|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:42:42 GMT 1
Ale dlaczego zakładasz, że akurat ta hipokryzja ma być mafijna?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:43:52 GMT 1
Owszem, użyłem nadużycia, niemniej wydźwięk z Twojej wypowiedzi był jednoznacznie manipulacyjny. I teraz się tego uczepisz i co każdą stroną będziesz wrzucać?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:45:17 GMT 1
tak, bo nawet nie interesowało cię wcześniej wyjaśnienie, co uważam za mafijne w tym zachowaniu, tylko obwieściłeś od razu, że wrzucasz do worka "mafijne" i pora na csa
trochę jakbyś nie chciał o tym gadać
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:45:36 GMT 1
Ty masz jakąś chorą potrzebę wyszukiwania argumentów. Na już, na teraz, meta Influencera, mafijna hipokryzja.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:46:27 GMT 1
xD tak właśnie jest, masz rację
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:46:33 GMT 1
tak, bo nawet nie interesowało cię wcześniej wyjaśnienie, co uważam za mafijne w tym zachowaniu, tylko obwieściłeś od razu, że wrzucasz do worka "mafijne" i pora na csa trochę jakbyś nie chciał o tym gadać Po prostu nie spojrzałem na to z tej perspektywy, jak przeczytałem drugiego posta, w którym to wyjaśniasz, to przyznałem się do tego. Co mam jeszcze więcej zrobić? Klęczeć na grochu?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:46:55 GMT 1
xD tak właśnie jest, masz rację No tak jest, nie zmyślam.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 12:51:37 GMT 1
tak, bo nawet nie interesowało cię wcześniej wyjaśnienie, co uważam za mafijne w tym zachowaniu, tylko obwieściłeś od razu, że wrzucasz do worka "mafijne" i pora na csa trochę jakbyś nie chciał o tym gadać Okej. Porozmawiajmy. Co masz mi do powiedzenia?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 12:54:07 GMT 1
Ale dlaczego zakładasz, że akurat ta hipokryzja ma być mafijna? no to ja ci wyjaśnię jak ja bym odjebał coś takiego będąc w mieście, to widząc moją hipokryzję posypałbym głowę popiołem szczególnie że teraz granie na mecie starasz się mi poczytywać na minus, a wtedy chciałeś robić to samo no bo popatrzmy, dajesz piernikowi dokładny opis tego, na czym polega mafijność mojego posta: a co nie tak z tym postem? pytam informacyjnie
No takie osądzające pisanie z manipulacyjnym wtrąceniem i luzacką emotką. skoro masz tak dokładny opis tej mafijności to chyba nie powinno być problemem znaleźć chociaż jeden taki post? no ale ci się nie chciało i zbyłeś temat, jakbyś jednak nie za bardzo chciał w to wchodzić do tego jak ja odpowiadam ci pięknym za nadobne, to zamiast zauważyć jak komicznie to wygląda, brniesz w robienie mi wyrzutów z powodu braku odpowiedzi: No bo to Ty powinieneś poczynić większe staranko. (swoją drogą dalej mi nie odpowiedziałeś chyba, dlaczego akurat to ja powinienem zrobić większe staranko) nie widzę powodu, dla którego akurat ja miałbym być tą stroną, która robi heavy lifting szczególnie kiedy po prostu starasz się postawić mnie w trudnej sytuacji, bo to twoja jedyna deska ratunku nie wiem, czy liczyłeś na to, że zapomniałem o tym i nie wyciągnę tego twojego zachowania, czy po prostu zapomniałeś, ale sam zamknąłeś drzwi do tej dyskusji i jeżeli nie widzisz, że to było fatalne zachowanie z twojej strony a teraz zadajesz mi identyczne pytanie, to to jest piękny przykład mafijnej hipokryzji Ale wytłumacz mi co jest moją jedyną deską ratunku? I dlaczego niby musiałbym po nią sięgać? Ty wszedłeś w grę z przytupem. Ja tak naprawdę dopiero