|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 14:59:19 GMT 1
ej panowie jak oceniacie mafijny występ oponenta
dobrze se poradził? czy stać go na więcej i ty w mafii byś lepiej to zagrał?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 15:05:32 GMT 1
uważam że Łuczyk jest sprawnym mafiozą i mimo wszystko dobrze to rozgrywa, ja w mafii ostatnio się nagrałem i wydaje mi się, że jeszcze pewnego poziomu wyjebania w mafii nie umiem osiągnąć, tak że props tak czy inaczej
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 15:10:33 GMT 1
No ja wspomnienia miałem bardziej emocjonalne, ale no w takim razie nie uzewnętrzniałem ich zbytnio na mafijnym. Zwracam honor kshaqowi.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 15:12:15 GMT 1
ej panowie jak oceniacie mafijny występ oponenta dobrze se poradził? czy stać go na więcej i ty w mafii byś lepiej to zagrał? No nie wiem na co go stać, bo ja go kojarzę tylko z szybkiej wpadki jako Hayho. Tutaj staranko jest na wysokim poziomie, dużo manipuluje i buduje swoje oskarżenia wyłącznie na mecie Influencera no ale widać, że jest dobrze przygotowany. Wygląda lepiej niż ja, uczciwie mówiąc.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 15:16:47 GMT 1
buduje swoje oskarżenia wyłącznie na mecie Influencera no to jest najzwyklejsze kłamstwo jbc
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 15:21:04 GMT 1
to nie koncowy werdykt, bo mamy czas, ale chyba kshaq bedzie w mafii ni
luczyk:
- antagonizuje sedziego na wejsciu - potrafi sie przyznac do bledu (case z "czy tylko mafiozi manipuluja") zamiast w to brnac i dorobic cos na sile (widzial ktos kiedys mafioze przyznajacego sie, ze uzyl naduzycia?) - przyznaje, ze oponent wyglada lepiej
taki od serca ten luczyk, stanal w szranki i dal z siebie tyle, na ile mial sily, bez tryhardu
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 15:23:46 GMT 1
xD no jak chcesz celność sędziów spuścić na dno to bardzo proszę, ale strasznie sfrajerzysz
gram dokładnie tak, jak zawsze w mieście, a ty szukasz jaj kwadratowych, gdzie dokładnie ci pokazałem, że dla Łuczyka mafijnego to żaden problem zagrać taką "antagonizację" sędziego
idźta w chuj
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 15:24:16 GMT 1
plus to przyznanie się do błędu dosłownie musiałem mu wyciągnąć z gardła, no ale ok
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 15:25:59 GMT 1
xD no jak chcesz celność sędziów spuścić na dno to bardzo proszę, ale strasznie sfrajerzysz gram dokładnie tak, jak zawsze w mieście, a ty szukasz jaj kwadratowych, gdzie dokładnie ci pokazałem, że dla Łuczyka mafijnego to żaden problem zagrać taką "antagonizację" sędziego idźta w chuj to gdybys mial takie "kontrmyslniki", tylko ze na winę luczyka najwazniejsze wybrac, to jakie by byly?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 15:35:25 GMT 1
xD no jak chcesz celność sędziów spuścić na dno to bardzo proszę, ale strasznie sfrajerzysz gram dokładnie tak, jak zawsze w mieście, a ty szukasz jaj kwadratowych, gdzie dokładnie ci pokazałem, że dla Łuczyka mafijnego to żaden problem zagrać taką "antagonizację" sędziego idźta w chuj to gdybys mial takie "kontrmyslniki", tylko ze na winę luczyka najwazniejsze wybrac, to jakie by byly? Manipulacje, które porzucał po cichu jak się okazywało, że nie ma potencjału żeby coś z nimi zrobić: - przyczepienie się do tej "kurwy" - no co z tego wyniknęło? - zarzucanie mi że nie chcę wypisać podobieństw jego gry do gry Influencera (zresztą opisywałem do dokładnie w tym długim poście, możesz się cofnąć) - próba napisania czegoś o mojej mecie w odpowiedzi na twoje pytanie a potem tłumaczenie się że odpowiadał w innym kontekście - zarzucanie mi, że moje argumenty buduję tylko na jego mecie - no chuja prawda, zresztą sam przez chwilę się do tego cofnął jak mu się wydawało, że może coś na tym ugrać (mafijne z Hayhą), po czym jak się okazało że nie, to szybko porzucił temat mnóstwo takich drobnych rzeczy i granie tego wyjebania ja byłem lekko zdezorientowany tym, co mam robić, dopóki Łuczyk nie zaczął mi dawać materiału no ale zaczął, a teraz nagle aktywność jest używana przez niego jako argument przeciwko mnie jak się dasz tak w chuja zrobić to znaczy że nie ma nadziei dla miasta na tym forum
