|
Post by kshaq on Oct 8, 2023 20:56:40 GMT 1
po czym idzie wyłapać kshaqa w mafii? w kontekście zeszłych gierek może to pomoże tutaj Po takich postach, jak ten powyżej. Ej a weź wrzuć jakiś podobny post z jakiejś mojej mafijnej edycji, skoro aż tak ci się rzucił teraz w oczy w kontekście zeszłych gierek
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 5:49:28 GMT 1
a co nie tak z tym postem?
pytam informacyjnie
No takie osądzające pisanie z manipulacyjnym wtrąceniem i luzacką emotką.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 5:49:44 GMT 1
Po takich postach, jak ten powyżej. Ej a weź wrzuć jakiś podobny post z jakiejś mojej mafijnej edycji, skoro aż tak ci się rzucił teraz w oczy w kontekście zeszłych gierek Nie chce mi się.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 7:26:26 GMT 1
a co nie tak z tym postem?
pytam informacyjnie
No takie osądzające pisanie z manipulacyjnym wtrąceniem i luzacką emotką. okej, czyli kshaq mnie pod chuj robi zadaj jakieś pytanie kshaqowi
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 7:36:11 GMT 1
kshaq nie manipuluj mnie
zadaj jakieś pytanie łuczykowi
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 7:47:58 GMT 1
Kshaq, czy starasz się podejść do piernika w sposób przyjacielski?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 8:34:46 GMT 1
Ej a weź wrzuć jakiś podobny post z jakiejś mojej mafijnej edycji, skoro aż tak ci się rzucił teraz w oczy w kontekście zeszłych gierek Nie chce mi się. Bo w chuja walisz
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 8:35:29 GMT 1
Kshaq, czy starasz się podejść do piernika w sposób przyjacielski? Być może, raczej taki jak zwykle. Nie mam powodu żeby podchodzić inaczej, skoro ja jestem niewinny i on też 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 8:36:23 GMT 1
A ty dlaczego grasz tak szorstko?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 8:39:16 GMT 1
Nie walę w chuja. Mówię jak jest.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 8:40:22 GMT 1
A ty dlaczego grasz tak szorstko? Kwestia nastroju i nadchodzącej jesieni. Ale ogólnie na początku bywam szorstki, dopiero wraz z rozwojem relacji pokazuję swoje dobre serce.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 8:49:32 GMT 1
no ja przypominam sobie jedną twoją edycję, w której byłeś szorstki całą grę i był to Influencer
nie pamiętam, żebyś jako Tasiemiec czy Jamniczek był tak powściągliwy
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 8:56:55 GMT 1
No ale jako Tasiemiec i Jamniczek musiałem być ostry, żeby szukać mafii. Jako Influencer wystarczyło, że będę jechać na garbie linczu na Tobie i dodawać to, co ludzie chcieli żebym dodawał.
Nie ma co tu porównywać. Ale widzę, że Ty łapiesz się tak nieanalogicznych rzeczy.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 8:57:49 GMT 1
Jako Losco też byłem szorstki. Przyjemniaczkiem byłem na pewno, gdy grałem Tenorkiem. To jak już chcesz oszukiwać na takich argumentach, to oszukuj uczciwie.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 9:02:00 GMT 1
tylko że ja nie grałem w edycji z Tenorkiem, to dlaczego mam jej używać jako argumentu skoro jej nie znam?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 9:02:21 GMT 1
no ale trzeba od razu mnie oskarżyć o oszukiwanie, tonący brzytwy się chwyta
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 9:06:12 GMT 1
coś w tym jest, co mówi luczyk
taka szorstkość na wejściu i walenie w sędziego mu się chyba nie opłaca? takie high risk, low reward
nie sądzisz kshaq?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 9:11:42 GMT 1
tylko że ja nie grałem w edycji z Tenorkiem, to dlaczego mam jej używać jako argumentu skoro jej nie znam? Dlatego Ci pomagam. Trochę się skompromitowałeś, ale wyciągam tę dłoń, bo generalnie fajny z Ciebie herbatnik.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 9:11:45 GMT 1
coś w tym jest, co mówi luczyk taka szorstkość na wejściu i walenie w sędziego mu się chyba nie opłaca? takie high risk, low reward nie sądzisz kshaq? No być może, natomiast sam wyrażałeś wątpliwości co do trafności osadów w tej edycji. Podważanie tej pewności tym bardziej może mu w takiej sytuacji pomóc, szczególnie grając na kogoś, kto w każdej miastowej edycji bardzo szybko wygląda niewinnie
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 9:30:53 GMT 1
Kshaq, czy jesteś w stanie przyznać, że na razie wyglądam w chuj miastowo? Ale uczciwie, oki?
|
|