|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:10:59 GMT 1
Manipulacje, które porzucał po cichu jak się okazywało, że nie ma potencjału żeby coś z nimi zrobić: - przyczepienie się do tej "kurwy" - no co z tego wyniknęło? - zarzucanie mi że nie chcę wypisać podobieństw jego gry do gry Influencera (zresztą opisywałem do dokładnie w tym długim poście, możesz się cofnąć) - próba napisania czegoś o mojej mecie w odpowiedzi na twoje pytanie a potem tłumaczenie się że odpowiadał w innym kontekście - zarzucanie mi, że moje argumenty buduję tylko na jego mecie - no chuja prawda, zresztą sam przez chwilę się do tego cofnął jak mu się wydawało, że może coś na tym ugrać (mafijne z Hayhą), po czym jak się okazało że nie, to szybko porzucił temat mnóstwo takich drobnych rzeczy i granie tego wyjebania ja byłem lekko zdezorientowany tym, co mam robić, dopóki Łuczyk nie zaczął mi dawać materiału no ale zaczął, a teraz nagle aktywność jest używana przez niego jako argument przeciwko mnie jak się dasz tak w chuja zrobić to znaczy że nie ma nadziei dla miasta na tym forum Kurwa, lubię Cię ale zaczynasz iść złą drogą. 1. Nie manipulowałem, pisałem o odczuciach do edycji sprzed pół roku. Waszym zdaniem się one nie pokrywały, więc powtórzę jeszcze raz "przyznałem się do tego". Gdybym chciał manipulować, to wrzuciłbym kilka cytatów i wmawiał Wam, że to "typowy zestresowny łuczyk". 2. No odpowiadałem w innym kontekście. Gdzie tu manipulacja? 3. No przyczepiłem się do tej "kurwy" bo z mojej perspektywy nie ma tu aż tylu emocji, żeby pisać aż tak mocno i wyraziście. Może się mylę i Ty wewnętrznie cały chodzisz, ale odpowiedz w takim razie dlaczego? 4. No podobieństwo do Influencera dałeś i już pisałem, że są one zbudowane pod tezę. Trochę na zasadzie "widzicie jego koszulkę? jest czerwona. Haaaa, a pamiętacie, że jak grał Influencerem to na stopach miał czerwone skarpetki, więc teraz też mafia" No i sam piszesz, że manipuluję tym, że bazujesz na tamtej edycji, skoro sam połowę myślników zbudowałeś tylko na podstawie tamtej edycji. to jak ignorujesz sedno tego co piszę jest już komiczne, gdybyś nie był w mafii to bym powiedział, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem nie zbudowałem myślników na podstawie tamtej edycji, tylko na podstawie materiału, który powstał na bazie rozmów o niej 1 - tak by zrobił słaby mafiozo, tak, Łuczyk chyba nie 2 - tu, że dodałeś to dopiero, jak się zacząłem dopytywać 3 - nie chodzę, tłumaczyłem to już parę stron wcześniej, ale ty wolisz to zignorować i dalej imputować mi jakieś skrajne emocje. Jak to nie jest manipulacja, to ja już nie wiem, co jest 4 - odpowiedź wyżej No i spoko, że przyznałeś, że "zaczynam iść złą drogą" - czyli co, szedłem dobrą? trochę dziwne stwierdzenie, skoro mam być w mafii twoim zdaniem. jeżeli jestem w mafii, to takie stwierdzenia nie mają sensu, bo wszystko co robię, robię, żeby oszukać sędziego. A jeżeli ty jesteś w mafii, to wtedy rzeczywiście mogę zboczyć z dobrej ścieżki i napisać coś dziwnego. Tylko miastowy w pewnym mafiozie by tego nie zauważył w taki sposób.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:11:53 GMT 1
był jednym z pierwszych argumentów bo chuja dawałeś, jeżeli chodzi o materiał potem zaczęliśmy się rozkręcać na tej podstawie, więc odbijałem w rzeczy które pisałeś na bieżąco ja wiem że dla mafii brak materiału to żaden problem, bo im go mniej, tym mniejsza szansa, że na czymś wpadnie, ale mógłbyś się chociaż z tym tak nie obnosić No ale to ja byłem tworzącym ten materiał na bieżąco. Ty się skupiałeś na przeszłych edycjach. Dopiero po moich postach wszedłeś w tryb "teraźniejszość". Bo nic innego nie dawałeś Powinieneś mi dziękować za to, że stworzyłem bazę na cały materiał w tej rozgrywce, a ty wolisz sobie przypisać za to zasługę