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 15:50:37 GMT 1
no to jest najzwyklejsze kłamstwo jbc No może rzeczywiście trochę generalizuję z tym, że tylko na tym. Ale nie powiesz mi, że to nie był Twój główny zaczep, do którego chciałeś ułożyć sobie całą grę.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 15:52:54 GMT 1
xD no jak chcesz celność sędziów spuścić na dno to bardzo proszę, ale strasznie sfrajerzysz gram dokładnie tak, jak zawsze w mieście, a ty szukasz jaj kwadratowych, gdzie dokładnie ci pokazałem, że dla Łuczyka mafijnego to żaden problem zagrać taką "antagonizację" sędziego idźta w chuj No ale to "gram dokładnie tak, jak zawsze w mieście" to jest jeden z najchujowszych argumentów z własną niewinnością imho. Po pierwsze nigdy nie gra się dokładnie tak samo. I tutaj zarzucam Ci manipulację. Po drugię, to może być wygodne by w mafii odwzorować swoją niewinną metę i tylko na tym bazować.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 15:54:45 GMT 1
plus to przyznanie się do błędu dosłownie musiałem mu wyciągnąć z gardła, no ale ok Nie musiałeś. Sam napisałem, że moje wspomnienia były inne i że na mafijnym się bardziej uzewnętrzniałem ze stresem i niepewnością. Jak widać było inaczej z Waszego punktu widzenia, więc skuliłem uszy. Niczego nie wyciągałeś, nie musiałeś. A teraz to wyolbrzymiasz.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 15:55:10 GMT 1
no to jest najzwyklejsze kłamstwo jbc No może rzeczywiście trochę generalizuję z tym, że tylko na tym. Ale nie powiesz mi, że to nie był Twój główny zaczep, do którego chciałeś ułożyć sobie całą grę. był jednym z pierwszych argumentów bo chuja dawałeś, jeżeli chodzi o materiał potem zaczęliśmy się rozkręcać na tej podstawie, więc odbijałem w rzeczy które pisałeś na bieżąco ja wiem że dla mafii brak materiału to żaden problem, bo im go mniej, tym mniejsza szansa, że na czymś wpadnie, ale mógłbyś się chociaż z tym tak nie obnosić
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 15:55:43 GMT 1
plus to przyznanie się do błędu dosłownie musiałem mu wyciągnąć z gardła, no ale ok Nie musiałeś. Sam napisałem, że moje wspomnienia były inne i że na mafijnym się bardziej uzewnętrzniałem ze stresem i niepewnością. Jak widać było inaczej z Waszego punktu widzenia, więc skuliłem uszy. Niczego nie wyciągałeś, nie musiałeś. A teraz to wyolbrzymiasz. przecież chodzi o przyznanie się przy tej "mafijnej hipokryzji", nie przy tym
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 15:57:45 GMT 1
xD no jak chcesz celność sędziów spuścić na dno to bardzo proszę, ale strasznie sfrajerzysz gram dokładnie tak, jak zawsze w mieście, a ty szukasz jaj kwadratowych, gdzie dokładnie ci pokazałem, że dla Łuczyka mafijnego to żaden problem zagrać taką "antagonizację" sędziego idźta w chuj No ale to "gram dokładnie tak, jak zawsze w mieście" to jest jeden z najchujowszych argumentów z własną niewinnością imho. Po pierwsze nigdy nie gra się dokładnie tak samo. I tutaj zarzucam Ci manipulację. Po drugię, to może być wygodne by w mafii odwzorować swoją niewinną metę i tylko na tym bazować. fajnie, dzięki że mnie informujesz, że mi zarzucasz manipulację, bardzo naturalnie wyszło miałem dosłownie przed chwilą mafijne 2v2, oszukałem chyba tylko Montiego, którego od początku świerzbił palec na spuście, żeby odjebać Pshema, tak że mam trochę do popracowania jeśli chodzi o odwzorowywanie mojej miastowej mety w mafii ale dzięki że uważasz, że mógłbym taki progres z dnia na dzień odjebać
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:02:02 GMT 1