dzisiaj. Nie widziałem niczego, co miałoby wywrzeć jakikolwiek wpływ na mnie. Drzwi nie zamykałem, po prostu nie chciało mi się w tamtym momencie. Po Twoich postach wyczuwałem większe zaangażowanie, więc Ci to zaproponowałem. Ty jednak się unosisz honorem i nie będziesz się bawić, gdy z mojej strony wczoraj tych chęci nie było. I dlaczego zakładasz, że hipokryci są tylko w mafii? naprawdę chyba nietrudno zrozumieć, co w tym zachowaniu uważam za mafijne. nie samą hipokryzję, ale ją w połączeniu jak ty reagowałeś na to, kiedy ci ją wytknąłem zamiast to zauważyć i się przyznać, to zrobiłeś double down, dla mnie to jest mafijne i uciekanie od niewygodnych tematów tak samo
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 13:03:32 GMT 1
Ale dlaczego zakładasz, że akurat ta hipokryzja ma być mafijna? no to ja ci wyjaśnię jak ja bym odjebał coś takiego będąc w mieście, to widząc moją hipokryzję posypałbym głowę popiołem szczególnie że teraz granie na mecie starasz się mi poczytywać na minus, a wtedy chciałeś robić to samo no bo popatrzmy, dajesz piernikowi dokładny opis tego, na czym polega mafijność mojego posta: No takie osądzające pisanie z manipulacyjnym wtrąceniem i luzacką emotką. skoro masz tak dokładny opis tej mafijności to chyba nie powinno być problemem znaleźć chociaż jeden taki post? no ale ci się nie chciało i zbyłeś temat, jakbyś jednak nie za bardzo chciał w to wchodzić do tego jak ja odpowiadam ci pięknym za nadobne, to zamiast zauważyć jak komicznie to wygląda, brniesz w robienie mi wyrzutów z powodu braku odpowiedzi: No bo to Ty powinieneś poczynić większe staranko. (swoją drogą dalej mi nie odpowiedziałeś chyba, dlaczego akurat to ja powinienem zrobić większe staranko) Ale wytłumacz mi co jest moją jedyną deską ratunku? I dlaczego niby musiałbym po nią sięgać? Ty wszedłeś w grę z przytupem. Ja tak naprawdę dopiero dzisiaj. Nie widziałem niczego, co miałoby wywrzeć jakikolwiek wpływ na mnie. Drzwi nie zamykałem, po prostu nie chciało mi się w tamtym momencie. Po Twoich postach wyczuwałem większe zaangażowanie, więc Ci to zaproponowałem. Ty jednak się unosisz honorem i nie będziesz się bawić, gdy z mojej strony wczoraj tych chęci nie było. I dlaczego zakładasz, że hipokryci są tylko w mafii? naprawdę chyba nietrudno zrozumieć, co w tym zachowaniu uważam za mafijne. nie samą hipokryzję, ale ją w połączeniu jak ty reagowałeś na to, kiedy ci ją wytknąłem zamiast to zauważyć i się przyznać, to zrobiłeś double down, dla mnie to jest mafijne i uciekanie od niewygodnych tematów tak samo 1. Byczku, ale ja tam nie bazowałem na mecie. Po prostu takie rzeczy są dla mnie śmierdzące z urzędu, bez względu na to, kto się pod tą rzeczą kryje. Nigdzie nie atakowałem Cie na bazie mety z poprzednich edycji i raczej już nie zamierzam. Po prostu puściłeś śmierdzącego bąka i to napisałem. 2. No z tym starankiem, to Ty doskonale wiesz, że powinieneś poczynić większe i w zasadzie to robisz. Taka moim zdaniem jest mechanika gry 1 vs 1, że to mafia na ogół bardziej się stara. 3. Nie uciekam od niewygodnych tematów. Podejmuję dyskusję. Nie kłam.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 13:11:18 GMT 1
