egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 17:00:12 GMT 1
Bo ihmo to chodzi o wewnętrzne przekonanie o własnej mocy, siła emanuje bez słów, a ja tu widzę nadpisywanie słabości słowami, w dodatku z telefonu to mniej zgrabnie wygląda niż zwykle, plus jakby scenariusz lekko napisany wcześniej. Tylko dlatego, że Czuek nie wykazał jeszcze lekkości bytu, nie wydałem werdyktu A może on nie wykazał tej lekkości odbytu, bo jest w mafii. A że jeszcze skłaniasz się ku mojej winie, to tym bardziej nic nie robi, ewentualnie się pod Ciebie podpina. Cytując klasyka, nie uwiera Cię ten Czueq na pleckach?😜 Jaki jest Czueq każdy widzi, pytanie na ile Ty jesteś Tobą, a na ile nie potrafisz
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 17:00:23 GMT 1
Tobie?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 17:00:48 GMT 1
dlaczego to ja mam zadawać dobre pytania? może to Ty powinieneś? Komu madm je zadawać mnie, Garemu, retoryczne, cmentarzowi, Bogu
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 17:02:10 GMT 1
Szczerze nie rozumiem was, zapisujecie się do pojedynku a nie chcecie się pojedynkować, jeden jest zachowawczy, drugi uprzedzony, żaden nie umie zagrać miastowo a o to najbardziej chodzi. Jak mnie wkurwicie to ogłoszę obustronną winę i Antura z Volvem się będą zastanawiać jak to rozstrzygnąć.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 17:02:18 GMT 1
Ja nie, od Twojego z Redem nie odstajemy. Myślisz, że jesteś lepszym graczem od Reda? (nie chodzi mi tu o samo szukanie mafii) No ale w tej grze chodzi o szukanie mafii. Albo o niedanie się znaleźć jako mafia. Tak więc siłą rzeczy jest to dla mnie główne kryterium oceny. A na samo pytanie odpowiem z komputera. Bo mam pomysł.
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 17:02:32 GMT 1
mnie, Garemu, retoryczne, cmentarzowi, Bogu No Garemu nie zadaję bo i tak mi nie odpowie. Nastawiłem się na napierdalanie sie a wyszła taka popierdółka
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 17:05:19 GMT 1
Szczerze nie rozumiem was, zapisujecie się do pojedynku a nie chcecie się pojedynkować, jeden jest zachowawczy, drugi uprzedzony, żaden nie umie zagrać miastowo a o to najbardziej chodzi. Jak mnie wkurwicie to ogłoszę obustronną winę i Antura z Volvem się będą zastanawiać jak to rozstrzygnąć. Ja na razie będę sprzątał mieszkanie, potem włączę kompa, więc się wstrzymaj lepiej przed pochopnym werdyktem.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 17:07:17 GMT 1
po co się tłumaczysz Gary?
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 17:12:24 GMT 1
po co się tłumaczysz Gary? Nie tłumaczę się. Odkurzam.😜
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 17:27:24 GMT 1
Jeśli Gary ma zamiar utrzymać tą bez-czuekową mentalność to coraz bardziej zaczynam się zastanawiać czy to nie jest jakaś taktyka żeby pokazać jak bardzo mu nie zależy na wygranej, a nie jak jakieś tam faktyczne boczenie się po jednej gierce gdzie coś zjebałem, a on zaraz po mnie
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 17:28:46 GMT 1
ale nad czym tu się zastanawiać? zastanawiać się mogę ja
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 17:29:18 GMT 1
Miała być napierdalanka, specjalnie wnioskowałem o godziny w których mam wolne, nie chcesz sie napierdalać ze mną to trudno, ale chociaż z Egze debatuj. Mamy 4h a nic sie nie dzieje wsm jeszcze
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 17:31:43 GMT 1
ale nad czym tu się zastanawiać? zastanawiać się mogę ja No to sie zastanawiaj, zadaj mi jakieś pytanie czy coś, bo jak nadal to taki passive gameplay bedzie to ja pójdę se na lige
