucia, bo zapisałem się w sumie tylko z myślą o dostaniu mafii, ale z drugiej jak już się zgodziłem na ten pojedynek i mam miasto, to chciałbym trochę jednak rozrywki dostarczyć czytającym i samemu się pobawić. No a teraz chcę też wygrać, ale to można się było spodziewać, że szybko się to uczucie u mnie pojawi. I dlatego ograniczyłeś ją do pisania z sędzią. Cmentarz, czy właśnie takiego gameplayu chcecie?
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 18:31:03 GMT 1
A to w ogóle jakaś bzdura, ja akurat zawsze się cieszę z bycia w mieście, więc co do zasady Twoje uważanie w moim przypadku nie ma racji bytu. A tu akurat ten jeden raz chciałem mafię, ale jej nie dostałem. No i miałem mieszane uczucia, bo zapisałem się w sumie tylko z myślą o dostaniu mafii, ale z drugiej jak już się zgodziłem na ten pojedynek i mam miasto, to chciałbym trochę jednak rozrywki dostarczyć czytającym i samemu się pobawić. No a teraz chcę też wygrać, ale to można się było spodziewać, że szybko się to uczucie u mnie pojawi. I dlatego ograniczyłeś ją do pisania z sędzią. Cmentarz, czy właśnie takiego gameplayu chcecie? A co Ty się przejmujesz cmentarzem? Nie powinieneś się przejmować dojebaniem mnie? A jak oznajmiłem, że nie będę z Tobą gadał, to stwierdziłeś, że to prawda i nawet nie próbowałeś mnie atakować, tylko robiłeś za przylepca dla egze. To raczej nie świadczy źle o mnie, tylko o Tobie.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 18:32:13 GMT 1
A że jeszcze zajmujesz się jakimś zmyślaniem, że Karasia złapałeś, zamiast wykazywać moją rzekomą winę w tej grze to jest już szczyt.
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 18:33:51 GMT 1
I dlatego ograniczyłeś ją do pisania z sędzią. Cmentarz, czy właśnie takiego gameplayu chcecie? A co Ty się przejmujesz cmentarzem? Nie powinieneś się przejmować dojebaniem mnie? A jak oznajmiłem, że nie będę z Tobą gadał, to stwierdziłeś, że to prawda i nawet nie próbowałeś mnie atakować, tylko robiłeś za przylepca dla egze. To raczej nie świadczy źle o mnie, tylko o Tobie. Tak, byłem przylepcem dla Egze, gdzie problem
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 18:34:52 GMT 1
A że jeszcze zajmujesz się jakimś zmyślaniem, że Karasia złapałeś, zamiast wykazywać moją rzekomą winę w tej grze to jest już szczyt. Sam zacząłeś się chwalić, że jesteś lepszy niż Red, napisałeś to w temacie więc to chyba też jest jego część xD
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 18:36:24 GMT 1
A że jeszcze zajmujesz się jakimś zmyślaniem, że Karasia złapałeś, zamiast wykazywać moją rzekomą winę w tej grze to jest już szczyt. A i złapałem, mówiłem że to jakaś śmieszna drabinka krycia sobie tyłka z tym Karasiem-Gumpem
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 18:48:50 GMT 1
A co Ty się przejmujesz cmentarzem? Nie powinieneś się przejmować dojebaniem mnie? A jak oznajmiłem, że nie będę z Tobą gadał, to stwierdziłeś, że to prawda i nawet nie próbowałeś mnie atakować, tylko robiłeś za przylepca dla egze. To raczej nie świadczy źle o mnie, tylko o Tobie. Tak, byłem przylepcem dla Egze, gdzie problem No w sumie nigdzie, dzięki temu egze łatwiej zobaczy, że jesteś w mafii.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 18:49:28 GMT 1
A że jeszcze zajmujesz się jakimś zmyślaniem, że Karasia złapałeś, zamiast wykazywać moją rzekomą winę w tej grze to jest już szczyt. Sam zacząłeś się chwalić, że jesteś lepszy niż Red, napisałeś to w temacie więc to chyba też jest jego część xD 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 19:16:35 GMT 1
Jaki plan miałeś na tę rozgrywkę jakbyś wylosował miasto?
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 19:24:43 GMT 1
I drugie pytanie: czemu jak się pojawiłem i nawiązałem interakcje, to nie zacząłeś we mnie napierdalać, choć oczekiwałeś napierdalanki?
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 19:42:06 GMT 1
Jaki plan miałeś na tę rozgrywkę jakbyś wylosował miasto? W przypadku miasta nie miałem planu, chciałem polecieć na spontanie bez większych rozkim i zastanawiania się
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 19:42:20 GMT 1
Z mafią z resztą też
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 19:45:24 GMT 1
Uznałem że pierwszy raz to na spokojnie, jednak jako, że w inicjowanie interakcji i follow up słabo mi idzie, to raczej ten tryb mi nie podchodzi. Nie ważne od przynależności pozwalam na jednostronny ostrzał. Wolę pozycję oglądania innych z boku i potem wyciągania wniosków niz bezpośredni być częścią strzelaniny
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 19:47:18 GMT 1
I drugie pytanie: czemu jak się pojawiłem i nawiązałem interakcje, to nie zacząłeś we mnie napierdalać, choć oczekiwałeś napierdalanki? Mimo szczerych chęci jakoś nie widziałem okazji do jakiejś ostrej napierdalanki. Może to po prostu nie ten typ przeciwnika, ze Zmarzlikiem albo Anturą na pewno byłyby jakieś dymy
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 19:51:47 GMT 1
I drugie pytanie: czemu jak się pojawiłem i nawiązałem interakcje, to nie zacząłeś we mnie napierdalać, choć oczekiwałeś napierdalanki? Mimo szczerych chęci jakoś nie widziałem okazji do jakiejś ostrej napierdalanki. Może to po prostu nie ten typ przeciwnika, ze Zmarzlikiem albo Anturą na pewno byłyby jakieś dymy Ale że Ty byś się z nimi napierdalał czy ja?
|
|