|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 13:53:37 GMT 1
tzw. przecinek to nie kółko różańcowe No ale dlaczego "kurwa", a nie ","? za dużo słuchałem za dzieciaka polskiego rapu nie no, serio nie wiem kurwa jakiej odpowiedzi tu oczekujesz xD użyłem se przekleństwa, tak jak w wielu innych miejscach, zlinczuj mnie za to
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 13:54:46 GMT 1
Kshaq, mam jeszcze jedno pytanie skoro tak ochoczo odwołujesz się do Influencerowej mety.
Jakie wrażenie sprawiałem na mafijnym, gdy grałem Influ? Wyluzowany czy zestresowany? Tylko odpowiedz uczciwie.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 13:56:15 GMT 1
No ale dlaczego "kurwa", a nie ","? za dużo słuchałem za dzieciaka polskiego rapu nie no, serio nie wiem kurwa jakiej odpowiedzi tu oczekujesz xD użyłem se przekleństwa, tak jak w wielu innych miejscach, zlinczuj mnie za to Teraz powinien wlecieć mem ze Scoobyego, gdy zdejmując maskę kshaqa pod nią kryje się twarz Antury.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 13:56:50 GMT 1
no na mafijnym byłeś czilera utopia
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 13:59:43 GMT 1
za dużo słuchałem za dzieciaka polskiego rapu nie no, serio nie wiem kurwa jakiej odpowiedzi tu oczekujesz xD użyłem se przekleństwa, tak jak w wielu innych miejscach, zlinczuj mnie za to Teraz powinien wlecieć mem ze Scoobyego, gdy zdejmując maskę kshaqa pod nią kryje się twarz Antury. czemu Antury?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 13:59:48 GMT 1
no na mafijnym byłeś czilera utopia No to jeśli nie ściemniasz, to absolutnie nie potrafisz wyczuć moich emocji.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 14:00:14 GMT 1
Teraz powinien wlecieć mem ze Scoobyego, gdy zdejmując maskę kshaqa pod nią kryje się twarz Antury. czemu Antury? W poprzedniej edycji spłakał się tam chyba z 10 razy.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 14:07:38 GMT 1
no na mafijnym byłeś czilera utopia No to jeśli nie ściemniasz, to absolutnie nie potrafisz wyczuć moich emocji. co to za bzdury? niby dlaczego?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 14:22:49 GMT 1
No to jeśli nie ściemniasz, to absolutnie nie potrafisz wyczuć moich emocji. co to za bzdury? niby dlaczego? Bo czułem się obsrany trochę i chyba nawet dodawałeś mi otuchy w trakcie gry, w pewnym momencie.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 14:25:53 GMT 1
no na pewno nie byłeś bardziej obsrany niż ja xD pamiętam dobrze, że na początku specjalnie się ciebie pytałem jak się czujesz w mafii, bo ja byłem zestresowany i specjalnie ci mówiłem, że w razie gdybym się wkopał, wal we mnie jak w bęben
a potem ja obserwowałem grę z linii bocznej i tylko ci doradzałem, więc to zupełnie inny poziom emocji
zresztą co to ma teraz do rzeczy, skoro ja nie muszę odczytywać twoich emocji bo po prostu WIEM, że jesteś w mafii?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 14:36:15 GMT 1
No na początku nie, bo się wjebałeś pod gilotynę.
Ale później miałem momenty obsrania. A Ty piszesz, że czilera. No nie było czilery, ni chuja.
A ja chcę pokazać, że tak chętnie odnosisz się do mojej mety Influ, gdy byłeś moim partnerem, a nie porafiłeś odczytać mojego zdenerwowania/albo nie chcesz się przyznać.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 14:41:01 GMT 1
no to ja ci powiem tak
przejrzałem sobie właśnie całe mafijne z naszej edycji
pokaż mi JEDNĄ wiadomość z niego, po którym można było wywnioskować, że jesteś obsrany
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 14:42:37 GMT 1
"Ale no kuzwa tyle rzeczy mi wylecialo w miedzyczasie ze to pobiezne gowno"
tu napisał, że mu gówno wyleciało
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 14:44:53 GMT 1
"Ale no kuzwa tyle rzeczy mi wylecialo w miedzyczasie ze to pobiezne gowno" tu napisał, że mu gówno wyleciało napisał że opis mordu to pobieżne gówno, bo mu coś tam wyleciało dalej nie widzę tu obsranka chyba że to taki suchar miał być, bo obsranie-gówno wyleciało xD
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 14:46:04 GMT 1
no to ja ci powiem tak przejrzałem sobie właśnie całe mafijne z naszej edycji pokaż mi JEDNĄ wiadomość z niego, po którym można było wywnioskować, że jesteś obsrany Ale my na discordzie pisaliśmy.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 14:51:30 GMT 1
no to ja ci powiem tak przejrzałem sobie właśnie całe mafijne z naszej edycji pokaż mi JEDNĄ wiadomość z niego, po którym można było wywnioskować, że jesteś obsrany Ale my na discordzie pisaliśmy. no tak, i o co chodzi?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 14:52:20 GMT 1
To skąd piernikowy wie, co pisaliśmy?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 14:54:05 GMT 1
bo przecież normalnie wrzucałem link do discorda po edycji i kto chciał mógł se wejść i poczytać
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 14:55:56 GMT 1
I co piernikowy? Serio nie ma tam żadnych emocji?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 14:58:13 GMT 1
I co piernikowy? Serio nie ma tam żadnych emocji? ciężko powiedzieć to się bardziej czuje, jak z kimś tam siedzisz, nie czytając jako postronny może taki lekki stresik przykrywany używaniem "xd"? ale więcej mimo wszystko śmiechu i luzu, jak Eneldo udawał księdza albo egze się napierdalał z miastowymi
|
|