|
Post by Volverin on Sept 30, 2023 16:45:10 GMT 1
Wątek z pojedynkiem. Czas trwania: 24 godziny Start: 21:00 w niedzielę, 8 października Koniec: 21:00 w poniedziałek, 9 października Pojedynek 1v1 -> jeden z graczy jest Niewinny, jeden w Mafii. Walczą ze sobą w temacie i próbują przekonać sędziego do swojej Niewinności. Sędzia bierze udział w rozgrywce i rozmawia z walczącymi. Sędzia podejmuje decyzję, którego z graczy wyeliminować. Ma 24h na podjęcie decyzji, może zakończyć grę przed czasem. Zawodnicy:luczyk vs kshaq
Sędzia:piernikowy (Zmarzlik)
|
|
|
Post by Volverin on Oct 8, 2023 15:09:52 GMT 1
Otwieram wątek już teraz, gdyż nie będzie mnie o 21:00.
Bardzo proszę uczestników pojedynku, aby NIE PISALI w tym wątku do momentu startu o 21:00.
Role otrzymacie na priv na Discordzie o 20:30 od Konfidenta, Konfiszona, Korniszona lub Kurwiszona.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 8, 2023 20:00:48 GMT 1
witam
co tam panowie, jak losowanko
|
|
|
Post by kshaq on Oct 8, 2023 20:04:43 GMT 1
No elko
Dla mnie spoko, po tej mafii w 2v2 wszedłem w tryb zen jak zobaczyłem że teraz mam miasto
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 8, 2023 20:05:45 GMT 1
No elko Dla mnie spoko, po tej mafii w 2v2 wszedłem w tryb zen jak zobaczyłem że teraz mam miasto widzę, że lekcje z Hayhy wyciągnięte "miasto" użyte w poście powitalnym to jak łuczyk mafia, to się nie cykasz go trochę? to sprawny mafiozo
|
|
|
Post by kshaq on Oct 8, 2023 20:10:11 GMT 1
No elko Dla mnie spoko, po tej mafii w 2v2 wszedłem w tryb zen jak zobaczyłem że teraz mam miasto widzę, że lekcje z Hayhy wyciągnięte "miasto" użyte w poście powitalnym to jak łuczyk mafia, to się nie cykasz go trochę? to sprawny mafiozo Luczyka wyjebałem z gry będąc i w mieście, i w mafii xD więc chyba dam radę 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 8, 2023 20:14:45 GMT 1
jeszcze pytanie do obu panów
trzeba przyznać, że niezbyt idzie celność gmochom cmentarnym (z niżej podpisanym włącznie) i sędziom
jak myślicie, jaka jest przyczyna
co jako miastowy możesz zrobić, by tym razem był to celny strzał
|
|
|
Post by luczyk on Oct 8, 2023 20:21:16 GMT 1
Elo.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 8, 2023 20:22:03 GMT 1
jeszcze pytanie do obu panów trzeba przyznać, że niezbyt idzie celność gmochom cmentarnym (z niżej podpisanym włącznie) i sędziom jak myślicie, jaka jest przyczyna co jako miastowy możesz zrobić, by tym razem był to celny strzał Nie mam pojęcia szczerze mówiąc Ja też chujowo typowałem jak na razie i może rzeczywiście ten format jest ograniczony? W sensie no dla mnie i dla luczyka wszystkie karty są na stole więc ciężko tutaj jakieś fikołki robić Bo co może zrobić niewinny poza powiedzeniem, że jest niewinny? XD liczę na twoją czutkę i tyle, ostatnio dobrze opisałeś na czym polega miastowość mojej gry więc oby ją po prostu też było tu widać
|
|
|
Post by luczyk on Oct 8, 2023 20:22:43 GMT 1
jeszcze pytanie do obu panów trzeba przyznać, że niezbyt idzie celność gmochom cmentarnym (z niżej podpisanym włącznie) i sędziom jak myślicie, jaka jest przyczyna co jako miastowy możesz zrobić, by tym razem był to celny strzał To pytanie jest tak bzdurne, że mam cię za bardziej mafijnego niż kshaq
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 8, 2023 20:23:52 GMT 1
