|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 9:43:17 GMT 1
xD uczciwie dla mnie nie wyglądasz miastowo bo kurwa wiem, że jesteś w mafii
to nie edycja na 20 osób, żebym się nad tym zastanawiał i analizował każde słowo, tylko 1v1 gdzie znam twoją przynależność
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 9:50:11 GMT 1
Kshaq, czy jesteś w stanie przyznać, że na razie wyglądam w chuj miastowo? Ale uczciwie, oki? a kshaq wygląda w chuj mafijnie czy jak byś ocenił uczciwie?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 9:50:12 GMT 1
No to tym bardziej powinieneś być pewien mojej niewinności. Gdzie posiałeś logikę?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 9:50:59 GMT 1
Kshaq, czy jesteś w stanie przyznać, że na razie wyglądam w chuj miastowo? Ale uczciwie, oki? a kshaq wygląda w chuj mafijnie czy jak byś ocenił uczciwie? Uczciwie wstęp miał całkiem miastowy, ale teraz zaczyna się miotać i wierzgać.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 9:55:40 GMT 1
No to tym bardziej powinieneś być pewien mojej niewinności. Gdzie posiałeś logikę? xD no sprytny jesteś gościu, ale to tyle, erystyczne sztuczki to jedyne co ci zostało
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 10:13:12 GMT 1
coś w tym jest, co mówi luczyk taka szorstkość na wejściu i walenie w sędziego mu się chyba nie opłaca? takie high risk, low reward nie sądzisz kshaq? No być może, natomiast sam wyrażałeś wątpliwości co do trafności osadów w tej edycji. Podważanie tej pewności tym bardziej może mu w takiej sytuacji pomóc, szczególnie grając na kogoś, kto w każdej miastowej edycji bardzo szybko wygląda niewinnie trochę podkreślasz mocno, że w mieście wyglądasz niewinnie, jakbyś chciał zaprogramować mi tę myśl w głowie, żebym się przekierował na myślenie "niewinny kshaq" łuczyk miał olewawcze wejście, nie szukał poklasku, nie szukał kolegów, antagonizował się to dość niemafijne, bo nieopłacalne tylko nie wiem, gdzie się motasz i wierzgasz niby łuczyk, gdzie kshaq wierzga? na moje jest spójny
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 10:41:14 GMT 1
No być może, natomiast sam wyrażałeś wątpliwości co do trafności osadów w tej edycji. Podważanie tej pewności tym bardziej może mu w takiej sytuacji pomóc, szczególnie grając na kogoś, kto w każdej miastowej edycji bardzo szybko wygląda niewinnie trochę podkreślasz mocno, że w mieście wyglądasz niewinnie, jakbyś chciał zaprogramować mi tę myśl w głowie, żebym się przekierował na myślenie "niewinny kshaq" łuczyk miał olewawcze wejście, nie szukał poklasku, nie szukał kolegów, antagonizował się to dość niemafijne, bo nieopłacalne tylko nie wiem, gdzie się motasz i wierzgasz niby łuczyk, gdzie kshaq wierzga? na moje jest spójny No, bo jestem niewinny i nie za bardzo wiem, o czym więcej tu rozmawiać xD Generalnie to już czuję że sam format mnie zbytnio nie porywa (2v2 było dużo ciekawsze, chociaż pytanie ile to zasługa tego, że tam byłem w mafii), i rozumiem z czego może wynikać tak słaba celność wszystkich Po prostu mafia bardziej się musi starać, wić, brać wszystkich pod chuj, bo ma tę świadomość frakcji i zdaje sobie sprawę, że musi wyglądać lepiej na wierzchu Niewinny po prostu wie, że jest niewinny i to by było na tyle xd ja już pisałem, że luczyk metowo wygląda mi jak Influencer, że stosuje chwyty erystyczne i zgrabne pułapki słowne, ale wiele więcej się tu nie wyczaruje Natomiast sam zauważasz, że jego argumenty o moim miotaniu się są naciągane - jaki powód do naciągania argumentów miałby niewinny, wiedzący o tym, że jest niewinny?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 10:43:39 GMT 1
"Natomiast sam zauważasz, że jego argumenty o moim miotaniu się są naciągane - jaki powód do naciągania argumentów miałby niewinny, wiedzący o tym, że jest niewinny?"