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 17:33:35 GMT 1
no ja pewnie i tak zasnę, bo od 3.40 na nogach jestem, na 22.30 mam budzik w razie co, więc się nakurwiajcie, bo ja za was roboty nie zrobię ;p
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 17:35:03 GMT 1
no ja pewnie i tak zasnę, bo od 3.40 na nogach jestem, na 22.30 mam budzik w razie co, więc się nakurwiajcie, bo ja za was roboty nie zrobię ;p Ja o 2 do roboty wstałem dzisiaj więc heh, też wolałbym teraz spać
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 17:45:00 GMT 1
Ja nie, od Twojego z Redem nie odstajemy. Myślisz, że jesteś lepszym graczem od Reda? (nie chodzi mi tu o samo szukanie mafii) Jeśli przyjmiemy zasadę "jesteś tak dobry jak Twoja ostatnia gra", czy nawet niech będzie rok, to jestem. No bo Red w tym roku nie ma zbyt imponujących (to eufemizm i tak) dokonań: -w edycji z Kuleszą był najpierw takim półglonem, potem wjechał z typami takimi samymi jak Kacperek czy ja (celnymi więc na plus), poleciał w mordzie i w testamencie dojechał 2 niewinnych oraz uniewinnił mafiozę; -w edycji doktorskiej był tak chujowy, że miasto wyjebało go w pierwszym linczu; -w edycji snajperskiej był glonem, który zajebał drugiego snajpera oraz niewinne Parabole; -jako sędzia pojedynku zjebał i zajebał niewinnego Kacperka; -w pojedynku z Tobą jego mafijność widział nawet ślepy co do zasady cmentarz. Gdzie się to ma do vice-MVP Golluma oraz MVP Karasia? Mam nadzieję, że tą wypowiedzią zmotywuję Reda do powrotu do gry. Dawid jest ambitny, więc to chyba najskuteczniejszy sposób skłonienia go do gry i to poważnej, a nie na pół gwizdka.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 17:47:53 GMT 1
Miała być napierdalanka, specjalnie wnioskowałem o godziny w których mam wolne, nie chcesz sie napierdalać ze mną to trudno, ale chociaż z Egze debatuj. Mamy 4h a nic sie nie dzieje wsm jeszcze Aż mam ochotę odpowiedzieć cytatem z tego posta: mafiacorner.boards.net/post/30187
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 17:49:51 GMT 1
Dobra, dość tych jaj. Czueq, wytłumacz mi kurwa, jak to jest, że przez 2.5h masz rzekomo winnego gościa, który nie oddaje ciosów, a Ty zamiast napierdalania w niego po usłyszeniu, że sędzia punktuje na Twoją korzyść zająłeś się poklepywaniem go po pleckach?
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 17:56:20 GMT 1
Dobra, dość tych jaj. Czueq, wytłumacz mi kurwa, jak to jest, że przez 2.5h masz rzekomo winnego gościa, który nie oddaje ciosów, a Ty zamiast napierdalania w niego po usłyszeniu, że sędzia punktuje na Twoją korzyść zająłeś się poklepywaniem go po pleckach? Nie lubię znęcać się nad słabszymi
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 18:00:47 GMT 1
A może on nie wykazał tej lekkości odbytu, bo jest w mafii. A że jeszcze skłaniasz się ku mojej winie, to tym bardziej nic nie robi, ewentualnie się pod Ciebie podpina. Cytując klasyka, nie uwiera Cię ten Czueq na pleckach?😜 Jaki jest Czueq każdy widzi, pytanie na ile Ty jesteś Tobą, a na ile nie potrafisz Nie no, nie tyle nie potrafię, co w tym formacie nie mam takiej zajawki. Jednak szukanie mafii, niepewność, wątpliwości, to dla mnie chyba największa frajda z tej gry. Tak jak mój ulubiony gatunek literacki to kryminały czy thrillery, tak w grze w mafię najbardziej jara mnie to oczekiwanie czy dobrze kminię, czy nie zostanę czymś zaskoczony, czy nie pojawi się zwrot akcji (np. niewinność Aragorna). Tak więc jest mi tu ciężej niż normalnie. A dodatkowo z telefonu nie brzmię nigdy zbyt naturalnie, a nie miałem możliwości siąść wcześniej do kompa.
|
|