no to ja ci wyjaśnię jak ja bym odjebał coś takiego będąc w mieście, to widząc moją hipokryzję posypałbym głowę popiołem szczególnie że teraz granie na mecie starasz się mi poczytywać na minus, a wtedy chciałeś robić to samo no bo popatrzmy, dajesz piernikowi dokładny opis tego, na czym polega mafijność mojego posta: skoro masz tak dokładny opis tej mafijności to chyba nie powinno być problemem znaleźć chociaż jeden taki post? no ale ci się nie chciało i zbyłeś temat, jakbyś jednak nie za bardzo chciał w to wchodzić do tego jak ja odpowiadam ci pięknym za nadobne, to zamiast zauważyć jak komicznie to wygląda, brniesz w robienie mi wyrzutów z powodu braku odpowiedzi: (swoją drogą dalej mi nie odpowiedziałeś chyba, dlaczego akurat to ja powinienem zrobić większe staranko) naprawdę chyba nietrudno zrozumieć, co w tym zachowaniu uważam za mafijne. nie samą hipokryzję, ale ją w połączeniu jak ty reagowałeś na to, kiedy ci ją wytknąłem zamiast to zauważyć i się przyznać, to zrobiłeś double down, dla mnie to jest mafijne i uciekanie od niewygodnych tematów tak samo 1. Byczku, ale ja tam nie bazowałem na mecie. Po prostu takie rzeczy są dla mnie śmierdzące z urzędu, bez względu na to, kto się pod tą rzeczą kryje. Nigdzie nie atakowałem Cie na bazie mety z poprzednich edycji i raczej już nie zamierzam. Po prostu puściłeś śmierdzącego bąka i to napisałem. 2. No z tym starankiem, to Ty doskonale wiesz, że powinieneś poczynić większe i w zasadzie to robisz. Taka moim zdaniem jest mechanika gry 1 vs 1, że to mafia na ogół bardziej się stara. 3. Nie uciekam od niewygodnych tematów. Podejmuję dyskusję. Nie kłam. 1. po czym idzie wyłapać kshaqa w mafii? w kontekście zeszłych gierek może to pomoże tutaj Po takich postach, jak ten powyżej. piernik pytał w kontekście zeszłych gierek. dlaczego teraz przeinaczasz, że to tak "z urzędu"? 2. taka jest specyfika mojej gry, a że po prostu dajesz mi śmierdzący materiał, to ci to wytykam. żadna przyjemność siedzieć na dupie i powtarzać, że jestem w mieście. tę część całej historii już znam, teraz wolę się skupić na pokazaniu sędziemu, że ty jesteś w mafii 3. 3 razy musiałem cię prosić, żebyś się do tego wyżej odniósł, bo wiedziałeś, że będziesz musiał sprostować swoją manipulację. jak to nie jest uciekanie od dyskusji, to ja nie wiem
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 13:15:51 GMT 1
1. Byczku, ale ja tam nie bazowałem na mecie. Po prostu takie rzeczy są dla mnie śmierdzące z urzędu, bez względu na to, kto się pod tą rzeczą kryje. Nigdzie nie atakowałem Cie na bazie mety z poprzednich edycji i raczej już nie zamierzam. Po prostu puściłeś śmierdzącego bąka i to napisałem. 2. No z tym starankiem, to Ty doskonale wiesz, że powinieneś poczynić większe i w zasadzie to robisz. Taka moim zdaniem jest mechanika gry 1 vs 1, że to mafia na ogół bardziej się stara. 3. Nie uciekam od niewygodnych tematów. Podejmuję dyskusję. Nie kłam. 1. Po takich postach, jak ten powyżej. piernik pytał w kontekście zeszłych gierek. dlaczego teraz przeinaczasz, że to tak "z urzędu"? 2. taka jest specyfika mojej gry, a że po prostu dajesz mi śmierdzący materiał, to ci to wytykam. żadna przyjemność siedzieć na dupie i powtarzać, że jestem w mieście. tę część całej historii już znam, teraz wolę się skupić na pokazaniu sędziemu, że ty jesteś w mafii 3. 3 razy musiałem cię prosić, żebyś się do tego wyżej odniósł, bo wiedziałeś, że będziesz musiał sprostować swoją manipulację. jak to nie jest uciekanie od dyskusji, to ja nie wiem 1. To piernik pytał, ja wyjaśniłem w jakim kontekście odpowiadałem. 2. Ani razu nie napisałem suchego "jestem w mieście". Nie bazuję też na mecie w poprzednich edycji. A jakimś dziwnym chujem byłem w stanie znaleźć w Twojej grze rzeczy, które są niefajne. A Sherlockiem Holmesem nie jestem. 3. 3 razy musiałeś się prosić? Nikt Ci nie kazał. Sam sobie tworzysz tę presję, że wszystko musi być wytłumaczone od A do Z.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 13:20:29 GMT 1