skoro on wie, że jest niewinny i wie, że jesteś w mafii, to każdy Twój post i każde Twoje zachowanie może mu wyglądać mafijnie
tak czy siak, chciałbym żeby przedstawił, gdzie się motasz, może też to dojrzę
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 10:44:56 GMT 1
"Generalnie to już czuję że sam format mnie zbytnio nie porywa (2v2 było dużo ciekawsze, chociaż pytanie ile to zasługa tego, że tam byłem w mafii), i rozumiem z czego może wynikać tak słaba celność wszystkich"
fakt, też nie czułem się porwany, zwłaszcza że njay nie chciał ze mną gadać, więc tu plus dla Ciebie, bo czujemy się podobnie, gdy byłem w miastem w 1v1
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 10:58:39 GMT 1
No być może, natomiast sam wyrażałeś wątpliwości co do trafności osadów w tej edycji. Podważanie tej pewności tym bardziej może mu w takiej sytuacji pomóc, szczególnie grając na kogoś, kto w każdej miastowej edycji bardzo szybko wygląda niewinnie trochę podkreślasz mocno, że w mieście wyglądasz niewinnie, jakbyś chciał zaprogramować mi tę myśl w głowie, żebym się przekierował na myślenie "niewinny kshaq" łuczyk miał olewawcze wejście, nie szukał poklasku, nie szukał kolegów, antagonizował się to dość niemafijne, bo nieopłacalne tylko nie wiem, gdzie się motasz i wierzgasz niby łuczyk, gdzie kshaq wierzga? na moje jest spójny No w tych wstawkach "kurwa wiem, że jesteś w mafii". Bo skoro twierdzi, że wie że jestem w mafii, to dlaczego musi to w takim momencie wzmacniać "przekleństwem". No i to wierzganie z porównywaniem do moich poprzednich edycji, gdzie zarzuca mi, że mam styl bardziej Influncera niż Tasiemca i Jamniczka, gdzie absolutnie się z tym nie mogę zgodzić. Takie wierzganie się rzeczami dorabianymi pod tezę, które absolutnie nie mogą w obiektywnym świetle tej tezy potwierdzić.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 11:16:58 GMT 1
fakt, takie oskarżanie na podstawie zeszłych kreacji to może być mafijna zagrywka, jakby kshaq potrzebował koniecznie wzmocnić tym oskarżenia
kurka rurka trudny pojedynek
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 11:36:11 GMT 1
fakt, takie oskarżanie na podstawie zeszłych kreacji to może być mafijna zagrywka, jakby kshaq potrzebował koniecznie wzmocnić tym oskarżenia kurka rurka trudny pojedynek przecież dosłownie wytłumaczyłem to wyżej na jakiej innej podstawie budować oskarżenia, skoro cały ten format polega na przekrzykiwaniu się, kto jest bardziej w mafii? macie mój mafijny występ na świeżo, nie wiem, czy luczyk się naczytał cmentarza, gdzie ktoś tam pisał że jestem za wulgarny, czy o co chodzi, ale przypierdalanie się do jednej kurwy to też śmiechu warte a oczywiste, że luczyk się nie zgodzi z porównaniem do Influencera, bo to jest porównanie niekorzystne dla niego, what a surprise dalej nie widzę tu wierzgania tylko subiektywną opinię
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 11:39:08 GMT 1
no to ja pisałem, że zbyt wulgarny jak na siebie jesteś i na tej podstawie Cię uwinniałem w 2v2
podejrzewałem, że podpatrzyłeś wulgarność u mafiuszków Gumpa i Karasia i skorzystałeś z tego w 2v2 do obrony, żeby mieć pozę wkurwionego na niezasadne oskarżenia
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 11:42:53 GMT 1
no to ja pisałem, że zbyt wulgarny jak na siebie jesteś i na tej podstawie Cię uwinniałem w 2v2 podejrzewałem, że podpatrzyłeś wulgarność u mafiuszków Gumpa i Karasia i skorzystałeś z tego w 2v2 do obrony, żeby mieć pozę wkurwionego na niezasadne oskarżenia No i miałeś rację, w sensie nie z podpatrzeniem tego u kogokolwiek tylko z tą pozą wkurwionego No ale tutaj imo do pozy wkurwionego mi daleko, bardziej ewentualnie trochę zirytowanego samą formą, ale na pewno nie nie podejrzeniami Łuczyka w moją stronę
