|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 11:55:30 GMT 1
Ty masz wyjebane w moją prośbę a potem stawiasz przede mną dokładnie taką samą i się dziwisz mojej reakcji Nie wiem czego się spodziewałeś no do łuczyka to bardziej pasuje, on przyjął szorstką, jesienną postawę z "nie chce mi się" Ty zmotywowany miastowy, rzetelny, widać było kontrast między Wami a teraz Tobie się też nie chce, ehh
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 11:56:37 GMT 1
nie widzę powodu, dla którego akurat ja miałbym być tą stroną, która robi heavy lifting
szczególnie kiedy po prostu starasz się postawić mnie w trudnej sytuacji, bo to twoja jedyna deska ratunku
nie wiem, czy liczyłeś na to, że zapomniałem o tym i nie wyciągnę tego twojego zachowania, czy po prostu zapomniałeś, ale sam zamknąłeś drzwi do tej dyskusji i jeżeli nie widzisz, że to było fatalne zachowanie z twojej strony a teraz zadajesz mi identyczne pytanie, to to jest piękny przykład mafijnej hipokryzji
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:00:03 GMT 1
Ty masz wyjebane w moją prośbę a potem stawiasz przede mną dokładnie taką samą i się dziwisz mojej reakcji Nie wiem czego się spodziewałeś no do łuczyka to bardziej pasuje, on przyjął szorstką, jesienną postawę z "nie chce mi się" Ty zmotywowany miastowy, rzetelny, widać było kontrast między Wami a teraz Tobie się też nie chce, ehh odpowiem tobie w skrócie - porównując te edycje w których uczestniczyłem i które pamiętam, tj nowożytne Influencer był dokładnie taki - szorstki, lakoniczny, momentami agresywny, starał się przejąć inicjatywę w każdej sprzeczce, w której uczestniczył, ba, całą pozycję wyrobił sobie na tym, że na mnie błyskawicznie wsiadł przy takim Tasiemcu sam mi przyznawałeś rację, jak mu zarzucałem podejście w stylu "how do you do, fellow kids", no to jest zupełnie inna gra Jamniczek był turbo chaotyczny, robił dziwne rzeczy, no to była trochę gra w stylu Pshema, na wywrócenie szachownicy i nasranie do niej, ale nie było tam w ogóle kalkulacji
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:11:18 GMT 1
nie widzę powodu, dla którego akurat ja miałbym być tą stroną, która robi heavy lifting szczególnie kiedy po prostu starasz się postawić mnie w trudnej sytuacji, bo to twoja jedyna deska ratunku nie wiem, czy liczyłeś na to, że zapomniałem o tym i nie wyciągnę tego twojego zachowania, czy po prostu zapomniałeś, ale sam zamknąłeś drzwi do tej dyskusji i jeżeli nie widzisz, że to było fatalne zachowanie z twojej strony a teraz zadajesz mi identyczne pytanie, to to jest piękny przykład mafijnej hipokryzji Ale wytłumacz mi co jest moją jedyną deską ratunku? I dlaczego niby musiałbym po nią sięgać? Ty wszedłeś w grę z przytupem. Ja tak naprawdę dopiero dzisiaj. Nie widziałem niczego, co miałoby wywrzeć jakikolwiek wpływ na mnie. Drzwi nie zamykałem, po prostu nie chciało mi się w tamtym momencie. Po Twoich postach wyczuwałem większe zaangażowanie, więc Ci to zaproponowałem. Ty jednak się unosisz honorem i nie będziesz się bawić, gdy z mojej strony wczoraj tych chęci nie było. I dlaczego zakładasz, że hipokryci są tylko w mafii?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:12:58 GMT 1
A i jeszcze jedna rzecz, w kontekście tego że mówisz, że Łuczyk wszedł teoretycznie mniej korzystnie bo właśnie szorstko i nie kolegując się z tobą
Pamiętam moment z Influencera jak Egze zaczął wyciągać tożsamości i grozić linczem jeżeli ktoś się nie przyzna
Typ specjalnie na początku się nie przyznawał (wszystko jest na mafijnym z tamtej edycji jak coś) żeby wyglądać bardziej wiarygodnie w oczach Egzego, jak już w końcu powie że to on, taki teatrzyk dla gojów
Łuczyk to mafiozo który jest w stanie zagrać coś pozornie ryzykowniejszego jeśli przekalkuluje że mu się to opłaci w long runie
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 12:14:13 GMT 1
"I dlaczego zakładasz, że hipokryci są tylko w mafii?"
