|
Post by czueq on Oct 7, 2023 19:51:54 GMT 1
Jak oceniasz swój początek? Myślisz, że wypadłeś miastowo?
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 19:53:41 GMT 1
Mimo szczerych chęci jakoś nie widziałem okazji do jakiejś ostrej napierdalanki. Może to po prostu nie ten typ przeciwnika, ze Zmarzlikiem albo Anturą na pewno byłyby jakieś dymy Ale że Ty byś się z nimi napierdalał czy ja? Ja. Zmarzlik i Antura to są tacy zadymiarze, tutaj raczej nie było szans na taki jakiś emocjonalny wysryw 10 postów na minutę.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 19:55:12 GMT 1
Uznałem że pierwszy raz to na spokojnie, jednak jako, że w inicjowanie interakcji i follow up słabo mi idzie, to raczej ten tryb mi nie podchodzi. Nie ważne od przynależności pozwalam na jednostronny ostrzał. Wolę pozycję oglądania innych z boku i potem wyciągania wniosków niz bezpośredni być częścią strzelaniny No ale raczej był jednostronny ostrzał mojej osoby. Ze strony egze, a Ty dogadywałeś z boku. A jedyne Twoje rzeczywiste interakcje ze mną, to wyciąganie Karasia czy mojego posta o byciu lepszym od Reda, który był przecież pisany z przymrużeniem oka. Ale prawdą jest, że mafiozi biorą dużo rzeczy na serio, zanika im poczucie humoru, więc nic dziwnego, że nie wyłapałeś.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 19:55:43 GMT 1
Ale że Ty byś się z nimi napierdalał czy ja? Ja. Zmarzlik i Antura to są tacy zadymiarze, tutaj raczej nie było szans na taki jakiś emocjonalny wysryw 10 postów na minutę. No bo ja to jestem znany z potulności i braki zadym.
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 19:57:12 GMT 1
Jak oceniasz swój początek? Myślisz, że wypadłeś miastowo? Myślę, że wypadłem jak chujowa wersja miastowego Gary'ego, taki Antóra, Karius czy Marlowe. Co więcej, myślę, że egze też to widział i badał reakcje, sądzę, że widział, że zamiast mnie atakować to sobie osiadłeś na laurach i wysnuł odpowiednie wnioski, a w temacie prowokował. Jestem raczej spokojny o jego decyzję.
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 19:59:38 GMT 1
Uznałem że pierwszy raz to na spokojnie, jednak jako, że w inicjowanie interakcji i follow up słabo mi idzie, to raczej ten tryb mi nie podchodzi. Nie ważne od przynależności pozwalam na jednostronny ostrzał. Wolę pozycję oglądania innych z boku i potem wyciągania wniosków niz bezpośredni być częścią strzelaniny No ale raczej był jednostronny ostrzał mojej osoby. Ze strony egze, a Ty dogadywałeś z boku. A jedyne Twoje rzeczywiste interakcje ze mną, to wyciąganie Karasia czy mojego posta o byciu lepszym od Reda, który był przecież pisany z przymrużeniem oka. Ale prawdą jest, że mafiozi biorą dużo rzeczy na serio, zanika im poczucie humoru, więc nic dziwnego, że nie wyłapałeś. Ja łatwowierny jestem. Pierwszym przykładem który mi przychodzi do głowy jest taki Sonic - w zapoznawczej. To nie jest kwestia przynależności, nawet jakbym był mafiozą to tak samo bym to odebrał.
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 20:02:00 GMT 1
Jak oceniasz swój początek? Myślisz, że wypadłeś miastowo? Myślę, że wypadłem jak chujowa wersja miastowego Gary'ego, taki Antóra, Karius czy Marlowe. Co więcej, myślę, że egze też to widział i badał reakcje, sądzę, że widział, że zamiast mnie atakować to sobie osiadłeś na laurach i wysnuł odpowiednie wnioski, a w temacie prowokował. Jestem raczej spokojny o jego decyzję. To racja Egze raczej dobrze wybierze
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 20:03:21 GMT 1
Myślisz, że gdybyś pisał z komputera od początku to byłbyś w stanie zagrać to bardziej miastowo?
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 20:04:34 GMT 1
Jaki plan miałeś na tę rozgrywkę jakbyś wylosował miasto? W przypadku miasta nie miałem planu, chciałem polecieć na spontanie bez większych rozkim i zastanawiania się To wygląda, jakbyś odpowiedział w trybie przypuszczającym, co by było GDYBYŚ wylosował miasto. No czyli w sumie zgodnie z prawdą.
|
|
|
Post by czueq on Oct 7, 2023 20:07:18 GMT 1
W przypadku miasta nie miałem planu, chciałem polecieć na spontanie bez większych rozkim i zastanawiania się To wygląda, jakbyś odpowiedział w trybie przypuszczającym, co by było GDYBYŚ wylosował miasto. No czyli w sumie zgodnie z prawdą. Nie, po prostu mówię jak wyglądały moje plany przed dostaniem wiadomości z rolą
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 20:53:44 GMT 1
Myślisz, że gdybyś pisał z komputera od początku to byłbyś w stanie zagrać to bardziej miastowo? Oczywiście, że tak, wtedy moja miastowość nie podlegałaby dyskusji, a tak istnieje ryzyko, że egze się pomyli.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 21:17:45 GMT 1
Jestem, zaraz nadrobię i zdecyduję ;p
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 21:20:09 GMT 1
Dobrze się spało? 😜
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 21:23:16 GMT 1
Slabo, jestem rozregulowany całym tygodniem, dobrze że koniec tej męczarni
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 21:28:56 GMT 1
Dobra w sumie zdecydowałem
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 21:30:36 GMT 1
Moim zdaniem w mafii jest Gary. Ostatecznie i definitywnie.
Nie wiem kto wam losował role ale poproszę o potwierdzenie kolorów.
Obaj zagraliście mafijnie, ale Gary bardziej odstawał od swojej naturalności pierwszymi postami.
|
|
|
Post by Volverin on Oct 7, 2023 21:40:06 GMT 1
Tomuś losował, nie odzywa się. Czueku, Gary, dajcie info jakie były kolorki
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 21:42:25 GMT 1
Jak już masz admina to weź cmentarze mi odsłoń ;p choć pewnie niewiele pisano
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 7, 2023 21:51:10 GMT 1
Moim zdaniem w mafii jest Gary. Ostatecznie i definitywnie. Nie wiem kto wam losował role ale poproszę o potwierdzenie kolorów. Obaj zagraliście mafijnie, ale Gary bardziej odstawał od swojej naturalności pierwszymi postami. Pudło, niewinny byłem.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 7, 2023 21:54:12 GMT 1
No trudno. Czuek też zagrał winnie, ale po nim się akurat tego spodziewałem.
|
|