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 11:42:55 GMT 1
fakt, takie oskarżanie na podstawie zeszłych kreacji to może być mafijna zagrywka, jakby kshaq potrzebował koniecznie wzmocnić tym oskarżenia kurka rurka trudny pojedynek przecież dosłownie wytłumaczyłem to wyżej na jakiej innej podstawie budować oskarżenia, skoro cały ten format polega na przekrzykiwaniu się, kto jest bardziej w mafii? macie mój mafijny występ na świeżo, nie wiem, czy luczyk się naczytał cmentarza, gdzie ktoś tam pisał że jestem za wulgarny, czy o co chodzi, ale przypierdalanie się do jednej kurwy to też śmiechu warte a oczywiste, że luczyk się nie zgodzi z porównaniem do Influencera, bo to jest porównanie niekorzystne dla niego, what a surprise dalej nie widzę tu wierzgania tylko subiektywną opinię Dobra. Dam Ci szansę na rozwinięcie skrzydeł i przekonania piernika, że niby jesteś niewinny. Poproszę o konkretne analogie w mojej obecnej grze i w tej, gdy byłem Influencerem. Najlepiej konkretne posty, gdzie mam to samo brzmienie i nie skończyłem się na Kill'em All.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 11:45:00 GMT 1
no to ja pisałem, że zbyt wulgarny jak na siebie jesteś i na tej podstawie Cię uwinniałem w 2v2 podejrzewałem, że podpatrzyłeś wulgarność u mafiuszków Gumpa i Karasia i skorzystałeś z tego w 2v2 do obrony, żeby mieć pozę wkurwionego na niezasadne oskarżenia No i miałeś rację, w sensie nie z podpatrzeniem tego u kogokolwiek tylko z tą pozą wkurwionego No ale tutaj imo do pozy wkurwionego mi daleko, bardziej ewentualnie trochę zirytowanego samą formą, ale na pewno nie nie podejrzeniami Łuczyka w moją stronę Ale ja nawet nie mam Cie o co podejrzewać, bo ja mam pewność. Jedyne co mogę zrobić, to nie pozwolić na to, żebyś używał manipulacji do oczernienia mnie w oczach piernika i na razie mi się to udaje.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 11:47:11 GMT 1
przecież dosłownie wytłumaczyłem to wyżej na jakiej innej podstawie budować oskarżenia, skoro cały ten format polega na przekrzykiwaniu się, kto jest bardziej w mafii? macie mój mafijny występ na świeżo, nie wiem, czy luczyk się naczytał cmentarza, gdzie ktoś tam pisał że jestem za wulgarny, czy o co chodzi, ale przypierdalanie się do jednej kurwy to też śmiechu warte a oczywiste, że luczyk się nie zgodzi z porównaniem do Influencera, bo to jest porównanie niekorzystne dla niego, what a surprise dalej nie widzę tu wierzgania tylko subiektywną opinię Dobra. Dam Ci szansę na rozwinięcie skrzydeł i przekonania piernika, że niby jesteś niewinny. Poproszę o konkretne analogie w mojej obecnej grze i w tej, gdy byłem Influencerem. Najlepiej konkretne posty, gdzie mam to samo brzmienie i nie skończyłem się na Kill'em All. xD chyba sobie jaja robisz Ej a weź wrzuć jakiś podobny post z jakiejś mojej mafijnej edycji, skoro aż tak ci się rzucił teraz w oczy w kontekście zeszłych gierek Nie chce mi się.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 11:48:37 GMT 1
No to będzie stypa, a chciałem się jeszcze z Tobą trochę poszturchać popołudniu.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 11:50:55 GMT 1
Ty masz wyjebane w moją prośbę a potem stawiasz przede mną dokładnie taką samą i się dziwisz mojej reakcji
Nie wiem czego się spodziewałeś
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 11:52:49 GMT 1
No bo to Ty powinieneś poczynić większe staranko.
|
|