to gdybys mial takie "kontrmyslniki", tylko ze na winę luczyka najwazniejsze wybrac, to jakie by byly? Manipulacje, które porzucał po cichu jak się okazywało, że nie ma potencjału żeby coś z nimi zrobić: - przyczepienie się do tej "kurwy" - no co z tego wyniknęło? - zarzucanie mi że nie chcę wypisać podobieństw jego gry do gry Influencera (zresztą opisywałem do dokładnie w tym długim poście, możesz się cofnąć) - próba napisania czegoś o mojej mecie w odpowiedzi na twoje pytanie a potem tłumaczenie się że odpowiadał w innym kontekście - zarzucanie mi, że moje argumenty buduję tylko na jego mecie - no chuja prawda, zresztą sam przez chwilę się do tego cofnął jak mu się wydawało, że może coś na tym ugrać (mafijne z Hayhą), po czym jak się okazało że nie, to szybko porzucił temat mnóstwo takich drobnych rzeczy i granie tego wyjebania ja byłem lekko zdezorientowany tym, co mam robić, dopóki Łuczyk nie zaczął mi dawać materiału no ale zaczął, a teraz nagle aktywność jest używana przez niego jako argument przeciwko mnie jak się dasz tak w chuja zrobić to znaczy że nie ma nadziei dla miasta na tym forum Kurwa, lubię Cię ale zaczynasz iść złą drogą. 1. Nie manipulowałem, pisałem o odczuciach do edycji sprzed pół roku. Waszym zdaniem się one nie pokrywały, więc powtórzę jeszcze raz "przyznałem się do tego". Gdybym chciał manipulować, to wrzuciłbym kilka cytatów i wmawiał Wam, że to "typowy zestresowny łuczyk". 2. No odpowiadałem w innym kontekście. Gdzie tu manipulacja? 3. No przyczepiłem się do tej "kurwy" bo z mojej perspektywy nie ma tu aż tylu emocji, żeby pisać aż tak mocno i wyraziście. Może się mylę i Ty wewnętrznie cały chodzisz, ale odpowiedz w takim razie dlaczego? 4. No podobieństwo do Influencera dałeś i już pisałem, że są one zbudowane pod tezę. Trochę na zasadzie "widzicie jego koszulkę? jest czerwona. Haaaa, a pamiętacie, że jak grał Influencerem to na stopach miał czerwone skarpetki, więc teraz też mafia" No i sam piszesz, że manipuluję tym, że bazujesz na tamtej edycji, skoro sam połowę myślników zbudowałeś tylko na podstawie tamtej edycji.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:05:04 GMT 1
Nie musiałeś. Sam napisałem, że moje wspomnienia były inne i że na mafijnym się bardziej uzewnętrzniałem ze stresem i niepewnością. Jak widać było inaczej z Waszego punktu widzenia, więc skuliłem uszy. Niczego nie wyciągałeś, nie musiałeś. A teraz to wyolbrzymiasz. przecież chodzi o przyznanie się przy tej "mafijnej hipokryzji", nie przy tym Dawaj linka.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:06:24 GMT 1
No może rzeczywiście trochę generalizuję z tym, że tylko na tym. Ale nie powiesz mi, że to nie był Twój główny zaczep, do którego chciałeś ułożyć sobie całą grę. był jednym z pierwszych argumentów bo chuja dawałeś, jeżeli chodzi o materiał potem zaczęliśmy się rozkręcać na tej podstawie, więc odbijałem w rzeczy które pisałeś na bieżąco ja wiem że dla mafii brak materiału to żaden problem, bo im go mniej, tym mniejsza szansa, że na czymś wpadnie, ale mógłbyś się chociaż z tym tak nie obnosić No ale to ja byłem tworzącym ten materiał na bieżąco. Ty się skupiałeś na przeszłych edycjach. Dopiero po moich postach wszedłeś w tryb "teraźniejszość".
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:09:18 GMT 1
No ale to "gram dokładnie tak, jak zawsze w mieście" to jest jeden z najchujowszych argumentów z własną niewinnością imho. Po pierwsze nigdy nie gra się dokładnie tak samo. I tutaj zarzucam Ci manipulację. Po drugię, to może być wygodne by w mafii odwzorować swoją niewinną metę i tylko na tym bazować. fajnie, dzięki że mnie informujesz, że mi zarzucasz manipulację, bardzo naturalnie wyszło miałem dosłownie przed chwilą mafijne 2v2, oszukałem chyba tylko Montiego, którego od początku świerzbił palec na spuście, żeby odjebać Pshema, tak że mam trochę do popracowania jeśli chodzi o odwzorowywanie mojej miastowej mety w mafii ale dzięki że uważasz, że mógłbym taki progres z dnia na dzień odjebać Tu nie chodzi o progres. W tak krótkich rozgrywkach wiele zależy od dnia i nastroju. U Ciebie widać dużo energii, więc walisz ile się da, wyszukujesz jakieś posty z przeszłości, przeglądasz discorda. I to nie jest żaden zarzut ani powód dlaczego inni mieliby w Tobie widzieć mafię. Po prostu bzdurny jest ten argument o "progresie", gdzie w ogóle to na tym nie polega.
|
|