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:13:05 GMT 1
przecież chodzi o przyznanie się przy tej "mafijnej hipokryzji", nie przy tym Dawaj linka. mafiacorner.boards.net/post/73593/quote/373trzy razy cię prosiłem o odniesienie się do tego zanim zaczęliśmy o tym rozmawiać i powstał ten post serio wyszukanie tego wśród 10 stron tematu wykracza poza twoje zdolności?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:17:33 GMT 1
Kurwa, lubię Cię ale zaczynasz iść złą drogą. 1. Nie manipulowałem, pisałem o odczuciach do edycji sprzed pół roku. Waszym zdaniem się one nie pokrywały, więc powtórzę jeszcze raz "przyznałem się do tego". Gdybym chciał manipulować, to wrzuciłbym kilka cytatów i wmawiał Wam, że to "typowy zestresowny łuczyk". 2. No odpowiadałem w innym kontekście. Gdzie tu manipulacja? 3. No przyczepiłem się do tej "kurwy" bo z mojej perspektywy nie ma tu aż tylu emocji, żeby pisać aż tak mocno i wyraziście. Może się mylę i Ty wewnętrznie cały chodzisz, ale odpowiedz w takim razie dlaczego? 4. No podobieństwo do Influencera dałeś i już pisałem, że są one zbudowane pod tezę. Trochę na zasadzie "widzicie jego koszulkę? jest czerwona. Haaaa, a pamiętacie, że jak grał Influencerem to na stopach miał czerwone skarpetki, więc teraz też mafia" No i sam piszesz, że manipuluję tym, że bazujesz na tamtej edycji, skoro sam połowę myślników zbudowałeś tylko na podstawie tamtej edycji. to jak ignorujesz sedno tego co piszę jest już komiczne, gdybyś nie był w mafii to bym powiedział, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem nie zbudowałem myślników na podstawie tamtej edycji, tylko na podstawie materiału, który powstał na bazie rozmów o niej 1 - tak by zrobił słaby mafiozo, tak, Łuczyk chyba nie 2 - tu, że dodałeś to dopiero, jak się zacząłem dopytywać 3 - nie chodzę, tłumaczyłem to już parę stron wcześniej, ale ty wolisz to zignorować i dalej imputować mi jakieś skrajne emocje. Jak to nie jest manipulacja, to ja już nie wiem, co jest 4 - odpowiedź wyżej No i spoko, że przyznałeś, że "zaczynam iść złą drogą" - czyli co, szedłem dobrą? trochę dziwne stwierdzenie, skoro mam być w mafii twoim zdaniem. jeżeli jestem w mafii, to takie stwierdzenia nie mają sensu, bo wszystko co robię, robię, żeby oszukać sędziego. A jeżeli ty jesteś w mafii, to wtedy rzeczywiście mogę zboczyć z dobrej ścieżki i napisać coś dziwnego. Tylko miastowy w pewnym mafiozie by tego nie zauważył w taki sposób. 1. Nie wiesz, co bym zrobił a czego nie. Możemy gdybać. 2. No dodałem to dopiero jak zacząłeś dopytywać, bo nie przywiązywałem do tego wagi i nawet dobrze nie zanotowałem tego dopisku piernika. 3. Nie imputuje, tylko zastanawiam się i nie kupuję Twojego tłumaczenia. A mam mocne powody ku temu, że robisz mnie w chuja. 4. Z Twojej perspektywy dobra droga była taka, że faktycznie zacząłeś fajnie i dość miastowo, na luzie. Dopiero gdy zacząłem Cię punktować to poszedłeś w kierunku mocno podminownego kshaqa. Tym razem zagram na mecie i powiem, że jako Smasher byłeś zupełnie inny.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:18:22 GMT 1
>mocne powody >użył słowa kurwa zamiast przecinka
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:19:05 GMT 1
a w ogóle argument o Smasherze to xDD
przecież tam dosłownie się np. taka Sowa pytała, czy ja niewinny zawsze jestem taki nabuzowany