jeszcze pytanie do obu panów trzeba przyznać, że niezbyt idzie celność gmochom cmentarnym (z niżej podpisanym włącznie) i sędziom jak myślicie, jaka jest przyczyna co jako miastowy możesz zrobić, by tym razem był to celny strzał Nie mam pojęcia szczerze mówiąc Ja też chujowo typowałem jak na razie i może rzeczywiście ten format jest ograniczony? W sensie no dla mnie i dla luczyka wszystkie karty są na stole więc ciężko tutaj jakieś fikołki robić Bo co może zrobić niewinny poza powiedzeniem, że jest niewinny? XD liczę na twoją czutkę i tyle, ostatnio dobrze opisałeś na czym polega miastowość mojej gry więc oby ją po prostu też było tu widać no właśnie myślę, gdzie leży problem, czy że uczymy się formatu i estymatorów czy że format taki losowy w tym community wiesz, ostatnio Twoją miastowość opisywałem jako odważny towntelling, tutaj raczej mniej to można zastosować
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 8, 2023 20:26:22 GMT 1
jeszcze pytanie do obu panów trzeba przyznać, że niezbyt idzie celność gmochom cmentarnym (z niżej podpisanym włącznie) i sędziom jak myślicie, jaka jest przyczyna co jako miastowy możesz zrobić, by tym razem był to celny strzał To pytanie jest tak bzdurne, że mam cię za bardziej mafijnego niż kshaq hehe dobre czyli kshaq nie pisze zbyt mafijnie so far?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 8, 2023 20:27:09 GMT 1
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc Ja też chujowo typowałem jak na razie i może rzeczywiście ten format jest ograniczony? W sensie no dla mnie i dla luczyka wszystkie karty są na stole więc ciężko tutaj jakieś fikołki robić Bo co może zrobić niewinny poza powiedzeniem, że jest niewinny? XD liczę na twoją czutkę i tyle, ostatnio dobrze opisałeś na czym polega miastowość mojej gry więc oby ją po prostu też było tu widać no właśnie myślę, gdzie leży problem, czy że uczymy się formatu i estymatorów czy że format taki losowy w tym community wiesz, ostatnio Twoją miastowość opisywałem jako odważny towntelling, tutaj raczej mniej to można zastosować Pisałeś coś w stylu że piszę spontanicznie to co myślę od razu w temacie bez rozmyślania czy to dla mnie korzystne czy nie, to może być widać
|
|
|
Post by luczyk on Oct 8, 2023 20:29:05 GMT 1
To pytanie jest tak bzdurne, że mam cię za bardziej mafijnego niż kshaq hehe dobre czyli kshaq nie pisze zbyt mafijnie so far? No na razie mniej mafijnie niż Ty.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 8, 2023 20:30:42 GMT 1
hehe dobre czyli kshaq nie pisze zbyt mafijnie so far? No na razie mniej mafijnie niż Ty. po czym idzie wyłapać kshaqa w mafii? w kontekście zeszłych gierek może to pomoże tutaj
|
|
|
Post by kshaq on Oct 8, 2023 20:47:31 GMT 1
No na razie mniej mafijnie niż Ty. po czym idzie wyłapać kshaqa w mafii? w kontekście zeszłych gierek może to pomoże tutaj Chyba trudne się wylosowało, trzeba najpierw zdyskredytować sędziego i podkopać jego wiarę w swój osąd 😎
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 8, 2023 20:50:54 GMT 1
no właśnie łuczyk
masz oponenta a w sędziego walisz
|
|
|
Post by luczyk on Oct 8, 2023 20:51:40 GMT 1
No na razie mniej mafijnie niż Ty. po czym idzie wyłapać kshaqa w mafii? w kontekście zeszłych gierek może to pomoże tutaj Po takich postach, jak ten powyżej.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 8, 2023 20:52:02 GMT 1
po czym idzie wyłapać kshaqa w mafii? w kontekście zeszłych gierek może to pomoże tutaj Chyba trudne się wylosowało, trzeba najpierw zdyskredytować sędziego i podkopać jego wiarę w swój osąd 😎 O ten mi chodziło.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 8, 2023 20:53:20 GMT 1
Chyba trudne się wylosowało, trzeba najpierw zdyskredytować sędziego i podkopać jego wiarę w swój osąd 😎 O ten mi chodziło. a co nie tak z tym postem?
pytam informacyjnie
|
|