to jest dobre pytanie łuczyk, też o tym pomyślałem po odpowiedzi kshaqa
hipokryzja niekoniecznie jest mafijna, bywa, że wręcz przeciwnie, może pomóc miastowemu wyłapać krzywe zachowania, mając już zawężoną szufladkę (wyjmując z równania siebie, wiedząc o swojej niewinności)
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:15:18 GMT 1
nie widzę powodu, dla którego akurat ja miałbym być tą stroną, która robi heavy lifting szczególnie kiedy po prostu starasz się postawić mnie w trudnej sytuacji, bo to twoja jedyna deska ratunku nie wiem, czy liczyłeś na to, że zapomniałem o tym i nie wyciągnę tego twojego zachowania, czy po prostu zapomniałeś, ale sam zamknąłeś drzwi do tej dyskusji i jeżeli nie widzisz, że to było fatalne zachowanie z twojej strony a teraz zadajesz mi identyczne pytanie, to to jest piękny przykład mafijnej hipokryzji Ale wytłumacz mi co jest moją jedyną deską ratunku? I dlaczego niby musiałbym po nią sięgać? Ty wszedłeś w grę z przytupem. Ja tak naprawdę dopiero dzisiaj. Nie widziałem niczego, co miałoby wywrzeć jakikolwiek wpływ na mnie. Drzwi nie zamykałem, po prostu nie chciało mi się w tamtym momencie. Po Twoich postach wyczuwałem większe zaangażowanie, więc Ci to zaproponowałem. Ty jednak się unosisz honorem i nie będziesz się bawić, gdy z mojej strony wczoraj tych chęci nie było. I dlaczego zakładasz, że hipokryci są tylko w mafii? Jedyną twoją deską ratunku jest szukanie jakichś meandrów w których potencjalnie mógłbym się zajebać w akcji I gdzie napisałem że tylko w mafii są hipokryci? Albo czytanie ze zrozumieniem szwankuje albo manipulujesz
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:15:20 GMT 1
no do łuczyka to bardziej pasuje, on przyjął szorstką, jesienną postawę z "nie chce mi się" Ty zmotywowany miastowy, rzetelny, widać było kontrast między Wami a teraz Tobie się też nie chce, ehh odpowiem tobie w skrócie - porównując te edycje w których uczestniczyłem i które pamiętam, tj nowożytne Influencer był dokładnie taki - szorstki, lakoniczny, momentami agresywny, starał się przejąć inicjatywę w każdej sprzeczce, w której uczestniczył, ba, całą pozycję wyrobił sobie na tym, że na mnie błyskawicznie wsiadł przy takim Tasiemcu sam mi przyznawałeś rację, jak mu zarzucałem podejście w stylu "how do you do, fellow kids", no to jest zupełnie inna gra Jamniczek był turbo chaotyczny, robił dziwne rzeczy, no to była trochę gra w stylu Pshema, na wywrócenie szachownicy i nasranie do niej, ale nie było tam w ogóle kalkulacji 1. Porównujesz 1 vs 1 do większych edycji, co jest dla mnie karykaturalne. 2. No za chuja jako Influencer nie przejmowałem inicjatywy w każdej sprzeczce. Tutaj akurat pasuje bardziej Jamniczek. Jako Influncer bardziej byłem takim głośnym komentatorem, ale na pewno nie przejmowałem inicjatywy, bo miasto się tak pode mnie ułożyło. Ale no, wróc do pierwszego punktu. 3. No przyznawałem, bo tak było. Jak czuję, że gram chujnię w mieście, to te zarzuty które uważam za słuszne przyjmuję z pokorą, a te które są niesłuszne spuszczam w kiblu. Ale no, wróc do pierwszego punktu.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:17:58 GMT 1
A i jeszcze jedna rzecz, w kontekście tego że mówisz, że Łuczyk wszedł teoretycznie mniej korzystnie bo właśnie szorstko i nie kolegując się z tobą Pamiętam moment z Influencera jak Egze zaczął wyciągać tożsamości i grozić linczem jeżeli ktoś się nie przyzna Typ specjalnie na początku się nie przyznawał (wszystko jest na mafijnym z tamtej edycji jak coś) żeby wyglądać bardziej wiarygodnie w oczach Egzego, jak już w końcu powie że to on, taki teatrzyk dla gojów Łuczyk to mafiozo który jest w stanie zagrać coś pozornie ryzykowniejszego jeśli przekalkuluje że mu się to opłaci w long runie Oho, w końcu dałeś coś fajnego. Owszem tutaj się zgadzam, że jako Influencer ciskałem się celowo z Ezge w sprawie tożsamości. Tutaj punkt dla Ciebie. Tylko jeszcze raz mówię, że ma zerowe odniesienie do tej sytuacji bo to są dwie zupełnie rózne gry, z zupełnie innymi motywacjami, z zupełnie innym sposobem na rozgrywkę.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:19:10 GMT 1