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:19:20 GMT 1
No ale to ja byłem tworzącym ten materiał na bieżąco. Ty się skupiałeś na przeszłych edycjach. Dopiero po moich postach wszedłeś w tryb "teraźniejszość". Bo nic innego nie dawałeś Powinieneś mi dziękować za to, że stworzyłem bazę na cały materiał w tej rozgrywce, a ty wolisz sobie przypisać za to zasługę Ale jesteś bezczelny w tej chwili. To ja zacząłem bazować na obecnej grze. Twoją taktyką było granie na metach z poprzednich gier i chęć pokazania sędziemu, jak najwięcej cech łączących mnie i Influencera. Nie udało Ci się, bo Ci na to nie pozwoliłem i zacząłeś się łapać czego popadnie.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:20:41 GMT 1
a w ogóle argument o Smasherze to xDD przecież tam dosłownie się np. taka Sowa pytała, czy ja niewinny zawsze jestem taki nabuzowany Z całym szacunkiem dla Sowy, ale to chyba jedna z ostatnich osób, które bym podejrzewał o umiejętność oceny nabuzowania. Poza początkiem kreacyjnym byłeś w chuj spokojny.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:25:17 GMT 1
>mocne powody >użył słowa kurwa zamiast przecinka Czasami takie niuanse dużo mówią. Masz o to jakiś żal?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:25:28 GMT 1
a w ogóle argument o Smasherze to xDD przecież tam dosłownie się np. taka Sowa pytała, czy ja niewinny zawsze jestem taki nabuzowany Z całym szacunkiem dla Sowy, ale to chyba jedna z ostatnich osób, które bym podejrzewał o umiejętność oceny nabuzowania. Poza początkiem kreacyjnym byłeś w chuj spokojny. to weź sobie wejdź w tę edycję i zobacz, jak to wyglądało, przecież większość oskarżeń w moją stronę była budowana na słabym początku i nerwowej reakcji co do niego możemy się w to bawić jak chcesz, ale ja mam dobrą pamięć
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:26:53 GMT 1
Bo nic innego nie dawałeś Powinieneś mi dziękować za to, że stworzyłem bazę na cały materiał w tej rozgrywce, a ty wolisz sobie przypisać za to zasługę Ale jesteś bezczelny w tej chwili. To ja zacząłem bazować na obecnej grze. Twoją taktyką było granie na metach z poprzednich gier i chęć pokazania sędziemu, jak najwięcej cech łączących mnie i Influencera. Nie udało Ci się, bo Ci na to nie pozwoliłem i zacząłeś się łapać czego popadnie. no bezczelny jesteś ty bardzo się cieszę, że zacząłeś też grać w tej edycji, ale żadna to twoja zasługa że dyskusja poszła w takim, a nie innym kierunku wypowiadasz się jakbyś pierwszy raz grał w mafię i był zły na to, że nie ma od razu zadnych poszlak o których można gadać, tylko trzeba samemu generować kontent
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:27:28 GMT 1
>mocne powody >użył słowa kurwa zamiast przecinka Czasami takie niuanse dużo mówią. Masz o to jakiś żal? a skąd taki wniosek? dlaczego znów używasz słów o negatywnej konotacji w połączeniu ze mną, kiedy ja sobie cisnę bekę z twojego argumentu?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:27:56 GMT 1
robisz taką rzecz celowo już któryś raz, to przyczepianie się do tej kurwy to to samo tylko w innym wydaniu
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:30:07 GMT 1
Z całym szacunkiem dla Sowy, ale to chyba jedna z ostatnich osób, które bym podejrzewał o umiejętność oceny nabuzowania. Poza początkiem kreacyjnym byłeś w chuj spokojny. to weź sobie wejdź w tę edycję i zobacz, jak to wyglądało, przecież większość oskarżeń w moją stronę była budowana na słabym początku i nerwowej reakcji co do niego możemy się w to bawić jak chcesz, ale ja mam dobrą pamięć No dla mnie teraz jesteś zdecydowanie bardziej elektryczny.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:31:12 GMT 1