xD no nikt mi nie kazał, ale chciałem poznać twoje stanowisko w tej sprawie, tym bardziej jeżeli ignorujesz ileś próśb z rzędu
po co w ogóle odpowiadasz na pytania niezgodnie z kontekstem? poczułeś presję, bo cię sędzia o coś zapytał ale jak trzeba było zanurkować głębiej, to się okazało, że ci się nie chce. bardzo wygodne, rzucić oskarżenie nie mając podparcia w rzeczywistości, a potem stwierdzić że nie o to chodziło w tej odpowiedzi
wszystkie "niefajne" rzeczy, które znajdujesz w mojej grze, to manipulacja i dobrze o tym wiesz
ta dyskusja w ogóle zaczyna się robić śmieszna (nie zabawna), bo ja o mydle, a ty o powidle, teraz wiem jak się musiał czuć Pshemo w 2v2 gadając ze mną
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 13:27:20 GMT 1
xD no nikt mi nie kazał, ale chciałem poznać twoje stanowisko w tej sprawie, tym bardziej jeżeli ignorujesz ileś próśb z rzędu po co w ogóle odpowiadasz na pytania niezgodnie z kontekstem? poczułeś presję, bo cię sędzia o coś zapytał ale jak trzeba było zanurkować głębiej, to się okazało, że ci się nie chce. bardzo wygodne, rzucić oskarżenie nie mając podparcia w rzeczywistości, a potem stwierdzić że nie o to chodziło w tej odpowiedzi wszystkie "niefajne" rzeczy, które znajdujesz w mojej grze, to manipulacja i dobrze o tym wiesz ta dyskusja w ogóle zaczyna się robić śmieszna (nie zabawna), bo ja o mydle, a ty o powidle, teraz wiem jak się musiał czuć Pshemo w 2v2 gadając ze mną 1. Odpowiadałem na pytanie. A to, że piernik na końcu dodał jakiś konktekst, to nie miało dla mnie znaczeniu przy odpowiedzi. Nie rozkładałem tego na czynniki pierwsze jak Ty, bo zwyczajnie nie czułem takiej potrzeby. 2. Jeżeli to manipulacja, to uargumentuj swój stosunek do tego wzburzenia. Co sobie wtedy myślałeś? Może po prostu nie czuję tych emocji, co Ty i wydało mi się, że to "overreacted" było. 3. Nie każę Ci mówić o powidle. Porozmawiajmy o tym mydle.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 13:35:57 GMT 1
ale o jakim wzburzeniu rozmawiamy, bo chyba przegapiłem moment, w którym jakiekolwiek miało miejsce i w którym mi je zarzuciłeś
znaczy no, wpychanie mi jakichś subiektywnych, korzystnych dla ciebie odczytów moich emocji jako obiektywne fakty nie dziwi mnie bo to idzie od mafiozy, ale ciekaw jestem, o czym my w ogóle rozmawiamy
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 13:39:46 GMT 1
xD uczciwie dla mnie nie wyglądasz miastowo bo kurwa wiem, że jesteś w mafii to nie edycja na 20 osób, żebym się nad tym zastanawiał i analizował każde słowo, tylko 1v1 gdzie znam twoją przynależność Ta "kurwa" jest albo w związku z wzburzeniem albo w związku z chęcią wzmocnienia przekazu, że jestem w mafii. Tak ja je odczytuję. Teraz Ty się do tego odnieś. Po co ta "kurwa" tam była wpleciona?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 13:40:59 GMT 1
tzw. przecinek
to nie kółko różańcowe
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 13:43:17 GMT 1
swoją drogą ostatni przypadek takiego czepiania się jednego słówka pamiętam w wykonaniu szanownego Krzysztofa Cugowskiego
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 13:45:32 GMT 1
swoją drogą ostatni przypadek takiego czepiania się jednego słówka pamiętam w wykonaniu szanownego Krzysztofa Cugowskiego Szanuję go za "Cień wielkiej góry", ale jaki to ma związek z naszą grą?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 13:46:40 GMT 1
tzw. przecinek to nie kółko różańcowe No ale dlaczego "kurwa", a nie ","?
|
|