oczywiście że jest karykaturalne ale nigdy nie widziałem cię w 1v1 to na czymś muszę opierać argumenty xD chyba już z 3 razy to pisałem w tej rozgrywce ale dzięki za potwierdzenie
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:20:10 GMT 1
"I dlaczego zakładasz, że hipokryci są tylko w mafii?" to jest dobre pytanie łuczyk, też o tym pomyślałem po odpowiedzi kshaqa hipokryzja niekoniecznie jest mafijna, bywa, że wręcz przeciwnie, może pomóc miastowemu wyłapać krzywe zachowania, mając już zawężoną szufladkę (wyjmując z równania siebie, wiedząc o swojej niewinności) To trochę zaczyna wyglądać tak, że kshaqu idzie w kierunku wrzucania jakichś mocnym i widocznych rzeczy w mojej grze do mafijnego wora. Tutaj fajnie porównuje moją grę do Influencera, jeśli jest to mu na rękę, ale zarzucając hipokryzję zapomina, że stosują ją najczęściej w mieście.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 12:22:05 GMT 1
A i jeszcze jedna rzecz, w kontekście tego że mówisz, że Łuczyk wszedł teoretycznie mniej korzystnie bo właśnie szorstko i nie kolegując się z tobą Pamiętam moment z Influencera jak Egze zaczął wyciągać tożsamości i grozić linczem jeżeli ktoś się nie przyzna Typ specjalnie na początku się nie przyznawał (wszystko jest na mafijnym z tamtej edycji jak coś) żeby wyglądać bardziej wiarygodnie w oczach Egzego, jak już w końcu powie że to on, taki teatrzyk dla gojów Łuczyk to mafiozo który jest w stanie zagrać coś pozornie ryzykowniejszego jeśli przekalkuluje że mu się to opłaci w long runie mafiacorner.boards.net/post/38002/threadfaktycznie, łuczyk jest dobry w takie pozowanie i tam widziałem, że łuczyk pisałeś, że to nie ma odniesienia tutaj, nie no trochę ma imo, bo to świadczy o umiejętnościach i zimnej krwi, nie formacie
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:22:18 GMT 1
ponawiam pytanie - gdzie napisałem, że tylko w mafii są hipokryci? napisałem o "mafijinej hipokryzji", to są dla ciebie synonimy?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:22:47 GMT 1
oczywiście że jest karykaturalne ale nigdy nie widziałem cię w 1v1 to na czymś muszę opierać argumenty xD chyba już z 3 razy to pisałem w tej rozgrywce ale dzięki za potwierdzenie No ale skąd masz tak wielką potrzebę opierania czegoś o argumenty? I dlaczego o argumenty budowany na nieanalogicznych rzeczach. Ja np. nie szukam na siłę argumentów tam gdzie ich nie ma, tylko po prostu punktuję Twoje nadużycia.* *ewentualnie propsuję fajne nawiązanie do zabawy w kotka i myszkę między Influ a Rimbaud
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 12:23:27 GMT 1
A i jeszcze jedna rzecz, w kontekście tego że mówisz, że Łuczyk wszedł teoretycznie mniej korzystnie bo właśnie szorstko i nie kolegując się z tobą Pamiętam moment z Influencera jak Egze zaczął wyciągać tożsamości i grozić linczem jeżeli ktoś się nie przyzna Typ specjalnie na początku się nie przyznawał (wszystko jest na mafijnym z tamtej edycji jak coś) żeby wyglądać bardziej wiarygodnie w oczach Egzego, jak już w końcu powie że to on, taki teatrzyk dla gojów Łuczyk to mafiozo który jest w stanie zagrać coś pozornie ryzykowniejszego jeśli przekalkuluje że mu się to opłaci w long runie mafiacorner.boards.net/post/38002/threadfaktycznie, łuczyk jest dobry w takie pozowanie i tam widziałem, że łuczyk pisałeś, że to nie ma odniesienia tutaj, nie no trochę ma imo, bo to świadczy o umiejętnościach i zimnej krwi, nie formacie i to niżej "Inaczej nie potrafisz grać?" dobre to taki lekko bezczelny antagonizm celowy na zasadzie "po co mafioza miałby tak robić" to mówisz, że tutaj tak pogrywa być może dało mi do myślenia