Ale jesteś bezczelny w tej chwili. To ja zacząłem bazować na obecnej grze. Twoją taktyką było granie na metach z poprzednich gier i chęć pokazania sędziemu, jak najwięcej cech łączących mnie i Influencera. Nie udało Ci się, bo Ci na to nie pozwoliłem i zacząłeś się łapać czego popadnie. no bezczelny jesteś ty bardzo się cieszę, że zacząłeś też grać w tej edycji, ale żadna to twoja zasługa że dyskusja poszła w takim, a nie innym kierunku wypowiadasz się jakbyś pierwszy raz grał w mafię i był zły na to, że nie ma od razu zadnych poszlak o których można gadać, tylko trzeba samemu generować kontent No i właśnie ja ten kontent zacząłem generować. Ty jako mafia chciałeś mi dowalić porównaniami do Influ. To ja zacząłem grać na bieżącym materiale.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:32:46 GMT 1
Czasami takie niuanse dużo mówią. Masz o to jakiś żal? a skąd taki wniosek? dlaczego znów używasz słów o negatywnej konotacji w połączeniu ze mną, kiedy ja sobie cisnę bekę z twojego argumentu? No taka beka, że już którąś stronę z rzędu musisz się do niej odnosić. A wniosek taki, że mafia często zwraca uwagę na spójność merytoryki, pomijając właśnie takie niuanse. I wtedy można zobaczyć czy ten ktoś jest spokojny czy zaczyna być nerwowy.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:33:51 GMT 1
robisz taką rzecz celowo już któryś raz, to przyczepianie się do tej kurwy to to samo tylko w innym wydaniu Długo będziesz tę "kurwę" drążyć? Ja już pasuję, niech Ci będzie, że to był "przecinek" i pokłosie słuchania rapsów w becikach XD.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:34:14 GMT 1
to weź sobie wejdź w tę edycję i zobacz, jak to wyglądało, przecież większość oskarżeń w moją stronę była budowana na słabym początku i nerwowej reakcji co do niego możemy się w to bawić jak chcesz, ale ja mam dobrą pamięć No dla mnie teraz jesteś zdecydowanie bardziej elektryczny. no ja się nie dziwię, bo jesteś w mafii zresztą sam mówiłeś, że porównania do dużych edycji są karykaturalne, a teraz nagle ci to nie przeszkadza, jak służy twojemu celowi? przecież ja jako Smasher byłem potencjalnie do linczu w pierwszy dzień, nie dłużej, potem mogłem sobie grać na czillku, gdzie tu mamy 1v1, jedną długą meczówkę
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:35:03 GMT 1
a skąd taki wniosek? dlaczego znów używasz słów o negatywnej konotacji w połączeniu ze mną, kiedy ja sobie cisnę bekę z twojego argumentu? No taka beka, że już którąś stronę z rzędu musisz się do niej odnosić. A wniosek taki, że mafia często zwraca uwagę na spójność merytoryki, pomijając właśnie takie niuanse. I wtedy można zobaczyć czy ten ktoś jest spokojny czy zaczyna być nerwowy. no którąś stronę z rzędu bo to najbardziej oczywisty przykład twojej winy, chyba mnie nie winisz za to, że będąc w mieście oskarżam mafiozę
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:36:01 GMT 1
No dla mnie teraz jesteś zdecydowanie bardziej elektryczny. no ja się nie dziwię, bo jesteś w mafii zresztą sam mówiłeś, że porównania do dużych edycji są karykaturalne, a teraz nagle ci to nie przeszkadza, jak służy twojemu celowi? przecież ja jako Smasher byłem potencjalnie do linczu w pierwszy dzień, nie dłużej, potem mogłem sobie grać na czillku, gdzie tu mamy 1v1, jedną długą meczówkę No i doprowadziłem Cię do samozaorania. Możesz wywalić wszystkie swoje argumenty bazujące na Influencerze. Dziękuję, następny.
|
|