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:25:58 GMT 1
oczywiście że jest karykaturalne ale nigdy nie widziałem cię w 1v1 to na czymś muszę opierać argumenty xD chyba już z 3 razy to pisałem w tej rozgrywce ale dzięki za potwierdzenie No ale skąd masz tak wielką potrzebę opierania czegoś o argumenty? I dlaczego o argumenty budowany na nieanalogicznych rzeczach. Ja np. nie szukam na siłę argumentów tam gdzie ich nie ma, tylko po prostu punktuję Twoje nadużycia.* *ewentualnie propsuję fajne nawiązanie do zabawy w kotka i myszkę między Influ a Rimbaud bo lubię xD bo próbuję w tym dziwacznym formacie wyjść poza "- ty jesteś w mafii! - nie, to ty jesteś w mafii!", bo to nudne całą twoja gra chwilowo to jedno wielkie nadużycie
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:29:09 GMT 1
jakby cała ta gra polega na tym, że wiem, że jesteś w mafii, a piernik tego nie wie
ty się stawiasz w dokładnie takiej samej pozycji no i dobrze bo na tym ta rozgrywka polega
tylko ten format nie daje wiele możliwości do zdobycia "twardych" argumentów z gry, więc grzebię w pamięci
a ty masz z tym wielki problem, gdzie przecież dawałem ci szansę, żebyś pogrzebał w swojej
no ale olałeś
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:29:46 GMT 1
A i jeszcze jedna rzecz, w kontekście tego że mówisz, że Łuczyk wszedł teoretycznie mniej korzystnie bo właśnie szorstko i nie kolegując się z tobą Pamiętam moment z Influencera jak Egze zaczął wyciągać tożsamości i grozić linczem jeżeli ktoś się nie przyzna Typ specjalnie na początku się nie przyznawał (wszystko jest na mafijnym z tamtej edycji jak coś) żeby wyglądać bardziej wiarygodnie w oczach Egzego, jak już w końcu powie że to on, taki teatrzyk dla gojów Łuczyk to mafiozo który jest w stanie zagrać coś pozornie ryzykowniejszego jeśli przekalkuluje że mu się to opłaci w long runie mafiacorner.boards.net/post/38002/threadfaktycznie, łuczyk jest dobry w takie pozowanie i tam widziałem, że łuczyk pisałeś, że to nie ma odniesienia tutaj, nie no trochę ma imo, bo to świadczy o umiejętnościach i zimnej krwi, nie formacie Dla mnie to zupełnie dwie różne rzeczy. Jeśli Ty uważasz inaczej, to nie będę polemizować. A format obecny nie powoduje u mnie jakichkolwiek większych emocji. Czuję się trochę jak na początku edycji z Tasiemncem, gdzie se na lajcie skrollowałem na telefonie i pisałem jakieś pierdy.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:32:08 GMT 1
jakby cała ta gra polega na tym, że wiem, że jesteś w mafii, a piernik tego nie wie ty się stawiasz w dokładnie takiej samej pozycji no i dobrze bo na tym ta rozgrywka polega tylko ten format nie daje wiele możliwości do zdobycia "twardych" argumentów z gry, więc grzebię w pamięci a ty masz z tym wielki problem, gdzie przecież dawałem ci szansę, żebyś pogrzebał w swojej no ale olałeś No na pierwszej stronie może nie, ale w dalszym fragmencie już zdążyłem zauważyć jakie tricki próbujesz zastosować, żeby mnie uwinnić. I ciągle bazujesz na tym samym. Czyli porównaniu mojej obecnej gry do tej z Influencera. Nie bazujesz stricte na samej tej rozgrywce.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:36:14 GMT 1
ponawiam pytanie - gdzie napisałem, że tylko w mafii są hipokryci? napisałem o "mafijinej hipokryzji", to są dla ciebie synonimy? luczyk oznaczę cię, żebyś czasem trzeci raz nie przegapił, to by było bardzo niefortunne, biorąc pod uwagę jak bardzo chcesz rozmawiać na bazie tej konkretnej rozgrywki
|
|